עדיף על אלה שמתקשרים ב6 בבוקר וב1 בלילה...
ואז גם שואלים מה אתה מוכר ובכמה

איזה תרבות , פשוט נוראי13/06/2023 19:10RachelChan כתב: טוב, אז אני חושבת שהגיע הזמן לספר את הסיפור שלי. פעם, הייתי מוכרת ביד 2 דיי הרבה. עד שאיימו עלי ברצח. עם כמה שזה נשמע הזוי, ניסיתי למכור בזמנו סוני 4 חדש, ממש כמה ימים אחרי שקניתי אותו לבן זוגי לכבוד היום הולדת שלו, שבסוף לא רצה
כולל שני שלטי משחק ושני משחקים אם אני זוכרת נכון, זה עלה 2500 בחנות. אני ביקשתי 2000. חשוב לציין שזה לא נפתח מעולם והיה כולל אחריות לשנה של ישפאר.
התקשר אלי בנאדם בשם יוסי והוא רצה 1000 ש"ח. אחרי שאמרתי לו שאין סיכוי שהמוצר חדש, הוא התחיל לאיים עלי ואמר לי ואני מצטטת: "חבל עליך, את נשמעת צעירה. לא שווה את ה-1000 שקל יותר שאת מבקשת".
אני מודה שהייתי בשוק ואחרי איזה כמה שניות ניתקתי את הטלפון. ממש פחדתי ומאז אני לא מוכרת יותר דברים ביד 2. מעדיפה למסור או לזרוק....
צריך מרקטפלייס עם דירוג גם למוכרים וגם לקונים, לחסום עם דירוג נמוך.16/05/2023 9:53Huber כתב: כן - הישראלי לא עובד עם שכל אלא עם רגש. הבעיה שזה לא עובד כשיש לך מוצר שיש רבים ממנו, ואז אם תעלה את המחיר פשוט לא יתקשרו אליך (רלוונטי למשל למאיץ גרפי שמכרתי לא מזמן, היו לפחות 5-6 בדיוק כאלו).
מה שכן - גם אם תשים את המחיר הכי נמוך ביד שנייה, עדיין יבקשו ממך להוריד מחיר.
שונא למכור יד שניה, אם זה לא מוצר ממש יקר, אני פשוט נותן מתנה למישהו....