1.המוצרים היקרים שמגיעים עם tri-band עושים בידיוק את זה.23/12/2023 22:42gogaga כתב: 1. אחלה נקודה! לא חשבתי על זה... אני אשקול לרכוש עוד רדיו אם זה ימשיך להפריע לי.
עדיין אני חושב שהביצועים שכרגע ישנם לא אופטימליים כי ה400 מב"ש הייתה בדיקה עצמה בין הראוטרים בעזרת iperf3 (לא היו קליינטים נוספים שהיו אמורים להשפיע על זה). אני מעריך שבעזרת אנטנות טובות יותר אולי אצליח להוציא 600 (תכלס בעיקר בהנתן נראה הנתונים שאתה הצגת)
2. מעניין, המשכתי לשחק עם זה ובגדול פתרתי את הנקדוה עם כוכבית קטנה.
בלי באמת להעמיק בuboot וקצת מלהסיק מאיך שצורך את הראוטרים שיניתי את השדות האלה בnvram (fw_env):כדי למנוע קפיצה לrecovery או דברים אחרים שעלולים לתקוע (כשראיתי את זה הבנתי שכנראה הסיפור זה שהוא קופץ ל boot_tftp_forever, מחכה לTFTP לנצח ונתקע).קוד: בחירת הכל
boot_default=if env exists flag_recover ; then else run bootcmd ; fi ; run boot_recovery ; setenv replacevol 1 ; run boot_tftp_forever bootcmd=if pstore check ; then run boot_recovery ; else run boot_sdmmc ; fi
החלפתי אותם ל:עבד פיקס מספר ריסוטים (בערך 10) ואז קרה משהו מעניין! הערכים חזרו להיות מה שהם היו במקור ואז התקלה חזרה.קוד: בחירת הכל
boot_default=run bootcmd bootcmd=run boot_sdmmc
אני חושב שהuboot "מתקן" את כל המשתנים האלה בתנאים מסוימים. עוד לא הצלחתי אבל לפענח למה הוא עשה את זה ומתי.
אם יצא לכם להתעסק בזה ויש להם דברים להוסיף אשמח שתגידו! אם לא אמשיך לחקור
לשאותך למה הrecovery יגדל:
ממה שהבנתי בPR שהכניסו את הרגיל לopenwrt אני מבין 2 דברים: א. הrecovery באמת מוגבל ל32 מגה. ב. הrecovery כולל את אותו הקמפול שיש במלא, ולכן אם מגדילים את הלא recovery בעצם מגדילים את שניהם
אני מריץ דרך microsd של 32 ג'יגה, זה יותר נוח לי כרגע ואולי אשנה בעתיד לemmc.
איך הגדלת לג'יגה? דרך התכונה בקמפול CONFIG_TARGET_ROOTFS_PARTSIZE? אני הגדלתי שם וניכן שזה אכן הגדיל, האמת אבל לא מספיק וניסיתי כשהגדלתי עוד זה לא השפיע ואני חושב שהsysupgrade לא מעדכן את זה אלא רק הimage המקורי של sd....
2.
תראה, אתה פשוט ביטלת את האפשרות ל recovery. בbpi לא כזה קריטי שיהיה recovery אם אתה משתמש ב sd card, אבל אולי זה כן יהיה לך שימושי וחבל שלא יהיה.
Sysupgrade לא אמור לשנות לך גדלים של מחיצות
תשלח את הconfig שאתה בונה איתו