yarko כתב:
מאיפה הזמנת במחיר הזה?
נראה לי שחוץ מזה שה 3 אמור להיות שקט יותר, לא אמור להיות הבדל יותר מידי גדול (וגם אין לי מושג כמה הוא באמת שקט יותר...)
...
לי יש את ה 2 (מזה כשנה) ולשכן יש את ה 3 פרו. לא מדדתי דציבלים אבל שמתי לב להבדל זניח לטובת הדגם החדש.
לא ברמת deal breaker…. (על כל פנים בעיני).
מידע נוסף לגבי הבדלים אפשר לראות כאן -> https://support.nuki.io/hc/en-us/articl ... 0-and-3-0-
yarko כתב:
מאיפה הזמנת במחיר הזה?
נראה לי שחוץ מזה שה 3 אמור להיות שקט יותר, לא אמור להיות הבדל יותר מידי גדול (וגם אין לי מושג כמה הוא באמת שקט יותר...)
...
בהחלט יש הבדל ברמת הרעש ויש לא מעט הבדלים, היה על זה דיון מקיף (תציץ 2-3 דפים אחורה). הנה למשל דוגמא להבדל ברמת הרעש:
הי,
רוצה לשתף שהתקנתי את ה nuki3 על דלת רב בריח.
לאחר פירוק הרוזטה נותר רווח בין הדלת לבין הנוקי והחור מאחורי הרוזטה היה גדול יותר מהנוקי וראו חור עגול בדלת.
תכננתי בתוכנת תלת מימד והדפסתי חלק לכיסוי החור והרווח.
yarko כתב:
מאיפה הזמנת במחיר הזה?
Huber כתב:
גם אצלי זה לא עובד. פניתי לתמיכה שלהם לפני כשבוע, עד היום לא שמעתי מהם בחזרה. פשוט שירות גרוע לאחר הקנייה.
אבל כן - סה"כ גם אני מרוצה מהמוצר.
...
נראה לי שנמצא הפיתרון… ברגע שהגדרתי שהכל עובד זה התחיל לעבוד והאמת עובד ממש טוב! ( אני בקומה ראשונה וכבר במדרגות הוא מזהה אותי ופותח את הדלת, אם אפשר היה לגרום לו לחכות קצת היה עדיף).
מצרף תמונה להגדרות ( וכמובן שצריך להתרחק 100 מטר בשביל להפעיל את הטרייגר לזיהוי שאני חוזר).
hsafra כתב:
אפשר לשנות את הרגישות של זיהוי המנעול כדי שיפתח מאוחר יותר.
smart actions (auto unlock), Auro unlock settings, Expert settings, Auto unlock speed
משהאב כתב:
לא יודע אם פה זה בדיוק המקום ....
אבל אפשר לקבל המלצות על מתקין של nuki 3 ?
...
ההתקנה באמת לוקחת 5 דקות. זאת התקנה חיצונית על הפרפר הפנימי שנמצא בחלק הפנימי של הבית.
יש הרבה גם סרטונים ביוטיוב שמראים כיצד להתקין. חבל שתיקח מישהו חיצוני זה באמת פשוט...
ואם תסתבך תוכל לכתוב פה וננסה לעזור לך
Cable_Guy כתב:
נראה לי שנמצא הפיתרון… ברגע שהגדרתי שהכל עובד זה התחיל לעבוד והאמת עובד ממש טוב! ( אני בקומה ראשונה וכבר במדרגות הוא מזהה אותי ופותח את הדלת, אם אפשר היה לגרום לו לחכות קצת היה עדיף).
מצרף תמונה להגדרות ( וכמובן שצריך להתרחק 100 מטר בשביל להפעיל את הטרייגר לזיהוי שאני חוזר).
...
את זה אני מכיר וזה מוגדר אצלי כך מההתחלה. לא עובד. הדלת לא נפתחת לבד כשאני לידה.
ד"א - איכשהו פיספסתי שאפשר לפתוח ולסגור את המנעול פשוט ע"י לחיצה על העיגול באמצע שלו - עד עכשיו כל פע הייתי משתמש באפליקציה, פחות נוח כשאתה כבר בבית
noamcohen כתב:
נ.ב.
מי שמאוד לא רוצה להתעסק עם סוללות יכול להשתמש בזה https://www.aliexpress.com/item/1005003810288623.html
אם יש נקודת חשמל קרובה לדלת, ולא מפריע להעביר כבל זה חוסך את הצורך בסוללות לנצח.
אם אין, אפשר לשים על הדלת סוללת usb נטענת עם 20 אמפר לדוגמה, והיא תספיק לפי 4 מהזמן של הסוללה של נוקי.
...
איך זה בדיוק מבוצע? בדיוק בתהליך שיפוץ וזה יכול להיות פיתרון מעולה.
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1
sababa10 כתב:
הי,
רוצה לשתף שהתקנתי את ה nuki3 על דלת רב בריח.
לאחר פירוק הרוזטה נותר רווח בין הדלת לבין הנוקי והחור מאחורי הרוזטה היה גדול יותר מהנוקי וראו חור עגול בדלת.
תכננתי בתוכנת תלת מימד והדפסתי חלק לכיסוי החור והרווח.
IMG-2408(1).jpg
IMG-2416(1).jpg
IMG-2417(1).jpg
אשלח את הקובץ למי שרוצה.
...
איזה מגניב, אני אשמח ל-STL.
ד"א, רק אותי מטריף שב-Keypad של נוקי אין 0 (רק 1-9)?
עדכון אחרי כמה חודשים של שימוש במנעול. סה"כ מאוד מרוצים. בצד החיובי הוא עושה בדיוק מה שציפינו ממנו לעשות. אבל הוא לא מושלם - הסוללה מספיקה לבערך 4 חודש, מזל שב PRO היא מאוד קלה לשליפה ולהטענה (הוצאנו בערב, הטענו, החזרנו בבוקר, לא סיפור גדול). בנוסף הפיטצר של נעילה אוטומטית ברגע שמתרחקים מהדלת פשוט לא עובד אצלנו, אז לא לבנות עליו. אבל שוב בגדול לדעתי מוצר מומלץ.
ד"א - למי שהיה חסר פתיחה בעזרת טביעת אצבע, כרגע יש אפשרות: