התקנת פס צבירה בקיר וסתימת החור של החשמל

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
yakirr511 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: יקיר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לחברים המקצועיים כאן אשמח לפתרון, התקנתי פס צבירה ארוך בתקרה עם ספוטים, הפס עובר באמצע חור החשמל שהייתה מנורה רגילה ונשארו בצדדים חורים ( חצי עגולים ), איך אני יכול לסתום את זה, לסגור את זה כדי שזה יהיה פשוט קיר ולא יראו את החורים בצדדים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #2 

תכין חתיכות גבס שיסגרו בצורה הדוקה עד כמה שניתן את החורים. עבור החריצים שישארו, תשתמש בקלסימו או באבקת גבס לבן.

yakirr511 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ממה שהבנתי אסור לאטום חור חשמל, בגדול גם אני חשבתי בדיוק על מה שאמרתה לקחת 2 חתיכות ולסגור עם שפכטל אבל אמרו לי שאסור לסגור פתח חשמל וגם אם תהיה בעיה אצטרך לשבור את זה. או שזה טעות.
אני מעלה תמונה של החור.
*עריכה* לא מצליח להעלות תמונה

yakirr511 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

09/06/2021 12:58  
ziv_r כתב:
תכין חתיכות גבס שיסגרו בצורה הדוקה עד כמה שניתן את החורים. עבור החריצים שישארו, תשתמש בקלסימו או באבקת גבס לבן.
...

לא מצליח להעלות תמונה מצטער זה לא נותן.
תראה מה רשמתי מעלה אם זה בכלל נכון.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #5 

אז תעשה חור במיקום אחר ותעביר את חיבורי החשמל לשם ותשים קופאה נסגרת

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9005
נתן תודות: 1566 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #6 

אם אני מבין נכון הפס הותקן בדיוק מעל חור החשמל כך שיש לך מ- 2 הצדדים שלו חצאי עיגולים.
במידה וכן אתה יכול לדחוף לשם טיפה עיתון מקומט (רק בשביל למלא את החלל שיש, אם יש) ואז לשים רשת חיבור כמו של לוחות גבס, שפכטל אמריקאי, צבע וסגרת את הסיפור.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #7 

מתנצל להרוס, אבל לא לדחוף עיתון לקופסת חיבורים מוזנת בשום אופן. אם כבר, אז חתיכת פלסטיק.
באידיאלי, צריך לקחת מכסה 70 רגיל, לעשות בו חור באמצע ועליו כבר להלביש את הפס צבירה. אם לא ניתן, כמו המבקרה נ"ל, אז אפשר לקחת את אותו המכסה 70, לחורר באמצע ליציאת חיווט ולחצות אותו ל2 ולהדק מ2 הצדדים.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9005
נתן תודות: 1566 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #8 

17/06/2021 22:51  
Shtirlitz כתב:
מתנצל להרוס, אבל לא לדחוף עיתון לקופסת חיבורים מוזנת בשום אופן. אם כבר, אז חתיכת פלסטיק.
באידיאלי, צריך לקחת מכסה 70 רגיל, לעשות בו חור באמצע ועליו כבר להלביש את הפס צבירה. אם לא ניתן, כמו המבקרה נ"ל, אז אפשר לקחת את אותו המכסה 70, לחורר באמצע ליציאת חיווט ולחצות אותו ל2 ולהדק מ2 הצדדים.
...
במחשבה שנייה, אתה צודק.. :-)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4769
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #9 

אם לא מצליח, אפשר לחתוך את המכסה של הקופסאת חיבור ואז עליו להלביש רשת עם טיח גבס במקרה וזו לא תקרת גבס, שפכטל במידה והתקרה היא גבס או מוחלקת

yeilam
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: יגאל עילם
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

פרופיל L מהחומר והצבע של הפס; חותכים שתי חתיכות קטנוות 7 ס"מ נניח; מחברים לפס הצבירה משני צידיו כך שיסתיר את החור. אפשר לחבר בבורג פח או עדיף - בניטים לבנים.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”