את מי אני אמור לתבוע סמ-ליין או אלקטרוניקס פרו?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ביום שיקראו לך רש״י תוכל לתת פרשנות לדברי12/07/2021 10:14gildmor כתב:1. אתה לא חייב לקרוא או ולהגיב אם נמאס לך מהנושא11/07/2021 21:04ahersko כתב:
ואם קראת ״במקרה״ את מאות התלונות על המוצרים שלהם ועדיין החלטת לרכוש את הפח הזה אז הבנאדם היחיד שאתה יכול לתבוע זה את עצמך.
כבר נמאס משרשורי ההתבכיינות עליהם. יצאתם מספיק מט$$מים לרכוש מוצר שלכם, תתמודדו....
2. לפי ההגיון שלך אין צורך בבתי משפט ואין צורך בחוקי צרכנות כי כל מי שרכש משהו מבית עסק שאי פעם הייתה עליו תלונה זה בעיה שלו. רק שבמציאות כמעט אין כאלה. אולי בחו"ל אבל לא בדקתי.
ובהכללה יש כל כך הרבה דברים רעים בארץ שעדיף שכולם יעברו לחו"ל, מי שנשאר כאן גם כנראה גם מטומטם ושלא יתלונן אחר כך שלא משנה במי הוא בחר דופקים אותו
...
אני לא המלצתי לאף אחד לגור בחו״ל, אני לא המלצתי לאף אחד שלא לתבוע
אני כן המלצתי לאנשים לקחת את התלונות שאחרים כתבו בדם על מותגים כאלו או אחרים בשיא הרצינות ולפעול בהתאם
אלו שבחרו להתעלם או לשכנע את עצמם ש״לי זה לא יקרה״ שיואילו בטובם להפסיק לזהם את הפורום עם המודעות המתבכיינות על א״פ ו/או סמסונג
ידעתם עם מי אתם מתחתנים, הוזהרתם... עכשיו אל תבואו לבכות.
- ron110
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- שם מלא: רון
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חדש בפורום אתה יכול טיפה להסביר? מה הכוונה למאות תלונות? הכל על טלוויזיות פגומות??? וגם הבנתי שבLG השירות לא כזה טוב אז מה ההבדל בעצם?12/07/2021 17:46ahersko כתב:ביום שיקראו לך רש״י תוכל לתת פרשנות לדברי12/07/2021 10:14gildmor כתב:
1. אתה לא חייב לקרוא או ולהגיב אם נמאס לך מהנושא
2. לפי ההגיון שלך אין צורך בבתי משפט ואין צורך בחוקי צרכנות כי כל מי שרכש משהו מבית עסק שאי פעם הייתה עליו תלונה זה בעיה שלו. רק שבמציאות כמעט אין כאלה. אולי בחו"ל אבל לא בדקתי.
ובהכללה יש כל כך הרבה דברים רעים בארץ שעדיף שכולם יעברו לחו"ל, מי שנשאר כאן גם כנראה גם מטומטם ושלא יתלונן אחר כך שלא משנה במי הוא בחר דופקים אותו
...
אני לא המלצתי לאף אחד לגור בחו״ל, אני לא המלצתי לאף אחד שלא לתבוע
אני כן המלצתי לאנשים לקחת את התלונות שאחרים כתבו בדם על מותגים כאלו או אחרים בשיא הרצינות ולפעול בהתאם
אלו שבחרו להתעלם או לשכנע את עצמם ש״לי זה לא יקרה״ שיואילו בטובם להפסיק לזהם את הפורום עם המודעות המתבכיינות על א״פ ו/או סמסונג
ידעתם עם מי אתם מתחתנים, הוזהרתם... עכשיו אל תבואו לבכות....
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני ממליץ להשתמש בשורת החיפוש או סתם להתחיל לעבור על הודעות העבר.
כמו שכתבתי, אין יצרן או יבואן שחף מתלונות.
אבל יש אחד שלכל אורך השנים צבר אינסוף תלונות.
כל כך הרבה אנשים נכוו מהמותג ומהשרות
דווקא השרות של lg נחשב לטוב ביותר - וגם לו יש מידי פעם נפילות
אני באופן אישי מעדיף את סוני אבל הם יקרים יותר.
כמו שכתבתי, אין יצרן או יבואן שחף מתלונות.
אבל יש אחד שלכל אורך השנים צבר אינסוף תלונות.
כל כך הרבה אנשים נכוו מהמותג ומהשרות
דווקא השרות של lg נחשב לטוב ביותר - וגם לו יש מידי פעם נפילות
אני באופן אישי מעדיף את סוני אבל הם יקרים יותר.
12/07/2021 17:46ahersko כתב:תלונות לא "מזהמות" את הפורום, וודאי הרבה פחות מההערות הפוגעניות שזרקת בתחילת השירשור ובשירשורים אחרים.12/07/2021 10:14gildmor כתב: אני כן המלצתי לאנשים לקחת את התלונות שאחרים כתבו בדם על מותגים כאלו או אחרים בשיא הרצינות ולפעול בהתאם
ידעתם עם מי אתם מתחתנים, הוזהרתם... עכשיו אל תבואו לבכות....
לגיטימי בבחירת בטלויזיה לתת העדפה לאיכות הצפיה ולמחיר ובכל זאת לבוא להתיעץ\לשתף במקרה של תקלה\בעיה. לגיטימי אפילו להגיד לי לא יקרה. כל עוד אין סקר שמראה שיעור תקלות נוראי כמו 1:1000 ונתון הרבה יותר טוב למותג אחר, אין שום משמעות למספר התלונות שתמצא בהקשר למותג מסויים.
אם ניקח דוגמה מאייפון, מי שרוצה\אוהב אייפון לא נמנע מלקנות אותם למרות שבמשך שנים היה שירות "גרוע" מהבחינה שאם מסך נשבר\נסדק חלילה האפשרות היחידה שהייתה בארץ הוא מסך חלופי באיכות ירודה שזה בעצם טוטאל לוס.
מי שהתמונה של LG סבירה בעיניו ולא יצטער שקנה בכל פעם שיצפה בה, שיקח LG וימשיך להינות ממנה לאורך שנים.
מצד שני אולי יכול לקנות שיומי או מותג אחר שיותר תחרותי במחיר ובאותה רמת תמונה. מי שיש לו תקציב לסוני שיקח סוני.
שירות טוב לא מפצה ולא תחליף למוצר טוב, הוא בנוסף....
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
בסוף צריך להיות פרגמטים, לא להיכנע לשטויות של יבואנים וגם לא לתת תשומת לב למשמיצים סידרתיים ונקמנים בפורומים שלא ממש שונים ממה שהם מתלוננים עליו. הדבר היחידי שהשגתי מהדיון הזה הוא שגיליתי שיש לי מקרר של סמסונג שיוצר בקוריאה לפני 15 שנה, מי זוכר מה קניתי, עדיין דופק עבודה. לפעמים גם הגורל והמזל משחקים תפקיד.
אגב נקמנות, מה שיותר מעניין הוא לאן נעלם פותח הדיון שנרשם לפורום לפני כמה ימים ואפילו לא הגיב לבקשות פה. יש לי תחושה שזה עוד אחד מהמקרים שהשתמשו בנו, בקוראי הפורום, בשביל אינטרסים אישיים, כנראה איום על היבואן בהשמצה בפורומים. לא יודע אם זה המצב אבל זה מתחיל להראות ככה.
מתחיל להמאס. "הלקוחות" של היבואנים מנצלים אותנו בלי לתת טיפה כבוד, מה הפלא שככה נראה השירות, אשכרה "דמי חסות"...
אגב נקמנות, מה שיותר מעניין הוא לאן נעלם פותח הדיון שנרשם לפורום לפני כמה ימים ואפילו לא הגיב לבקשות פה. יש לי תחושה שזה עוד אחד מהמקרים שהשתמשו בנו, בקוראי הפורום, בשביל אינטרסים אישיים, כנראה איום על היבואן בהשמצה בפורומים. לא יודע אם זה המצב אבל זה מתחיל להראות ככה.
מתחיל להמאס. "הלקוחות" של היבואנים מנצלים אותנו בלי לתת טיפה כבוד, מה הפלא שככה נראה השירות, אשכרה "דמי חסות"...
נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 16/07/2021 18:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
@ahersko
אין מסכים גדול ממני עם המילים שלך, ואין לי בעיה עם התקיפות. אנחנו לא בדיוק בפורום לונדוני.
אנשים שמשתמשים בפורום הזה כדי להתלונן על סמסונג, אך לא מספיק נבונים להשתמש בו כדי להווכח שזה מותג נחות ביחס למחיר, מסוכן , עם שירות מזעזע , לא ייכאב לאף אחד שיפסיקו להשתמש בפורום.
וצר לי מאוד, מי שחושב שהוא ייתבע את סמסונג על DSE חי בסרט (סרט שמלא עמודי תאורה ובזמן תנועת מצלמה עושה לך סחרחורת).
עבורי רק SONY. אם לא SONY אז LG. אולי בעתיד מי שעל תקציב יוכל לקנות TCL או HISENSE, כרגע בארץ הם לא שווים שקל.
אין מסכים גדול ממני עם המילים שלך, ואין לי בעיה עם התקיפות. אנחנו לא בדיוק בפורום לונדוני.
אנשים שמשתמשים בפורום הזה כדי להתלונן על סמסונג, אך לא מספיק נבונים להשתמש בו כדי להווכח שזה מותג נחות ביחס למחיר, מסוכן , עם שירות מזעזע , לא ייכאב לאף אחד שיפסיקו להשתמש בפורום.
וצר לי מאוד, מי שחושב שהוא ייתבע את סמסונג על DSE חי בסרט (סרט שמלא עמודי תאורה ובזמן תנועת מצלמה עושה לך סחרחורת).
עבורי רק SONY. אם לא SONY אז LG. אולי בעתיד מי שעל תקציב יוכל לקנות TCL או HISENSE, כרגע בארץ הם לא שווים שקל.
מצ"ב תמונה, מקווה שרואים,קצת קשה לראות כי יש מגבלה על גודל התמונה שניתן לעלות להודעה אז איכות התמונה גרועה.11/07/2021 20:41ice2k כתב: לפי התיאור זה נשמע כמו DSE קלאסי (בQ80T אין "עמודי תאורה") מה שאומר שלא צריך פה עורך דין אלא עורך דין טוב מאוד כי מדובר במאפיין של טכנולוגית LCD (חיסרון שלה) כשכל טלווזיה יוצאת שונה בהקשר הזה. כמובן צריך לראות את זה בשביל להבין אם זה אכן המצב או שזה משהו אחר.
בשביל לכבד את קוראי הפורום, מומלץ לא רק להעלות תמונות כששואלים לגבי ייעוץ משפטי בפורום שהוא בכלל טכני, אלא גם לרשום לנו מה היה הנימוק שלהם לגבי זה שהיא תקינה....
לדעתם הטלויזיה אמורה להיות ככה
לצערי זה כבר לא סמוך למועד הקניה, עבר כבר 10 חודשים ממועד הקניה.11/07/2021 10:52gildmor כתב:הייתי מוסיף גם את החנות ליתר בטחון במיוחד אם זה סמוך לקניה, יש להם עדיין סוג של אחריות מסויימת כלפי הלקוח. שלא יהיה מצב שהם מפילים את...
האחריות על צד שלא נמצא בדיון, שהם והשופט יחליטו בינהם מה גודל האחריות של כל צד.
תשלח גם להם מכתב רשמי לגבי זה שאתה מעוניין לבטל עסקה כתוצאה מפגם מהותי במוצר....
האם ניתן לתבוע בתביעה אחת כמה גורמים? עם החנות הקיקיונית ממנה רכשתי את הטלויזיה בכלל לא דיברתי, אני מעדיף לא לדבר איתם זו חנות מאוד קטנה בצפון למוצרי חשמל, זו לא רשת גדולה כמו מחסני חשמל
1. עזוב את החנות. את היבואן ונותן השירות אפשר וחייב לתבוע יחד כי הם קשורים. נותן השירות יטען שהיבואן קובע מה תקול ומה החלופה והשני יטען שהם אחראים על השירות, כשהם יחד הם יצטרכו להתמודד מול השופט ולא יוכלו להתחמק עם גלגולי אחריות מהאחד לשני.17/07/2021 21:50galv כתב:לצערי זה כבר לא סמוך למועד הקניה, עבר כבר 10 חודשים ממועד הקניה.11/07/2021 10:52gildmor כתב:
הייתי מוסיף גם את החנות ליתר בטחון במיוחד אם זה סמוך לקניה, יש להם עדיין סוג של אחריות מסויימת כלפי הלקוח. שלא יהיה מצב שהם מפילים את
האחריות על צד שלא נמצא בדיון, שהם והשופט יחליטו בינהם מה גודל האחריות של כל צד.
תשלח גם להם מכתב רשמי לגבי זה שאתה מעוניין לבטל עסקה כתוצאה מפגם מהותי במוצר....
האם ניתן לתבוע בתביעה אחת כמה גורמים? עם החנות הקיקיונית ממנה רכשתי את הטלויזיה בכלל לא דיברתי, אני מעדיף לא לדבר איתם זו חנות מאוד קטנה בצפון למוצרי חשמל, זו לא רשת גדולה כמו מחסני חשמל...
2. קשה לראות בתמונה, ציינת שהבעייה בולטת במשחקי כדורגל, נסה להקליט סרטון שבו זה בולט ו\או סרטון בדיקת DSE (מגוגל) אם גם שם הבעיה בולטת. אם יש מגבלת העלאה נסה לשים קישור לגוגל דרייב או מקום אחר שאתה יכול להעלות אליו ולשתף. (אולי אפילו יוטיוב).
מצרף לינק ל2 בדיקות DSE שעשיתי, רואים שם פסים אנכיים שחורים באמצע הטלוויזיה. את זה אני רוצה שיתקנו כי זה מפריע כשרואים משחקי כדורגל.
https://drive.google.com/drive/folders ... p=sharing
https://drive.google.com/drive/folders ... p=sharing
בסרטון עם הפסים קצת רואים את הבעיה, יותר משמעותי בחלק עם העננים ושמיים כחולים דווקא בהנחה שכל הרקע אחיד אז ממש בולט החוסר אחידות. אם זה כך גם בסתם מסך כחול אז זה משמעותי.19/07/2021 21:43galv כתב: מצרף לינק ל2 בדיקות DSE שעשיתי, רואים שם פסים אנכיים שחורים באמצע הטלוויזיה. את זה אני רוצה שיתקנו כי זה מפריע כשרואים משחקי כדורגל.
https://drive.google.com/drive/folders ... p=sharing...
מה הסיבה אגב שלא שמת לב לזה עד עכשיו? כי לא צפית בכדורגל או שאולי שינית מאז משהו בהגדרות שמדגיש את הבעיה וא אולי אפשר לשחק עם ההגדרות.
או שהבעיה החמירה\התפתחה עם הזמן?
20/07/2021 10:14gildmor כתב:בסרטון עם הפסים קצת רואים את הבעיה, יותר משמעותי בחלק עם העננים ושמיים כחולים דווקא בהנחה שכל הרקע אחיד אז ממש בולט החוסר אחידות. אם זה כך גם בסתם מסך כחול אז זה משמעותי. סרטון בדיקה זה טוב בכללי אבל אז תצטרך מומחה שיעיד שזה משמעותי ונכנסים איתם לויכוח על מי יותר מקצועי שזה מיותר ויקר. תנסה להמחיש את הבעיה במשחק כדורגל או כל מצב צפיה רגיל שבו רואים את התופעה.19/07/2021 21:43galv כתב: מצרף לינק ל2 בדיקות DSE שעשיתי, רואים שם פסים אנכיים שחורים באמצע הטלוויזיה. את זה אני רוצה שיתקנו כי זה מפריע כשרואים משחקי כדורגל.
לא יודע אם כיום כבר אפשר להגיש ראיות בסרטון אבל אפשר לציין שזה קיים ולהציג בזמן המשפט. לשופט יהיה קשה להתעלם מבעיה שרואים בעין בשימוש רגיל וזה די יבטל את כל בלבולי השכל שלהם ונסיון להעביר את זה למישורים טכניים של זה כן\לא נחשב תקין.
מה הסיבה אגב שלא שמת לב לזה עד עכשיו? כי לא צפית בכדורגל או שאולי שינית מאז משהו בהגדרות שמדגיש את הבעיה ואז אולי אפשר לשחק עם ההגדרות.
או שהבעיה החמירה\התפתחה עם הזמן?...
כשקיבלתי את הטלוויזיה לא ראיתי הרבה משחקי כדורגל, שמתי לב לבעיה בהתחלה אבל חשבתי שהבעיה תחלוף איכשהו, ואז הגיע היורו וזה ממש הפריע לי ואז התחלתי לבדוק איך זה בטלוויזיות אחרות.20/07/2021 10:14gildmor כתב:בסרטון עם הפסים קצת רואים את הבעיה, יותר משמעותי בחלק עם העננים ושמיים כחולים דווקא בהנחה שכל הרקע אחיד אז ממש בולט החוסר אחידות. אם זה כך גם בסתם מסך כחול אז זה משמעותי.19/07/2021 21:43galv כתב: מצרף לינק ל2 בדיקות DSE שעשיתי, רואים שם פסים אנכיים שחורים באמצע הטלוויזיה. את זה אני רוצה שיתקנו כי זה מפריע כשרואים משחקי כדורגל.
מה הסיבה אגב שלא שמת לב לזה עד עכשיו? כי לא צפית בכדורגל או שאולי שינית מאז משהו בהגדרות שמדגיש את הבעיה וא אולי אפשר לשחק עם ההגדרות.
יש לי בכלל קייס לתביעה או שזו הטכנולוגיה של המסך?
אין קייס (או סיבה לבזבז זמן וכסף) לתביעה. זו הטכנולוגיה של המסך.
כל מסכי ה LED סובלים מהתופעה הזו. חלק יותר וחלק פחות. סמסונג ידועים לשמצה על בקרת איכות מזעזעת למרות גודלם כחברה מובילת שוק. לאחר מעט מחקר בפורומים שונים ניתן לראות מגמה של אנשים שמתלוננים על המסכים שלהם, כאשר לרוב מדובר ב 80T\90T. כמה שזה אבסורד אני אישית ראיתי הרבה יותר תלונות על המסך הכי מתקדם - 90T.
האם התופעה מספיק חמורה אצלך שמחייבת אותם לפצות או לתת חדש אני לא יודע, זה נתון לפרשנות וקשה לי להאמין ששופט בימ"ש יוכל לתת לזה פרשנות נכונה.
בארה"ב אנשים מחליפים פאנל אחרי פאנל בניסיון להשיג פאנל כמה שיותר נקי. יש כאלו שעוברים 4 החלפות שם ועדיין לא מרוצים מה-DSE שגם אתה חווה.
אני אישית לקחתי סוני XH95 והפאנל סופר נקי והיורו נראה מעולה.
אני דווקא שמעתי שסמסונג החליפו פה ושם מסכים עם DSE חמור. לא יודע למה לך עושים בעיות. אי אפשר להבין את ההגיון של סמסונג. או בעצם אפשר...שירות מזעזע , מוצר מפוקפק אבל אנשים ממשיכים לקנות וסמסונג המרוויחה הגדולה בשוק הטלוויזיות, לפחות במחלקת LED\QLED. אז למה לה להשתנות אם המכירות פגז? אין סיבה
כל מסכי ה LED סובלים מהתופעה הזו. חלק יותר וחלק פחות. סמסונג ידועים לשמצה על בקרת איכות מזעזעת למרות גודלם כחברה מובילת שוק. לאחר מעט מחקר בפורומים שונים ניתן לראות מגמה של אנשים שמתלוננים על המסכים שלהם, כאשר לרוב מדובר ב 80T\90T. כמה שזה אבסורד אני אישית ראיתי הרבה יותר תלונות על המסך הכי מתקדם - 90T.
האם התופעה מספיק חמורה אצלך שמחייבת אותם לפצות או לתת חדש אני לא יודע, זה נתון לפרשנות וקשה לי להאמין ששופט בימ"ש יוכל לתת לזה פרשנות נכונה.
בארה"ב אנשים מחליפים פאנל אחרי פאנל בניסיון להשיג פאנל כמה שיותר נקי. יש כאלו שעוברים 4 החלפות שם ועדיין לא מרוצים מה-DSE שגם אתה חווה.
אני אישית לקחתי סוני XH95 והפאנל סופר נקי והיורו נראה מעולה.
אני דווקא שמעתי שסמסונג החליפו פה ושם מסכים עם DSE חמור. לא יודע למה לך עושים בעיות. אי אפשר להבין את ההגיון של סמסונג. או בעצם אפשר...שירות מזעזע , מוצר מפוקפק אבל אנשים ממשיכים לקנות וסמסונג המרוויחה הגדולה בשוק הטלוויזיות, לפחות במחלקת LED\QLED. אז למה לה להשתנות אם המכירות פגז? אין סיבה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אין מה לתבוע, אלו יכולות המסך... זה סמסונג... אם אתה רוצה לוודא את הדברים תפנה ישירות ליצרן במייל מפורט עם התלונה, תמונות/סרטונים ותבקש לדעת האם ככה המסך אמור לתפקד או שיש בעיה, באם היצרן יודה שיש בעיה אולי יופעל לחץ על היבואן לבוא לקראתך בהחלפת המסך הזה.. היו מקרים מעולם בכל זאת יצרן מול יבואן...
בהצלחה
בהצלחה
- ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
השירות של אלקטרוניקס פרו אמנם גרוע, אבל לא נשמע הגיוני שהם מסרבים להחליף מסך שהגיע תקול. אני מניח שהמסך לא באמת תקול, אלא פשוט מתוכן גרוע שאתה מבחין בהבדלי הארה של פסי התאורה האחורית. כמובן שבחול היו מבטלים לך את העסקה על אי שביעות רצון מבלי לשאול שאלות, אבל אנחנו חיים במדינה שניתן להיות ראש ממשלה עם 5 מנדטים... ההיתי מוצא למסך שימוש אחר, כמו חדר שינה, ילדים, מרפסת, רוכש מסך חדש מחברה יותר אמינה כמו סוני או LG, ושוכח מכל הכאב ראש...
בהצלחה
בהצלחה
אני חושב שענית לעצמך על השאלה, אם בטלויזיות אחרות אין בעיה כזו אין שום סיבה שבדגם יקר יחסית תסכים לקבל בעיה כזו.20/07/2021 12:10galv כתב:כשקיבלתי את הטלוויזיה לא ראיתי הרבה משחקי כדורגל, שמתי לב לבעיה בהתחלה אבל חשבתי שהבעיה תחלוף איכשהו, ואז הגיע היורו וזה ממש הפריע לי ואז התחלתי לבדוק איך זה בטלוויזיות אחרות.20/07/2021 10:14gildmor כתב:
בסרטון עם הפסים קצת רואים את הבעיה, יותר משמעותי בחלק עם העננים ושמיים כחולים דווקא בהנחה שכל הרקע אחיד אז ממש בולט החוסר אחידות. אם זה כך גם בסתם מסך כחול אז זה משמעותי.
יש לי בכלל קייס לתביעה או שזו הטכנולוגיה של המסך?...
גם נקודות שרופות זה "טכנולוגיה" של המסך, אבל זה לא אומר שלקוח צריך להסכים לקבל מצב שיש לו כמה נקודות גדולות בולטות שמבחינים בהם בממרחק הצפיה..
אם אתה עדיין לא בטוח אתה יכול לעשות סקר אצלך ולשאול אורחים\משפחה שלך אם הם שמים לב לבעיה כלשהי, זה יתן לך פרספקטיבה הכי טובה לכמה חמורה הבעיה. כך או כך אין לך יותר מדי מה להפסיד חוץ מתשלום סמלי יחסית והשקעת זמן להגשת תביעה קטנה. אם האדם הסביר שם לב לבעיה אצלך גם השופט יראה אותה ובהתאמה עולים סיכויי ההצלחה.
עובדתית יש מסכים עם יותר ופחות אחידות, סמסונג כנראה חוסכים בבקרת איכות בשיטת מצליח. במדינות אחרות אין בדרך כלל בעיה להחליף וזה מצב של WIN WIN, הלקוח שזה לא מפריע לא הפסיד כלום והמעטים שכן מפריע להם מחליפים . כנראה שזה עדיין יותר משתלם מלזרוק אחוז גדול של פאנלים שאולי לא היו מפריעים להרבה אנשים ומוזיל את המחיר לכולם.
אני מציע שתמצא סרטון כדורגל מיוטיוב שמדגים את הבעיה אצלך באופן ברור, שלח צילום שלו מהטלויזיה שלך וקישור למקורי כך שאני וגם אחרים יוכלו להתרשם אצלם מאותו תוכן בדיוק.
מקרר שמרעיש יותר מדי (חורג בכמה dB מהפירוט הטכני) גם אפשר לתבוע את סמסונג?
הפורום הזה הפך להיות פורום תביעות ותלונות סמסונג. רדו מזה. לא תנצחו את סמסונג. ולא תנצחו את HP אם הלפטופ שלהם נתקע פה ושם אבל אין באמת בעיית חומרה שעומדת בהגדרה "תקלה".
כפי שנאמר מקודם. עדיף להפוך את המסך עם ה-DSE למשהו אחר, אפילו לחבר אליו מחשב, למכור בהפסד ביד2, לייעד אותו לחדר אחר שלא ייצפו בכדורגל (שם הבעייה הכי חמורה). לעבור לחברה אחרת, יותר "נקייה" מסמסונג , בעיקר LG או SONY כיום, וללמוד להבאה שלא קונים סמסונג. החברה הזו מדהימה אותי כל הזמן.
הפורום הזה הפך להיות פורום תביעות ותלונות סמסונג. רדו מזה. לא תנצחו את סמסונג. ולא תנצחו את HP אם הלפטופ שלהם נתקע פה ושם אבל אין באמת בעיית חומרה שעומדת בהגדרה "תקלה".
כפי שנאמר מקודם. עדיף להפוך את המסך עם ה-DSE למשהו אחר, אפילו לחבר אליו מחשב, למכור בהפסד ביד2, לייעד אותו לחדר אחר שלא ייצפו בכדורגל (שם הבעייה הכי חמורה). לעבור לחברה אחרת, יותר "נקייה" מסמסונג , בעיקר LG או SONY כיום, וללמוד להבאה שלא קונים סמסונג. החברה הזו מדהימה אותי כל הזמן.