YAMAHA - הסידרה החדשה - RX-A8, RX-A6, RX-A4, RX-A2 TSR-700, RX-V6A, RX-V4A
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
סקירת הדגמה ראשונה של המכשירים החדשים . [ אומנם בצרפתית אבל עדיין מעניין גם למי שלא מבין ]
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

YAMAHA הכריזו על דחיית היציאה לחנויות של ה - A4/A6/A8 והתנצלות .
ההודעה הרישמית.
https://jp.yamaha.com/news_events/2021/ ... lease.html
אלו הם התאריכים החדשים .
RX-A4A: August 27, 2021
RX-A6A: September 30, 2021
RX-A8A: September 30, 2021
ההודעה הרישמית.
https://jp.yamaha.com/news_events/2021/ ... lease.html
אלו הם התאריכים החדשים .
RX-A4A: August 27, 2021
RX-A6A: September 30, 2021
RX-A8A: September 30, 2021
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7418
זה בצרפתית ..... לא מעניין
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- hasday
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
- שם מלא: אבי חסדאי
מבאס, אני ממתין בסבלנות ואז דוחים
- ildonaldo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
בארץ הם היו מתוכננים להגיע בראשון לספטמבר. עכשיו לאחר הדחיה הם יגיעו רק בסוף נובמבר לפי מה שנאמר לי מבעל חנות מתמכה שבדק מול SGE.
- ildonaldo
-
- חבר פעיל מאוד

אגב אני יכול להגיד בוודאות שמחיר הרשמי של ה A6A בארץ יהיה 11900 שח, אבל בפועל יהיה אפשר השיג בכ 11 אלף. מן הסתם לאחר שנה עד שנה וחצי מיום ההשקה, יהיה ניתן לרכוש בפחות מ 10 אלף, ולאחר 3 שנים אחרי שיוכרז דגם מחליף, יהיה ניתן למצוא ב 8000 שח (את ה A2020 היה אפשר לרכוש ב 7000 שח לפני 3 חודשים, כאשר הוא נמכר תחילה ב 10000).
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7418
לאחר 10 שנים יהיה ניתן לקנות ב1500 שקל
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- Moto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
מה התרומה לשרשור לכתוב מה שכתבת מלבד הטרלה?01/07/2021 15:33ildonaldo כתב: אגב אני יכול להגיד בוודאות שמחיר הרשמי של ה A6A בארץ יהיה 11900 שח, אבל בפועל יהיה אפשר השיג בכ 11 אלף. מן הסתם לאחר שנה עד שנה וחצי מיום ההשקה, יהיה ניתן לרכוש בפחות מ 10 אלף, ולאחר 3 שנים אחרי שיוכרז דגם מחליף, יהיה ניתן למצוא ב 8000 שח (את ה A2020 היה אפשר לרכוש ב 7000 שח לפני 3 חודשים, כאשר הוא נמכר תחילה ב 10000)....
מה זה באמת רלוונטי בכמה ימכר עוד 3 שנים?!
דרך אגב, גם מה שכתבת בתגובה הקודמת לא ממש נכון. המצאה, ניחוש או שמועות...
- ildonaldo
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי מה הקשר להטרלה, אבל שיהיה. כאחד שמאד מתענין ב A6A עשיתי הרבה טלפונים לבעלי חנויות מתמחות. אז נכון שבהתחלה אמרו שאין להם מידע, אבל לאחר התעקשות, חזרו אליי להגיד לי שההשקה בארץ נדחית בחודשיים עד שלושה, ושלפי בדיקה מול SGE, העלות של ה A6A תהיה כאלף של פחות מעלותו הרשמית של ה A3080 כיום. לגבי הירידה במחירים, זו אכן השערה שלי מבוססת על היסטורית העבר עם ה A2070 וה A2080. סתם למשל, יש אצל היבואן את ה A3080 היום ב 9500 שח (מחיר רשמי 13 אלף, התחיל מ 14 אלף ביום ההשקה), אם משהו רוצה, אפשר למצוא שתי יחידות אחרונות אצל חנות מתמחה...01/07/2021 19:55טלHD כתב:מה התרומה לשרשור לכתוב מה שכתבת מלבד הטרלה?01/07/2021 15:33ildonaldo כתב: אגב אני יכול להגיד בוודאות שמחיר הרשמי של ה A6A בארץ יהיה 11900 שח, אבל בפועל יהיה אפשר השיג בכ 11 אלף. מן הסתם לאחר שנה עד שנה וחצי מיום ההשקה, יהיה ניתן לרכוש בפחות מ 10 אלף, ולאחר 3 שנים אחרי שיוכרז דגם מחליף, יהיה ניתן למצוא ב 8000 שח (את ה A2020 היה אפשר לרכוש ב 7000 שח לפני 3 חודשים, כאשר הוא נמכר תחילה ב 10000)....
מה זה באמת רלוונטי בכמה ימכר עוד 3 שנים?!![]()
דרך אגב, גם מה שכתבת בתגובה הקודמת לא ממש נכון. המצאה, ניחוש או שמועות......
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

AMAZON.CA [ קנדה ] הציגו באופן רשמי את מכשירי ה - RX-A [ 4/6/8 ] כולל המחירים . והם בהחלט לא זולים .
הם עומדים להיות זמינים ב - 1/8 וב - 1/10 .
https://www.amazon.ca/s?k=Yamaha+Rx-a&ref=nb_sb_noss_2
הם עומדים להיות זמינים ב - 1/8 וב - 1/10 .
https://www.amazon.ca/s?k=Yamaha+Rx-a&ref=nb_sb_noss_2
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
אם נכונה הנוסחא שרשמו קודם ( מחיר בארה"ב בדולרים כפול 5 יוצא בערך המחיר בארץ ) אז מחירו של A8 אמור להיות כ-21 אלף שקלים.
בהחלט יקר משמעותית מהמחיר המסורתי של רסיבר מיינסטרים ספינת דגל.
מנגד, זה פחות או יותר גם מחירו של anthem mrx 1140, שנחשב למוצר איכותי יותר, ותמיד היה גם יקר יותר בכמה אלפי שקלים.
אם כך האם הפערים צומצו, או שיש לי טעות כלשהי בחישובים?
בהחלט יקר משמעותית מהמחיר המסורתי של רסיבר מיינסטרים ספינת דגל.
מנגד, זה פחות או יותר גם מחירו של anthem mrx 1140, שנחשב למוצר איכותי יותר, ותמיד היה גם יקר יותר בכמה אלפי שקלים.
אם כך האם הפערים צומצו, או שיש לי טעות כלשהי בחישובים?
- טלHD
-
- גורו

חוץ מזה ששנייהם 11 ערוצים מוגברים, יש המון הבדלים בינהם שיכולים להיות יתרון או חסרון עפ"י טעם והעדפה אישית.
בנוסף לכך, ה 1140 הוא לא hdmi 2.1...
לפי היצרן, תהיה אפשרות להחליף לוח hdmi בעתיד בתוספת עלות שאינה ידועה עדיין.
בנוסף לכך, ה 1140 הוא לא hdmi 2.1...
לפי היצרן, תהיה אפשרות להחליף לוח hdmi בעתיד בתוספת עלות שאינה ידועה עדיין.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה טל,
היום בבוקר הממיר של הוט גרם לקצר חשמלי.
כתוצאה מכך הלך לי המחשב, וכנראה רכיב ה-HDMI ברסיבר.
אין כבר אחריות, ולא יודע אם שווה לי לתקן.
לכן אני מחפש תחליף הולם.
עד עתה היה נראה לי די טבעי ש-A8 יכנס לנעליו של ה-3050 בבוא הזמן.
כעת לאור המחירים היקרים משמעותית, האם יתכן שגם ה-A6 יוכל להיות מחליף מצויין, בלי הרבה רגשי נחיתות?
אגב גם לגבי RX- A8 לא רשום שזה hdmi 2.1.
יתכן שאני לא קורא נכון את הנתונים.
https://usa.yamaha.com/products/audio_v ... index.html
היום בבוקר הממיר של הוט גרם לקצר חשמלי.
כתוצאה מכך הלך לי המחשב, וכנראה רכיב ה-HDMI ברסיבר.
אין כבר אחריות, ולא יודע אם שווה לי לתקן.
לכן אני מחפש תחליף הולם.
עד עתה היה נראה לי די טבעי ש-A8 יכנס לנעליו של ה-3050 בבוא הזמן.
כעת לאור המחירים היקרים משמעותית, האם יתכן שגם ה-A6 יוכל להיות מחליף מצויין, בלי הרבה רגשי נחיתות?
אגב גם לגבי RX- A8 לא רשום שזה hdmi 2.1.
יתכן שאני לא קורא נכון את הנתונים.
https://usa.yamaha.com/products/audio_v ... index.html
נערך לאחרונה על ידי bariko ב 31/07/2021 0:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
-
- גורו

בהחלט כן. עקרונית, ה A6 הוא המחליף של ה 3080 עם 9 ערוצים מוגברים.
ה A8 הוא אופציה שלא היתה קיימת בסידרה ורלוונטי בעיקר למי שצריך 11 ערוצים מוגברים.
מי שירכוש A6 וירצה להוסיף בעתיד מגבר חיצוני ל 2 ערוצים נוספים, יוכל לעשות זאת בדיוק כפי שהיה ב 3080.
ה A8 הוא אופציה שלא היתה קיימת בסידרה ורלוונטי בעיקר למי שצריך 11 ערוצים מוגברים.
מי שירכוש A6 וירצה להוסיף בעתיד מגבר חיצוני ל 2 ערוצים נוספים, יוכל לעשות זאת בדיוק כפי שהיה ב 3080.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם כך נראה לי –A6 יתאים כמו כפפה ליד.
ממילא אין לי צורך ביותר מתשע ערוצים.
כרגע הסטאפ 7.1.2
מאחר שהסלון קטן ואין מספיק מרחק בין הסראונד לסראונד אחורי, אני שוקל לוותר על האחורי ולהוסיף זוג אטמוס בתקרה.
כלומר לעבור ל- 5.1.4
הבעיה היחידה כרגע, שמכשירי A6 לא צפויים להיות זמינים בארץ בקרוב, ואני זקוק לרסיבר בדחיפות.
לא יודע מה כדאי לעשות.
ממילא אין לי צורך ביותר מתשע ערוצים.
כרגע הסטאפ 7.1.2
מאחר שהסלון קטן ואין מספיק מרחק בין הסראונד לסראונד אחורי, אני שוקל לוותר על האחורי ולהוסיף זוג אטמוס בתקרה.
כלומר לעבור ל- 5.1.4
הבעיה היחידה כרגע, שמכשירי A6 לא צפויים להיות זמינים בארץ בקרוב, ואני זקוק לרסיבר בדחיפות.
לא יודע מה כדאי לעשות.
- טלHD
-
- גורו

למיטב ידיעתי כרגע הצפי להגעת A6/ A8 לארץ, הוא עד סוף ספטמבר.
אם ממש דחוף לך... ה 3080 הוא אופציה מצויינת למי שלא גיימר וצריך HDMI 2.1 ו/או צפוי להחליף מסך ל 8K בשנתיים-שלוש הקרובות.
ובנוסף, אני מניח שלא תרצה לזרוק את ה 3050... ולכן כדאי בכל מקרה להחליף לו לוח hdmi שתוכל למכור אותו בראש שקט בעתיד הקרוב.
דרך אגב, כדאי לדרוש מ hot לשאת בתשלום ( או חלקו ) של החלפת הלוח כתוצאה מהנזק שגרם הממיר שלהם.
אם ממש דחוף לך... ה 3080 הוא אופציה מצויינת למי שלא גיימר וצריך HDMI 2.1 ו/או צפוי להחליף מסך ל 8K בשנתיים-שלוש הקרובות.
ובנוסף, אני מניח שלא תרצה לזרוק את ה 3050... ולכן כדאי בכל מקרה להחליף לו לוח hdmi שתוכל למכור אותו בראש שקט בעתיד הקרוב.
דרך אגב, כדאי לדרוש מ hot לשאת בתשלום ( או חלקו ) של החלפת הלוח כתוצאה מהנזק שגרם הממיר שלהם.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת שרציתי 3080, אבל אז במחשבה יותר רציונאלית- הגעתי למסקנה שהמהלך לא כדאי, מפני שאינני יודע מתי ארצה להחליף למסך 8k
הדבר יכול לקרות רק בעוד 3-4 שנים ואז הכול בסדר, אבל מה אם ארצה להחליף בעוד שנה נניח?
ה-3050 היה אמור בכל מקרה להיכנס כזיכוי בעסקת טרייד, לכן אצטרך להתייעץ עם בעל החנות בעניין הזה.
לגבי פיצוי מ-HOT, אינני בטוח שמדובר באשמתם.
מה שקורה שהממיר לפעמים נתקע, ואז הדרך היחידה לצאת מכך, היא לנתק מהחשמל ולהחזיר אחרי כחצי דקה.
כך עשיתי כבר עשרות פעמים בעבר, אלא שהבוקר כאשר החזרתי את התקע לשקע, נשמע קול פיצוץ ויצאו גיצים.
זה כנראה מה שגרם לנזק לרסיבר וגם למחשב, שהיה אמנם כבוי, אך מכת הזרם יכלה לעבור דרך כבל ה-HDMI
הדבר יכול לקרות רק בעוד 3-4 שנים ואז הכול בסדר, אבל מה אם ארצה להחליף בעוד שנה נניח?
ה-3050 היה אמור בכל מקרה להיכנס כזיכוי בעסקת טרייד, לכן אצטרך להתייעץ עם בעל החנות בעניין הזה.
לגבי פיצוי מ-HOT, אינני בטוח שמדובר באשמתם.
מה שקורה שהממיר לפעמים נתקע, ואז הדרך היחידה לצאת מכך, היא לנתק מהחשמל ולהחזיר אחרי כחצי דקה.
כך עשיתי כבר עשרות פעמים בעבר, אלא שהבוקר כאשר החזרתי את התקע לשקע, נשמע קול פיצוץ ויצאו גיצים.
זה כנראה מה שגרם לנזק לרסיבר וגם למחשב, שהיה אמנם כבוי, אך מכת הזרם יכלה לעבור דרך כבל ה-HDMI
-
mbd
-
- חבר מביא חבר

LIVE STREAMING לפנות בוקר . נציג - YAMAHA עם כל הפרטים על הסידרה החדשה .
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9074
נראה מבטיח.
החל משעה 1:07 ממשק שליטת ה-web שאני כל כך אוהב, עובר שדרוג ומתיחת פנים.
ומשעה 1:10, נכנסים לתוך הקרביים של המכשיר. נראה שבנוי כמו טנק מסיבי ביותר. התכנון והסידור הפנימי - שאפו.
החל משעה 1:07 ממשק שליטת ה-web שאני כל כך אוהב, עובר שדרוג ומתיחת פנים.
ומשעה 1:10, נכנסים לתוך הקרביים של המכשיר. נראה שבנוי כמו טנק מסיבי ביותר. התכנון והסידור הפנימי - שאפו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.