אין לי שום ספק שרוב הראוטרים בסגנון הזה טובים מאוד אבל תמיד הצחיק אותי הקטע שכל שיפור בדגם מתווסף עוד סנפיר לספינות קרב האלו
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457
שליחה
אבל יש הגיון באנטנות, הם לא סתם ליופי.
לפחות הנתב שעולה 2000 ש"ח יכול להיות קערת פירות. על הציוד שלך הוצאת הרבה יותר $ ואפילו את זה הוא לא יכול להיות. בטח גם הוצאת עליו כמה ימים בקנפוג ראשוני ואתה גם מתחזק אותו בכמה שעות עבודה מידי פעם
מטרת ההערה שלי על מנת שתבין שיש מבין קוראי שורות אלו הרבה אנשים שמוציאים אלפי ש"ח על ציוד תקשורת. הם לא ראויים ללעג, במיוחד כשאתה נמנה עליהם.
חחח צודק. מבחינה עיצוב, הוא באמת דומה לעכביש. האמת, העיצוב של וואי הרבה יותר חדשני.
האנטנות מתקפלות ממש יפה. לכן הוא גם קומפקטי וקל לנשיאה. גם האפשרות של NFC pairing בדגמי הפרו זה פיצ'ר יחסית מקורי.
נערך לאחרונה על ידי tzah ב 25/01/2022 12:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפחות הנתב שעולה 2000 ש"ח יכול להיות קערת פירות. על הציוד שלך הוצאת הרבה יותר $ ואפילו את זה הוא לא יכול להיות. בטח גם הוצאת עליו כמה ימים בקנפוג ראשוני ואתה גם מתחזק אותו בכמה שעות עבודה מידי פעם
מטרת ההערה שלי על מנת שתבין שיש מבין קוראי שורות אלו הרבה אנשים שמוציאים אלפי ש"ח על ציוד תקשורת. הם לא ראויים ללעג, במיוחד כשאתה נמנה עליהם.
ziv_r כתב:
כל הנתבים עולים 2K ש"ח, אז למה לא לקחת את זה שכולל מתאם +SFP מובנה? ככה אתה חוסך יחידה נפרדת.
מעבר לזה, קח בחשבון שאתה תצטרך להוסיף יחידה נוספת עבור Mesh אם תרצה כיסוי מיטבי, אפשר גם זולה יותר שתואמת.
...
ידוע לך אם הנתב הזה עובד גם מול הסיב של בזק של 2.5 גיגה?
(הבנתי שיש קצת בעיות שזה SFP+ ולא הרגיל....)
RomaPek
חבר פעיל
תגובות: 59
שליחה
30/01/2022 20:24
tzah כתב:
לא יעבוד. זה בכלל מודול אופטי מסוג multimode.
...
עבור סלקום צריך SFP עם חיבור מסוג SC, הבנתי נכון?
image.png
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
em28
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
שליחה
למה להסתבך ?
את המתאם קנה מחברת האינטרנט - בזק יגנבו 180 ש"ח, פרטנר יתנו חינם, סלקום כנראה משהו באמצע.
את הנתב קנה עצמאית לפי טעמך, אפשר את האלמנה השחורה או כל קערית פירות אחרת שיודעת להפיץ אינטרנט