s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 6* 28/9

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #41 

03/09/2023 18:39  
orenhazan כתב:
FW 1520 still has poor laggy ui for the tv, for me anyway, especially the random freezing it does when the remote is completely unresponsive for about 15 to 20 seconds.
זה סתם מ AVS פורום יש הרבה כאלה.
https://www.avsforum.com/threads/samsung-4k-s95b-qd-oled-owners-thread-no-price-talk.3240720/page-1945
...
כן אבל לא ראיתי בשום מקום אנשים שרושמים על משהו דומה. אצלו זה גם קורה ל -15-20 שניות. אצלי זה ל 4-5 שניות בערך.

אם זה היה תקלה נפוצה, הייתי מצפה לראות המון אנשים רושמים על זה. ואין כל כך.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 3 * 30/8

שליחה #42 

03/09/2023 18:35  
orenhazan כתב:
לי החליפו מסך בלי הרבה בעיות מיוחדות זה היה ממש בהתחלה יכול להיות שהדגמים הראשונים היו עם הבעיה הזאת של השלט אם בדקת והכל תקין עם מסכים אחרים זה רק נותן לך גושפנקה להחליף את המסך.
יש לי apple tv והאוזניות מחוברות אליהם לא למסך.
מה יש לך לדאוג מהחלפת מסך לא הבנתי מורידים את המסך הישן ומוציאים את החדש מהקופסה ומתקינים מה הבעיה בזה לא הבנתי.
מצידי שכל שבוע יחליפו לי מסך לא רואה עם זה בעיה.
...
לי עושים בעיה עם להחליף את המסך. מעניין.
החלפת מסך מדאיגה אותי אם אני אקבל בסוף טלוויזיה עם תקלות יותר גרועות (פיקסלים שרופים/פאנל עקום). ממה שאני רואה זה דווקא דיי נפוץ וזה בכלל מטריד.
ומה שמדאיג אותי שאם אני אחליט להחליף כרטיס BLUETOOTH בטלוויזיה הנוכחית, אז יעשו נזק לפנאל בדרך (לך תדע איזה טכנאי יגיע. יש כאלה שמזלזלים ולא שומרים על הפנאל שהם מורידים/מחזירים אותו לקיר. למשל נוגעים עם הידיים בפאנל ושורטים אותו, לא מניחים אותו טוב, מפעילים לחץ על מקומות שעדיף שלא לגעת בהם ואז הפאנל יתעקם וכו'.)

כמעט בטוח שהדגמים שיש בחנויות הם ישנים, הייתי מצפה שגם שם זה יקרה :(

אתה זוכר עם איזה גרסא הגיע לך המסך הראשון? ואיזה גרסא יש לך עכשיו על הטלוויזיה השניה?

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #43 

03/09/2023 19:32  
moshe105 כתב:
כן אבל לא ראיתי בשום מקום אנשים שרושמים על משהו דומה. אצלו זה גם קורה ל -15-20 שניות. אצלי זה ל 4-5 שניות בערך.

אם זה היה תקלה נפוצה, הייתי מצפה לראות המון אנשים רושמים על זה. ואין כל כך.
...
ראיתי הרבה בעבר בזמן שלי הייתה את הבעיה וחקרתי את זה ואז הבנתי שזאת בעיה נפוצה.
היום זה כבר פחות נפוץ.
תבדוק את התאריך ייצור של המסך שלך יש לי הרגשה שזה ייצור מוקדם.
עם איזה גרסת קושחה הוא הגיע האם עם 1430?

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #44 

03/09/2023 19:35  
moshe105 כתב:
לי עושים בעיה עם להחליף את המסך. מעניין.
החלפת מסך מדאיגה אותי אם אני אקבל בסוף טלוויזיה עם תקלות יותר גרועות (פיקסלים שרופים/פאנל עקום). ממה שאני רואה זה דווקא דיי נפוץ וזה בכלל מטריד.
ומה שמדאיג אותי שאם אני אחליט להחליף כרטיס BLUETOOTH בטלוויזיה הנוכחית, אז יעשו נזק לפנאל בדרך (לך תדע איזה טכנאי יגיע. יש כאלה שמזלזלים ולא שומרים על הפנאל שהם מורידים/מחזירים אותו לקיר. למשל נוגעים עם הידיים בפאנל ושורטים אותו, לא מניחים אותו טוב, מפעילים לחץ על מקומות שעדיף שלא לגעת בהם ואז הפאנל יתעקם וכו'.)

כמעט בטוח שהדגמים שיש בחנויות הם ישנים, הייתי מצפה שגם שם זה יקרה :(

אתה זוכר עם איזה גרסא הגיע לך המסך הראשון? ואיזה גרסא יש לך עכשיו על הטלוויזיה השניה?
...
בצער רב היא מעודכנת כרגע ל 1520 גרסה ממש בעייתית שהורידה גם בהירות ב SDR ושינתה את כיול הצבעים שהיה לי.
הטלויזיה עדכנה את עצמה לבד למרות שביטלתי את כל העדכונים האוטומטים.
הדגמים הכי חדשים שיש מגיעים עם גרסה 1430 שהיא הרבה יותר טובה.
מניסיון עם הטכנאים יש משהו במה שאתה אומר מצד שני אל תישאר ככה עם המסך אם האופציה של השימוש בשלט הזה חשובה לך.
אני עם APPLE TV ואני משתמש בשלט של האפל TV ככה שלי זה ממש לא מפריע.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #45 

03/09/2023 20:07  
orenhazan כתב:
ראיתי הרבה בעבר בזמן שלי הייתה את הבעיה וחקרתי את זה ואז הבנתי שזאת בעיה נפוצה.
היום זה כבר פחות נפוץ.
תבדוק את התאריך ייצור של המסך שלך יש לי הרגשה שזה ייצור מוקדם.
עם איזה גרסת קושחה הוא הגיע האם עם 1430?
...
רשמתי באחד הפוסטים הקודמים. הטלוויזיה שלי אכן הגיע עם 1430. והאמת, היום אני בספק אם יש פאנלים חדשים יותר. שנת הייצור היא 2022. אבל לא רשום מאיזה חודש. רק שנת ייצור.. יש לי תחושה שטלוויזיה חדשה תגיע מאותו LINE של מסכים (אותה שנת ייצור/פס ייצור)

מעניין שאני לא מוצא מקומות שרשום על תקלה דומה...

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #46 

03/09/2023 20:12  
orenhazan כתב:
בצער רב היא מעודכנת כרגע ל 1520 גרסה ממש בעייתית שהורידה גם בהירות ב SDR ושינתה את כיול הצבעים שהיה לי.
הטלויזיה עדכנה את עצמה לבד למרות שביטלתי את כל העדכונים האוטומטים.
הדגמים הכי חדשים שיש מגיעים עם גרסה 1430 שהיא הרבה יותר טובה.
מניסיון עם הטכנאים יש משהו במה שאתה אומר מצד שני אל תישאר ככה עם המסך אם האופציה של השימוש בשלט הזה חשובה לך.
אני עם APPLE TV ואני משתמש בשלט של האפל TV ככה שלי זה ממש לא מפריע.
...
דווקא בכל המקומות רשום שגרסא 1520 היא ממש טובה. משפרת את הממשק מבחינת מהירות. ולא ראיתי אנשים שרשמו ששינמכו את הבהירות. להפך, יש אנשים שאומרים שהטלוויזיה אפילו יותר בהירה עם צבעים יותר טובים.

אני יודע שהיה שנמוך מאסיבי לטלוויזיה לפני הרבה זמן באמת, אבל אין שום סיכוי לקבל פאנל עם גרסא שלפני השנמוך הזה.
וכן, אני רואה שטלוויזיות סמסונג מתעדכנות מעצמם, גם אם אתה מבטל את האופציה לעדכונים אוטומטיים. פשוט בושה שהדרך היחידה זה לנתק אותה מהאינטרנט לגמרי (במיוחד למי שמשתמש בממשק של הטלוויזיה ולא בסטרימר)

באמת מבאס. לא יודע מה לעשות. נראה מה הטכנאי יגיד ביום חמישי. אני באמת בספק אם הם יסכימו להחליף את הטלוויזיה. בינתיים הם לא מוכנים. החנות מנסה לעזור אבל, אז יכול להיות שכן. אבל זה גם סיכון... גם להחליף כרטיס BLUETOOTH. ממש מבאס ולא יודע מה לעשות :(

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

אני חבר בהרבה פורומים של המסך הזה ויש הרבה תלונות על גרסה 1520 וסמסונג מהר מאוד בניגוד לעבר הוציאה גרסת תיקון שהיא 1522 מה שממש לא קורה בדרך כלל.
המשתמשים מתכוונים ל HDR ששם באמת היה שיפור בבהירות ובצבעים וזה נראה הכי טוב עד עכשיו. אבל ב SDR היו שינויים לרעה מגרסה 1430 וזה מכשירי כיול מדויקים מוכיחים את זה שהייתה ירידה מ 200 ניט בגרסה 1430 ל 165 ניט בגרסה 1520 בבהירות ב SDR.
אחד הבעיות הגדולות עם הגרסה הזאת זה תנועה לא חלקה של עצמים שזזים במהירות וזאת התלונה העיקרית בגרסה הזאת.
כרגע 1522 לא יצאה עדיין בגרסה האירופאית אבל בשיחה עם סמסונג זה יהיה בימים הקרובים והעדכון יהיה רק דרך USB בלבד.
משתמשים שעדכנו כבר ל 1522 אומרים שהבעיה נפתרה לגמרי.
מחכה לגרסה האירופאית לעדכן.
מצרף לך הודעות מפורומים שממחישים את הבעיה.

Motion blur is way worse post update. Watching live sports is almost impossible. I have tried adjusting motion settings and turning them off completely but it does nothing to help. Super inconvenient right at football season and playoff baseball approaching.

I installed the 1522 firmware last night. In my case, 1520 had the worst judder on low bit rate content that I had ever seen. It was enough to make me question my sanity. 🤣

1522 totally fixed the issue. On 1520, I had to enable motion smoothing and judder reduction to varying degrees just to get a semi acceptable picture. I had never had to mess with the motion settings like I did on 1520, going all the way back to the 1219 firmware my unit arrived with. On 1522, I now have it set to off, and it is probably as good as it could get. This is with a Apple TV4K with frame rate match and range match enabled.
נערך לאחרונה על ידי orenhazan ב 04/09/2023 13:07, נערך 4 פעמים בסך הכל.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #48 

לגבי החלפת כרטיס BLUETOOTH שים לב לפתיחת הפנל מאחורה יש שם קליפסים שצריך לפתוח אותם בעדינות וברוב המקרים הם נשברים אם לא מפרקים נכון את המכסה.
יש לך פה סרט על תהליך הפירוק. אחרי 5 דקות בסרט הוא מתחיל את תהליך הפירוק של המכסה האחורי.
https://www.youtube.com/watch?v=0esg-HFbRkw&ab_channel=NanoPalomaki

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #49 

moshe105 - אם הייתי יודע איזה דראק של מוצר זה (כן.. כן .. יש שחורים נהדרים)

היית קונה אותו שוב? היית ממליץ לקרובי משפחה וחברים לרכוש אותו?

יש תבנית של תקלות שקיימת רק אצלם!

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #50 

04/09/2023 12:42  
orenhazan כתב:
אני חבר בהרבה פורומים של המסך הזה ויש הרבה תלונות על גרסה 1520 וסמסונג מהר מאוד בניגוד לעבר הוציאה גרסת תיקון שהיא 1522 מה שממש לא קורה בדרך כלל.
המשתמשים מתכוונים ל HDR ששם באמת היה שיפור בבהירות ובצבעים וזה נראה הכי טוב עד עכשיו. אבל ב SDR היו שינויים לרעה מגרסה 1430 וזה מכשירי כיול מדויקים מוכיחים את זה שהייתה ירידה מ 200 ניט בגרסה 1430 ל 165 ניט בגרסה 1520 בבהירות ב SDR.
אחד הבעיות הגדולות עם הגרסה הזאת זה תנועה לא חלקה של עצמים שזזים במהירות וזאת התלונה העיקרית בגרסה הזאת.
כרגע 1522 לא יצאה עדיין בגרסה האירופאית אבל בשיחה עם סמסונג זה יהיה בימים הקרובים והעדכון יהיה רק דרך USB בלבד.
משתמשים שעדכנו כבר ל 1522 אומרים שהבעיה נפתרה לגמרי.
מחכה לגרסה האירופאית לעדכן.
מצרף לך הודעות מפורומים שממחישים את הבעיה.

Motion blur is way worse post update. Watching live sports is almost impossible. I have tried adjusting motion settings and turning them off completely but it does nothing to help. Super inconvenient right at football season and playoff baseball approaching.

I installed the 1522 firmware last night. In my case, 1520 had the worst judder on low bit rate content that I had ever seen. It was enough to make me question my sanity. 🤣

1522 totally fixed the issue. On 1520, I had to enable motion smoothing and judder reduction to varying degrees just to get a semi acceptable picture. I had never had to mess with the motion settings like I did on 1520, going all the way back to the 1219 firmware my unit arrived with. On 1522, I now have it set to off, and it is probably as good as it could get. This is with a Apple TV4K with frame rate match and range match enabled.
...
מעניין. לא שמתי לב לדברים האלה כי דיי מהר עדכנתי מ 1430 שהגיע עם הטלוויזיה ל- 1520. אני רוב הזמן רואה תכנים ב-HDR וראיתי כמה אנשים היללו את הגרסא הזאת אז עדכנתי דיי מהר. נבדוק את 1522 ברגע שיצא ונראה אם יש שיפור.
שלחתי לך אגב הודעה פרטית. מקווה שזה בסדר.
נערך לאחרונה על ידי moshe105 ב 04/09/2023 14:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #51 

04/09/2023 12:47  
orenhazan כתב:
לגבי החלפת כרטיס BLUETOOTH שים לב לפתיחת הפנל מאחורה יש שם קליפסים שצריך לפתוח אותם בעדינות וברוב המקרים הם נשברים אם לא מפרקים נכון את המכסה.
יש לך פה סרט על תהליך הפירוק. אחרי 5 דקות בסרט הוא מתחיל את תהליך הפירוק של המכסה האחורי.
https://www.youtube.com/watch?v=0esg-HFbRkw&ab_channel=NanoPalomaki
...
האמת שראיתי כבר את הסרטון הזה.

זה תלוי בטכנאי. אני בטח לא הולך לעשות את זה. יש לי תחושה שאם יוחלט לנסות להחליף כרטיס, הטכנאי בוודאות לא יהיה עדין עם הטלוויזיה ויפרק כמו שצריך. נראה לי סיכון גדול מאוד, להבדיל ממה שאנשים פה אמרו לי שזה כולה להחליף חלק וזה לא בעייתי.

גם להחליף טלוויזיה לא בטוח שיעזור. אני דיי בטוח שאני אקבל מסך מאותו פס ייצור, קשה לי להאמין שיהיה ליבואן מלאי של מסכים חדש יותר ממה שיש כרגע (קניתי אותה לפני חודש). זה אם בכלל יסכימו להחליף.
ממש מבאס, אובד עצות ולא יודע מה לעשות :(
נערך לאחרונה על ידי moshe105 ב 04/09/2023 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #52 

04/09/2023 13:48  
ahersko כתב:
moshe105 - אם הייתי יודע איזה דראק של מוצר זה (כן.. כן .. יש שחורים נהדרים)

היית קונה אותו שוב? היית ממליץ לקרובי משפחה וחברים לרכוש אותו?

יש תבנית של תקלות שקיימת רק אצלם!
...
כן סמסונג הם בעייתיים אבל מי שרוצה QD OLED במחיר שפוי, זה האופציה היחידה כרגע אם התקציב מוגבל (סוני יותר מכפול במחיר).
הדגמים של השנה ממש התייקרו, אז הS95B של שנה שעברה היה VFM רציני.

הייתי מסביר על הטכנולוגיה, על השיפור לעומת WOLED (אני רואה הבדל מאסיבי באיכות HDR לעומת ה-LG CX שהייתה אצלי), אומר להם איזה דגמים יש (סוני וסמסונג) והמחיר שלהם, ובמקביל מסביר על הבעייתיות של סמסונג, היבואן הבעייתי, ולפי זה הייתי נותן להם לבצע את ההחלטה אם הם היו קונים או לא.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 4* 7/9

שליחה #53 

עדכון 7/9 : הטכנאי הגיע. גם הוא טוען שהכל תקין. אני פשוט לוחץ יותר מדי ובגלל שהשלט חכם ועובד על BLUETOOTH וגלי רדיו, אז יש לו זכרון. אני מעמיס על הזיכרון ולכן הוא מפסיק להגיב. הסברתי לו שזה קורה לפעמים עוד מהלחיצה הראשונה, הוא אומר זה קורה רק שאני לוחץ על השלט, ולא לטכנאים. הסברתי לו שהם לוחצים כולה לכמה שניות/דקה מקסימום. זה יכול לקחת זמן עד שזה קורה, הוא אומר שזה עדיין אני שלוחץ יותר מדי פעמים/מהר על השלט, ושאני אפילו יהרוס/הרסתי אותו.
בקשר לעניין ששלט גנרי INFRA RED של סמסונג שעובד בסדר גם עם הרבה לחיצות, הוא אמר ששלט "טיפש" שעובד על INFRA RED זה שונה מ BLUETOOTH. אין לשלטים האלה את הזיכרון שיש לשלטים החכמים.

אמרתי לו גם שעם כל הכבוד, עוד מהיום הראשון שהתקינו לי את הטלוויזיה זה קרה, ובקושי הספקתי ללחוץ אז על השלט. הוא שאל מי לחץ על השלט. אמרתי לו שאני , והוא אומר הנה אתה רואה, זה אתה.

הוא דיבר עם המנהל שלהם, הסביר לו שהכל תקין, התקלה לא קוראת לו בכלל (למרות שהוא לחץ לכמה שניות וזהו. גם שאני לחצתי היום זה לא קרה. כדאי לציין שהטכנאים הקודמים שהיו פה, זה כן קרה שהם היו פה). התפריט טכנאים מראה שהכל תקין. המנהל אמר לו משהו, ואז הטכנאי אמר "אז נסגור את זה ככה". ממה שהבנתי הכוונה היא שסוגרים את הפרשה מבחינתם שהכל תקין והם לא מוכנים לעשות כלום.

דיברתי עם יערה מ - BETTERSHOP והם עכשיו מנסים לעזור. אעדכן שאקבל תשובה. הטכנאי מצדו אמר שהחנות לא תוכל לעזור (צלצלתי אליהם שהוא עוד היה פה.).

מתחיל כבר להצטער על זה שקניתי סמסונג. לקחתי הימור וכנראה שזה היה טעות.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #54 

חייב להמשיך לפרוק את התסכול.

פשוט בושה שאת אלקטרוניקס פרו לא מעניין בכלל מה שאני אומר. אני מסביר להם שזה קרה עוד מהיום הראשון, ובקושי לחצתי על השלט. אתמול אגב זה קרה 8 פעמים כמעט רצוף (וזה קרה אפילו בלי ללחוץ על השלט. כלומר, באתי ללחוץ עליו והוא לא הגיב מלכתכילה.) האוזניות BLUETOOTH שאני מחבר מדי פעם מקרטעות לשניה.

התקלה הזאת קוראת באופן רנדמולי, וזה שהם ממשיכים להגיד שזה קורה רק לי, ברור כי רק אני משתמש בטלוויזיה, ושהם באים הם לוחצים לכמה שניות וזהו. וכמה טכנאים שלהם היו פה שזה קרה באותו הרגע! פשוט גועל נפש של שירות! גם שלחצתי לאט, הטכנאי מתחיל להגיד לי "אתה רואה, אתה מתחיל ללחוץ מהר יותר מבלי לשים לב".

הבן אדם רציני? הוא מצפה ממני לספור שניה לפני כל לחיצה? מבחינתם בן אדם צריך ללחוץ כמו צב ולחכות לפחות שניה עד שאני עושה את הפעולה הבאה שאני רוצה לעשות עם השלט? מה זה הקשקוש הזה.

הוא גם אמר לי "אתה יודע בכמה טלוויזיות השלט הזה תומך?" בהתחלה לא הבנתי מה הוא מדבר בכלל. אמרתי לו ב-S95B שלי, אין לי עוד טלוויזיה. אז הוא אומר "באופן כללי". אמרתי לו כל הדגמים של 2022. הוא אומר לא, אני יודע יותר טוב ממך וזה רק ב-4-5 דגמים. לא הבנתי מה הקשר בכלל לבעיה שלי. (ומה שמצחיק, התחלתי להקריא לו דגמים של שנת 2022, והוא היה קצת בשוק שאני אשקרה מבין, ראיתי עליו. הוא מראש כבר התייחס אליי כמו מפגר שלא יודע כלום ואפילו אמר לי להתחיל לקרוא דברים באינטרנט). הוא אמר זהו, זה תומך רק בדגמים שאמרתי (סך הכל אמרתי את דגמי ה- NEO QLED וה S95B). כמובן שהוא טועה, כי כל הדגמים של 2022 מגיעים עם השלט הזה, גם ה-CRYSTAL LED שלהם.

הוא גם התחיל לצחקק שדיברתי עם החנות לידו. יחס כזה לא נתקלתי! התקווה שלי זה רק שהחנות באמת תוכל לעזור.

אני מתנצל על הפוסט, אבל באמת שלא טוב לי מהעניין הזה ואני חייב לפרוק, זה מרגיז אותי היחס הזה שאני מקבל בהם, הזלזול והחוסר וודאות של מה שהולך להיות. לא סתם רשום פה המון אזהרות עליהם בפורום. ותאמינו לי שאם לא היה מסך QD-OLED אחר של חברה אחרתבמחיר שפוי, לא הייתי מסתכל בכלל על ה-S95B.

Roeet1
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
שם מלא: רועי טורגמן
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #55 

גם אצלי אותה הבעיה בשלט בטלויזה מדגם qn90b השלט קופא לפעמים ולא מגיב לכמה שניות , יש פיתרון או שעדיין לא?

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #56 

10/09/2023 6:59  
Roeet1 כתב:
גם אצלי אותה הבעיה בשלט בטלויזה מדגם qn90b השלט קופא לפעמים ולא מגיב לכמה שניות , יש פיתרון או שעדיין לא?
...
זה קרה אצלך עוד מהיום הראשון? וגם לך יש לפעמים מעיין סוג של ניתוק לשניה או קרטוע מדיי פעם שאתה מחבר (אם אתה מחבר) אוזניית BLUETOOTH לטלוויזיה?

הזמנת טכנאי שלהם שיבדוק? אם כן, מה אמרו לך? את אותה השטות שלי אמרו שאתה לוחץ מהר מדיי?

וגם אצלך נדלקת נורה אדומה בשלט ברגע שהוא חוזר לעבוד?

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #57 

09/09/2023 17:30  
moshe105 כתב:
חייב להמשיך לפרוק את התסכול.

פשוט בושה שאת אלקטרוניקס פרו לא מעניין בכלל מה שאני אומר. אני מסביר להם שזה קרה עוד מהיום הראשון, ובקושי לחצתי על השלט. אתמול אגב זה קרה 8 פעמים כמעט רצוף (וזה קרה אפילו בלי ללחוץ על השלט. כלומר, באתי ללחוץ עליו והוא לא הגיב מלכתכילה.) האוזניות BLUETOOTH שאני מחבר מדי פעם מקרטעות לשניה.

"הייתי מסביר על הטכנולוגיה, על השיפור לעומת WOLED (אני רואה הבדל מאסיבי באיכות HDR לעומת ה-LG CX שהייתה אצלי)"
...
אוי אוי אוי

אני בטוח שאתה עכשיו נהנה ממנה מהטכנולוגיה הנפלאה שלהם

מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא מתעורר עם קרציות

אבל השחור... איזה שחור מושלם יש לך!

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #58 

11/09/2023 11:59  
ahersko כתב:
אוי אוי אוי

אני בטוח שאתה עכשיו נהנה ממנה מהטכנולוגיה הנפלאה שלהם

מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא מתעורר עם קרציות

אבל השחור... איזה שחור מושלם יש לך!
...
שחור מושלם היה לי גם עם ה-CX.

אתה מאוד אוהב לרדת על אנשים שקונים סמסונג ממה שאני רואה.

לא לכולם יש תקציב לקנות סוני, וזכותו של בן אדם לרצות את הטכנולוגיה של ה QD OLED במחיר הכי זול שיש.
ידוע שהיבואן זוועתי, אבל זה מה יש. לקחתי סיכון ונפלתי כי זה הטלוויזיה שרציתי.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #59 

שים לב שעד ההודעה האחרונה ניסיתי לעזור וליעץ

אבל שבנאדם אוכל מרורים ועדין מסביר לי למה זו הבחירה הנכונה... את זה אני לא מבין.

גם עם התמונה היתה כל כך חדה עד שבורא עולם היה יוצא בכבודו ובעצמו ממנה, עדיין, גם עם אקדח צמוד לרקה לא הייתי קונה את הפח הזה.

מה שמדהים אותי בכל פעם מחדש... פעם אחרי פעם שאנשים שמשתינים עליהם בקשת משוכנעים שזה גשם... זה לא! תתעוררו!
אין לך כסף לסוני, אז תתפשר על הגודל או הטכנולוגיה.
עדיף מכשיר קצת פחות נוצץ ועובד מאחד נוצץ שעובד דראק, האמינות שלו נמוכה היבואן יכול לתת הרצאות בטד על איך לא נותנים שרות.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #60 

11/09/2023 20:05  
ahersko כתב:
שים לב שעד ההודעה האחרונה ניסיתי לעזור וליעץ

אבל שבנאדם אוכל מרורים ועדין מסביר לי למה זו הבחירה הנכונה... את זה אני לא מבין.

גם עם התמונה היתה כל כך חדה עד שבורא עולם היה יוצא בכבודו ובעצמו ממנה, עדיין, גם עם אקדח צמוד לרקה לא הייתי קונה את הפח הזה.

מה שמדהים אותי בכל פעם מחדש... פעם אחרי פעם שאנשים שמשתינים עליהם בקשת משוכנעים שזה גשם... זה לא! תתעוררו!
אין לך כסף לסוני, אז תתפשר על הגודל או הטכנולוגיה.
עדיף מכשיר קצת פחות נוצץ ועובד מאחד נוצץ שעובד דראק, האמינות שלו נמוכה היבואן יכול לתת הרצאות בטד על איך לא נותנים שרות.
...
אני לא אמרתי שלא ניסית לעזור. אני שמתי לב ואני מעריך. אבל אתה בדרך כלל תמיד עוקץ מישהו שקונה סמסונג ומתלונן. יש גם אנשים שקונים סוני וLG ומתלוננים. נכון שסמסונג הרבה יותר גרוע, אבל זה מה יש. אני גם לא אומר שזה הבחירה הנכונה. זה הבחירה שה"לב" רצה.

אני אישית רציתי להינות מהטכנולוגיה של ה-QD OLED, ולקבל מסך גם יותר טוב (מבחינת איכות תמונה) וגם יותר זול מהאלטרנטיבות האחרות וידעתי שיש פה סיכון, אני לא אומר שלא. עכשיו אני מצטרף לרשימת "נפגעי סמסונג". קיוויתי שזה לא יקרה, כי בכל זאת על כל תגובה שלילית יש הרבה יותר אנשים שמרוצים (וזה ידוע שאנשים בדרך כלל רושמים על חוויות שליליות שלהם הרבה יותר מאשר רושמים דברים חיוביים). חבל שסמליין ממשיך לעבוד עם אלקטרוניקס פרו, אני בטוח שיש מאות אלפי תלונות על השירות שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”