לא, ה-PCM הוא עד 7.1. ב-bitstream כל הערוצים עוברים....
כאמור, ב-CoreELEC על Homatics יש תמיכה גם ב-DTS:HD MA ו-DTS:X. אני אנסה להתקין Kodi על ה-Android 12 ולבדוק אם זה עובד שם.

לא, ה-PCM הוא עד 7.1. ב-bitstream כל הערוצים עוברים....

צודק התכוונתי ל pcm.01/04/2024 12:11dr0r כתב: לא, ה-PCM הוא עד 7.1. ב-bitstream כל הערוצים עוברים.
כאמור, ב-CoreELEC על Homatics יש תמיכה גם ב-DTS:HD MA ו-DTS:X. אני אנסה להתקין Kodi על ה-Android 12 ולבדוק אם זה עובד שם....

CoreELEC זה פשוט Kodi, שרץ מתוך thumb drive, עם linux שמותאם ספציפית למעבד של הסטרימר. מבחינתי הוא הרבה יותר נוח. גם העברתי (מזמן) את Kodi להשתמש ב-MariaDB שיושב על ה-NAS בשביל ניהול הקבצים, ואז רשימות התוכניות והסרטים (כולל סימון מה שראיתי) זהות בכל מקום.01/04/2024 14:02י-א כתב: צודק התכוונתי ל pcm.
לא מכיר את CoreELEC - האם זה נוח ופשוט לשימוש כמו הנגן של dune?
מה שאהבתי ב dune זה שלא צריך הרבה התעסקויות כדי לצפות בסרטים מהמאגר הפרטי.
האמת שמבחינת נוחות ה infuse הכי טוב....

אני גם משתמש בCE....

כן אין חיים פשוטים למי שמחפש אודיו מלא בסרטים. ממש מבאס. ה dune real 4k הכי קרוב לפשטות עם אודיו מלא.01/04/2024 18:40Avi_Dagan כתב: אני גם משתמש בCE.
חשוב לציין כי זו לא התקנה פשוטה כמו להוריד אפליקציה בפליי סטור. יש איזה גרף היכרות שלא מתאים לכל אחד. ברגע שעברת את החלק הזה, אין יותר מידי לעשות.
קח בחשבון אבל שCE חי במקביל לאנדרוייד ולא איתו. כלומר, אם אתה מחפש מכשיר שתראה בו סרטים מאיחסון מקומי ורגע אחרי תעבור לNF בלחיצה על השלט, זה לא המצב. צריך לעשות boot מתוכנת הפעלה אחת לשנייה. לי אין שום שימוש באפליקציות סטרימינג, אז אני תמיד על CE (במכשיר אחר אבל על אותו עקרון)....

כמו שdr0r אמר:01/04/2024 20:17י-א כתב: כן אין חיים פשוטים למי שמחפש אודיו מלא בסרטים. ממש מבאס. ה dune real 4k הכי קרוב לפשטות עם אודיו מלא....
זה אמור לטפל בעניין האודיו המלא ואז המכשיר יהיה פתרון יותר שלם. ההבדל המרכזי בין המקורי לבין הואריציה של דיון הוא שאפשר להתקין נגן של דיון. חוץ מזה רק הקופסא החיצונית שונה וכמה הבדלים במחברים (למשל, נדמה לי שבדיון יש מקלט IR ובמקורי לא).ה-Dune HD Homatics Box R 4K Plus כבר קיבל או עתיד לקבל בקרוב Android TV 12 (הגירסה של Homatics כבר קיבלה)....

איך עליך אמיר01/04/2024 1:10Amir64 כתב: יש טבלת השוואה באתר שלהם:
https://www.dune-hd.com/pages/compare-products
עיון קצר בטבלה מגלה שיש רק שלושה דגמים שכתוב שמגיעים עם רישיון נטפליקס. (חפש: Netflix certification)
ובכל השלושה האלו כתוב שיש מגבלה בהעברת Passthrough (חפש את המילה Passthrough)
ומה המגבלה? זה כתוב בדף המוצר:
https://www.dune-hd.com/products/homati ... ifications
שים לב, לפירוט הפורמטים שאפשר לשלוח. הדגשתי את הקטעים הרלוונטיים.
ההדגשה הראשונה מפרטת את הפורמטים שהמכשיר יודע לפענח ולשלוח לרסיבר.
ההדגשה השניה מפרטת את הפורמטים שניתן לשלוח ב- bitstream.
הוא לא מפרט את כל הפורמטים שרשומים בהדגשה הראשונה בפסקה....

הדגם הקטן זמין יתכן והוא מספיק לצרכים שלך , תבדוק.01/04/2024 23:47bariko כתב: איך עליך אמיר![]()
אם כך יתכן שכרגע הסטרימר היחיד שעונה על כל הדרישות, זה רק שילד.
כפי שציין emage בעמוד השני כאן.
מבחינת תמיכה מלאה בכל הפורמטים של אודיו /ווידאו, אפשר לציין גם את המכשירים המצויינים של ZIDOO
רק שלחברה זו אין רישיון לנטפליקס, ובעצם אין רישיון לשום דבר.
אולי עדיף בשלב זה להישאר בעמדת המתנה.
ממילא מרבית הדגמים של דיון חסרים במלאי, ושילד לא זמין למשלוח לארץ דרך אמזון....

אין לי מושג כמה זמן יקח לדיון להתאפס על עצמם יתכן וזה לא יקרה, לא חושב שיש מי שיודע.02/04/2024 23:54bariko כתב: תודה יואב
אפשר יהיה להגיד תתחדש אחרי שאזמין והמוצר יגיע.![]()
אם כבר בין שני הדגמים של שילד, הייתי הולך על הגדול, כמו שהיה לי פעם.
השני בצורת גליל, נראה פח.
למרות שקיים הבדל די משמעותי במחיר (לפני משלוח):
150 דולר לעומת 180 אירו.
אבל רשמת קודם, שלך יש את השילד ואת הדיון (דגם ישן יותר ).
ומנסיונך האישי, הדיון טוב יותר וקל יותר לתפעול והגדרות.
אם כך, האם לא שווה להמתין עד שהדגם החדש של DUNE יתמוך באופן מלא בכל פורמטי האודיו, ובכך יהפוך גם הוא למכשיר מושלם מכל ההיבטים?
או שזה עלול לקחת הרבה זמן?...

צריך להתקין קודי ולהגדיר אותו בהתאם.03/04/2024 22:36bariko כתב: האמת שהייעוד של השילד היה רק עבור נטפליקס בסלון עם מקרן.
לא השתמשתי בו כלל לניגון סרטים.
לכן אינני יודע אם יש שם צורך בהתקנות של קודי וכאלה, או שזה ממש פשוט בסגנון של "שגר ושכח", כמו ב-Zidoo או בפופקורן הישן והטוב......

ממה שזכור לי כן אבל בגלל שהוא לא מאפשר משחק עם מיקום הכתוביות ובגלל שלי יש מסך רחב אני לא משתמש בפלקס....

אני שאלתי כי יש לי סטרימר עם אנדרויד 12 ושמתי עליו פלקס והוא לא מעביר לי trueHD אודיו. אז רציתי לדעת אם זה בגלל הפלקס או בגלל הסטרימר04/04/2024 11:39istarmini כתב: ממה שזכור לי כן אבל בגלל שהוא לא מאפשר משחק עם מיקום הכתוביות ובגלל שלי יש מסך רחב אני לא משתמש בפלקס....

בזמנו שבדקתי פלקס על השילד מזיכרוני לא נתקלתי בבעיה של אי יכולת לנגן פורמטי סאונד כאלו ואחרים04/04/2024 11:53י-א כתב: אני שאלתי כי יש לי סטרימר עם אנדרויד 12 ושמתי עליו פלקס והוא לא מעביר לי trueHD אודיו. אז רציתי לדעת אם זה בגלל הפלקס או בגלל הסטרימר...

אני לא חושב שזה קשור באופן אינהרנטי לגירסה, ולכן זה לא לכל סטרימר. Homatics באופן ספציפי הוסיפו כחלק מעדכון התוכנה ל-12 את התמיכה ב-DTS:X....
אין לי את ה-server שלהם מותקן, אבל זה בסופו של דבר עניין עקרוני. אם Plex יכול לתמוך ב-DTS:X, בתלות במערכת ההפעלה, זה אמור לעבוד....