השרשור הרישמי: Nuki Smart Lock 4.0
אני מניח שיש הבדלים בן דלת לדלת. קשה לי להאמין שזה משהו ספיצפי במכשיר שלך.
במחשבה נוספת, הדפסת את המתאם. יכול להיות שההדפסה לא אופטימלית? שהוא מייצר חיכוך או משהו כזה? (עדיין לא רכשתי אז אני אפילו לא יודע אם הוא משתתף בפעולת הפתיחה או לא, אז יכול להיות שאני בכלל לא בכיוון).
במחשבה נוספת, הדפסת את המתאם. יכול להיות שההדפסה לא אופטימלית? שהוא מייצר חיכוך או משהו כזה? (עדיין לא רכשתי אז אני אפילו לא יודע אם הוא משתתף בפעולת הפתיחה או לא, אז יכול להיות שאני בכלל לא בכיוון).
Re: Nuki Smart Lock 4.0 מגיע בדצמבר
אם אתה כבר מזמין מאמזון אתה יכול להזמין גם את המתאם על הדרך https://www.amazon.co.uk/NUKI-220575-Ad ... QF59X?th=123/02/2024 10:17eagle75 כתב: זה לא אטימות. זה בכוונה. כדי שתרכוש רק בארץ. זו גם הסיבה שנוקי עצמם לא שולחים לארץ, בלעדיות. (זה אפילו מופיע באתר שלהם כאשר אתה מנסה לשלוח לישראל).
בכל מקרה, אני לא מצליח לקבל תשובה מהיבואן לגבי מועד מכירה מתוכנן בארץ, וגם לא סביר שזה יהיה יותר זול מאמזון.
אני מתכנן לרכוש את גרסת ה PRO 4.0 עם ה THREAD כדי לחסוך בסוללה, תוכל לשלוח לי לינק לקובץ 3D מוצלח? (אפשר גם בפרטי)....
אני בספק. הפלסטיק מתלבש בפנים בצורה מושלמת.23/02/2024 11:02eagle75 כתב: אני מניח שיש הבדלים בן דלת לדלת. קשה לי להאמין שזה משהו ספיצפי במכשיר שלך.
במחשבה נוספת, הדפסת את המתאם. יכול להיות שההדפסה לא אופטימלית? שהוא מייצר חיכוך או משהו כזה? (עדיין לא רכשתי אז אני אפילו לא יודע אם הוא משתתף בפעולת הפתיחה או לא, אז יכול להיות שאני בכלל לא בכיוון)....
אופציה נוספת, יכול להיות שה apple tv רחוק מדי מהמנעול והוא משדר על עוצמה מכסימלית?
אני הרכבתי לעצמי מגשר בין thread ל wifi מבוסס רכיבי ESP32 שאותו אני מתכנן לשים קרוב לדלת. מקווה שיעזור.
אני הרכבתי לעצמי מגשר בין thread ל wifi מבוסס רכיבי ESP32 שאותו אני מתכנן לשים קרוב לדלת. מקווה שיעזור.
ה Apple TV באמת רחוק. אנסה לשים מגשר קרוב יותר. יכול לשתף קישור?23/02/2024 11:29eagle75 כתב: אופציה נוספת, יכול להיות שה apple tv רחוק מדי מהמנעול והוא משדר על עוצמה מכסימלית?
אני הרכבתי לעצמי מגשר בין thread ל wifi מבוסס רכיבי ESP32 שאותו אני מתכנן לשים קרוב לדלת. מקווה שיעזור....
https://github.com/espressif/esp-thread-br
השתמשתי ברכיבי esp32c6 ו esp32h2 אבל זה דרש שינויי קוד.
אם אתה מזמין, אז עדיף להזמין רכיב esp32s3 במקום ה esp32c6 שהיה לי. זה יחסוך לך התעסקות אחר כך.
אופציה נוספת זה להזמין את הכרטיס המוכן (שכבר מורכב מ S3 ו H2) .
השתמשתי ברכיבי esp32c6 ו esp32h2 אבל זה דרש שינויי קוד.
אם אתה מזמין, אז עדיף להזמין רכיב esp32s3 במקום ה esp32c6 שהיה לי. זה יחסוך לך התעסקות אחר כך.
אופציה נוספת זה להזמין את הכרטיס המוכן (שכבר מורכב מ S3 ו H2) .
רגע, במקרה שלך יש כבר את ה apple tv שמשמש כמגשר. אתה לא צריך עוד אחד בבית.
פשוט תרכוש רכיב esp32h2 בודד , תצרוב עליו את ה CLI, תחבר אותו לרשת Thread של ה Apple TV ותחבר קרוב למנעול.
ה Thread עובד ב mesh כך שהוא יקצר למנעול את המרחק ויוריד את עוצמת השידור.
פשוט תרכוש רכיב esp32h2 בודד , תצרוב עליו את ה CLI, תחבר אותו לרשת Thread של ה Apple TV ותחבר קרוב למנעול.
ה Thread עובד ב mesh כך שהוא יקצר למנעול את המרחק ויוריד את עוצמת השידור.
3 אייפונים, כולם על השולחן, פתאום אנחנו שומעים את המנעול מסתובב ופותח את הדלת.
ב Activtiy Log כתוב 20:08 -
Matter - Unlocked
מוזר ומדאיג.
ב Activtiy Log כתוב 20:08 -
Matter - Unlocked
מוזר ומדאיג.
פתחתי להם טיקט. בנתיים ביטלתי את ה Matter.
קצת קונטקסט : שני אייפונים הגיעו ביחד הביתה, שניהם הטריגו את ה Auto Unlock, ליוזר אחד זה בוטל אוטומטית (כמצופה). לאחר 20 דקות הגיע הביתה האייפון השלישי וגם הוא הפעיל את ה Auto Unlock. ישנם רק 3 יוזרים, וכולם הפיעלו Auto Unlock מבלי לצאת שוב מהטווח לכן באג או דיליי ב Auto Unlock גם לא נשמע הגיוני.
קצת קונטקסט : שני אייפונים הגיעו ביחד הביתה, שניהם הטריגו את ה Auto Unlock, ליוזר אחד זה בוטל אוטומטית (כמצופה). לאחר 20 דקות הגיע הביתה האייפון השלישי וגם הוא הפעיל את ה Auto Unlock. ישנם רק 3 יוזרים, וכולם הפיעלו Auto Unlock מבלי לצאת שוב מהטווח לכן באג או דיליי ב Auto Unlock גם לא נשמע הגיוני.
אולי זה קשור לבעיות GPS שיש בחודשים האחרונים? האפליקציה חושבת שהטלפון יצא מהטווח וחזר בחזרה?
יכול להיות למרות שלא נתקלתי בבעיה כזאת באף אפליקציה אחרת במקום מגוריי.
התשובה שקיבלתי מנוקי:
ביטלתי את ה Matter ומסתמך רק על WiFi אבל, גם ה WiFi עובד על הפנים ולא יציב בכלל.
פינג למספר דקות מראה נפילות מרובות למרות שהנוקי נמצא ממש על הראוטר.
נראה שהבעיה נפוצה.
למי שמתכנן לקנות הייתי ממליץ לחכות קצת ולוודא שזאת לא בעיית חומרה.
כמובן שאין לי אוטומציות..unfortunately our developers could not find any irregularities in the error logs you provided.
Since this "Unlock" action was triggered by Matter we would suggest checking if there is an automation that could have triggered this action.
Unfortunately we can not investigate this any further as the Smart Lock received the command through Matter. In this case the Smart Lock is only reacting to the command. How or why this command was triggered is not something we can check....
ביטלתי את ה Matter ומסתמך רק על WiFi אבל, גם ה WiFi עובד על הפנים ולא יציב בכלל.
נראה שהבעיה נפוצה.
למי שמתכנן לקנות הייתי ממליץ לחכות קצת ולוודא שזאת לא בעיית חומרה.
אוי, מצער לשמוע שזו התגובה.
אולי גרסה 4.0 פחות יציבה מגרסה 3.0?
בדיוק היום התחילו לשווק את גרסה 4.0 בארץ ואפשר לרכוש ב KSP..
עדיין לא רכשתי בעצמי, נחכה לתובנות חדשות. אין לי כוח להתעסק עם מוצר לא אפוי.
אולי גרסה 4.0 פחות יציבה מגרסה 3.0?
בדיוק היום התחילו לשווק את גרסה 4.0 בארץ ואפשר לרכוש ב KSP..
עדיין לא רכשתי בעצמי, נחכה לתובנות חדשות. אין לי כוח להתעסק עם מוצר לא אפוי.
בנוסף, נראה שיש עוד דיווחים על כך שהדלת נפתחת בעצמה חוץ ממה שאתה חווית.
https://developer.nuki.io/t/door-sudden ... ction/1155
https://developer.nuki.io/t/door-sudden ... ction/1155
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
לאחר יותר משנה של רשמים מאוד חיובים עם ה- Nuki Smart Lock 3.0 Pro, אני מצייד את הדלת השנייה של הבית ב- Nuki Smart Lock 4.0 Pro.
https://ksp.co.il/web/item/295599
https://ksp.co.il/web/item/295599
האם ישנה האפשרות מבחוץ להצמיד את האייפון/אפל וואץ׳ אל מול המנעול וזה יפתח את הדלת אוטומטית? מבלי להשתמש באפליקציה הייעודית של Nuki? מקווה שזה אפשרי עכשיו שיש תמיכה ב- Matter ואינטגרציה מלאה עם Apple HomeKit.
(מכיר את הפיצ׳ר של Auto Unlock לפי קרבה, פחות מעוניין בזה)
(מכיר את הפיצ׳ר של Auto Unlock לפי קרבה, פחות מעוניין בזה)
נוקי מאשרים שזה באג ויכול להיות שהם מצאו אות הבעיה:04/03/2024 12:19Shasoosh כתב: התשובה שקיבלתי מנוקי:
כמובן שאין לי אוטומציות..
נראה שהבעיה נפוצה.
למי שמתכנן לקנות הייתי ממליץ לחכות קצת ולוודא שזאת לא בעיית חומרה....
We found a bug in the 4.1.8 release (and 4.2.0 beta) which has an impact on this suggestion:
If your Smart Lock runs 4.1.8 (release) or 4.2.0 (beta) please set the power saving to “slow” in order for the above mentioned compatibility settings for problematic WiFi routers to be applied.
This will be fixed in the next beta.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
אני קצת יותר משבועיים עם המנעול ולא נתקלתי בבעיות או פתיחות שווא. קושחה 4.1.8
שלח קישור לרכישה באמזון.
שלח קישור לרכישה באמזון.