אם טסי מזהה את מהירות התמרור אז ניתן ללחוץ עליו במסך וזה מוריד אוטומטית את מהירות בקרת השיוט/אוטופיילוט למהירות התמרור.19/09/2023 9:13Huber כתב: לי אישית קשה להשתמש בעברית בהרבה מיקרים, למשל בסמארטפון הרבה יותר טבעי לי שהתפריטים באנגלית (כשזה בעברית אני צריך לתרגם את זה בראש לאנגלית בשביל "להבין" את התפריט), כנ"ל במחשבים בהם אני עובד וכו. לא מרגיש לי טבעי עברית בגדג'טים משום מה (כנראה בגלל שאני רגיל למילים באנגלית ולא לתרגום שלהם לעברית). וכבר חפרו פה מספיק שטסלה זה "גדג'ט", אז כן - מי שציפה לזה הם אלו שלא ממש מסתדרים עם אנגלית.
ד"א - עופר, צדקת לגבי ה AUTOPILOT בפקקים. כשהמהירות מוגדרת סביב ה 50 הבעייה נפתרת (ההאצה והבלימה המעט חזקה). קצת מציק כי אני נכנס לפקק מכביש ראשי ועובר ממהירות תלת ספרתית למהירות של פקק ואז צריך לגלול לא מעט בכפתור בשביל להוריד את המהירות, אבל זה משפר משמעותית את ההתנהגות שלו בפקק. לא מבין למה זה כך, הרי זה אמור להתחשב במצב על הכביש ובמה שקורה מסביבך ולפניך, ובאיך הרכב שלפניך נוסע, אבל מסתבר שזה אכן כך משום מה....
נסעתי היום בפקק, הורדתי ל 50, 40, 30, קמש, העברתי בין אוטופיילוט ל בקרת שיוט, החלפתי בין chill וספורט העברתי בשמירת מרחק 2-3 רכבים, בשום מצב לא הגעתי לזחילה נורמלית בפקק...לא מבין איך זה עובד לכם. פשוט מחלת ים עם גז/ברקס חזקים...לא שימושי בעליל!!!