s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 6* 28/9
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
שווה לך לשקול איזה סטרימר וככה גם תהנה מאיכות התמונה, גם ממערכת הפעלה טובה יותר וגם משלט. תנסה להוציא מהסיטואציה את המיטב
Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 4* 7/9
האמת אני לא מעוניין להשתמש בסטרימר. ועושה רושם שיש בעיה בטלוויזיה עם ה-BLUETOOTH באופן כללי . לכן זה כל כך מפריע לי. קשה לי לקבל את העובדה שיש לי מסך עם תקלה שקרתה עוד מהיום הראשון וזה היחס שלהם. (למשל גם אוזניות BLUETOOTH שאני מחבר יש מדיי פעם קרטוע קצר לשניה).11/09/2023 21:01ChinggisKhan כתב: שווה לך לשקול איזה סטרימר וככה גם תהנה מאיכות התמונה, גם ממערכת הפעלה טובה יותר וגם משלט. תנסה להוציא מהסיטואציה את המיטב...
ברור לי שיש בעיות יותר קשות, אבל זה עדיין מרגיז ומפריע לי מאוד. עדיין באי שקט מכל העניין הזה. מטיש אותי נפשית. וחוסר הוודאות של מה ייסגר בסוף גם לא עוזר.
Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 5* 13/9
עדכון 13/9 : הגיע אליי מנהל החנות בטר שופ (BETTERSHOP) באופן אישי הבייתה (!!!), וכבר מההתחלה הרגיע אותי ואמר שהעניין ייסגר עוד היום. הוא ראה את הבעיה, ישר אמר שחד משמעתי זה תקלה, ואני לוחץ על השלט בסדר גמור. הוא נתן לי את האופציה ושאל אותי אם אני מעוניין בטלוויזיות אחרות, לא משנה איזה חברה. בגלל שה"לב" רוצה QD OLED רציתי להמשיך עם סמסונג.
רבע שעה אחריי שהלך, צלצל אליי ואמר לי שהיבואן יחליף לי ל-S90C (הדגם של 2023 החדש יותר) , והוא יסופק אחרי החג. במידת הצורך ליצור איתם קשר אם תהיה בעיה. שירות פשוט מדהים ומרגש, אני עד עכשיו בהלם!
רבע שעה אחריי שהלך, צלצל אליי ואמר לי שהיבואן יחליף לי ל-S90C (הדגם של 2023 החדש יותר) , והוא יסופק אחרי החג. במידת הצורך ליצור איתם קשר אם תהיה בעיה. שירות פשוט מדהים ומרגש, אני עד עכשיו בהלם!
נערך לאחרונה על ידי moshe105 ב 13/09/2023 19:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
באמת לא מובן מאליו. אני עדיין בהתרגשות מהיחס והשירות.
כמובן שאעדכן כשאקבל את ה טלוויזיה החדשה
כמובן שאעדכן כשאקבל את ה טלוויזיה החדשה

- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
זה שצריך בעל חנות נחמד במיוחד וכל הסיוט שעבר עם נותני השירות של היבואן ממש לא מעודד. אולי שכנע אותי לחשוב לקנות מ BETTER אבל לא סמסונג....
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- קיבל תודות: 585 פעמים
לא פספסתי.
דמיין מצב ששוב תהיה למכשיר תקלה, סטטיסטית זה יכול לקרות
אז עכשיו שוב ריבים ועצבים וטלפונים פוסטים נזעמים.
אפשר לעזור למי שרוצה שיעזרו לו
נתנו לך אפשרות לבחור מותג אחר ובחרת להישאר עם סמסונג?
אז מה יש להגיד שאין מה לומר?
דמיין מצב ששוב תהיה למכשיר תקלה, סטטיסטית זה יכול לקרות
אז עכשיו שוב ריבים ועצבים וטלפונים פוסטים נזעמים.
אפשר לעזור למי שרוצה שיעזרו לו
נתנו לך אפשרות לבחור מותג אחר ובחרת להישאר עם סמסונג?
אז מה יש להגיד שאין מה לומר?
- oferlaor
- מנהל

לפי מה שאני רואה מדובר כאן בתקלה די נדירה שהיא לא ברורה ולא טריוויאלית לזהות ולאפיין.
אני לא אומר שאלקטרוניקס פרו בסדר כאן (או בכלל), אבל לא חושב שאפשר להשליך מהמקרה הזה למקרה הכללי של אחריות סמסונג בכלל.
אני לא אומר שאלקטרוניקס פרו בסדר כאן (או בכלל), אבל לא חושב שאפשר להשליך מהמקרה הזה למקרה הכללי של אחריות סמסונג בכלל.
- Roeet1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: רועי טורגמן
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
כן זה קרה אצלי וזה בדיוק מה שגם לי אמרו , עוד מהיום הראשון חשבתי שזה אמור להיות ככה , ואני עדיין עם אותה הבעיה מה לעשות ? יש פיתרון?10/09/2023 16:39moshe105 כתב: זה קרה אצלך עוד מהיום הראשון? וגם לך יש לפעמים מעיין סוג של ניתוק לשניה או קרטוע מדיי פעם שאתה מחבר (אם אתה מחבר) אוזניית BLUETOOTH לטלוויזיה?
הזמנת טכנאי שלהם שיבדוק? אם כן, מה אמרו לך? את אותה השטות שלי אמרו שאתה לוחץ מהר מדיי?
וגם אצלך נדלקת נורה אדומה בשלט ברגע שהוא חוזר לעבוד?...
- ahersko
- חבר מביא חבר

קודם זה זה לא מקרה בודד, יש עוד כמה כאלו ברחבי הרשת ואפילו פה ממש בפורום17/09/2023 20:37oferlaor כתב: לפי מה שאני רואה מדובר כאן בתקלה די נדירה שהיא לא ברורה ולא טריוויאלית לזהות ולאפיין.
אני לא אומר שאלקטרוניקס פרו בסדר כאן (או בכלל), אבל לא חושב שאפשר להשליך מהמקרה הזה למקרה הכללי של אחריות סמסונג בכלל....
וזאת לא הפעם הראשונה שלמותג הזה יש תקלות "וודו" שבעינים הטכניות שלי מעידות על QA ורמת אינטגרציה ירודה שהולמת מוצרי מדברה סינים18/09/2023 2:39Roeet1 כתב: כן זה קרה אצלי וזה בדיוק מה שגם לי אמרו , עוד מהיום הראשון חשבתי שזה אמור להיות ככה , ואני עדיין עם אותה הבעיה מה לעשות ? יש פיתרון?...
אבל היי... כשיש לך עדת מעריצים שהולכים אחרי המותג בעיניים עצומות, לא משנה מה תעשה, למי אכפת?
לא ליצרן, לא ליבואן ולמרבה הצער... לא לרוכשים המאושרים.
שלום לכולם. מעדכן שתואמה אספקה והתקנה למסך החדש ב- 3 לאוקטובר. נקווה לטוב 

אתה מוזמן לקרוא את תחילת השרשור. הכל מעודכן שם.18/09/2023 2:39Roeet1 כתב: כן זה קרה אצלי וזה בדיוק מה שגם לי אמרו , עוד מהיום הראשון חשבתי שזה אמור להיות ככה , ואני עדיין עם אותה הבעיה מה לעשות ? יש פיתרון?...
בעיקרון עד כמה שידוע לי, אין פיתרון. זה גם לא קשור לשלט בכלל. זה קורה לי אפילו שאני לא עושה כלום עם השלט (כלומר הוא לא מגיב מהלחיצה הראשונה שאני מנסה ללחוץ עליו).
שאני מחבר אוזניות BLUETOOTH אז יש קרטוע באוזניה, ואני יכול לדעת רק לפי זה שגם השלט לא יגיב שאני אלחץ עליו ברגע שיש את הקרטוע הזה. (כמובן שזה קורה גם אם אני לא מחבר אוזניות BLUETOOTH).
- oferlaor
- מנהל

נראה לי שאתה פשוט לא אוהב את המותג, את היבואן וכנראה גם את מי שחובב של המותג או היבואן...18/09/2023 11:08ahersko כתב: קודם זה זה לא מקרה בודד, יש עוד כמה כאלו ברחבי הרשת ואפילו פה ממש בפורום
וזאת לא הפעם הראשונה שלמותג הזה יש תקלות "וודו" שבעינים הטכניות שלי מעידות על QA ורמת אינטגרציה ירודה שהולמת מוצרי מדברה סינים
אבל היי... כשיש לך עדת מעריצים שהולכים אחרי המותג בעיניים עצומות, לא משנה מה תעשה, למי אכפת?
לא ליצרן, לא ליבואן ולמרבה הצער... לא לרוכשים המאושרים....
איזה מסך יש לך בבית שאתה מרוצה ממנו בכל דרך ?
- ahersko
- חבר מביא חבר

זה לא סוד שחוויתי אכזבות רבות מהמותג.
אחרי החלפתי בשנה אחת את כל המוצרים שלהם שהתפגרו דקה אחרי שהאחריות הסתיימה.
אני מדבר איתך על 2 טלווזיות, מכשיר Blu ray, שואב, מקרר, מכונת כביסה.
הכל פח אשפה אחד גדול
מה שיש לי בבית זה הכל... מלבד סמסונג
כל הסיפור הזה התרחש בחו"ל ושם לפחות עוד היה שרות נורמלי בתקופת האחריות. החליפו לי פנל, את ה br תיקנו שלוש פעמים בשנה. אבל דקה אחרי שהאחריות הסתיימה הכל עבר לפח האשפה.
בארץ זה לא רק שהמוצרים דראק אלא גם היבואן דראק והשירות דראק.
אחרי החלפתי בשנה אחת את כל המוצרים שלהם שהתפגרו דקה אחרי שהאחריות הסתיימה.
אני מדבר איתך על 2 טלווזיות, מכשיר Blu ray, שואב, מקרר, מכונת כביסה.
הכל פח אשפה אחד גדול
מה שיש לי בבית זה הכל... מלבד סמסונג
כל הסיפור הזה התרחש בחו"ל ושם לפחות עוד היה שרות נורמלי בתקופת האחריות. החליפו לי פנל, את ה br תיקנו שלוש פעמים בשנה. אבל דקה אחרי שהאחריות הסתיימה הכל עבר לפח האשפה.
בארץ זה לא רק שהמוצרים דראק אלא גם היבואן דראק והשירות דראק.
תשומת הלב שה- S90C היא 120 הרץ, ואילו ה- S95B היא 144 הרץ. זה נתון רלוונטי רק אם אתה מחבר אליה קונסולת משחקים או מחשב.13/09/2023 15:14moshe105 כתב: עדכון 13/9 : הגיע אליי מנהל החנות בטר שופ (BETTERSHOP) באופן אישי הבייתה (!!!), וכבר מההתחלה הרגיע אותי ואמר שהעניין ייסגר עוד היום. הוא ראה את הבעיה, ישר אמר שחד משמעתי זה תקלה, ואני לוחץ על השלט בסדר גמור. הוא נתן לי את האופציה ושאל אותי אם אני מעוניין בטלוויזיות אחרות, לא משנה איזה חברה. בגלל שה"לב" רוצה QD OLED רציתי להמשיך עם סמסונג.
רבע שעה אחריי שהלך, צלצל אליי ואמר לי שהיבואן יחליף לי ל-S90C (הדגם של 2023 החדש יותר) , והוא יסופק אחרי החג. במידת הצורך ליצור איתם קשר אם תהיה בעיה. שירות פשוט מדהים ומרגש, אני עד עכשיו בהלם!...
הפוך. ה S90C הוא 144HZ NATIVE וה S95B 120HZ. אבל זה פחות רלוונטי עבורי. (בשביל לקבל 144HZ ב S95B צריך לעשות OVERCLOCKING וב S90C לא)22/09/2023 6:39lasik כתב: תשומת הלב שה- S90C היא 120 הרץ, ואילו ה- S95B היא 144 הרץ. זה נתון רלוונטי רק אם אתה מחבר אליה קונסולת משחקים או מחשב....
הטלוויזיה החדשה בסוף תגיע מחר. נקווה לטוב
. אעדכן מחר!!!
. אעדכן מחר!!!- oferlaor
- מנהל