רוצה לשתף אותכם במסע הקצר שלי בעולם הקפה ובציוד שבחרתי. כדי להתחיל צריך מטחנה ומכונת קפה. לגבי הראשונה בחרתי ניצה זרו, הרבה נאמר ....
ולפני המכונה קצת עליי – כאשר המכונת קפסולות התקלקלה אמרתי שאני רוצה משהו אחר, בלי לדעת מה זה האחר הזה. אני אוהב לקרוא הרבה ואני משקיע עוד יותר לפני קנייה. כך הגעתי ל-home-barisata.com ופשוט שלושה חודשים לא הפסקתי ללמוד (תיאוריה בלבד8)) איך מכינים קפה ומה ההבדל בין המכונות. אחרי חודש ירדתי מהסילביה ושבוע אחרי זה מהגג'יה. אז האחר התחיל להתברר. אני רוצה את הטעם השונה והמיוחד של הקפה שמכינים בבית יחד עם המראה הסקסי של ה-lever machine.
הגיע הזמן לשאול לראשונה בפורום מה כדאי לקנות וכמעט פה אחד שלחו אותי ל-Cafelat Robot .
יופי לכם, יש לי עוד חודשיים קריאה
למה קניתי את הרובוט –
1) שליטה מלאה במספר פרמטרים כולל לחץ המאפשרים למידה מדהימה של הכנת אספרסו
2) אני היחיד ששותה קפה בבית
3) לא שותה עם חלב
4) Lever machine
5) המפתח של המכונה פעיל בצורה יוצאת דופן ב-home-barista ועונה על כל שאלה
6) מר' גיימס אמר
7) לא צריך תחזוקה
8 ) לא צריך להדליק שעה קודם
אני מאוד מרוצה מההחלטה שלי ורציתי לתת כוון חדש לאנשים שמחפשים את המכונה הבאה שלהם, אם מתחילים ואם ותיקים. לא מתאימה להכנת קפה אחרי סדר פסח ויש פטרונות למי שרוצה להרוס עם חלב. אין לי נק' השוואה מול מכונות אחרות, אבל אני די בטוח שיש לה יכולות כל עוד המפעיל, הפולים והמטחנה עומדים בסטנדרט . כפי שאמרתי, מאפשרת למידה והבנה של ההשפעה של המשתנים השונים בעולם האספרסו
שנה טובה ובריאות לכולם