שיאומי סטיק 2022 לא עובד עם אפליציית סטינג ?
לקראת הערכות ל-FREE TV רכשתי עוד סטרימר, הפעם שיאומי סטיק 4K 2022 שיחליף את הסטרימר האחרון של יס שברשותי.
הגדרתי, הורדתי אפליקציות - הכל עובד חוץ מ.....האפליקציה של סטינג.
האפליקציה מותקנת, מופעלת, מקרינה לרגע מסך של סטינג ומוציאה תקלה מס' 0000.
פניתי ליס - ניסו את הדברים הרגילים - בדיקת רשת, מעבר מ5GHZ ל-2.4 וחזרה, RESTART, העברה לטלויזיה אחרת - שום דבר.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו - המכשיר מריץ אנדרואיד 11 בניגוד לסטרימרים האחרים שמריצים את ה-9.
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ?
פניתי ליס - ניסו את הדברים הרגילים - בדיקת רשת, מעבר מ5GHZ ל-2.4 וחזרה, RESTART, העברה לטלויזיה אחרת - שום דבר.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו - המכשיר מריץ אנדרואיד 11 בניגוד לסטרימרים האחרים שמריצים את ה-9.
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
התקנתי סטינג על טלוויזיה עם אנדרואיד 11. אין בעיה.24/12/2022 17:46em28 כתב: לקראת הערכות ל-FREE TV רכשתי עוד סטרימר, הפעם שיאומי סטיק 4K 2022 שיחליף את הסטרימר האחרון של יס שברשותי.
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ?...
- GilMatsliah
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם בטעות יש לך מושג אם בטעות כן היה משהו שאתה עשית והשפיע על זה אשמח לעזרה כי יש לי את אותה בעיה בדיוק
לפחות אצלי הסתדר לבד, השארתי דלוק על מסך השגיאה ואחרי שעה וחצי נכנס לאפליקציה כאילו לא היתה בעיה מעולם.24/12/2022 23:22YoniKori כתב: בדקתי עכשיו גם על השיאומי סטיק החדש והוא נותן שגיאה 0000 Rooted Device
באג באפליקציה שמזהה כאילו זה אנדרואיד שעבר רוט.
יס+ עובד רגיל.
תשלחו צילומי מסך למפתחי האפליקציה וליס שיסדרו את זה...
בכל זאת הייתי ממליץ לכם להעיר את תשומת ליבם.24/12/2022 23:28em28 כתב: לפחות אצלי הסתדר לבד, השארתי דלוק על מסך השגיאה ואחרי שעה וחצי נכנס לאפליקציה כאילו לא היתה בעיה מעולם....
חבל שיהיה איזה שידור חשוב ופתאום יופיע לכם התקלה. ולך תחכה שעה וחצי שיעבור..
היי חבר, הסתדר לך במקרה? קיבלתי את הסטרימר היום ואני באותה סירה24/12/2022 22:23GilMatsliah כתב: אם בטעות יש לך מושג אם בטעות כן היה משהו שאתה עשית והשפיע על זה אשמח לעזרה כי יש לי את אותה בעיה בדיוק...
- GilMatsliah
- חבר שרק התחיל

לא, ניסיתי להשאיר כמו שעבד לבחור שאמר פה, לא עזר במקרה שלי...
אני שלחתי את המייל, תודה על המענה28/12/2022 21:07em28 כתב: כמו שכתבתי למי ששלח לי מייל, נראה לי שזה הסתדר בעקבות משהו שיס שינו, כי זה לא סביר שסתם ככה זה הסתדר.
מה שכן, מאז שהסתדר (כמעט שבוע) עובד מצויין, כולל אחרי ריסטארטים והפסקת חשמל בגשם של יום שני....
נקווה שהטכנאי שהזמנתי ידע לשנות את מה ששינו אצלך.
- GilMatsliah
- חבר שרק התחיל

במידה והוא משנה משהו ויצא לך לראות בבקשה תשתף 🥲
הגיע, עשה את כל הדברים שעשיתי בעצמי - ריסוט, אתחול, התקנה מחדש ועוד כל מיני... לא עזר....
אשלח מייל למפתחים בגוגל פליי, אולי יוציאו עדכון מתישהו
אצלי לא הגיע טכנאי, אז לדעתי זה שינוי שצריך לבצע ע"י התמיכה הטכנית בצד של יס ולא קשור לסטרימר עצמו.30/12/2022 16:03wassabi כתב: הגיע, עשה את כל הדברים שעשיתי בעצמי - ריסוט, אתחול, התקנה מחדש ועוד כל מיני... לא עזר.
אשלח מייל למפתחים בגוגל פליי, אולי יוציאו עדכון מתישהו...
אני גם חושב ככה, צריך ליפול על מישהו בתמיכה הטכנית שיהיה לו חשק לנסות לפתור את זה (כמו במקרה שלך כנראה) ולא על אחד שיגיד "הסטרימר לא נתמך, נוכל להביא לך סטרימר שכן תומך"30/12/2022 16:50em28 כתב: אצלי לא הגיע טכנאי, אז לדעתי זה שינוי שצריך לבצע ע"י התמיכה הטכנית בצד של יס ולא קשור לסטרימר עצמו....
- GilMatsliah
- חבר שרק התחיל

אני גם מחכה..
נכון לכרגע כמו שאמרו לא נראה שיש פיתרון
נכון לכרגע כמו שאמרו לא נראה שיש פיתרון