התקנת פס צבירה בקיר וסתימת החור של החשמל
-
yakirr511
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: יקיר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לחברים המקצועיים כאן אשמח לפתרון, התקנתי פס צבירה ארוך בתקרה עם ספוטים, הפס עובר באמצע חור החשמל שהייתה מנורה רגילה ונשארו בצדדים חורים ( חצי עגולים ), איך אני יכול לסתום את זה, לסגור את זה כדי שזה יהיה פשוט קיר ולא יראו את החורים בצדדים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
תכין חתיכות גבס שיסגרו בצורה הדוקה עד כמה שניתן את החורים. עבור החריצים שישארו, תשתמש בקלסימו או באבקת גבס לבן.
-
yakirr511
- חבר שרק התחיל

ממה שהבנתי אסור לאטום חור חשמל, בגדול גם אני חשבתי בדיוק על מה שאמרתה לקחת 2 חתיכות ולסגור עם שפכטל אבל אמרו לי שאסור לסגור פתח חשמל וגם אם תהיה בעיה אצטרך לשבור את זה. או שזה טעות.
אני מעלה תמונה של החור.
*עריכה* לא מצליח להעלות תמונה
אני מעלה תמונה של החור.
*עריכה* לא מצליח להעלות תמונה
-
yakirr511
- חבר שרק התחיל

09/06/2021 12:58ziv_r כתב: תכין חתיכות גבס שיסגרו בצורה הדוקה עד כמה שניתן את החורים. עבור החריצים שישארו, תשתמש בקלסימו או באבקת גבס לבן....
לא מצליח להעלות תמונה מצטער זה לא נותן.
תראה מה רשמתי מעלה אם זה בכלל נכון.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אז תעשה חור במיקום אחר ותעביר את חיבורי החשמל לשם ותשים קופאה נסגרת
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9004
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
אם אני מבין נכון הפס הותקן בדיוק מעל חור החשמל כך שיש לך מ- 2 הצדדים שלו חצאי עיגולים.
במידה וכן אתה יכול לדחוף לשם טיפה עיתון מקומט (רק בשביל למלא את החלל שיש, אם יש) ואז לשים רשת חיבור כמו של לוחות גבס, שפכטל אמריקאי, צבע וסגרת את הסיפור.
במידה וכן אתה יכול לדחוף לשם טיפה עיתון מקומט (רק בשביל למלא את החלל שיש, אם יש) ואז לשים רשת חיבור כמו של לוחות גבס, שפכטל אמריקאי, צבע וסגרת את הסיפור.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מתנצל להרוס, אבל לא לדחוף עיתון לקופסת חיבורים מוזנת בשום אופן. אם כבר, אז חתיכת פלסטיק.
באידיאלי, צריך לקחת מכסה 70 רגיל, לעשות בו חור באמצע ועליו כבר להלביש את הפס צבירה. אם לא ניתן, כמו המבקרה נ"ל, אז אפשר לקחת את אותו המכסה 70, לחורר באמצע ליציאת חיווט ולחצות אותו ל2 ולהדק מ2 הצדדים.
באידיאלי, צריך לקחת מכסה 70 רגיל, לעשות בו חור באמצע ועליו כבר להלביש את הפס צבירה. אם לא ניתן, כמו המבקרה נ"ל, אז אפשר לקחת את אותו המכסה 70, לחורר באמצע ליציאת חיווט ולחצות אותו ל2 ולהדק מ2 הצדדים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9004
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
במחשבה שנייה, אתה צודק..17/06/2021 22:51Shtirlitz כתב: מתנצל להרוס, אבל לא לדחוף עיתון לקופסת חיבורים מוזנת בשום אופן. אם כבר, אז חתיכת פלסטיק.
באידיאלי, צריך לקחת מכסה 70 רגיל, לעשות בו חור באמצע ועליו כבר להלביש את הפס צבירה. אם לא ניתן, כמו המבקרה נ"ל, אז אפשר לקחת את אותו המכסה 70, לחורר באמצע ליציאת חיווט ולחצות אותו ל2 ולהדק מ2 הצדדים....
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אם לא מצליח, אפשר לחתוך את המכסה של הקופסאת חיבור ואז עליו להלביש רשת עם טיח גבס במקרה וזו לא תקרת גבס, שפכטל במידה והתקרה היא גבס או מוחלקת