השרשור הרישמי: Nuki Smart Lock 4.0
למי שמזמין מהלינק, יש טעות בחישוב המיסים על ידי אמזון.
תוסיפו פריט קטן כדי שהמחיר יסתדר במקום או שתניחו שאמזון יחזירו לכם את ההפרש בהמשך.
תוסיפו פריט קטן כדי שהמחיר יסתדר במקום או שתניחו שאמזון יחזירו לכם את ההפרש בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי eagle75 ב 22/03/2024 9:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
מחיר טוב על 4 פרו ב ksp
1050 (כולל קופון של טלגרם) וזה כולל את המתאם למנעול
https://ksp.co.il/mob/item/295650
1050 (כולל קופון של טלגרם) וזה כולל את המתאם למנעול
https://ksp.co.il/mob/item/295650
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
Re:
שוקל ל"היכנס לתחום" - יש טעם לחסוך קצת כסף ולרכוש את 3?04/03/2024 13:43ziv_r כתב: לאחר יותר משנה של רשמים מאוד חיובים עם ה- Nuki Smart Lock 3.0 Pro, אני מצייד את הדלת השנייה של הבית ב- Nuki Smart Lock 4.0 Pro.
https://ksp.co.il/web/item/295599...
לא יודע אם זה שיקול אבל אשתי מאד רוצה מנגנון טביעת אצבע
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
בתור משתמש מרוצה, אני בהחלט יכול להמליץ.
אין לנו אף אחד בבית שמסתובב עם מפתחות, זה כבר אומר משהו על האמינות של המנעול.
אין לנו אף אחד בבית שמסתובב עם מפתחות, זה כבר אומר משהו על האמינות של המנעול.
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה - רק רציתי להבין אם כדאי ללכת על דור 4 או לחסוך ולרכוש את 3 - אולי תעלה עוד סקירה על ההבדלים? 
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
oris74 - מה ההפרש במחיר שזה הפך לשיקול שכזה?
בכל מקרה אלו ההבדלים, תראה בעצמך אם זה מספיק בשבילך לשלם את ההפרש:
בכל מקרה אלו ההבדלים, תראה בעצמך אם זה מספיק בשבילך לשלם את ההפרש:
The Nuki Smart Lock 4.0 builds upon the foundation of the Nuki Smart Lock 3.0, incorporating new software and several enhancements. Let’s delve into the differences between these two models:
Battery Life:
The Smart Lock 4.0 boasts an extended battery life, lasting up to 6 months on average with full remote access via the Nuki App. This improvement is achieved through various changes in software and hardware1.
In contrast, the Smart Lock 3.0 may have a shorter battery life.
Smart Home Integration:
The Smart Lock 4.0 seamlessly integrates with leading Smart Home ecosystems, including Apple Home, Google Home, Samsung SmartThings, and Amazon Alexa (via Matter integration). The combination of two communication standards—Matter & Thread—enables this local integration1.
The Smart Lock 3.0 may have more limited integration options.
Noise Reduction:
A user who compared the Nuki Smart Lock Pro 3.0 (which shares similarities with the Smart Lock 3.0) and the Smart Lock 4.0 noticed a significant reduction in motor noise with the latter2. This improvement enhances the overall user experience.
In summary, the Nuki Smart Lock 4.0 retains the familiar design of the Smart Lock 3.0 but introduces software enhancements, extended battery life, and broader Smart Home compatibility. If you prioritize these features, the Smart Lock 4.0 might be the better choice for you.
Battery Life:
The Smart Lock 4.0 boasts an extended battery life, lasting up to 6 months on average with full remote access via the Nuki App. This improvement is achieved through various changes in software and hardware1.
In contrast, the Smart Lock 3.0 may have a shorter battery life.
Smart Home Integration:
The Smart Lock 4.0 seamlessly integrates with leading Smart Home ecosystems, including Apple Home, Google Home, Samsung SmartThings, and Amazon Alexa (via Matter integration). The combination of two communication standards—Matter & Thread—enables this local integration1.
The Smart Lock 3.0 may have more limited integration options.
Noise Reduction:
A user who compared the Nuki Smart Lock Pro 3.0 (which shares similarities with the Smart Lock 3.0) and the Smart Lock 4.0 noticed a significant reduction in motor noise with the latter2. This improvement enhances the overall user experience.
In summary, the Nuki Smart Lock 4.0 retains the familiar design of the Smart Lock 3.0 but introduces software enhancements, extended battery life, and broader Smart Home compatibility. If you prioritize these features, the Smart Lock 4.0 might be the better choice for you.
- oris74
- חבר במועדון HT

יאללה הזמנתי - הפורום הזה משדרג לי את החיים אבל מרוקן לי את הארנק..
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
oris74 - נוחות בחיים עולה כסף, זו אקסיומה ידועה. גם אני לא הבנתי למה אני צריך את זה, אבל היום לא הייתי חוזר אחורה לשימוש במפתחות. בין הרכב החשמלי לנוקי אין לי שום מפתח עלי ביום יום, הכל נשלט מהסמארטפון.
- oris74
- חבר במועדון HT

מסכים - אני מתלונן אבל נהנה03/04/2024 9:23Huber כתב: oris74 - נוחות בחיים עולה כסף, זו אקסיומה ידועה. גם אני לא הבנתי למה אני צריך את זה, אבל היום לא הייתי חוזר אחורה לשימוש במפתחות. בין הרכב החשמלי לנוקי אין לי שום מפתח עלי ביום יום, הכל נשלט מהסמארטפון....
- oris74
- חבר במועדון HT

- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
הרבה מפתחות אלן מיוצרים באיכות ירודה ולא מתאימים בדיוק למידה.
המפתח צריך להיכנס פנימה כמה שיותר ואתה צריך להרגיש אחיזה טובה.
היה לי מקרה כזה בעבר עם חבר וברגע שהשתמשנו בסט מפתחות איכותיים נפתח בקלות.
אופציות אחרות:
שחיקה של השקע בגלל נסיונות עם מפתח לא מתאים והדרך לפתוח זה עם קדיחה או בשיטות אחרות (חפש ביוטיוב)
הבורג הוא במידות אינצי'ות וצריך בט אינצ'י (נדיר)
המפתח צריך להיכנס פנימה כמה שיותר ואתה צריך להרגיש אחיזה טובה.
היה לי מקרה כזה בעבר עם חבר וברגע שהשתמשנו בסט מפתחות איכותיים נפתח בקלות.
אופציות אחרות:
שחיקה של השקע בגלל נסיונות עם מפתח לא מתאים והדרך לפתוח זה עם קדיחה או בשיטות אחרות (חפש ביוטיוב)
הבורג הוא במידות אינצי'ות וצריך בט אינצ'י (נדיר)
- oris74
- חבר במועדון HT

טוב במקרה היה אצלי הנדימן לעבודה אז הוא טיפל בבעיה - מסתבר שאצלי הפרפר היה מוחזק עם ציר ולא עם בורג אז הוא יוצא בדחיקה החוצה.
הצלחנו לפרק ואחר כך להרכיב בשביל ההתקנה.
בגלל שהפרפר מוחזק עם ציר אי אפשר להשתמש במתאם הפלסטיק של נוקי (כי יש לו רק פתח אחד ואם אכניס את הציר אז לא תהיה לי דרך להוציא את הציר על ידי דחיקה) אבל בכל מקרה המנעול עובד טוב עם הפרפר של הדלת.
בינתיים המנעול עובד מצוין (אחרי כיוונון ידני) - חששתי מנושא הרעש אבל הוא ממש בסדר. אם מישהו רוצה עוד רשמים או שאלות אז בכיף.
הצלחנו לפרק ואחר כך להרכיב בשביל ההתקנה.
בגלל שהפרפר מוחזק עם ציר אי אפשר להשתמש במתאם הפלסטיק של נוקי (כי יש לו רק פתח אחד ואם אכניס את הציר אז לא תהיה לי דרך להוציא את הציר על ידי דחיקה) אבל בכל מקרה המנעול עובד טוב עם הפרפר של הדלת.
בינתיים המנעול עובד מצוין (אחרי כיוונון ידני) - חששתי מנושא הרעש אבל הוא ממש בסדר. אם מישהו רוצה עוד רשמים או שאלות אז בכיף.
- oris74
- חבר במועדון HT

אחרי חודש של שימוש אנחנו מאד מרוצים - זה בהחלט משדרג את הנוחות לא לדאוג לקחת מפתח בכל פעם שיוצאים מהבית ובמיוחד לא לדאוג אם הילדים לקחו...
אני גם בהחלט ממליץ לקנות את הקודן כי זה נחמד גם לא לדאוג לקחת את הטלפון אם יוצאים לרגע מהבית.
2 בעיות שמציקות לי:
- קרה לי כבר כמה פעמים שמנגנון ה Auto Unlock & Lock 'n' Go הופעל עצמאית מהטלפון שלי. זה מטריד.
- מנגנון ה auto unlock נהדר אבל לא תמיד עובד. קורה לנו בכל הטלפונים בבית (אייפון וסמסונג) ולא הצלחתי למצוא קורלציה באילו תנאים זה קורה. אני גר בבנין עם מעלית שנמצאת 2 מטר מהדלת - כשזה עובד הדלת נפתחת תוך 2-3 שניות מהרגע שהגעתי לדלת.
אני גם בהחלט ממליץ לקנות את הקודן כי זה נחמד גם לא לדאוג לקחת את הטלפון אם יוצאים לרגע מהבית.
2 בעיות שמציקות לי:
- קרה לי כבר כמה פעמים שמנגנון ה Auto Unlock & Lock 'n' Go הופעל עצמאית מהטלפון שלי. זה מטריד.
- מנגנון ה auto unlock נהדר אבל לא תמיד עובד. קורה לנו בכל הטלפונים בבית (אייפון וסמסונג) ולא הצלחתי למצוא קורלציה באילו תנאים זה קורה. אני גר בבנין עם מעלית שנמצאת 2 מטר מהדלת - כשזה עובד הדלת נפתחת תוך 2-3 שניות מהרגע שהגעתי לדלת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם תפתח את הטלפון מהנעילה שלו, הטלפון יתחבר למנעול מהר יותר ואז הדלת תפתח מהר יותר בהתאמה.
אצלי יש משהו כמו 10 מטרים בין המעלית לדלת, אז הדלת מספיקה להיפתח מבלי לפתוח את הטלפון מהנעילה.
לי מפריע שאין התרעה על קושחה חדשה למנעול, במקרה נכנסתי לאפליקציה ורק אחרי שבדקתי בפירוש לקיום קושחה, הופיעה ההודעה על זה.
אצלי יש משהו כמו 10 מטרים בין המעלית לדלת, אז הדלת מספיקה להיפתח מבלי לפתוח את הטלפון מהנעילה.
לי מפריע שאין התרעה על קושחה חדשה למנעול, במקרה נכנסתי לאפליקציה ורק אחרי שבדקתי בפירוש לקיום קושחה, הופיעה ההודעה על זה.
אנחנו גם כמעט חודש. גם מאוד מרוצים.
ה auto unlock הלחיץ אותי מההתחלה. אני מודע לנוחות שבו, אבל קשה לי עם אוטומציה שפותחת לי את הדלת אוטומטית אז זה מנוטרל.
יכול להיות שבעיות GPS מזיזות אותך למיקום שונה כך שהוא חושב שיצאת וחזרת לאיזור הבית? בכל מקרה, אתה לא הראשון שמדווח על בעיות כאלה. עוד סיבה לא להשתמש בזה.
אני עומד כרגע על 65% אחוזי סוללה, אבל התעסקתי איתו הרבה בחודש האחרון, אז כנראה שזה לא מיצג. עובד עם MATTER עם border router של ESP32.
הייתי צריך לפרק את הרוזטה לגמרי, כיון שהנוקי לא נתפס כמו שצריך ולא רציתי להשתמש במתאם עם הדבק. הדפסתי אלמנט במדפסת תלת מימד כדי שיראה טוב וישלים את המחסור ברוזטה.
ה auto unlock הלחיץ אותי מההתחלה. אני מודע לנוחות שבו, אבל קשה לי עם אוטומציה שפותחת לי את הדלת אוטומטית אז זה מנוטרל.
יכול להיות שבעיות GPS מזיזות אותך למיקום שונה כך שהוא חושב שיצאת וחזרת לאיזור הבית? בכל מקרה, אתה לא הראשון שמדווח על בעיות כאלה. עוד סיבה לא להשתמש בזה.
אני עומד כרגע על 65% אחוזי סוללה, אבל התעסקתי איתו הרבה בחודש האחרון, אז כנראה שזה לא מיצג. עובד עם MATTER עם border router של ESP32.
הייתי צריך לפרק את הרוזטה לגמרי, כיון שהנוקי לא נתפס כמו שצריך ולא רציתי להשתמש במתאם עם הדבק. הדפסתי אלמנט במדפסת תלת מימד כדי שיראה טוב וישלים את המחסור ברוזטה.
- oris74
- חבר במועדון HT

Re:
צודק - זה כנראה קשור לזה. חשבתי שאולי זה גם קשור לבעיות GPS.08/05/2024 10:48ziv_r כתב: אם תפתח את הטלפון מהנעילה שלו, הטלפון יתחבר למנעול מהר יותר ואז הדלת תפתח מהר יותר בהתאמה.
לי מפריע שאין התרעה על קושחה חדשה למנעול, במקרה נכנסתי לאפליקציה ורק אחרי שבדקתי בפירוש לקיום קושחה, הופיעה ההודעה על זה....
אני מקווה שיש לפחות התראות על סוללה חלשה.
מה לגבי הבעיה הראשונה שציינתי - גם אצלך זה קורה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oris74
- חבר במועדון HT

תודה אבל אצלי זה לא קשור ל MATTER...