15/08/2021 0:22
טלHD כתב:
14/08/2021 22:50
ildonaldo כתב:
זה לא רק המחיר, זה גם התייצבות הקושחה, וההרגשה הטובה שאתה מקבל מוצר יציב ללא באגים, בעיקר ששלימת כל כך הרבה. אבל יותר מכל, אני לעולם לא רוכש שום מוצר אודיו שאין עבורו סקירה מקצועית אוביקטיבית עם תוצאות מדידה, וזה לוקח זמן מיום שחרור המוצר. שים לב לכמה גרוע נמדד ימהה A1080 או כל סדרה AX080 כנראה:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... -avr.9090/
https://www.audiosciencereview.com/foru ... png.34030/
זו סקירה סוביקטיבית ללא מדידות, כך שהיא לא תורמת הרבה ועבורי, חסרת כל ערך. אבל שורת המפתח שם, היא שספינת הדגל החדשה של ימהה אינה יכולה להתעלות של ספינת הדגל הישנה של דנון - ה X8500H.
...
אני בדרך כלל לא מאכיל את הטרולים, אבל מה התרומה שלך לשרשור?
מצד אחד אתה כותב (מנחש) שוב ושוב כמה יעלה
הרסיבר וכמה הנחה יתנו ובכמה אפשר "לסגור" עוד לפני שהגיע לארץ, אחר כך מנחש כמה יעלה בעוד שנה... ואחר כך שכדאי להמתין ולא לרכוש מכל מיני סיבות.
לפינאלה אתה "יורה לכל הכיוונים" (אני מקווה שנגמרו לך חומרי ההטרלה לפחות לשרשור הזה), ומשווה לדנון על סמך מילה אחת וחצי שהוזכרה בביקורת ל 8500 שהחלטת שזו "מילת מפתח" ואחר כך אומר שהביקורת לא רלוונטית כי אין מדידות

. תחליט לפחות על כיוון שאתה יורה אליו...
הכי הזוי שטרחת לצרף קישור למדידה של רסיבר בייניים מסידרה של לפני כ 3 שנים שבינה לבין הסידרה החדשה אין שום קשר חוץ משם היצרן.
וכל זה בביקורת ראשונה שסוברת שזה הרסיבר הטוב ביותר של YAMAHA מאז ומעולם...
...
לא מבין מה מפריע לך בדיוק? מאד לא קשה לשערך תמחור על סמך השקות של סדרות קודמות. המחיר בארץ תלוי במחיר באירופה, ומטבע היורו במגמת ירידה מתמדת. המחירים שנה לאחר השקה תמיד נמוכים ב 10 עד 20%.
בסקירה הסוביקטיבית של סוקר ממגזין אודיו שמרויח בעיקר מקידום מחירות, אמנם ניסה לשבח כמה שיכל את הרסיבר (כי ימהה הם לקוח של הבוס שלו), אבל היה חייב גם לרשום משהו אוביקטיבי, ובחר לציין שה A8A לא נשמע טוב כמו ה X8500H. מבחינתי, זה משפט המפתח והדבר היחיד שהוא אמין בסקירה הזאת. אם אתה רוצה סקירה אוביקטיבית, כנס לפורום ASR. אמיר לעולם לא משתמש בתיאורים חסרי משמעות כמו "נשמע מוסיקאלי", בעל נפח, פתוח\סגור, ושאר תיאורים שמתאימים לתוכנית ריאליטי לבישול. הוא תחילה מאזין ומתרשם, ולאחר מכן מבצע מדידות, ושוב ומאזין, ורושם מסקנות מגובות ב DATA.
ראית את תוצאות המדידות של רסיבירי ימהה ב ASR? אין אחד שיצא באור חיובי. לעומת זאת, דנון עם רסיבר כניסה כמו ה A3700, משאירים אבק גם ל ANTHEM ו NAD שעולים פי 5 במחיר. ואני לא חסיד של דנון. אני מאוכזב שהם שחררו רסיברים עם כניסה אחת עם HDMI 2.1 וגם עבורה צריך להוסיף קופסת נעליים חיצונית.
אני אמתין לסקירה אוביקטיבית של ה A6A שנמצא עדיין על הכוונת (סקירה של אמיר מ ASR או ג'ין מ HOLLICS), אחרת אמשיך להמתין ל סדרה הבאה של דנון (כל עוד ה X4400H שלי חי ובועט, השדרוג יכול להמתין).