spotify על Raspberry Pi

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ItayKr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני בונה בית חכם עם מערכת KNX ואני שם רמקולים בחוץ (בית פרטי) יש לי רסיבר או מגבר אבל הוא לא חכם, בישביל להפוך אותו לחכם חשבתי להשתמש ב Raspberry Pi. כמה דברים:
אני רוצה לשלוט על כל המערכת הזאת בגוגל הום (אם אין ברירה לא נורא), אני מעדיך שהסאונד לא יעבור בBluetooth ועדיף בכרום קאסט או משהו בסגנון (לא Air Play כי אין לי אייפון).
הקטע של כל הדבר הזה שהמחשב הזה יהיה בארון תקשורת ויתחבר לרסיבר ועל כל המוזיקה אני יוכל לשלוט בגוגל הום, האפליקצייה שאיתה אני מנגן מוזיקה היא spotify אבל חשוב לי שאים אין פעם אני יעזוב את האפליקצייה, אני יוכל לעבור דיי בקלות לאפליקציה אחרת ולא לשבור עכשיו את הראש ולתכנת הכל מחדש.
תודה לעונים🙏

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #2 

אפשר להתקין את volumio על פאי. הוא יכול גם להתחבר לספרייה מקומית, גם לנגן מספוטיפיי (בוחרים בטלפון מה לנגן, ו"שולחים" את זה ב spotify connect שזה פרוטוקול הקאסט של ספוטיפיי), יו טיוב, וכו' וכו'....

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2566
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 389 פעמים

שליחה #3 

למה שלא תתקין את הספוטיפי על סטרימר פשוט ב 200 ש"ח שיחובר לרסיבר ולרשת בכבל, על הספוטיפי בסטרימר תשלוט מהטלפון...

ItayKr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

30/06/2023 13:19  
Grappa כתב:
למה שלא תתקין את הספוטיפי על סטרימר פשוט ב 200 ש"ח שיחובר לרסיבר ולרשת בכבל, על הספוטיפי בסטרימר תשלוט מהטלפון...
...
זה אופציה, אבל אם קפץ לי החשמל אני צריך ללכת לארון תקשורת, לחבר לסטרימר מסך (בשביל לראות מה שאני עושה), להדליק אותו, להכנס לספוטפיי, לנתק את המסך ורק אז זה יעבוד.
וזה כמובן תקף רק לספוטפיי אם אני רוצה לשים תוכן מאפליקציה אחרת (נגיד יוטיוב, או משהו)
אני יודע שיש ליוטיוב אופציה לשקף מסך מהטלפון לסטרימר ואז זה יעביר גם את הקול אבל זה לא תמיד עובד טוב ולא תמיד אני משתמש ביוטיוב והתוכנה שתיהיה מותקנת על הRaspberry Pi מיועדת לעשות את זה.
אבל תודה רבה!

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אי אפשר למצא דרך להפעיל את הספוטיפי אוטומטית בזמן שהאנדרואיד בסטרימר עולה.
חפש בגוגל בטוח תמצא משהוא

ItayKr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

01/07/2023 20:48  
Grappa כתב:
אי אפשר למצא דרך להפעיל את הספוטיפי אוטומטית בזמן שהאנדרואיד בסטרימר עולה.
חפש בגוגל בטוח תמצא משהוא
...
זה עדיין לא פותר את הבעייה השנייה שהצגתי

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

חשבתי שאתה רק רוצה לשמוע בלי צפייה.

באם הסטרימר שתרכוש הוא אנדראואיד ברגע שתפעיל Cast מהטלפון (אנדרואיד) זה יגיע לסטרימר ללא כל קשר למה רץ שם.
לחלופין אתה יכול לחבר Chromecast הכי פשוט שתמצא לכניסת HDMI ברסיבר ואז להתחבר ב Cast מהטלפון אנדרואיד וזה ינגן כל תוכן מכל אפליקציה ל Chromecast ואין כל צורך בחיבור מסך או בהפעלת אפליקציה ב Chromecast.....

אצלי עובד Cast מיוטיוב על איפון לסטרימר אנדרואיד (Nvidia Shield) כבר הרבה שנים ללא בעיות.

ItayKr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

02/07/2023 20:33  
Grappa כתב:
חשבתי שאתה רק רוצה לשמוע בלי צפייה.

באם הסטרימר שתרכוש הוא אנדראואיד ברגע שתפעיל Cast מהטלפון (אנדרואיד) זה יגיע לסטרימר ללא כל קשר למה רץ שם.
לחלופין אתה יכול לחבר Chromecast הכי פשוט שתמצא לכניסת HDMI ברסיבר ואז להתחבר ב Cast מהטלפון אנדרואיד וזה ינגן כל תוכן מכל אפליקציה ל Chromecast ואין כל צורך בחיבור מסך או בהפעלת אפליקציה ב Chromecast.....

אצלי עובד Cast מיוטיוב על איפון לסטרימר אנדרואיד (Nvidia Shield) כבר הרבה שנים ללא בעיות.
...
אולי....
יש לי תחושה שזה לא יעבד טוב.... :oops:

razserv2010
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 806
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #9 

https://github.com/Spotifyd/spotifyd
https://docs.spotifyd.rs/installation/Raspberry-Pi.html