21/06/2022 13:31Huber כתב: אם זכור לי נכון עלתה פה טענה שכל לוחם MMA כיום ינצח מישהו כמו ברוס לי. אז הנה בחור שהתאמן אצל נזירי שאולין (בגדול קונג פו) ומנגב את הרצפה עם לוחמי MMA.
מרשים.
...
ברוס לי - האדם והאגדה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
עשית את זה למטה והצגת וידאו שכאילו נוגד את הטענה (שאני העלתי במקור), אבל הוידאו לא מראה לחימה בקונג פו ולכן הוא לא רלוונטי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
מה "עשיתי למטה"? איבדתי אותך.
בכל מקרה הטענה היא שגם לוחם שהתמחה בקונג פו יכול לנצח בקלות ב MMA וזו ההוכחה.אם ברוס לי היה יכול זה כבר דיון תיאורטי בלבד כי אין דרך להוכיח או להפריך את זה.
ד"א - גם בכותרת של הווידאו לא מדובר בגלל על זה שהוא נלחם בקונג פו.
בכל מקרה הטענה היא שגם לוחם שהתמחה בקונג פו יכול לנצח בקלות ב MMA וזו ההוכחה.אם ברוס לי היה יכול זה כבר דיון תיאורטי בלבד כי אין דרך להוכיח או להפריך את זה.
ד"א - גם בכותרת של הווידאו לא מדובר בגלל על זה שהוא נלחם בקונג פו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה שינית בהודעה האחרונה שלך את הטענה. הטענה המקורית היא כפי שעשית בהודעה הראשונה שלך - ואז הצגת וידאו שלא קשור לנושא.
אתה רוצה באמת להפריח את הטענה? תמצא לוחם קונג פו ב- MMA. יש סיבה טובה מאוד שכנראה לא תמצא. ואם כן תמצא במקרה, הוא כנראה לא ינצח בשום קרב.
לגבי הוידאו הלא קשור שהצגת, תחשוב בעצמך מהיא הסיבה שהוא התאמן אצל נזירי שאולין ולא משתמש בזירה בכלום ממה שהוא למד שם.
אתה רוצה באמת להפריח את הטענה? תמצא לוחם קונג פו ב- MMA. יש סיבה טובה מאוד שכנראה לא תמצא. ואם כן תמצא במקרה, הוא כנראה לא ינצח בשום קרב.
לגבי הוידאו הלא קשור שהצגת, תחשוב בעצמך מהיא הסיבה שהוא התאמן אצל נזירי שאולין ולא משתמש בזירה בכלום ממה שהוא למד שם.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כרגיל - ייאשת אותי. "ניצחת".
מקוה שהשאר יהנו מהווידאו בלי החפירות
מקוה שהשאר יהנו מהווידאו בלי החפירות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הגיוני שתפרוש, בדיוק כמו לוחמי קונג פו בזירה 
הם מראש לא נכנסו לזירה, עשו בשכל.

הם מראש לא נכנסו לזירה, עשו בשכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן. ההוא בווידאו שהבאתי מראה שאתה צודק 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
Huber
- חבר במועדון HT

המנגנון של יוטיוב בחוכמתו הרבה החליט להציף לי את הווידאו הבא. הבחר שם טוען שאסור להשתמש בקונג פו ב MMA. הנה למדתי משהו חדש. ד"א - למי ששוב עומד לטעון שאני מביא וידאו שלא צפיתי בו, אנקדוטה מעניינת, ישנה שם עוד לוחמת שהגיעה מעולם הקונג פו שדי מוכיחה שוב שלוחמים מיומנים בקונג פו הזו בהחלט יכולים להצליח ב MMA (ועוד כמה דוגמאות ללוחמים מיומנים בקונג פו שדי שולטים בזירה). בכלל מסתבר שיש לא מעט שילוב של קונג פו כיום ב MMA באופן די מפתיע לפחות לי (לא עוקב מקרוב אחרי הספורט):
https://www.dynastyclothingstore.com/bl ... rgence-mma
אז כן, גם אני חושב שנטו קונג פו נגד MMA לא יעבוד היטב, מה שכן שילוב של קונג פו חלקית בעולם הזה נראה שהוכיח את עצמו:
https://www.dynastyclothingstore.com/bl ... rgence-mma
אז כן, גם אני חושב שנטו קונג פו נגד MMA לא יעבוד היטב, מה שכן שילוב של קונג פו חלקית בעולם הזה נראה שהוכיח את עצמו:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בהצלחה למצוא לוחם קונג פו בצמרת MMA (ולא תמצא).
As we said before, Kung Fu is stuck in the traditional, old way of training and fighting, and as such, it is not good enough for MMA. Let us show you the problems with it.
https://wayofmartialarts.com/why-is-kun ... h%20combat.
מספיק לגגל קונג פו ו- MMA וכל המסקנות זהות.
As we said before, Kung Fu is stuck in the traditional, old way of training and fighting, and as such, it is not good enough for MMA. Let us show you the problems with it.
https://wayofmartialarts.com/why-is-kun ... h%20combat.
מספיק לגגל קונג פו ו- MMA וכל המסקנות זהות.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כבודם של ברוס לי והקונג פו במקומם מונח, ללא ספק אומנות לחימה ברמה גבוהה ביותר.
קרב מגע, Lethwei, ו mma אלו הן אומנויות לחימה
מודרניות שלא ניתן להשוות לקרטה, קונג פו, ואפילו לאגרוף קלאסי.
זה די לא קשור לשרשור כי זו לא ״תחרות אומניות לחימה״ אבל סתם שווה להעיר שאין מה להשוות -
זה כמו נשקים, אחד מהנשקים הקטלניים והנפלאים ביותר היא ה katana חרב סמוראי, אבל אף אחד לא ישווה אותה (בצורה רצינית )לקלצ׳ניקוב...
קרב מגע, Lethwei, ו mma אלו הן אומנויות לחימה
מודרניות שלא ניתן להשוות לקרטה, קונג פו, ואפילו לאגרוף קלאסי.
זה די לא קשור לשרשור כי זו לא ״תחרות אומניות לחימה״ אבל סתם שווה להעיר שאין מה להשוות -
זה כמו נשקים, אחד מהנשקים הקטלניים והנפלאים ביותר היא ה katana חרב סמוראי, אבל אף אחד לא ישווה אותה (בצורה רצינית )לקלצ׳ניקוב...