סטרימר דולבי אטמוס
לאפל TV יש מגבלות בנוגע לאטמוס מלא (כלומר LOSELESS), כתבו על זה לא מעט בפורום.
אני אולי מפונק בגלל השילד בסלון אבל אני לא אוהב את השיאומי שיש לי בחדר השינה,
הממשק יחסית איטי ועצל (למרות שהוא יותר חדש מהשילד) ואין אופציה נוחה לחיבור קווי לרשת (צריך להסתבך עם מפצל USB).
לדעתי האישית עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות שילד או Homatics Box R 4K Plus
(אין לי נסיון אישי איתו, אבל יש המון המלצות אונליין והמפרט שלו מכובד מאד).
אני אולי מפונק בגלל השילד בסלון אבל אני לא אוהב את השיאומי שיש לי בחדר השינה,
הממשק יחסית איטי ועצל (למרות שהוא יותר חדש מהשילד) ואין אופציה נוחה לחיבור קווי לרשת (צריך להסתבך עם מפצל USB).
לדעתי האישית עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות שילד או Homatics Box R 4K Plus
(אין לי נסיון אישי איתו, אבל יש המון המלצות אונליין והמפרט שלו מכובד מאד).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
DUNE דגם Dune HD Real Vision 4K Plus קנית לא טעית
סטרימר פגז אוכל הכל מכל נוח לתפעול קל בהגדרות
מומלץ ביתר.
מומלץ ביתר.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מסכים,...
רק שהוא שואל על מכשיר שעולה 220 שקלים ואתה ( ויואב ) מציעים לו מכשירים בין 1000 ל 1500 שקלים ..
בכל מקרה, יהיה מעניין לגלות אם ה gen 2 של Xiomi תומך ב Audio Passthrough , כתוב שכן אבל לך תדע.
מצד שני מדובר במוצר שבגרסה הקודמת שלו היה בטווח הנמוך מבחינת איכות מוצר
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לענין המחיר לא בדקתי את המחירים של הצעצועים שדיבר עליהם אבל אני תמיד מעדיף להיצמד למשפט :20/02/2024 8:29Lior_M כתב: מסכים,
רק שהוא שואל על מכשיר שעולה 220 שקלים ואתה ( ויואב ) מציעים לו מכשירים בין 1000 ל 1500 שקלים ..
בכל מקרה, יהיה מעניין לגלות אם ה gen 2 של Xiomi תומך ב Audio Passthrough , כתוב שכן אבל לך תדע.
מצד שני מדובר במוצר שבגרסה הקודמת שלו היה בטווח הנמוך מבחינת איכות מוצר...
"אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול."
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2185
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
ה-Real Vision 4K Plus הוא מהדור הקודם שלהם (מבוסס Android TV 9). ה-Homatics Box R 4K Plus מבוסס על Android TV 11 (כשגירסה 13 יצאה לפני יותר משנה), תומך ב-HDMI 2.1, ויש לו סרטיפיקציה של גוגל ונטפליקס. אני לא יודע איך ה-Amlogic S905X4-K לעומת ה-Realtek RTD1619DR, אבל מלבד חיבורי ה-USB שאר ה-spec טוב לפחות באותה מידה.20/02/2024 7:00istarmini כתב: DUNE דגם Dune HD Real Vision 4K Plus קנית לא טעית
מומלץ ביתר....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מסכים ..20/02/2024 9:29istarmini כתב: לענין המחיר לא בדקתי את המחירים של הצעצועים שדיבר עליהם אבל אני תמיד מעדיף להיצמד למשפט :
"אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול."...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
בין מכשיר (פושר במקרה הטוב) ב-220 שקל למכשיר דגל ב-1000+ שקל יש עוד מדרגה,20/02/2024 8:29Lior_M כתב: מסכים,
רק שהוא שואל על מכשיר שעולה 220 שקלים ואתה ( ויואב ) מציעים לו מכשירים בין 1000 ל 1500 שקלים .....
ה-Shield הרגיל או ה-Homatics, שניהם סביב 150 דולר + משלוח/מיסים, כלומר 650-700 שקל.
נכון, פי 3 מהשיאומי, אבל גם ייתן לו שקט נפשי שנים קדימה
(יש לי גם שילד 2017 שתיכף חוגג 7 ועובד פגז על בסיס יומיומי, המינוס היחיד שלו שאין לו DV, אבל גם בטלויזיה שמחוברת אליו אין)
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
xiomi mi box tv דור שני מוציא אצלי דולבי אטמוס, לדוגמה בנטפליקס.
אין באמת משמעות לאיכות, היות וזהו פסקול דיגיטלי שהסטרימר רק מעביר למגבר לפענוח.
אין באמת משמעות לאיכות, היות וזהו פסקול דיגיטלי שהסטרימר רק מעביר למגבר לפענוח.
לפחות לפי הפעם האחרונה שבדקתי, ההומטיקס עדיין לא עודכן לאנדרוייד 12 מה שמגביל את ה-DTS passthrough לlossy. זה היה אמור להפתר מזמן, אבל עדיין לא שם. יש נטייה לעדכונים במכשירים כאלו להאט ככל שהם "מתיישנים". ממה שהבנתי יש בטא אבל כאמור עדיין אין גירסא סופית.20/02/2024 9:57dr0r כתב: ה-Real Vision 4K Plus הוא מהדור הקודם שלהם (מבוסס Android TV 9). ה-Homatics Box R 4K Plus מבוסס על Android TV 11 (כשגירסה 13 יצאה לפני יותר משנה), תומך ב-HDMI 2.1, ויש לו סרטיפיקציה של גוגל ונטפליקס. אני לא יודע איך ה-Amlogic S905X4-K לעומת ה-Realtek RTD1619DR, אבל מלבד חיבורי ה-USB שאר ה-spec טוב לפחות באותה מידה....
לאותו מכשיר יש וראיציה של דיון (ויש גם של Nokia) עם אפשרות להתקין עליו APK של הנגן של דיון. זה עולה קצת יותר אבל ככל הזכור לי לא הבדל מטורף. המגבלה עדיין קיימת גם עם הנגן של דיון עד שיעודכן האנדרוייד. המכשירים מצויינים לשימוש עם CoreELEC ושם לא יהיו מגבלות אודיו, אבל גם לא יהיו שירותי סטרימינג בתשלום. ניתן להריץ אותם במקביל בdual boot אבל המעבר בין אנדרוייד לCE הוא לא פעולה פשוטה וטריויאלית מאחר וזה מעבר בין שתי מערכות הפעלה שונות.
Jack of some trades, master of none
דיון די פיידו את רוב המכשירים מבוססי Realtek או לפחות רובם מופיעים כSold Out באתר (כולל את זה שהמלצת עליו). רוב המכשירים הזמינים שלהם עכשיו מבוססים על צ'יפים של Amlogic שהם גם הצ'יפים הנפוצים ברוב המכשירים הסיניים האחרים. הדורות האחרונים של אמלוג'יק תומכים בDV כך שכנראה אין לדיון סיבה יותר להשתמש בRealtek.20/02/2024 9:29istarmini כתב: לענין המחיר לא בדקתי את המחירים של הצעצועים שדיבר עליהם אבל אני תמיד מעדיף להיצמד למשפט :
"אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול."...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לי יש את השילד ואת הדיון (דגם ישן יותר שלהם ).20/02/2024 18:22Ozrx כתב: אוקיי
החלטתי לקנות סטרימר מתקדם יותר
מבין מה שהומלץ פה איזה יותר מתקדם
Dune HD Real Vision 4K Plus
Homatics Box R 4K Plus
Nvidia shield pro tv
ומחירים פחות או יותר
תודה...
מנסיוני האישי הדיון טוב יותר וקל יותר לתפעול והגדרות ולכן השילד אצלי משמש כגיבוי , שעד כה לא היה בו צורך.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
אני אשתדל לעשות לך סדר -20/02/2024 18:22Ozrx כתב: אוקיי
החלטתי לקנות סטרימר מתקדם יותר
מבין מה שהומלץ פה איזה יותר מתקדם
Dune HD Real Vision 4K Plus
Homatics Box R 4K Plus
Nvidia shield pro tv
ומחירים פחות או יותר
תודה...
יש 2 גרסאות ל-SHIELD, אחת "רגילה" שנראית כמו נקניק, ואחת PRO שנראית כמו ממיר.
ההבדלים לא עצומים למי שרק רוצה לצפות בטלויזיה.
לפרו יש 3GB RAM לעומת 2 ברגיל, 16GB שטח אחסון לעומת 8 ברגיל, יש לו 2 כניסות USB והוא יכול לשמש כשרת PLEX.
שניהם יכולים לשמש בתור קליינט PLEX בלי שום בעיה. הפרו גם תיאורטית יכול להיות האב של SMART THINGS אם זה עדיין קיים בכלל.
הגרסה הרגילה עולה 149$, דרך אמזון כולל משלוח+מיסים זה אמור לצאת סביב 740 שקל.
גרסת הפרו עולה 200$ ונראה לי שכרגע לא נשלחת לארץ. כל כמה חודשים יש מבצעים שמורידים את המחיר למחיר של הגרסה הרגילה.
את ה-DUNE אני פחות מכיר, אבל גם הם מציעים את הגרסה של HOMATICS בתוספת הממשק שלהם.
(כלומר זה ממש אותו מכשיר בדיוק).
מסתבר שבאמת 2 הגרסאות של המכשיר הזה לא תומכות ב-LOSSLESS AUDIO באופן מלא כמו השילד (לא ידעתי את זה...)
בקיצור, אם אתה רוצה את הסטרימר האולטימטיבי שכבר שנתיים הוא היחיד שתומך בכל הפורמטים המתקדים של אודיו וגם תומך ב-DV וגם בעל רשיון לנטפליקס וכל שירות סטרימינג אחר באיכות גבוהה... זה רק השילד. רגיל או פרו, זו בחירה שלך.
תומך בDV מקבצים גם או רק מסטרימינג? אם כן אני מניח שזה דורש מודים ספציפיים של קודי כמו של quitevoid או kodinerds?20/02/2024 20:25emage כתב: בקיצור, אם אתה רוצה את הסטרימר האולטימטיבי שכבר שנתיים הוא היחיד שתומך בכל הפורמטים המתקדים של אודיו וגם תומך ב-DV וגם בעל רשיון לנטפליקס וכל שירות סטרימינג אחר באיכות גבוהה... זה רק השילד. רגיל או פרו, זו בחירה שלך....
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2185
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
כל הוריאציות של SEI804HM (של Dune, של Homatics, של Nokia ושל RockTek), הן למעשה אותו מכשיר בהבדלים מינוריים, בעיקר המארז והשלט, והגירסה של Dune כוללת גם את הנגן שלהם. CoreELEC מתאים לכל ה-4, ופשוט מותקן על Disk-on-key. לעשות ממנו boot זה קצת מציק (צריך ללחוץ על ה-reset בזמן חיבור החשמל), אבל לא באמת מסובך.20/02/2024 19:20Avi_Dagan כתב: לפחות לפי הפעם האחרונה שבדקתי, ההומטיקס עדיין לא עודכן לאנדרוייד 12 מה שמגביל את ה-DTS passthrough לlossy. זה היה אמור להפתר מזמן, אבל עדיין לא שם. יש נטייה לעדכונים במכשירים כאלו להאט ככל שהם "מתיישנים". ממה שהבנתי יש בטא אבל כאמור עדיין אין גירסא סופית.
לאותו מכשיר יש וראיציה של דיון (ויש גם של Nokia) עם אפשרות להתקין עליו APK של הנגן של דיון. זה עולה קצת יותר אבל ככל הזכור לי לא הבדל מטורף. המגבלה עדיין קיימת גם עם הנגן של דיון עד שיעודכן האנדרוייד. המכשירים מצויינים לשימוש עם CoreELEC ושם לא יהיו מגבלות אודיו, אבל גם לא יהיו שירותי סטרימינג בתשלום. ניתן להריץ אותם במקביל בdual boot אבל המעבר בין אנדרוייד לCE הוא לא פעולה פשוטה וטריויאלית מאחר וזה מעבר בין שתי מערכות הפעלה שונות....
האמת היא שהכל כרגע בבלגאן - Android TV 12 עוד לא יצא רשמית; Kodi Omega (ולכן גם CoreELEC 21) שבור כבר חצי שנה...
נראה לי שכרגע האופציה הכי טובה היא CoreELEC כשהמערכת עצמה מריצה Android TV 12 (יש ל-CoreELEC טריק יפה שהוא מושך את המודול עבור DV ממערכת ההפעלה המארחת), ועבור אפליקציות להשתמש ב-Android TV של הטלויזיה עם eARC.
המעבר מCE לאנדרוייד הוא לא נורא מסובך אבל הוא מציק למי שרוצה תפעול קל מהכורסא עם שלט.20/02/2024 23:19dr0r כתב: כל הוריאציות של SEI804HM (של Dune, של Homatics, של Nokia ושל RockTek), הן למעשה אותו מכשיר בהבדלים מינוריים, בעיקר המארז והשלט, והגירסה של Dune כוללת גם את הנגן שלהם. CoreELEC מתאים לכל ה-4, ופשוט מותקן על Disk-on-key. לעשות ממנו boot זה קצת מציק (צריך ללחוץ על ה-reset בזמן חיבור החשמל), אבל לא באמת מסובך.
האמת היא שהכל כרגע בבלגאן - Android TV 12 עוד לא יצא רשמית; Kodi Omega (ולכן גם CoreELEC 21) שבור כבר חצי שנה...
נראה לי שכרגע האופציה הכי טובה היא CoreELEC כשהמערכת עצמה מריצה Android TV 12 (יש ל-CoreELEC טריק יפה שהוא מושך את המודול עבור DV ממערכת ההפעלה המארחת), ועבור אפליקציות להשתמש ב-Android TV של הטלויזיה עם eARC....
התמיכה בDV מקבצים (גם לא כל הפרופילים ממה שאני זוכר) זה היתרון המשמעותי של המכשיר ומשלמים אקסטרה על זה שאפשר לראות סטרימינג חוקי עליו. אם אני לא טועה גם יש לו בעיות עדיין עם auto refresh rate כתצורת האנדרוייד.