כי בחשבון החשמל הרגיל שלי של חברת חשמל יש תשלום קבוע של 35 ש"ח לחודש (כולל מע"מ), אז לא נראה שהם גובים משהו חריג.
גם אלקטרה אמורים לגבות את זה
...
תשלום קבוע של 35 שח לחודש ? או חודשיים ? (אני האמת לא יודע לומר כמה זה אצלי כי הבית הוא בית חדש והבנתי שזה גם קשור לגודל הקו אצלי בכל אופן זה 80A X3 ואני לא סגור על עלויות של חברת החשמל)
asafalfa כתב:
תשלום קבוע של 35 שח לחודש ? או חודשיים ? (אני האמת לא יודע לומר כמה זה אצלי כי הבית הוא בית חדש והבנתי שזה גם קשור לגודל הקו אצלי בכל אופן זה 80A X3 ואני לא סגור על עלויות של חברת החשמל)
להבנתי, אלה דברים לא קשורים. כיצרן חשמל יש לך חוזה מול חברת חשמל שבו היא קונה ממך את החשמל בתעריף אחד, ואתה כצרכן קונה ממנה (או מספק אחר) את החשמל (בתעריף אחר).
בכל אחד מהמונים קיים סים עבור התקשורת. במידה וזה בניין בו אין תקשורת מארון החשמל החוצה, יש צורך בהעברת כבל אנטנה בכל ארונות החשמל. העבודות נעשות על ידי מוטורולה סולושנס.
פניתי בסוף דצמבר דרך הווטסאפ לחברת חשמל שיחליפו לי למונה חכם, אמרו שיצרו איתי קשר תוך 60 יום. עד אתמול לא פנו ופניתי אליהם. התשובה שלהם היתה: "התקנו לך מונה חכם שבוע אחרי שפנית"... ירדתי למטה לארון חשמל וראיתי שבאמת החליפו לי לפני חודשיים... מוזר שלא הודיעו
osh78 כתב:
פניתי בסוף דצמבר דרך הווטסאפ לחברת חשמל שיחליפו לי למונה חכם, אמרו שיצרו איתי קשר תוך 60 יום. עד אתמול לא פנו ופניתי אליהם. התשובה שלהם היתה: "התקנו לך מונה חכם שבוע אחרי שפנית"... ירדתי למטה לארון חשמל וראיתי שבאמת החליפו לי לפני חודשיים... מוזר שלא הודיעו
...
אני גם בקשתי באותו יום שבאו להחליף קבלתי הודעה כזו,
עוד שבוע אוכל להגיש בקשה לניוד ולאחר מכן להמתין עוד חודש למעבר
שלום לך, בהמשך לבקשתך, מהיום יש לך מונה חשמל עם יכולת קריאה מרחוק, עבור חוזה מספר xxx. כיף להתחדש. לתשומת לבך, ניוד למספק פרטי יתאפשר רק לאחר 30 ימים רצופים ממועד החלפת המונה לחכם בהם יתקבל חיווי שהתקשורת מהמונה תקינה (קבלת קריאות מהמונה באופן רציף). לבדיקה האם המונה שלך בר ניוד יש ללחוץ כאן (https://c.howazit.com/e/2278738457?abts=1658408145434). חברת החשמל