גם המסך שלי samsung S95B סובל מצריבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@shmizan
אין בעיה, אתה לא חייב להסכים. כל אחד עושה את החישובים והשיקולים שלו וקונה את מה שהוא חושב שהכי מתאים לו.
אני גם חושב שאנחנו טוחנים בדיונים האלה מים, כי כל הזמן יש כמה חברה שאומרים משהו שקול ל"אם היית קונה LCD של סוני זה לא היה קורה".
נו בסדר, אבל הבן אדם כבר קנה.
אם הוא היה קונה משהו אחר והמסך היה מתקלקל באלף ואחת דרכים אחרות, הוא לא היה אומר כלום, במיוחד אם זה במקרה היה מסך של סוני.
הנקודה שלי היא שכולנו יודעים מה מגבלות הטכנולוגיה, חלקנו נתקלים בבעיות האלה, רובנו לא.
ויש אחריות, ומטפלים בזה. מניסיוני הדל שבו ח.י. החליפו לי פאנל ב-C1 זו לא הייתה משימה מורכבת או מסובכת או כזו שדרשה בזבוז של הרבה זמן.
תראה, אני לא עושה ריענון פיקסלים ידנית במסכים שלי. אם הוא עושה ריענון לבד אחרי שכיביתי אותו, לא איכפת לי, שיעשה.
אמנם אני לא צופה שעות על גבי שעות בחדשות, אבל עדיין לא שמתי לב לבעיה כלשהי. וחשוב לי להזכיר שה-B7 שברשותי כבר עם הרבה מעבר ל-10,000 שעות עבודה.
בקרוב נגמרת האחריות המורחבת, ואני מתכוון לבצע בדיקה יותר מעמיקה כדי לראות אם יש בעיית צריבה, אבל בצפייה רגילה אני לא שם לב לשום דבר יוצא דופן.
אין בעיה, אתה לא חייב להסכים. כל אחד עושה את החישובים והשיקולים שלו וקונה את מה שהוא חושב שהכי מתאים לו.
אני גם חושב שאנחנו טוחנים בדיונים האלה מים, כי כל הזמן יש כמה חברה שאומרים משהו שקול ל"אם היית קונה LCD של סוני זה לא היה קורה".
נו בסדר, אבל הבן אדם כבר קנה.
אם הוא היה קונה משהו אחר והמסך היה מתקלקל באלף ואחת דרכים אחרות, הוא לא היה אומר כלום, במיוחד אם זה במקרה היה מסך של סוני.
הנקודה שלי היא שכולנו יודעים מה מגבלות הטכנולוגיה, חלקנו נתקלים בבעיות האלה, רובנו לא.
ויש אחריות, ומטפלים בזה. מניסיוני הדל שבו ח.י. החליפו לי פאנל ב-C1 זו לא הייתה משימה מורכבת או מסובכת או כזו שדרשה בזבוז של הרבה זמן.
תראה, אני לא עושה ריענון פיקסלים ידנית במסכים שלי. אם הוא עושה ריענון לבד אחרי שכיביתי אותו, לא איכפת לי, שיעשה.
אמנם אני לא צופה שעות על גבי שעות בחדשות, אבל עדיין לא שמתי לב לבעיה כלשהי. וחשוב לי להזכיר שה-B7 שברשותי כבר עם הרבה מעבר ל-10,000 שעות עבודה.
בקרוב נגמרת האחריות המורחבת, ואני מתכוון לבצע בדיקה יותר מעמיקה כדי לראות אם יש בעיית צריבה, אבל בצפייה רגילה אני לא שם לב לשום דבר יוצא דופן.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אף אחד לא שונא כלום, אבל כותב לך מאי מפיוצר שהוא לא רוצה למכור טלווזיות כאלו בגלל האמינות והשרות, מה יותר אותנטי מזה?31/10/2023 14:51oferlaor כתב: ויש כמובן את אתה ששונאים OLED ובכל שרשור יכנסו ויסבירו לכל העולם למה הם צודקים וכל השאר טועים. סבבה,...
הוא בטוח לא שונא אף אחד...
אז לכל הפחות תזהירו את מי שמתעניין, כי אנשים מקבלים מצג שווא, משלמים ממיטב כספם שיורד לטמיון.
נכון זה תחביב ועדיין את הכסף (במיוחד כשהוא לא שלנו) צריך לבזבז בתבונה.
מי שקונה רכב צרפתי, יודע למה הוא נכנס, אז גם פה כדאי שזה יהיה ככה
המטרה העיקרית של הנושא הזה זה להזהיר אחרים שצריבות קורות גם במסכי OLED חדשים .זה לא שראיתי רק חדשות במשך שבוע זה ממש לא ככה פשוט בגלל המלחמה ראיתי קצת יותר מבדרך כלל והמסך נצרב.
הבהירות ממש לא הייתה במקסימום וכל ההגנות למינהם עבדו חוץ מהעניין שהוא לא ביצע כל 4 שעות צפייה את הרענון פיקסלים מה שיכול להיות שתרם לעניין.
עכשו פתאום כל 4 שעות הוא מיד מעלה הודעה לגבי רענון הפיקסלים. עכשו הוא נזכר.
הבהירות ממש לא הייתה במקסימום וכל ההגנות למינהם עבדו חוץ מהעניין שהוא לא ביצע כל 4 שעות צפייה את הרענון פיקסלים מה שיכול להיות שתרם לעניין.
עכשו פתאום כל 4 שעות הוא מיד מעלה הודעה לגבי רענון הפיקסלים. עכשו הוא נזכר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
צריבה באולד, תופעה קיימת, גם אם שכיחה הרבה פחות ממה שאתה מתאר. מכיר לא מעט מסכים אצל חברים ובני משפחה, חלקם בני חמש ושש, גם כאלו שפועלים שעות רבות ביממה, אף לא אחד סובל מצריבה. לגבי מכוניות צרפתיות, פה מדובר כבר בסטיגמה, אין שום ממצא מדעי מבוסס שיכול לקבוע שהן סובלות יותר מאמינות לקויה מאשר מכוניות מכל מוצא אתני אחר. את ההטיה שקיימת בסקרי שביעות רצון לטובת יפניות, אפשר להסביר במניעים סובייקטיביים של המשתתפים ולא בהכרח במציאות אובייקטיבית. אותו דבר אגב נכון גם לגבי התפיסה הסטיגמתית שמכוניות יפניות בהכרח משעממות יותר, מהנות פחות, או נוחות פחות. ישנם דגמים ספציפיים אצל כל יצרן שסובלים מתכנון או ביצוע לקוי, אין פחות ריקולים אצל יצרנים יפניים מאשר צרפתיים. אבל ותמיד, וזה שריר ונכון לגבי כל מוצר או כל תפיסת עולם, צדיק באמונתו יחיה.31/10/2023 11:00ahersko כתב: אני מת על רכבים צרפתים
הסיבה שאין לי רכב כזה בחניה היא הסיבה שאני לא הולך לישון עם בלון גז או חבית חומר נפץ
אתה פשוט לעולם לא תדע מתי זנ יתפוצץ לך בפרצוף.
כל אחד בוחר את רמת הסמך שהוא מעוניין לחיות בה.
אני מעדיף אפרוריות יפנית או קצת פחות שחור, מאשר לחיות בפחד מתמיד אם הרכב יניע בבוקר ואם יתקע על איילון (הכל מנסיון)...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- קיבל תודות: 766 פעמים
לאן הגענו אם אנחנו כותבים על מכונית שהיא ממוצא אתני כזה או אחר ?? 

נערך לאחרונה על ידי ChinggisKhan ב 31/10/2023 19:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ahersko
- חבר מביא חבר

על שרשראות הטימינג המתפוררות במנועי פזו 1.2 שסותמות מעברי שמן ודופקות מנועים... בטח לא שמעת
על מיכלי האוריאה שנדפקים גם לא?
על מנוע ה 156 פרינס שהיה דיזסטר?
מחשבי גיר שנשרפו כמו גפרורים בקפצור... אה וגם אכילת השמן מופרזת בטורבו הקטן של רנו
בלי קשר לאורגן אורות ונורית בשוק מנוע שמידי פעם מבליחה בגלל איזה חיישן דפוק.
אבל רנו... לא רואה מוסך!
מחשבי גיר שנשרפו כמו גפרורים בקפצור... אה וגם אכילת השמן מופרזת בטורבו הקטן של רנו
אבל רנו... לא רואה מוסך!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
שכחת גיר תקול באאודי ו vw הגרמנים, רעשים בטסלה האמריקאית, יש רכב מושלם?
אצלי ב-S90C וגם ב-S95B מעולם לא קיבלתי את ההודעה הזאת. ואגב, יש דרך לדעת אם המסך מריץ PIXEL REFERSH. תחברו משהו ל-USB. אם הנורה ממשיכה להיות דלוקה לאיזה 5-8 דקות אחרי שמכבים את המסך, אז הוא מריץ את ה-PIXEL REFRESH ברקע.
אני מבין את התסכול. לחטוף צריבה כל כך מהר זה ממש מבאס. לציין שמלפני שבועיים בערך, ב-S90C קרה כבר 3 פעמים שלחצתי על השלט והיא לא נדלקה. יש נורה אדומה, אבל היא פשוט לא נדלקה. הדרך היחידה להדליק אותה הייתה לעשות לחיצה ארוכה על השלט.
מי שקרא את השרשור שפתחתי לפני כמעט חודשיים על הבעיה שהייתה לי ב-S95B וזוכר מה היה...עכשיו שהחליפו לי כבר ל-S90C, אם זה באמת בעיה חמורה נראה לי כבר יהיה בעייתי להתעסק איתם עוד פעם. (בכל מקרה, התקלה שהייתה לי ב-S95B לא קוראת בכלל עם ה-S90C...לפחות זה מעודד)
עשיתי COLD RESET (להוציא מהחשמל שהטלוויזיה דלוקה וחיכיתי כמה שעות, למרות שמספיק לחכות כמה דקות). מאז לא קרה, אבל זה לא מעודד. מקווה שלא יהיה בעיה...
אני מבין את התסכול. לחטוף צריבה כל כך מהר זה ממש מבאס. לציין שמלפני שבועיים בערך, ב-S90C קרה כבר 3 פעמים שלחצתי על השלט והיא לא נדלקה. יש נורה אדומה, אבל היא פשוט לא נדלקה. הדרך היחידה להדליק אותה הייתה לעשות לחיצה ארוכה על השלט.
מי שקרא את השרשור שפתחתי לפני כמעט חודשיים על הבעיה שהייתה לי ב-S95B וזוכר מה היה...עכשיו שהחליפו לי כבר ל-S90C, אם זה באמת בעיה חמורה נראה לי כבר יהיה בעייתי להתעסק איתם עוד פעם. (בכל מקרה, התקלה שהייתה לי ב-S95B לא קוראת בכלל עם ה-S90C...לפחות זה מעודד)
עשיתי COLD RESET (להוציא מהחשמל שהטלוויזיה דלוקה וחיכיתי כמה שעות, למרות שמספיק לחכות כמה דקות). מאז לא קרה, אבל זה לא מעודד. מקווה שלא יהיה בעיה...
- ahersko
- חבר מביא חבר

יש רכבים שנהנים מרמות אמינות מאוד גבוהות31/10/2023 19:10oferlaor כתב: שכחת גיר תקול באאודי ו vw הגרמנים, רעשים בטסלה האמריקאית, יש רכב מושלם?...
טויטה, מאזדה, לקסוס (כן.. כן יודע שזה טיוטה) מיצובישי, הונדה.
רכבים שאתה לא מתפלל בבוקר שיתעוררו על רגל ימין.
אגב אני ציינתי יפניות, מסכים לגמרי הגרמניות סובלות מלא מעט תקלות... למרות שהן במגמת שיפור
וטסלה... זה בכלל לא רכב. זאת סוללה עם אייפד גלגלים... סתם... מקניטים אותך
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא שרשראות טיימינג דווקא רצועות. והן דורשות החלפה תכופה יותר מהמלצת היצרן המקורית ועדיין מדובר בתכיפות מקבילה למכוניות אחרות. מיכלי אוריאה במנועי דיזל אכן צרה לא קטנה, מרביתם הוחלפו ע"י היצרן ועל חשבונו. מנוע פרינס במתכונתו המקורית ( 156 סוסים ) תוכנן למרבה האירוניה ע"י ב.מו.וו במסגרת פרויקט משותף עם הצרפתים והיה לגמרי דפוק, תמצא אותו גם במיני ובחלק מדגמי במוו, אבל הפלא ופלא עליהם לא תשמע השמצות, מה שמחזק את תיזת הסטיגמה שהבאתי ( הגירסה המחודשת שלו 165 סוסים החל מ 2015 ו 180 החל מ 2019, נדמה לי, מגלה אמינות משובחת ומותקן כמעט בכל הדגמים של סטלנטיס ). וכן וגם לזה התייחסתי, יש תקלות, גם אצל הצרפתים בדגמים מסוימים ואמינות מצוינת באחרים. אבל יש לא מעט ליקויים גם במכוניות שמגיעות מיפן וקוריאה, האמן לי לא חסר, רוצה פירוט חפש את רשימת הריקולים, עבודה קשה ומפורטת מדי מכדי שאקדיש לה זמן.31/10/2023 18:58ahersko כתב: על שרשראות הטימינג המתפוררות במנועי פזו 1.2 שסותמות מעברי שמן ודופקות מנועים... בטח לא שמעת
אבל רנו... לא רואה מוסך!...
אני מכרתי לאח שלי טויוטה אוונסיס בת 10 תוצרת אנגליה
ביום שמכרתי אותה היא נראתה והתנהגה בדיוק כמו ביום שהוצאתי אותה מהסוכנות
מעולם לא היתה לה קריאת שרות ושום דבר מעבר לטיפול שוטף
זה היה לפני שלוש שנים והיא עדיין ממשיכה אצל אחי עם אפס תקלות
זה היה לפני שלוש שנים והיא עדיין ממשיכה אצל אחי עם אפס תקלות
ואני מכרתי לפני שנה בורה 2 ליטר בת 22 עם קרוב ל 230K ק"מ שהיתה אצלי מיומה הראשון על הכביש וגילתה אמינות מאוד מרשימה, וגם אותה מכרתי רק כי פעמיים בשנה טסט זה כבר מעצבן. נו אז מה זה אומר, שכולן כאלה, ברור שלא, מרבית אחיותיה כבר שוכנות עפר אבל גם חלק גדול מהקורולות בגילה. וגם אם תאמר אחוז יותר גבוה מקורולות בנות עשרים עדיין על הכביש, הסיבה לכך אינה אמינות עדיפה, פשוט קורולה שווה לתקן כי מחיר השוק שלה והביקוש טובים יחסית לגיל וסיטרואן או פז'ו באותו גיל ועם אותה תקלה פשוט יילכו לזבל כי התיקון יותר יקר מהאוטו. אבל באמת כבר הוכברו יותר מדי מילים על נושא שלא באמת שייך לפה, אז מתנצל ועוזב, עד שירגיזו אותי עוד פעם.01/11/2023 10:23mrraz111 כתב: אני מכרתי לאח שלי טויוטה אוונסיס בת 10 תוצרת אנגליה
זה היה לפני שלוש שנים והיא עדיין ממשיכה אצל אחי עם אפס תקלות...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מאיזה שנים?