היי,
אני בונה בית חכם עם מערכת KNX ואני שם רמקולים בחוץ (בית פרטי) יש לי רסיבר או מגבר אבל הוא לא חכם, בישביל להפוך אותו לחכם חשבתי להשתמש ב Raspberry Pi. כמה דברים:
אני רוצה לשלוט על כל המערכת הזאת בגוגל הום (אם אין ברירה לא נורא), אני מעדיך שהסאונד לא יעבור בBluetooth ועדיף בכרום קאסט או משהו בסגנון (לא Air Play כי אין לי אייפון).
הקטע של כל הדבר הזה שהמחשב הזה יהיה בארון תקשורת ויתחבר לרסיבר ועל כל המוזיקה אני יוכל לשלוט בגוגל הום, האפליקצייה שאיתה אני מנגן מוזיקה היא spotify אבל חשוב לי שאים אין פעם אני יעזוב את האפליקצייה, אני יוכל לעבור דיי בקלות לאפליקציה אחרת ולא לשבור עכשיו את הראש ולתכנת הכל מחדש.
תודה לעונים
אפשר להתקין את volumio על פאי. הוא יכול גם להתחבר לספרייה מקומית, גם לנגן מספוטיפיי (בוחרים בטלפון מה לנגן, ו"שולחים" את זה ב spotify connect שזה פרוטוקול הקאסט של ספוטיפיי), יו טיוב, וכו' וכו'....
Grappa כתב:
למה שלא תתקין את הספוטיפי על סטרימר פשוט ב 200 ש"ח שיחובר לרסיבר ולרשת בכבל, על הספוטיפי בסטרימר תשלוט מהטלפון...
...
זה אופציה, אבל אם קפץ לי החשמל אני צריך ללכת לארון תקשורת, לחבר לסטרימר מסך (בשביל לראות מה שאני עושה), להדליק אותו, להכנס לספוטפיי, לנתק את המסך ורק אז זה יעבוד.
וזה כמובן תקף רק לספוטפיי אם אני רוצה לשים תוכן מאפליקציה אחרת (נגיד יוטיוב, או משהו)
אני יודע שיש ליוטיוב אופציה לשקף מסך מהטלפון לסטרימר ואז זה יעביר גם את הקול אבל זה לא תמיד עובד טוב ולא תמיד אני משתמש ביוטיוב והתוכנה שתיהיה מותקנת על הRaspberry Pi מיועדת לעשות את זה.
אבל תודה רבה!
באם הסטרימר שתרכוש הוא אנדראואיד ברגע שתפעיל Cast מהטלפון (אנדרואיד) זה יגיע לסטרימר ללא כל קשר למה רץ שם.
לחלופין אתה יכול לחבר Chromecast הכי פשוט שתמצא לכניסת HDMI ברסיבר ואז להתחבר ב Cast מהטלפון אנדרואיד וזה ינגן כל תוכן מכל אפליקציה ל Chromecast ואין כל צורך בחיבור מסך או בהפעלת אפליקציה ב Chromecast.....
אצלי עובד Cast מיוטיוב על איפון לסטרימר אנדרואיד (Nvidia Shield) כבר הרבה שנים ללא בעיות.
באם הסטרימר שתרכוש הוא אנדראואיד ברגע שתפעיל Cast מהטלפון (אנדרואיד) זה יגיע לסטרימר ללא כל קשר למה רץ שם.
לחלופין אתה יכול לחבר Chromecast הכי פשוט שתמצא לכניסת HDMI ברסיבר ואז להתחבר ב Cast מהטלפון אנדרואיד וזה ינגן כל תוכן מכל אפליקציה ל Chromecast ואין כל צורך בחיבור מסך או בהפעלת אפליקציה ב Chromecast.....
אצלי עובד Cast מיוטיוב על איפון לסטרימר אנדרואיד (Nvidia Shield) כבר הרבה שנים ללא בעיות.