01/11/2023 0:58
tomerR כתב:
אולי כדאי שתחליט ותעדכן פה , מה התקציב שלך ואם אתה צריך בכלל עמדת שאיבה (או אולי רק פוטנציאל להוסיף עמדה בעתיד),
בשביל לקבל המלצות יותר ממוקדות .
לא חסר סוקרים טובים ביוטיוב, תחפש למשל jamie Andrews וכמובן Vaccum Wars שכבר הומלץ פה
אגב דרים מי, אישית לא הייתי מתקרב לשום מוצר *יקר* שמתבסס על אפ' MI HOME - גם מנסיון עבר
...
הופה - הנה כבר העלת נתון מעניין - אפליקציית MI Home. אז למעשה זה אומר ש- Dreame היא חברת-בת של שיאומי?
יש לי אותה כי יש לי 2 חיישנים של שיאומי + האב. זה היה עוד בתחילת דרכי עם הבית החכם ולצערי אני נאלצתי לעבוד עם region של סין כדי שהם יעבדו ועכשיו אני לא מפסיק לקבל התראות מהאפליקציה בסינית ואין לי מושג מה זה אומר.
ממש לא מרוצה מהעניין. חבל שלא הכרתי את טויה וחבריו עוד בהתחלה, אבל אין מה לעשות - טעויות של מתחילים :\
זהו, לגבי תקציב....כרגע זה נראה לי משוגע לגמרי לשים על שואב 4-5k (אם כן אז אני אנצל את ההזמדנות לקנות מאילת).
לכן אני מנסה כמה ואם זה באמת שווה את זה. אם כבר לקנות אני מת לקחת את עמדת הריקום והניקוי וכל זה, זה נראה לי הופך את החוויה לפי מיליון יותר נוחה ויעילה מאשר רק השואב עצמו. תקן אותי אם אני טועה...
האם כל יצרן מאפשר לקנות רק השואב בהתחלה ולאחר מכן אם וכאשר להוסיף את עמדת הריקון והניקוי?