a1 evo - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
עדכון קצר .
דבר חשוב ששכחתי לציין . קיימים 2 באגים במדידות של הסאב/ים כאשר 1 מהם כבר קיים במדידות המקוריות של הרסיבר / פרוססור
זה ידוע ל - SU כבר הרבה שנים והם פשוט החליטו לא לטפל בכך .
השני הוא - BUG במדידות של הסאב ב - APP של - AUDY וגם הם מודעים והחליטו לא לתקן אבל כאן אפשר להתגבר . כל מי שמשתמש
ב - APP ויש לו בעיה בתוצאות של הסאב /ים צריך לבדוק באיזו גירסה של ה - APP הוא משתמש. הגירסה האחרונה היא 1.11.0
ה - BUG התחיל מגירסה 1.8.0 מה שצריך לעשות זה להוריד את גירסת 1.7.2 שהיא האחרונה אשר נקיה ולהתקין אותה .
אבל קודם כל חייבים למחוק את הגירסה הקיימת .
הבעיה שה - BUG גורם היא שהמדידה מדווחת על תוצאות מדידה הרבה יותר גבוהות מהאמת ואז כאשר מכוונים את הסאב לעוצמה
נמוכה יותר בכדי להתאים לשאר הרמקולים מקבלים בסוף תוצאה נמוכה בכ 10DB מהדרוש וזאת הסיבה העיקרית שהרבה משתמשים
מתלוננים על חוסר עוצמה בסאב בזמן השימוש ב - APP .
רק לתשומת לבכם .
דבר חשוב ששכחתי לציין . קיימים 2 באגים במדידות של הסאב/ים כאשר 1 מהם כבר קיים במדידות המקוריות של הרסיבר / פרוססור
זה ידוע ל - SU כבר הרבה שנים והם פשוט החליטו לא לטפל בכך .
השני הוא - BUG במדידות של הסאב ב - APP של - AUDY וגם הם מודעים והחליטו לא לתקן אבל כאן אפשר להתגבר . כל מי שמשתמש
ב - APP ויש לו בעיה בתוצאות של הסאב /ים צריך לבדוק באיזו גירסה של ה - APP הוא משתמש. הגירסה האחרונה היא 1.11.0
ה - BUG התחיל מגירסה 1.8.0 מה שצריך לעשות זה להוריד את גירסת 1.7.2 שהיא האחרונה אשר נקיה ולהתקין אותה .
אבל קודם כל חייבים למחוק את הגירסה הקיימת .
הבעיה שה - BUG גורם היא שהמדידה מדווחת על תוצאות מדידה הרבה יותר גבוהות מהאמת ואז כאשר מכוונים את הסאב לעוצמה
נמוכה יותר בכדי להתאים לשאר הרמקולים מקבלים בסוף תוצאה נמוכה בכ 10DB מהדרוש וזאת הסיבה העיקרית שהרבה משתמשים
מתלוננים על חוסר עוצמה בסאב בזמן השימוש ב - APP .
רק לתשומת לבכם .
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
Re: Audyssey One - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .
קישור להורדת MultiEQ מגרסה 1.7.2 בחינם (גרסה מלאה - היא ללא הגנות או רשיון גם כך. כל מי שרכש יכול לשתף ולחלק אותה בחינם..)
https://drive.usercontent.google.com/do ... authuser=0
זה קישור ש OCA בעצמו פרסם בפורום AVS ונשאר שם כמה שבועות עד שהמנהלים מחקו. מהרו להוריד לפני שגם גוגל יחסמו.
לעניין אחר:
על אפליקציה בשם MAGIC BEANS אני מניח שחלק מכם כבר שמעו. אז כבר יש גרסה סופית שניתן להוריד בחינת לחלונות או אנדרויד ולבצע איתה מדידות בכל רסיבר עם אודיסי (מצריך מדידת NEAR FIELD עם בום והתרחקות מהרמקול תוך כדי מדידה). מה שהאפליקציה עושה זה לנתח את המדידות מקרוב לרמקול נגד המדידות מנקודת האזנה. לאחר מכן היא אורמת לכם אם היא מסוגלת לחשב TARGET CUVE או HOME CURVE אופטימאלי.
אם התשובה היא כן, אז תשכחו מלקבל עקומות לכל רמקול או עקומה ממוצעת לכל החדר. כי כדי לקבל את העקומות שניתן לטעות לאודיסי או ל REW, צריך לשלם 950 ש"ח על הרשיון.
כרגע לא ברור אם ניתן לשלב בם MB לבין ה EVO להבטחת תוצאות מרביות, אבל כבר יש משתמשים ב AVS ן ASR שמתעיינים בזה וסביר להניח ש OCA בסוף יוסיף תמיכה ל BM (בשביל זה ה EVO צריך להיות מסוגל לקלוט לא TARGET אחד, אלא לקלוט עקומה שונה לכל רמקול.
ה MB מחשב עקומת מטרה יעודית לכל רמקול שמפצה על ההבדלים בין הענות של רמקול לבדו לבין האינטראקציה שלו עם החדר. אין כרגע שום סקירה או מדידות של לפני ואחרי אז מדובר בהימור. מידע נוסף ניתן למצוא כאן:
https://magicbeansaudio.com
https://magicbeansaudio.com/products/tr ... 12cc&_ss=c
בכל מקרה. נחמד שיש פתרונות צד ג' שיכולים לשפר מערכות מסחריות.
אני אנסה לקרוא יותר על MB (קבלתי בעבר רשיון BETA אבל לצערי לא מצאתי זמן לנסות אותה בחינם אז והוא הסתיים - חישוב בעקומות מבוצע בענן ולכן אין אפשרות להשתמש בה ללא רשיון מעבר לביצוע מדידות וקבלת דוח כמה ניתן לשפר עי יצירת עקומה יחודית לכל רמקול).
הגרבה הסופית יצאה לפמני כחודש אז עדיין אין מספיק אנשים שרכשו וניסו. צריך להמתין לפחות חצי שנה ואז לראות איך התגובות.
זה קישור ש OCA בעצמו פרסם בפורום AVS ונשאר שם כמה שבועות עד שהמנהלים מחקו. מהרו להוריד לפני שגם גוגל יחסמו.
לעניין אחר:
על אפליקציה בשם MAGIC BEANS אני מניח שחלק מכם כבר שמעו. אז כבר יש גרסה סופית שניתן להוריד בחינת לחלונות או אנדרויד ולבצע איתה מדידות בכל רסיבר עם אודיסי (מצריך מדידת NEAR FIELD עם בום והתרחקות מהרמקול תוך כדי מדידה). מה שהאפליקציה עושה זה לנתח את המדידות מקרוב לרמקול נגד המדידות מנקודת האזנה. לאחר מכן היא אורמת לכם אם היא מסוגלת לחשב TARGET CUVE או HOME CURVE אופטימאלי.
אם התשובה היא כן, אז תשכחו מלקבל עקומות לכל רמקול או עקומה ממוצעת לכל החדר. כי כדי לקבל את העקומות שניתן לטעות לאודיסי או ל REW, צריך לשלם 950 ש"ח על הרשיון.
כרגע לא ברור אם ניתן לשלב בם MB לבין ה EVO להבטחת תוצאות מרביות, אבל כבר יש משתמשים ב AVS ן ASR שמתעיינים בזה וסביר להניח ש OCA בסוף יוסיף תמיכה ל BM (בשביל זה ה EVO צריך להיות מסוגל לקלוט לא TARGET אחד, אלא לקלוט עקומה שונה לכל רמקול.
ה MB מחשב עקומת מטרה יעודית לכל רמקול שמפצה על ההבדלים בין הענות של רמקול לבדו לבין האינטראקציה שלו עם החדר. אין כרגע שום סקירה או מדידות של לפני ואחרי אז מדובר בהימור. מידע נוסף ניתן למצוא כאן:
אני אנסה לקרוא יותר על MB (קבלתי בעבר רשיון BETA אבל לצערי לא מצאתי זמן לנסות אותה בחינם אז והוא הסתיים - חישוב בעקומות מבוצע בענן ולכן אין אפשרות להשתמש בה ללא רשיון מעבר לביצוע מדידות וקבלת דוח כמה ניתן לשפר עי יצירת עקומה יחודית לכל רמקול).
הגרבה הסופית יצאה לפמני כחודש אז עדיין אין מספיק אנשים שרכשו וניסו. צריך להמתין לפחות חצי שנה ואז לראות איך התגובות.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
תודה על השיתוף28/06/2024 0:51יהלי ב כתב: קישור להורדת MultiEQ מגרסה 1.7.2 בחינם (גרסה מלאה - היא ללא הגנות או רשיון גם כך. כל מי שרכש יכול לשתף ולחלק אותה בחינם..)
לעניין אחר:
הגרבה הסופית יצאה לפמני כחודש אז עדיין אין מספיק אנשים שרכשו וניסו. צריך להמתין לפחות חצי שנה ואז לראות איך התגובות....
ניסתי להיכנס לקישור ששלחת של multeq וזה לא מתחבר,תנסה שוב לעלות פה את הקישור בבקשה
עדכון, הסתדר
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
mbd
- חבר מביא חבר

עבור מי שמעונין להבין מה הההבדלים בין ה - TARGET CURVES השונים ניתן לראות
בגרף הנילווה מה בדיוק כל אחד מהם עושה כשמשתמשים בו בכיול .

בגרף הנילווה מה בדיוק כל אחד מהם עושה כשמשתמשים בו בכיול .

-
mbd
- חבר מביא חבר

-
mbd
- חבר מביא חבר

וכרגע הגענו ל - REW BETA 39 .
https://www.avnirvana.com/threads/rew-a ... ses.12981/
https://www.avnirvana.com/threads/rew-a ... ses.12981/
צריך לעשות בדיקה עם REW לאחר תיקון Evo1 לעומת Audyssey בתווח התדרים 10-250Hz. מהנסיונות האחרונים שהשתמשתי ב Evo1, הוא פשוט מנמיך את הסאב לרמות שהוא לא נשמע כמעט. ניסתי כמה Target curves ובכולם זה נשמע בערך אותו דבר. כרגע עם Audessey שלאחר כמה התאמות ידניות ומדידות עם REW נשמע הכי טוב.
-
mbd
- חבר מביא חבר

A1E - V3 שוחרר לפני כשעה . עובד עם - REW 39 .
נבדק ונשמע טוב עם הרבה שינויים כולל יכולת ללא CENTER .
בעוד כמה ימים תצא הגרסה הסופית והאחרונה של ה - SCRIPT - V3.1 .
קישור להורדה .
https://www.avsforum.com/attachments/a1 ... t.3635569/
נבדק ונשמע טוב עם הרבה שינויים כולל יכולת ללא CENTER .
בעוד כמה ימים תצא הגרסה הסופית והאחרונה של ה - SCRIPT - V3.1 .
קישור להורדה .
https://www.avsforum.com/attachments/a1 ... t.3635569/
בקצב הזה שווה לחכות עוד שבוע שבועיים לגרסת 43.7 ולגרסה 558 של REW
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
יצא לי לשמוע את הארקם הן בפרוססור והן ברסיבר בשתי חללים שונים ועים סט-אפ שונה ואוכל לומר בקצרה שזה נישמע מטורף ומאוד סוחף ואנרגטי ולדעתי Dirac בשילוב עים ה DLBC זה מה שעושה את ההבדל חד-משמעית.27/06/2024 13:05שמוליק_טל כתב: אכן מעניין לשמוע איך DIRAC מלא נשמע בדנון/מרנץ לעומת אודיסי והאם זה שווה את המחיר המאוד יקר. מה ששמעת בארקם לא בהכרך רלוונטי כי זה חדר שונה, עם רמקולים אחרים וסאבים אחרים, בטח יש עוד כמה הבדלים, לא בטוח ש DIRAC זה מה שעושה את ההבדל....
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- יהלי ב
- חבר ותיק

בכלל לפי מה שקראתי בפורום AVS, אותו OCA מעדכן גרסאות ולא טורח אפילו להריץ את הסקריפט ולהאזין לתוצאה אצלו בחדר כי הרסיבר שלו לטענתו לא מחובר... ז"א שהוא מבצע עדכונים על בלייד על סמך מה שהוא חושב שזה נכון מבלי לבדוק. התגובות גם לגרסה הכי עדכנית מעוברות ולכן חסרות כל משמעות סטטיסטית. יש שאומרים שנשמע גרוע יותר ויש שנשבעים שזה יותר טוב... במבחן בדיקת היענות עי מקרופון UMIK 1 עם REW, כמעט ואין הבדלים מורגשים במקרה הטוב ובמקרה הרע התוצאה יותר גרועה מהכיול של אודיסי...
תודה, הבעיה ש DIRAC כל כך יקר שלא בא לי להוציא כזה סכום כדי לקבל בסוף משהוא שנשמע קצת שונה ממה שיש לי כרגע.03/07/2024 14:12masteraudio כתב: יצא לי לשמוע את הארקם הן בפרוססור והן ברסיבר בשתי חללים שונים ועים סט-אפ שונה ואוכל לומר בקצרה שזה נישמע מטורף ומאוד סוחף ואנרגטי ולדעתי Dirac בשילוב עים ה DLBC זה מה שעושה את ההבדל חד-משמעית....
חבל שאין תקופת נסיון ב DIRAC LIVE שיאפשר לבדוק את התוצאה.
לא יצא לי לשמוע מערכת עם DIRAC, כך שבנתיים האפשרות היחידה היא להסתמך על דעה של אנשים שניסו.
בסקריפט הפסקתי להשתמש בנתיים, למרות שהוא נשמע לי מעולה בהתחלה, אחרי תקופה ובהשוואות לכיול של אודיסי, אני לא מוצא שזה עושה משהוא אחר חוץ מלכבות לי לגמרי את הסאבוופר.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
לא נכנס לך לכיס חלילה אך תרשה לי לומר לך שביחס לתמורה שתקבל השינוי הוא עצום ומאוד משמעותי.
שמעתי את ה DIRAC בסט-אפים מאוד מאוד מכובדים ובחללים שונים.
חלל אחד כלל סאב אחד והחלל השני כלל זוג סאבים והתוצאות היו מאוד מאוד מרשימות והבאס והאינטגרציה של כלל המערכת היה עוצר נשימה וקשה מאוד להרשים אותי.
היו ברשותי רסיברים ופרוססורים מהשורה הראשונה של ANTHEM וLYNGDORF ואוכל לומר בוודאות מוחלטת שהדיראק לא נופל מהם בכל הקשור לאכות הבאס.
כל העניין הזה של גירסאות האודיסי נשמעות לי מאוד לא עקביות ויציבות ולכן אני באופן אישי הייתי נשאר נאמן לאודיסי המקורי.
שמעתי את ה DIRAC בסט-אפים מאוד מאוד מכובדים ובחללים שונים.
חלל אחד כלל סאב אחד והחלל השני כלל זוג סאבים והתוצאות היו מאוד מאוד מרשימות והבאס והאינטגרציה של כלל המערכת היה עוצר נשימה וקשה מאוד להרשים אותי.
היו ברשותי רסיברים ופרוססורים מהשורה הראשונה של ANTHEM וLYNGDORF ואוכל לומר בוודאות מוחלטת שהדיראק לא נופל מהם בכל הקשור לאכות הבאס.
כל העניין הזה של גירסאות האודיסי נשמעות לי מאוד לא עקביות ויציבות ולכן אני באופן אישי הייתי נשאר נאמן לאודיסי המקורי.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- יהלי ב
- חבר ותיק

יש לי קדם מגבר סטריאו של NAD עם דיראק ללא BLDC ואני רק יכול להעיד שכיול דיראק בהחלט עושה הבדל לא רק בהיענות אלא גם בדיוק של ה IMAGE ופיזור הצלילים. ברסיבר דנון עם אודיסי במצב סטריאו אני צריך לשבת בדיוק במרכז כדי לשמוע את הזמר\דיאלוג מהאמצע הבמה. עם ה NAD כאשר דיראק מופעל, אני שומע את הדיאלוג מהמרכז גם אם אני זהה מטר לימין או שמאל. גם איכות הסאונד הרבה יותר טובה (שניהם מחוברים לאותה רמקולים\סאבים באותו החדר).
דיראק בהחלט טוב יותר מאודיסי רק בגלל שלהבדיל מאודיסי, יש להם תיקון פאזה ספקטראלי (שינוי מופע כפונקציה של התדר). באודיסי אין את זה. יש שינוי EQ מכוון אמפליטודה בלבד. השינוי מתקן אמליטודה אבל גורם לשינוי במופע לא רצוי. בדיראק יש אלגוריתם אופטימיזציה שמנתח ומתקן גם ספקטרום אמפליטודה וגם מופע.
זה מה שגורם לשיפור בדיוק הבמה ופיזור הצלילים. זה למעשה מה שפיוניר ניסו לעשות עם ה MCACC PRO שלהם ללא הצלחה.
החסרון בדיראק זה רק העדר ה DEQ. זה מאלץ אותך לשנות עוצמת סאב בהתאם לעוצמת השמע (צריך להרים סאב בעוצמה נמוכה ולהנמיך בגבוהה). הם מסרבים להוסיף תמיכה בזה מסיבה לא ברורה...
דיראק בהחלט טוב יותר מאודיסי רק בגלל שלהבדיל מאודיסי, יש להם תיקון פאזה ספקטראלי (שינוי מופע כפונקציה של התדר). באודיסי אין את זה. יש שינוי EQ מכוון אמפליטודה בלבד. השינוי מתקן אמליטודה אבל גורם לשינוי במופע לא רצוי. בדיראק יש אלגוריתם אופטימיזציה שמנתח ומתקן גם ספקטרום אמפליטודה וגם מופע.
זה מה שגורם לשיפור בדיוק הבמה ופיזור הצלילים. זה למעשה מה שפיוניר ניסו לעשות עם ה MCACC PRO שלהם ללא הצלחה.
החסרון בדיראק זה רק העדר ה DEQ. זה מאלץ אותך לשנות עוצמת סאב בהתאם לעוצמת השמע (צריך להרים סאב בעוצמה נמוכה ולהנמיך בגבוהה). הם מסרבים להוסיף תמיכה בזה מסיבה לא ברורה...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני קונה רוב מה שכתבת, חוץ מהנושא של סנטר פאנטום. זה לא קשור לכיול או לאיזה רסיבר יש לך, אם אתה יושב בצד אחד מול רמקול ימין או שמאל, אין סיכוי שאתה שומע את הדיאלוג או זמר מהמרכז.03/07/2024 20:49יהלי ב כתב: יש לי קדם מגבר סטריאו של NAD עם דיראק ללא BLDC ואני רק יכול להעיד שכיול דיראק בהחלט עושה הבדל לא רק בהיענות אלא גם בדיוק של ה IMAGE ופיזור הצלילים. ברסיבר דנון עם אודיסי במצב סטריאו אני צריך לשבת בדיוק במרכז כדי לשמוע את הזמר\דיאלוג מהאמצע הבמה. עם ה NAD כאשר דיראק מופעל, אני שומע את הדיאלוג מהמרכז גם אם אני זהה מטר לימין או שמאל. גם איכות הסאונד הרבה יותר טובה (שניהם מחוברים לאותה רמקולים\סאבים באותו החדר).
החסרון בדיראק זה רק העדר ה DEQ. זה מאלץ אותך לשנות עוצמת סאב בהתאם לעוצמת השמע (צריך להרים סאב בעוצמה נמוכה ולהנמיך בגבוהה). הם מסרבים להוסיף תמיכה בזה מסיבה לא ברורה......
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
יכול להיות שיש לך תקופת ניסיון של שבועיים אם אתה רוכש דיראק, תבדוק את זה, אני בטוח שזה שווה את הכסף, מערכת הכיול זה הדבר שישנה לך את הצליל וישדרג את תיפקוד כלל המערכת מבחינת סאונד בסס, הדיראק עובד בדנון בצורה חלקה בלי תקלות, אני גם מתכון לרכוש, מחכה להנחה. או שארכוש בשתי פעימות, המחיר לא זול אבל שווה03/07/2024 18:04שמוליק_טל כתב: תודה, הבעיה ש DIRAC כל כך יקר שלא בא לי להוציא כזה סכום כדי לקבל בסוף משהוא שנשמע קצת שונה ממה שיש לי כרגע.
חבל שאין תקופת נסיון ב DIRAC LIVE שיאפשר לבדוק את התוצאה.
לא יצא לי לשמוע מערכת עם DIRAC, כך שבנתיים האפשרות היחידה היא להסתמך על דעה של אנשים שניסו.
בסקריפט הפסקתי להשתמש בנתיים, למרות שהוא נשמע לי מעולה בהתחלה, אחרי תקופה ובהשוואות לכיול של אודיסי, אני לא מוצא שזה עושה משהוא אחר חוץ מלכבות לי לגמרי את הסאבוופר....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
הכל עניין של גלי סינוס, טורי פורייה ולפלס....
מעניין שאתה כל כך ממליץ ובטוח שזה שווה כשעוד לא ניסית על הרסיבר שלך, בחדר שלך. אין תקופת נסיון ב DIRAC LIVE, יש להם תקופת נסיון ב DIRAC למחשב. אני בנתיים סקפטי ולא מוכן להוציא 800$ כדי לנסות תוכנה שאולי תשפר מאוד ואולי רק תשמע קצת שונה. להבדיל ממוצרים פיזיים שכאן באירופה אפשר לנסות ולהחזיר ולקבל החזר מלא עד 30 יום מהקניה, DIRAC לא מאפשרים שום החזר. קנית, לא אהבת? אכלת אותה.03/07/2024 23:50FastandFurious כתב: יכול להיות שיש לך תקופת ניסיון של שבועיים אם אתה רוכש דיראק, תבדוק את זה, אני בטוח שזה שווה את הכסף, מערכת הכיול זה הדבר שישנה לך את הצליל וישדרג את תיפקוד כלל המערכת מבחינת סאונד בסס, הדיראק עובד בדנון בצורה חלקה בלי תקלות, אני גם מתכון לרכוש, מחכה להנחה. או שארכוש בשתי פעימות, המחיר לא זול אבל שווה...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אבל זה הגיוני, כי אם אתה מקבל את התוכנה ומבצע כיול, לכאורה אתה לא צריך אותה יותר. אז מה מונע מכל הלקוחות לקנות, לכייל ואז להחזיר ?04/07/2024 13:08שמוליק_טל כתב: מעניין שאתה כל כך ממליץ ובטוח שזה שווה כשעוד לא ניסית על הרסיבר שלך, בחדר שלך. אין תקופת נסיון ב DIRAC LIVE, יש להם תקופת נסיון ב DIRAC למחשב. אני בנתיים סקפטי ולא מוכן להוציא 800$ כדי לנסות תוכנה שאולי תשפר מאוד ואולי רק תשמע קצת שונה. להבדיל ממוצרים פיזיים שכאן באירופה אפשר לנסות ולהחזיר ולקבל החזר מלא עד 30 יום מהקניה, DIRAC לא מאפשרים שום החזר. קנית, לא אהבת? אכלת אותה....
אולי שווה להם ללכת על מודל לפי שימוש, כלומר אתה קונה את התוכנה ויכול לכייל פעמיים או 5. ואז שצריך שוב, משלם על כמות נוספת.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני לא מכיר את התוכנה כדי לדעת איך היא עובדת ומה מגבלות הרשיון, אבל אולי הם יכולים להגדיר את תקופת הנסיון ברסיבר עצמו, לאחר שאתה מעביר אליו את התיקונים. בכל מקרה, לדעתי המחיר שהם לוקחים גבוה הרבה יותר מידי מכדי לקחת סיכון. בנוסף הם פירקו את התוכנה לגורמים קטנים ומוכרים רשיון לכל חלק בנפרד או חבילה אחת מאוד מאוד יקרה. לומר את האמת, להוציא 750 יורו על תוכנה לרסיבר שעלה לי 1400 יורו, זה לא ממש נשמע לי הגיוני. זה לא שאני חושב שזה לא משפר את הסאונד, אני פשוט עדיין לא יודע אם זה שווה את ההוצאה הגדולה כי אין לי אפשרות לנסות.04/07/2024 15:10Lior_M כתב: אבל זה הגיוני, כי אם אתה מקבל את התוכנה ומבצע כיול, לכאורה אתה לא צריך אותה יותר. אז מה מונע מכל הלקוחות לקנות, לכייל ואז להחזיר ?
אולי שווה להם ללכת על מודל לפי שימוש, כלומר אתה קונה את התוכנה ויכול לכייל פעמיים או 5. ואז שצריך שוב, משלם על כמות נוספת....
אני מקווה מאוד שתהיה להם תחרות מחברות אחרות ושנקבל חבילות מלאות עם כיול בס כבר עם קניית הרסיבר/פרוססור.
מצורפת ביקורת על DIRAC LIVE
https://fcracer.com/dirac-live-review-d ... -everyone/