המלצות לראוטר | מתאם אופטי
שלום לכולם.
אחרי שעברתי לסיב האופטי של פרטנר.. והבנתי עד כמה ה router של פרטנר לא טוב...
כרגע שמתי wavlink ac3000 בחיבור כבל רשת לראוטר של פרטנר.
1. אשמח להמלצות מניסיון לראוטרים מומלצים. דגש על מהירות וקליטה - אין לי בעיה להשקיע ...
כרגע אני חושב אולי את אחד הראוטרים הבאים:
netgear orbi rbk852
linksys acm3200
(לא מעוניין להשתמש ב wavlink, xiamoi או כל הדברים הסיניים האלה..שזה עובד דרך אפליצקייה..)
2. אשמח להמצלצה על מתאם אופטי מקצועי ( מעדיף שלא לקחת מפרטנר כלום. שיהיה קבוע אצלי )
תודה!
אחרי שעברתי לסיב האופטי של פרטנר.. והבנתי עד כמה ה router של פרטנר לא טוב...
כרגע שמתי wavlink ac3000 בחיבור כבל רשת לראוטר של פרטנר.
1. אשמח להמלצות מניסיון לראוטרים מומלצים. דגש על מהירות וקליטה - אין לי בעיה להשקיע ...
כרגע אני חושב אולי את אחד הראוטרים הבאים:
netgear orbi rbk852
linksys acm3200
(לא מעוניין להשתמש ב wavlink, xiamoi או כל הדברים הסיניים האלה..שזה עובד דרך אפליצקייה..)
2. אשמח להמצלצה על מתאם אופטי מקצועי ( מעדיף שלא לקחת מפרטנר כלום. שיהיה קבוע אצלי )
תודה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כן, התמונות למעלה זה מאצלי בבית.
אמרת שאתה לא רוצה לקחת מפרטנר כלום, אז אתה צריך מתאם פייבר. בנתב שהצעתי לך יש כזה מתאם מובנה.
אמרת שאתה לא רוצה לקחת מפרטנר כלום, אז אתה צריך מתאם פייבר. בנתב שהצעתי לך יש כזה מתאם מובנה.
Re:
ואיך הקלטה שלו בכל הבית?19/01/2022 15:46ziv_r כתב: כן, התמונות למעלה זה מאצלי בבית.
אמרת שאתה לא רוצה לקחת מפרטנר כלום, אז אתה צריך מתאם פייבר. בנתב שהצעתי לך יש כזה מתאם מובנה....
אני יכול לקנות מתאם באופן פרטי..העיקר לא להיות תלוי בהם.
מה לגביי 2 הראוטורים האחרים?
Asus ROG Rapture GT-AX11000 Tri-band WiFi 6
TP-Link Archer AX11000 Next-Gen Tri-Band
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין דבר כזה קליטה בכל הבית עם נקודה אחת. תמיד יש ממ"ד ואז הקליטה לא טובה. אם אתה רוצה קליטה מקסימלית, חייבים Mesh. להוציא הון תועפות על נתב לא פותר אותך משימוש ב- Mesh עבור קליטה טובה בכל קצוות הבית.
שאר הנתבים שהצעת גם טובים. בכל זאת, אתה מוציא 2000 ש"ח על נתב, זה לא יכול להיות גרוע.
שאר הנתבים שהצעת גם טובים. בכל זאת, אתה מוציא 2000 ש"ח על נתב, זה לא יכול להיות גרוע.
Re:
תודה רבה לך על העזרה.19/01/2022 15:55ziv_r כתב: אין דבר כזה קליטה בכל הבית עם נקודה אחת. תמיד יש ממ"ד ואז הקליטה לא טובה. אם אתה רוצה קליטה מקסימלית, חייבים Mesh. להוציא הון תועפות על נתב לא פותר אותך משימוש ב- Mesh עבור קליטה טובה בכל קצוות הבית.
שאר הנתבים שהצעת גם טובים. בכל זאת, אתה מוציא 2000 ש"ח על נתב, זה לא יכול להיות גרוע....
בסופו של דבר על איזה ראוטר כדאי?
היתרון של הראוטר שהצע זה יקרה החיבור האופטי ממה שאני רואה.
אין לי בעיה של תקציב להקשיע במשהו מקצועי שיהיה לתקופה ארוכה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל הנתבים עולים 2K ש"ח, אז למה לא לקחת את זה שכולל מתאם +SFP מובנה? ככה אתה חוסך יחידה נפרדת.
מעבר לזה, קח בחשבון שאתה תצטרך להוסיף יחידה נוספת עבור Mesh אם תרצה כיסוי מיטבי, אפשר גם זולה יותר שתואמת.
מעבר לזה, קח בחשבון שאתה תצטרך להוסיף יחידה נוספת עבור Mesh אם תרצה כיסוי מיטבי, אפשר גם זולה יותר שתואמת.
מעולה תודה.19/01/2022 16:03ziv_r כתב: כל הנתבים עולים 2K ש"ח, אז למה לא לקחת את זה שכולל מתאם +SFP מובנה? ככה אתה חוסך יחידה נפרדת.
מעבר לזה, קח בחשבון שאתה תצטרך להוסיף יחידה נוספת עבור Mesh אם תרצה כיסוי מיטבי, אפשר גם זולה יותר שתואמת....
האם ראית עוד הבדל בין הראוטרים האלה? חוץ מה spf?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

em28,
יש לי גם את ה- HUAWEI WiFi AX3 Pro
viewtopic.php?f=62&t=345150
בהחלט אין סיבה להוציא אלפי ש"ח על נתב.
בהחלט אין סיבה להוציא אלפי ש"ח על נתב.
אז למה המלצת לו על האלמנה השחורה כשבעשירית המחיר אפשר לקבל את הנסיך הלבן ?19/01/2022 16:21ziv_r כתב: em28,
בהחלט אין סיבה להוציא אלפי ש"ח על נתב....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כבר ניסיתי כמה וכמה ראוטרים מהסוג הזה19/01/2022 16:12em28 כתב: עם כל הכבוד, מה עושה הראוטר הזה שלא יעשה נתב AX ב-200-300 ש"ח, נניח AX20 או AX3 ?
את המתאם האופטי פרטנר יתנו בחינם אם תתעקש....
גם xiami mi router 4ga , walink 3200
לצערי ראוטר שמחייב אותך לפתוח חשבון אצלהם … זה לא מרים לי טוב ,
העניין הוא לשים את כל הרשת במקום אחד,
בלי מתאם
כן. אבל המודול SFP לא יעבוד לך.23/01/2022 16:16osh78 כתב: האם המתאם הבא מתאים לפרטנר?
https://www.amazon.com/Ethernet-Convert ... r=8-3&th=1...
אגב, רק לידיעה כללית גם יש להם חנות בעלי אקספרס.