על תופעות הלוואי של החיסונים מול תופעות הלוואי של אלו שלא מחסנים - מומלץ(i)
לא הבנת את הפואנטה אם אתה חושב שהתיק הרפואי שלך יכול להוכיח משהו לכאן או לכאן. אף דוגמה נקודתית של אדם אחד או אפילו כמה לא יכולה להוכיח משהו, לא סתם יש שלבים במחקרים על מאות\אלפי אנשים.13/12/2022 12:08totlip כתב: התפלספות מיותרת שעדיין לא מוכיחה דבר ולו חצי דבר.
תרצה את התיק הרפואי שלי כהוכחה?
או שזה תיק שאיזה גורו פיברק אותו..
כפי שאמרתי בסופו של תהליך הכל יתגלה.
עדיין לא ראיתי שום התיחסות בכל המכתב מלב אל לב שלך לנושא התו ירוק וכפייה שהייתה כאן..
בגדול מדובר בקונספט של הסינים לצורך שליטה בעדר..
תפתחו את העיניים ותסתכלו על עמודי החשמל בכל עיר וכביש כמות המצלמות שהתקינו ותשאלו למה?
מערכת דירוג חברתי בדרך.
תעשה אפצי לא במקום והאח הגדול ידאג להכל.
הכל יהיה iot היי נוח מחובר 24/7 למטרות פיקוח לאזרח הצייתן.
אבל שוב זה רק אני.....
אמנם אנחנו בדמוקרטיה אבל ממש לא רואה סיבה הגיונית שהרוב המוחלט שכן התחסנו יצטרכו לסבול את הזמן שהתבזבז בבידוק של התו הירוק וכל ההוצאות הכרוכות בו בגלל קומץ אנשים שהחליטו לעשות מה שבא להם. היה ראוי שתהיה תביעה יצוגית נגד אלה שאחראים שיממנו את הנזק המצטבר שגרמו לכלל המדינה. אין אפילו צורך להכנס לנושא אם הם צודקים או לא, העניין הוא מה המדינה שמייצגת את הרוב מחליטה.
אז בהחלט מבחינת עלות תועלת היה עדיף שהיו מחסנים את קומץ הסרבנים בכפיה וחוסכים את כל עניין התו הירוק מכלל הציבור.
לגבי מצלמות זה בהחלט מועיל במיוחד לאור ריבוי המקרים של אלימות בכבישים, פארקים וכ'ו שגם ילדים נתקלים בזה ואחר כך מחוסר תיעוד המשטרה מתקשה לאתר את העבריינים ולא עושה כלום.
יש אגב קהילות מסויימות בארה"ב (אולי בעוד מקומות) שאתה יכול לחיות שם ללא מצלמות, ללא קרינה, רק עם כרכרות וסוסים כמו פעם, אתה מוזמן להצטרף אליהם בכיף. אפשר אפילו בלי רפואה מודרנית ולחיות עד גיל 40-50. אף אחד לא מכריח אותך להשאר כאן בכח.
מוסוליני היה גאה ללא ספק13/12/2022 12:47gildmor כתב: לא הבנת את הפואנטה אם אתה חושב שהתיק הרפואי שלך יכול להוכיח משהו לכאן או לכאן. אף דוגמה נקודתית של אדם אחד או אפילו כמה לא יכולה להוכיח משהו, לא סתם יש שלבים במחקרים על מאות\אלפי אנשים.
אמנם אנחנו בדמוקרטיה אבל ממש לא רואה סיבה הגיונית שהרוב המוחלט שכן התחסנו יצטרכו לסבול את הזמן שהתבזבז בבידוק של התו הירוק וכל ההוצאות הכרוכות בו בגלל קומץ אנשים שהחליטו לעשות מה שבא להם. היה ראוי שתהיה תביעה יצוגית נגד אלה שאחראים שיממנו את הנזק המצטבר שגרמו לכלל המדינה. אין אפילו צורך להכנס לנושא אם הם צודקים או לא, העניין הוא מה המדינה שמייצגת את הרוב מחליטה.
אז בהחלט מבחינת עלות תועלת היה עדיף שהיו מחסנים את קומץ הסרבנים בכפיה וחוסכים את כל עניין התו הירוק מכלל הציבור.
לגבי מצלמות זה בהחלט מועיל במיוחד לאור ריבוי המקרים של אלימות בכבישים, פארקים וכ'ו שגם ילדים נתקלים בזה ואחר כך מחוסר תיעוד המשטרה מתקשה לאתר את העבריינים ולא עושה כלום.
יש אגב קהילות מסויימות בארה"ב (אולי בעוד מקומות) שאתה יכול לחיות שם ללא מצלמות, ללא קרינה, רק עם כרכרות וסוסים כמו פעם, אתה מוזמן להצטרף אליהם בכיף. אפשר אפילו בלי רפואה מודרנית ולחיות עד גיל 40-50. אף אחד לא מכריח אותך להשאר כאן בכח....
להנות וכמה שיותר 
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3
MOREL MT3
כן הא ?13/12/2022 13:34gildmor כתב: אמר זה ששותף בקבוצות "דיון" שבהן יש דיעה אחידה לכולם
דמוקרטיה צריכה גם לדעת להתגונן מפני אלה שרוצים להשליט בה אנרכיה או דיקטטורה משלהם....
מעולם לא כפיתי או אכפה דעה שלי על מישהו..
או הצדקתי משהו בשם העדר או היוצא דופן !
בברכה
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
לגבי התגובות שלי ,אם לא היה אכפת לי לא הייתי מגיב.13/12/2022 13:37Batnun כתב: בינתיים כתבת עוד 4 פוסטים בשרשור, אז אני מניח שה"אני סיימתי" שלך אמין כמו תיאוריות הקונספירציה שלך?
Batnun
....
תגיד ידידי ,
מה בדלקת שריר הלב שלי שקרדיולוג בכיר הודה שזה כתוצאה מהזריקה ושיש הרבה מקרים שמגיעים אליו , איך זה מוגדר אצלך כקונספירציה ?
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
לא דיברתי אישית עליך אבל למרבה הפלא הפוסטים וה-"עובדות" שהציגו באותן קבוצות שיצא לי לבקר בהן לזמן קצר מסקרנות מאוד דומות למה שהצגת כאן, גם הטיעונים. באתרים מהתחום שבהם מוצגים פוסטים של מתנגדי חיסונים ידועים ויש בהם אפשרות לתגובה למרבה הפלא אין שום תגובה שלא מפרגנת ותגובה שניסיתי להעלות עם כמה שאלות לא פורסמה.13/12/2022 13:44totlip כתב: כן הא ?
מעולם לא כפיתי או אכפה דעה שלי על מישהו..
או הצדקתי משהו בשם העדר או היוצא דופן !
בברכה...
אותם אנשים שהולכים ומפיצים את משנתם בפורומים פתוחים כמו כאן או בתגובות לכתבות בויינט \אחרים בכל פעם שיש כתבה\דיון בנושא באופן חופשי, אפילו מדברים בתוכניות רדיו אבל בפורומים שלהם מתנהגים כאחרוני הדיקטטורים וסותמים פיות. נשאר רק לדמיין מה היה קורה במדינה שהם ישלטו בה...רק היה חסר שגם הם יגיעו לכנסת, כאילו שחסרים לנו שם עוד קיצוניים.
אז מכיוון שאתה מחזיק בדיעות דומות לפחות שתהיה מודע שאתה בצד של אלה שלא ממש מכבדים את חופש הדיבור, חוקים באופן כללי, שלא לדבר על התחשבות בשאר הציבור שגרמו לו נזק אז לפחות תחסוך את ההטפות על מוסליני...
וזה לא שאין לי ביקורת על תיפקוד הממשלה שהיתה בתחילת הקורונה בכלל והאופן המוגזם שלא לומר היסטרי של התמודדותם והאכיפה הבררנית בכל מה שקשור לחרדים שהיתה מונעת משיקולים פוליטיים אבל לא מכוונות זדון ובטח שלא נסיון לפגוע בציבור. להיפך, הגזימו מדי בנסיון להגן ולא באופן אפקטיבי.
לפעמים עדיף קצת לפגוע בחופש של כמה בודדים מאשר בכולם.
מכאן ועד לירות לעצמי ברגל ולא לעשות שימוש בחיסון שזה הדבר הכמעט יחיד הטוב שעשו, כבר גובל בחוסר שפיות.
תשמע דיברתי מניסיוני האישי.13/12/2022 14:17gildmor כתב: לא דיברתי אישית עליך אבל למרבה הפלא הפוסטים וה-"עובדות" שהציגו באותן קבוצות שיצא לי לבקר בהן לזמן קצר מסקרנות מאוד דומות למה שהצגת כאן, גם הטיעונים. באתרים מהתחום שבהם מוצגים פוסטים של מתנגדי חיסונים ידועים ויש בהם אפשרות לתגובה למרבה הפלא אין שום תגובה שלא מפרגנת ותגובה שניסיתי להעלות עם כמה שאלות לא פורסמה.
אותם אנשים שהולכים ומפיצים את משנתם בפורומים פתוחים כמו כאן או בתגובות לכתבות בויינט \אחרים בכל פעם שיש כתבה\דיון בנושא באופן חופשי, אפילו מדברים בתוכניות רדיו אבל בפורומים שלהם מתנהגים כאחרוני הדיקטטורים וסותמים פיות. נשאר רק לדמיין מה היה קורה במדינה שהם ישלטו בה...רק היה חסר שגם הם יגיעו לכנסת, כאילו שחסרים לנו שם עוד קיצוניים.
אז מכיוון שאתה מחזיק בדיעות דומות לפחות שתהיה מודע שאתה בצד של אלה שלא ממש מכבדים את חופש הדיבור, חוקים באופן כללי, שלא לדבר על התחשבות בשאר הציבור שגרמו לו נזק אז לפחות תחסוך את ההטפות על מוסליני...
וזה לא שאין לי ביקורת על תיפקוד הממשלה שהיתה בתחילת הקורונה בכלל והאופן המוגזם שלא לומר היסטרי של התמודדותם והאכיפה הבררנית בכל מה שקשור לחרדים שהיתה מונעת משיקולים פוליטיים אבל לא מכוונות זדון ובטח שלא נסיון לפגוע בציבור. להיפך, הגזימו מדי בנסיון להגן ולא באופן אפקטיבי.
לפעמים עדיף קצת לפגוע בחופש של כמה בודדים מאשר בכולם.
מכאן ועד לירות לעצמי ברגל ולא לעשות שימוש בחיסון שזה הדבר הכמעט יחיד הטוב שעשו, כבר גובל בחוסר שפיות....
ולא מתוך קבוצה כזאת או אחרת.
ובטח שלא כמו המלומד והלא חכם מעליי שהכניס את נושא הארץ השטוחה.
חוסר שפיות זה להזריק חומר ניסיוני שלא נבדק כהלכה ואושר לשימוש חירום נקודה.
תעשה ניסיון עם יש לך ביטוח חיים או בריאות כלשהוא.. תרים טלפון לחברת הביטוח ותשאל אם יש לך כיסוי לנזק כתוצאה מהזריקה..
התשובה שתקבל בהחלט תפתיע אותך..
או שחברות הביטוח גם נותנות סיפור כיסוי לקונספירציה.
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
בהנחה שכל העובדות נכונות זה לא קונספירציה, הקונספירציה היא להניח מהמקרה הבודד שלך שזה קורה להרבה מאוד אנשים ובאופן חמור שמתו מזה ואז לרוץ להפיץ ולהפחיד אחרים שב-99.99 אחוז זה לא יקרה להם.13/12/2022 13:48totlip כתב: לגבי התגובות שלי ,אם לא היה אכפת לי לא הייתי מגיב.
תגיד ידידי ,
מה בדלקת שריר הלב שלי שקרדיולוג בכיר הודה שזה כתוצאה מהזריקה ושיש הרבה מקרים שמגיעים אליו , איך זה מוגדר אצלך כקונספירציה ?...
התופעה הזו היתה ידועה ודווחה אבל קורית באחוז מאוד קטן ולא באופן שמסכן חיים, לעומת זאת מי שלא התחסן לקה בתופעה דומה באופן יותר חמור ובעוד תופעות אחרות חמורות וממושכות (גם אלה שהחלימו בסוף) אנשים בריאים ובכושר שכמעט לא ביקרו אצל רופא פתאום אחרי שחטפו את המחלה עצמה לקח להם זמן רב להתאושש.
זה אף פעם לא נעים ליפול על הסטטיסטיקה כמו שלא נעים לצאת מהבית ופתאום להידרס בכביש (שזה סיכוי גבוה יותר) ובכל זאת אנשים לא מקימים תנועה שמתנגדת ליציאה מהבית או נהיגה ברכב...
אתה יכול, להביא, טיעונים הכל טוב, העניין הוא שאין קשר בין מה שרשמתי לבין תגובתך..
ושוב תרים טלפון ותבדוק.
אל תהיה בת יענה כשהסכנה חולפת ואתה עם הראש בחול.
ושוב תרים טלפון ותבדוק.
אל תהיה בת יענה כשהסכנה חולפת ואתה עם הראש בחול.
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
גם אין קשר למה חברת ביטוח תעשה לנושא הזה בכלל, לך ולחברת ביטוח יש חוזה פרטי שאמור לכסות מה שמכוסה על פי הפוליסה זה לא יכול להשתנות בגלל קורונה או כל דבר אחר. יש לך כיסוי למוות תקבל פיצוי יש לך פיצוי למחלות מסויימות תקבל פיצוי אם קרו לא משנה מאיזו סיבה.13/12/2022 14:31totlip כתב: אתה יכול, להביא, טיעונים הכל טוב, העניין הוא שאין קשר בין מה שרשמתי לבין תגובתך..
ושוב תרים טלפון ותבדוק.
אל תהיה בת יענה כשהסכנה חולפת ואתה עם הראש בחול....
עד כמה שזכור לי הממשלה קיבלה התחייבות מפייזר לגבי איזשהי קרן פיצויים במידה ויסתבר שיש נפגעים מהחיסון, הם אלה שאמורים לטפל בזה לא חברת הביטוח של כל אחד. אולי עוד שנה שנתיים כשיבדקו את הנתונים ביסודיות יגלו משהו שלא ידעו קודם ואולי לא. פייזר לא תברח כנראה בניגוד לכל מני קונספירטורים שמפריחים תחזיות אימים היום ואחר כך נעלמים או משנים גרסה כשהמציאות טופחת להם בפנים.
אבל זה משהו שאפשר לבדוק בעיקר רק באופן סטטיסטי אם בקבוצת גיל מסויימת עם מאפיינים מסויימים היו יותר\פחות מקרי מוות\מחלות עם\בלי חיסון וכו. במקרה נקודתי מאוד קשה להוכיח או לשלול קשר לחיסון או כל דבר אחר גם אם קרה כמה שעות\יום אחרי אחרי.
מה שיפה בקונספירציה זה שמתישהו בזמן כלשהו אחד מהם יהיה צודק ואז הוא יבוא הנה אמרתי לכם.
בערך כמו שכל יום אזהיר שעומד לרדת גשם ויהיו הצפות ואנשים ימותו מזה ומתישהו אולי בעוד כמה ימים\חודשים זה יקרה ויצא שצדקתי...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
העניין הוא שכמעט ואין שבוע אחד שאני לא קורא באיזו ידיעה על עוד מקרה של דום לב בארץ ובעולם. רק השבוע היו 3 מקרים בארץ.
נערה בת 15 דום לב אתמול:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=16 ... 7565806683
לפני 3 ימים נער בן 19 מירושליים במהלך משחק:
https://rotter.net/forum/scoops1/772618 ... ttGKE5X22g
נערה בת 15 מבאר שבע מתה מדום לב לפני שבועיים
https://www.facebook.com/search/top?q=% ... 7%A8%D7%94
היה השבוע עוד משהו בן 42 שנמצא מת בשירותים של סופרמרקט.
ברבע מרתון בקליפורניה, רופא ביצע אחיה והציל שני רצים שקיבלו דום לב בהפרש של חצי שעה
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... athon.html
הסיכוי לתרחיש כזה הוא 1 ל500 מליון (שני מקרי דום לב של צעירים בריאים באותו מרתון)
ויש גם את זה. יותר חולי קורונה מחוסנים מתים מקורונה מאשר בלתי מחוסנים
מי שמחפש עדויות יכול למצוא ממש בקלות. אין יום שאני לא שומע על מקרה מוות פתאומי של בני 15 עד 65. כמובן שהבעיה היא שלא מפרסמים את המצב החיסוני של אף אחד שמת ולכן מאד קשה להסיק מסקנות. דבר אחד בטוח, מוות מדום לב הפך להיות תרחיש מאד מנורמל בחברה. ממליץ בחום לכל מי שיתחסן לגשת לבצע בדיקה קרדיולוגית במאמץ וגם דיקות דם שיכולות לזהות בעיה לבבית. אפשר לקבל את כל אלו באופן פרטי במכון מור למשל.
נערה בת 15 דום לב אתמול:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=16 ... 7565806683
לפני 3 ימים נער בן 19 מירושליים במהלך משחק:
https://rotter.net/forum/scoops1/772618 ... ttGKE5X22g
נערה בת 15 מבאר שבע מתה מדום לב לפני שבועיים
https://www.facebook.com/search/top?q=% ... 7%A8%D7%94
היה השבוע עוד משהו בן 42 שנמצא מת בשירותים של סופרמרקט.
ברבע מרתון בקליפורניה, רופא ביצע אחיה והציל שני רצים שקיבלו דום לב בהפרש של חצי שעה
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... athon.html
הסיכוי לתרחיש כזה הוא 1 ל500 מליון (שני מקרי דום לב של צעירים בריאים באותו מרתון)
ויש גם את זה. יותר חולי קורונה מחוסנים מתים מקורונה מאשר בלתי מחוסנים
מי שמחפש עדויות יכול למצוא ממש בקלות. אין יום שאני לא שומע על מקרה מוות פתאומי של בני 15 עד 65. כמובן שהבעיה היא שלא מפרסמים את המצב החיסוני של אף אחד שמת ולכן מאד קשה להסיק מסקנות. דבר אחד בטוח, מוות מדום לב הפך להיות תרחיש מאד מנורמל בחברה. ממליץ בחום לכל מי שיתחסן לגשת לבצע בדיקה קרדיולוגית במאמץ וגם דיקות דם שיכולות לזהות בעיה לבבית. אפשר לקבל את כל אלו באופן פרטי במכון מור למשל.
בדיקה קרדיולוגית מומלצת לכל אחד מגיל מסוים.
לא צריכים לפרסם את המצב החיסוני של כל אדם שמת, כי אלה אנקדוטות חסרות משמעות אמיתית. אני בטוח שיש לא מחוסנים שמתים מדום לב ואני בטוח שיש מחוסנים שמתים מדום לב, כי אנשים מתו מדום לב גם לפני 2019. זה קרה בעבר, זה קורה כיום, זה כנראה יקרה גם בעתיד.
מה שצריך לבחון הוא אם זה קורה יותר באופן מובהק סטטיסטית בקרב מחוסנים, ובפעם האחרונה שבדקתי התשובה הייתה לא, וזה במעקב על אוכלוסיות גדולות מאוד.
אגב, בישראל נמצא אחד המאגרים הגדולים והממוחשבים ביותר בנושא הבריאות: זה של קופות החולים. זו הייתה אחת הסיבות שפייזר הייתה מעוניינת לקדם חיסונים לישראל בתמורה למידע הסטטיסטי שהתקבל. וכמו שכתבתי קודם ראו שיש עלייה קטנה בדלקת שריר הלב, ויש תופעות נוספות בקרב ילדים שנמצאות במעקב. לא יודע אם נמצא שם משהו מובהק, אבל כן ברור שיתרונות החיסון עולים בהרבה על הסיכונים שלו. אילו לא היה כך, אף אחד לא היה רוצה להתחסן, ואף אחד במערכת הבריאות גם לא היה מסכים לחסן את האוכלוסייה.
לא צריכים לפרסם את המצב החיסוני של כל אדם שמת, כי אלה אנקדוטות חסרות משמעות אמיתית. אני בטוח שיש לא מחוסנים שמתים מדום לב ואני בטוח שיש מחוסנים שמתים מדום לב, כי אנשים מתו מדום לב גם לפני 2019. זה קרה בעבר, זה קורה כיום, זה כנראה יקרה גם בעתיד.
מה שצריך לבחון הוא אם זה קורה יותר באופן מובהק סטטיסטית בקרב מחוסנים, ובפעם האחרונה שבדקתי התשובה הייתה לא, וזה במעקב על אוכלוסיות גדולות מאוד.
אגב, בישראל נמצא אחד המאגרים הגדולים והממוחשבים ביותר בנושא הבריאות: זה של קופות החולים. זו הייתה אחת הסיבות שפייזר הייתה מעוניינת לקדם חיסונים לישראל בתמורה למידע הסטטיסטי שהתקבל. וכמו שכתבתי קודם ראו שיש עלייה קטנה בדלקת שריר הלב, ויש תופעות נוספות בקרב ילדים שנמצאות במעקב. לא יודע אם נמצא שם משהו מובהק, אבל כן ברור שיתרונות החיסון עולים בהרבה על הסיכונים שלו. אילו לא היה כך, אף אחד לא היה רוצה להתחסן, ואף אחד במערכת הבריאות גם לא היה מסכים לחסן את האוכלוסייה.
אני מבין שיש לך את החוזה המושחר במלואו ..?13/12/2022 15:14gildmor כתב: גם אין קשר למה חברת ביטוח תעשה לנושא הזה בכלל, לך ולחברת ביטוח יש חוזה פרטי שאמור לכסות מה שמכוסה על פי הפוליסה זה לא יכול להשתנות בגלל קורונה או כל דבר אחר. יש לך כיסוי למוות תקבל פיצוי יש לך פיצוי למחלות מסויימות תקבל פיצוי אם קרו לא משנה מאיזו סיבה.
עד כמה שזכור לי הממשלה קיבלה התחייבות מפייזר לגבי איזשהי קרן פיצויים במידה ויסתבר שיש נפגעים מהחיסון, הם אלה שאמורים לטפל בזה לא חברת הביטוח של כל אחד. אולי עוד שנה שנתיים כשיבדקו את הנתונים ביסודיות יגלו משהו שלא ידעו קודם ואולי לא. פייזר לא תברח כנראה בניגוד לכל מני קונספירטורים שמפריחים תחזיות אימים היום ואחר כך נעלמים או משנים גרסה כשהמציאות טופחת להם בפנים.
אבל זה משהו שאפשר לבדוק בעיקר רק באופן סטטיסטי אם בקבוצת גיל מסויימת עם מאפיינים מסויימים היו יותר\פחות מקרי מוות\מחלות עם\בלי חיסון וכו. במקרה נקודתי מאוד קשה להוכיח או לשלול קשר לחיסון או כל דבר אחר גם אם קרה כמה שעות\יום אחרי אחרי.
מה שיפה בקונספירציה זה שמתישהו בזמן כלשהו אחד מהם יהיה צודק ואז הוא יבוא הנה אמרתי לכם.
בערך כמו שכל יום אזהיר שעומד לרדת גשם ויהיו הצפות ואנשים ימותו מזה ומתישהו אולי בעוד כמה ימים\חודשים זה יקרה ויצא שצדקתי......
גיבוב שטויות מוחלט!
התגובות שלך מתפלספות ולא מוסיפות שום ערך לדיון.
הסבר אחד תתן למה החוזה מושחר ל 30 שנה?
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3