Huber כתב:
עדכון אחרי כמה חודשים של שימוש במנעול. סה"כ מאוד מרוצים. בצד החיובי הוא עושה בדיוק מה שציפינו ממנו לעשות. אבל הוא לא מושלם - הסוללה מספיקה לבערך 4 חודש, מזל שב PRO היא מאוד קלה לשליפה ולהטענה (הוצאנו בערב, הטענו, החזרנו בבוקר, לא סיפור גדול). בנוסף הפיטצר של נעילה אוטומטית ברגע שמתרחקים מהדלת פשוט לא עובד אצלנו, אז לא לבנות עליו. אבל שוב בגדול לדעתי מוצר מומלץ.
ד"א - למי שהיה חסר פתיחה בעזרת טביעת אצבע, כרגע יש אפשרות:
Huber כתב:
עדכון אחרי כמה חודשים של שימוש במנעול. סה"כ מאוד מרוצים. בצד החיובי הוא עושה בדיוק מה שציפינו ממנו לעשות. אבל הוא לא מושלם - הסוללה מספיקה לבערך 4 חודש, מזל שב PRO היא מאוד קלה לשליפה ולהטענה (הוצאנו בערב, הטענו, החזרנו בבוקר, לא סיפור גדול). בנוסף הפיטצר של נעילה אוטומטית ברגע שמתרחקים מהדלת פשוט לא עובד אצלנו, אז לא לבנות עליו. אבל שוב בגדול לדעתי מוצר מומלץ.
יש לי 3 פרו שמוגדר לנעול ברגע שחיישן הדלת מזהה שהדלת נסגרה - זה עובד ב- 99.9% מהמקרים.
בנוסף המנעול עצמו מוגדר לנעול את הדלת אחרי 5 דקות ככה שאם יש פספוס עם חיישן הדלת הדלת ננעלת תוך כמה דקות.
Huber כתב:
אני משתמש בנעילה האוטומטית אחרי פתיחה ( משתמש בדיפולט של 5 דקות, בהתחלה לא עבד אבל אחרי שינוי לחצי דקה וחזרה לחמש דקות התחיל לעבוד), בשביל נעילה אחרי יציאה, הכפתור נעילה בקייפאד מאוד נוח ובכלל לדעתי הקייפד מוצר משלים חובה ( הייתי שמח אם אפשר היה לתכנת קוד של 4 ספרות ולא 6)
״מצאתי״ כסף באמאזון צרפת, אז חשבתי להזמין נוקי 3 פרו (279 אירו).
יש לי דלת רב בריח עם מפתח פרפר פנימי. @Huber המלצת לקנות מתאם נוסף, רלוונטי אלי? @sababa10 מה שתכננת רלוונטי אלי? (כמובן שאשמח לקובץ אם כן )
hsafra כתב:
יש לי 3 פרו שמוגדר לנעול ברגע שחיישן הדלת מזהה שהדלת נסגרה - זה עובד ב- 99.9% מהמקרים.
בנוסף המנעול עצמו מוגדר לנעול את הדלת אחרי 5 דקות ככה שאם יש פספוס עם חיישן הדלת הדלת ננעלת תוך כמה דקות.
1. מה האינטגרציה של המכשיר עם מכשירי APPLE?
למשל APPLE WATCH ? האם יציאה מהבית עם שעון בלבד תפתח לי את הדלת אוטומטית?
2. לפני מספר שנים אלי חבוש (עורך האתר) העלה סקירה שלו ליוטיוב שהראה שהצילנדר שלו היה בעייתי כי לא תומך במפתח בפנים ובחוץ בו-זמנית, והיה צריך להחליף צילנדר - האם עדיין הבעיה הזו קיימת?
3. האם המכשיר שנמכר ב KSP עכשיו תומך במנגנון פרפר?
tomer953 כתב:
...
2. לפני מספר שנים אלי חבוש (עורך האתר) העלה סקירה שלו ליוטיוב שהראה שהצילנדר שלו היה בעייתי כי לא תומך במפתח בפנים ובחוץ בו-זמנית, והיה צריך להחליף צילנדר - האם עדיין הבעיה הזו קיימת?
...
...
עדיין צריך צילנדר בטחון שבו אפשר להכניס ולסובב מפתח משני הצדדים או צילינדר עם פרפר
sababa10 כתב:
הי,
רוצה לשתף שהתקנתי את ה nuki3 על דלת רב בריח.
לאחר פירוק הרוזטה נותר רווח בין הדלת לבין הנוקי והחור מאחורי הרוזטה היה גדול יותר מהנוקי וראו חור עגול בדלת.
תכננתי בתוכנת תלת מימד והדפסתי חלק לכיסוי החור והרווח.
IMG-2408(1).jpg
IMG-2416(1).jpg
IMG-2417(1).jpg
אשלח את הקובץ למי שרוצה.
...
אני לא יכול להשתמש אצלי ברוזטה בגלל התבליט שיש עליה. זה גם מונע את השימוש במתאם עם הדבק כי אין מספיק מגע.
ניסיתי למצוא רוזטה שטוחה, אבל אין במידות שאני צריך (65mm מינימום), אז כרגע ה- Nuki מותקן ללא שום רוזטה (זה יציב כי זה מחובר ישר לצילנדר), אבל הבעיה שיש חור מאחורה: