mu9000 פס אנכי, לתקן או להחליף?
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
אז לאחר שדיברתי עם אותה "מנהלת", השרות שלהם אכן הוא כמו שמתואר ברשת.
פשוט חברה של רמאים. אז הם לא יכולים לתקן את הטלויזיה כי אין להם פנל מתאים, והמנהל הטכני של היבואן קבע שטלויזיה שוות ערך היא ה q60t/r. לי אין שום say בעניין. אני בדקתי וראיתי שאפילו ה q70t נחותה משלי. אז האפשרויות שלי הן להישאר עם הטלויזיה התקולה/"לשדרג" ללא תוספת ל q60 או לשדרג ל q70/q80 בתוספת מחיר. ואגב גם בתיקון היא אומרת שהאין דבר כזה תיקון 3 ימי עסקים מעבר לשנה הראשונה.
פשוט חברה של רמאים. אז הם לא יכולים לתקן את הטלויזיה כי אין להם פנל מתאים, והמנהל הטכני של היבואן קבע שטלויזיה שוות ערך היא ה q60t/r. לי אין שום say בעניין. אני בדקתי וראיתי שאפילו ה q70t נחותה משלי. אז האפשרויות שלי הן להישאר עם הטלויזיה התקולה/"לשדרג" ללא תוספת ל q60 או לשדרג ל q70/q80 בתוספת מחיר. ואגב גם בתיקון היא אומרת שהאין דבר כזה תיקון 3 ימי עסקים מעבר לשנה הראשונה.
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
לפי תקנות הגנת הצרכן הם מחויבים לספק חלקי חילוף למשך 7 שנים מהן שנה החופפת את תקופת האחריות. אם הם לא יכולים לתקן כי הם לא פועלים על פי החוק, נראה לי סביר לדרוש החלפה לדגם שקול ולא נחות.
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

הם כמובן לא אומרים שהדגם q60 נחות. הם אומרים שכל שנה המנהל הטכני שלהם יושב עם סמסונג העולמית והיבואן וקובעים טבלת המרה, זאת אומרת דגמים שקולים. ולך תתווכח איתם....26/04/2021 13:34qwerty1987 כתב: לפי תקנות הגנת הצרכן הם מחויבים לספק חלקי חילוף למשך 7 שנים מהן שנה החופפת את תקופת האחריות. אם הם לא יכולים לתקן כי הם לא פועלים על פי החוק, נראה לי סביר לדרוש החלפה לדגם שקול ולא נחות....
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
למה אתם ממשיכים לקנות סמסונג כמו מטומטמים?
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

יבואן אחר היה נוהג אחרת?
במה פחות טובה הטלויזיה q60t משלי? חוץ מאיכות הבניה...
במה פחות טובה הטלויזיה q60t משלי? חוץ מאיכות הבניה...
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

יש מדדים אובייקטיביים.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
הייתי פעם בתביעות קטנות והיה מישהו לפני שתבע בעניין דומה, בסוף הגיעו להסדר שהתובע היה מרוצה ממנו (לא זוכר מה הפרטים). אחריות/ביטוח במדינת ישראל נותנים לרוב את הזכות לתבוע בבית משפט.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
הייתי פעם בתביעות קטנות והיה מישהו לפני שתבע בעניין דומה, בסוף הגיעו להסדר שהתובע היה מרוצה ממנו (לא זוכר מה הפרטים). אחריות/ביטוח במדינת ישראל נותנים לרוב את הזכות לתבוע בבית משפט.
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

נותן השירות של סוני הוא לא אלקטרוניקס-פרו גם כן?...
במחיר נתון וצרכים מסוימים, לא פעם הטלויזיות של סמסונג עדיפות על אחרות.
-
אולג_ק
-
- חבר פעיל

האם למישהו יש את תעודת האחריות המורחבת של נותן השרות? לצערי יש לי רק את של השנה הראשונה
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

הם עדיפות רק בצפרדע הירוק אחרי שהן מתקלקלות.26/04/2021 17:12qwerty1987 כתב:נותן השירות של סוני הוא לא אלקטרוניקס-פרו גם כן?...
במחיר נתון וצרכים מסוימים, לא פעם הטלויזיות של סמסונג עדיפות על אחרות....
סוני סובלים לתחושתי פחות מבעיות אמינות
אחריות טובה יש ל LG
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

סמסונג מוכרים בכל העולם, ואיכשהו רק אצלינו מדובר במותג פחות טוב שמתקלקל. מי שמוכר הרבה, מן הסתם תיחשף אבסולוטית ליותר תקלות. סוני בארץ יותר יקרים (XH95 עולה יותר מ-Q90T למשל, כשבשאר העולם זה הפוך), אז מן הסתם ימכרו פחות ותשמע פחות על תקלות.
לי הייתה LG. כעבור חודש מתום האחריות החלו בעיות. אפס התחשבות מהשירות (זכותם), ודיאגנוזה לא נכונה של הבעיה (בהשוואה למעבדה אליה הבאתי את הטלוויזיה שבהחלפת חלק אחר לטענתם הבעיה נפתרה - לא המשכתי עם התיקון כי לא השתלם).
כשהטלוויזיות של LG פחות טובות (באותו מחיר), לפעמים עדיף לקחת סיכון קטן עם מותג (אולי) פחות אמין, עם נותן שירות לכאורה פחות טוב.
לי הייתה LG. כעבור חודש מתום האחריות החלו בעיות. אפס התחשבות מהשירות (זכותם), ודיאגנוזה לא נכונה של הבעיה (בהשוואה למעבדה אליה הבאתי את הטלוויזיה שבהחלפת חלק אחר לטענתם הבעיה נפתרה - לא המשכתי עם התיקון כי לא השתלם).
כשהטלוויזיות של LG פחות טובות (באותו מחיר), לפעמים עדיף לקחת סיכון קטן עם מותג (אולי) פחות אמין, עם נותן שירות לכאורה פחות טוב.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

עזוב כרגע את בעיית האמינות
סכם את כל תקלות האינטגרציה, תאימות, פנלים, רולטת הפנלים, שקרי ה 3D, הטקטוקים וכד...
על אילו לא שמענו אפילו תלונה אחת מאף יצרן
וגם אם החלק היחסי של סוני הוא 10% ממכירות סמסונג יחס התלונות בפורום עדיין עם יתרון לסוני
גם LG מתקלקלות... זה נכון הכל מתקלקל, השאלה היא מה הסיכוי שזה יקרה ואיזה שרות תקבל
בתם תקופת האחריות, אין מה לצפות לשאות מאף אחד. זה הסכם מסחרי וכשהוא פג... אז הוא פג. אני לא חושב שחברה צריכה לכבד את האחריות דקה אחרי שהיא נגמרת כמו שאתה לא מצפה מחברת הביטוח של הרכב שלך לבטח לך את הרכב בגמר תקופת הפוליסה.
נכון זה מאוד מעצבן שמוצר מתקלקל אחרי שלוש שנים ויום וזאת בדיוק הסיבה למה לרכוש מוצר שהסיכוי שזה יקרה קטן יותר (א"א סוני ו LG)
סכם את כל תקלות האינטגרציה, תאימות, פנלים, רולטת הפנלים, שקרי ה 3D, הטקטוקים וכד...
וגם אם החלק היחסי של סוני הוא 10% ממכירות סמסונג יחס התלונות בפורום עדיין עם יתרון לסוני
גם LG מתקלקלות... זה נכון הכל מתקלקל, השאלה היא מה הסיכוי שזה יקרה ואיזה שרות תקבל
בתם תקופת האחריות, אין מה לצפות לשאות מאף אחד. זה הסכם מסחרי וכשהוא פג... אז הוא פג. אני לא חושב שחברה צריכה לכבד את האחריות דקה אחרי שהיא נגמרת כמו שאתה לא מצפה מחברת הביטוח של הרכב שלך לבטח לך את הרכב בגמר תקופת הפוליסה.
נכון זה מאוד מעצבן שמוצר מתקלקל אחרי שלוש שנים ויום וזאת בדיוק הסיבה למה לרכוש מוצר שהסיכוי שזה יקרה קטן יותר (א"א סוני ו LG)
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

אילו תקלות? סמסונג מוכרת טלוויזיות בכל העולם. לטעון לאחוז גבוה של תקלות ועוד בהשוואה ליצרנים אחרים על סמך תחושה אישית, זה ממש מוזר...27/04/2021 6:57ahersko כתב: סכם את כל תקלות האינטגרציה, תאימות, פנלים, רולטת הפנלים, שקרי ה 3D, הטקטוקים וכד...
...
- שחו
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1354
נותן השירות של ישפאר הוחלף לפני כשנה לברימאג26/04/2021 17:12qwerty1987 כתב:נותן השירות של סוני הוא לא אלקטרוניקס-פרו גם כן?...
במחיר נתון וצרכים מסוימים, לא פעם הטלויזיות של סמסונג עדיפות על אחרות....
שחר
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

גם גולף ופולסווגן זה אחד הרכבים הכי נמכרים אי פעם, זה לא הופך אותם לאמינים
כנראה שהמין האנושי מזוכיסט ולא אכפת לו שמשתינים עליו
קטוני מלמנוע ממכם לרכוש את הפלא הטכנולוגי הזה שנקרא סמסונג.... אבל אל תבואו כל הזמן לבכות "אכלו לי, שתו לי"
קטוני מלמנוע ממכם לרכוש את הפלא הטכנולוגי הזה שנקרא סמסונג.... אבל אל תבואו כל הזמן לבכות "אכלו לי, שתו לי"
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

ברימאג, למיטב זכרוני נכון ללפני מס' לא רב של שנים, לא הצטיינו ברמת השירות שלהם. היו ידועים כגרועים למדי. הם נחשבים היום ליותר טובים מאלקטרוניקס פרו?27/04/2021 8:08שחו כתב:נותן השירות של ישפאר הוחלף לפני כשנה לברימאג26/04/2021 17:12qwerty1987 כתב:
נותן השירות של סוני הוא לא אלקטרוניקס-פרו גם כן?
במחיר נתון וצרכים מסוימים, לא פעם הטלויזיות של סמסונג עדיפות על אחרות.......
אכן הוכחת את מלוא טענותיך. השתכנעתי.27/04/2021 8:18ahersko כתב: גם גולף ופולסווגן זה אחד הרכבים הכי נמכרים אי פעם, זה לא הופך אותם לאמינים
קטוני מלמנוע ממכם לרכוש את הפלא הטכנולוגי הזה שנקרא סמסונג.... אבל אל תבואו כל הזמן לבכות "אכלו לי, שתו לי"...
למיטב ידיעתי ברכבים שהזכרת ישנן תלונות על גיר דו מצמדי בעייתי לכאורה. בארץ הנסיעות בפקקים גבוהות בהרבה מאילו שבאירופה, אז בהחלט יתכן שכאן תקלות גיר יופיעו יותר. לא ברור לי איך זה קשור לטלויזיות, ומדוע הפורומים בחו"ל לא מלאים באזהרות להתרחק מסמסונג אם המצב גרוע כפי שמתואר על ידך.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

תשמע... אני גר בסינגפור.
גם פה חם ויש פקקים
גם פה בפורומים השונים לכולם נמאס מהגיר הדפוק וכאנשים תבוניים גם הפסיקו לרכוש פוסלווגן
גם כאן יש תלונות על סמסונג, המזל הוא פה שהשרות שלהם טוב, אז התלונות לא על השרות אלא בעיקר על האמינות.
בשנה האחרונה סמסונג סינגפור כבר לא נותנת 3 שנות אחריות על הפנל! תשאל את עצמך למה? כי כנראה שהיבואן אפילו לא בוטח במוצרים שלו וזאת בניגוד ל LG וסוני שנהנים כאן משלוש שנות אחריות מלאות.
אתה לא חייב להשתכנע, יכול להיות שאני סתם טרול הזוי אבל למען ההגינות כשתגרור את המכשיר הנפלא שלך לצפרדע הירוק אל תעלה פוסט משתפך על השרות והאמינות של סמסונג, כי בכנות... כבר נשבר הז$$ לשמוע את ההתבכיינות הזאת עליהם.
גם פה חם ויש פקקים
גם פה בפורומים השונים לכולם נמאס מהגיר הדפוק וכאנשים תבוניים גם הפסיקו לרכוש פוסלווגן
גם כאן יש תלונות על סמסונג, המזל הוא פה שהשרות שלהם טוב, אז התלונות לא על השרות אלא בעיקר על האמינות.
בשנה האחרונה סמסונג סינגפור כבר לא נותנת 3 שנות אחריות על הפנל! תשאל את עצמך למה? כי כנראה שהיבואן אפילו לא בוטח במוצרים שלו וזאת בניגוד ל LG וסוני שנהנים כאן משלוש שנות אחריות מלאות.
אתה לא חייב להשתכנע, יכול להיות שאני סתם טרול הזוי אבל למען ההגינות כשתגרור את המכשיר הנפלא שלך לצפרדע הירוק אל תעלה פוסט משתפך על השרות והאמינות של סמסונג, כי בכנות... כבר נשבר הז$$ לשמוע את ההתבכיינות הזאת עליהם.
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

הגיר פחות טוב בחום ופקקים בהשוואה לגירים ברכבים מתחרים. מישהו התווכח על זה? מה הקשר לטלוויזיות אבל? לא חסר אתרי ביקורות ופורומים בעולם, ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות שקשורות לסמסונג כפי שמנסים לצייר פה.
נותן השירות פחות טוב? על זה נראה שיש קונצנזוס ביחס ל-LG, אבל לא ברור לי איך ברימאג לפתע נחשבים טובים עבור סוני. 200 ש"ח עבור הרחבת אחריות ל-4 שנים שנותנת את הזכות לפנות לבית משפט במקרה של מחלוקת. יש אנשים שזה מתאים להם אם מקבלים באותו מחיר מוצר יותר טוב שיש סיכוי קטן שיתקלקל (גם אם הסיכוי גבוה יותר ביחס למתחרים). קצת פרופורציות.
נותן השירות פחות טוב? על זה נראה שיש קונצנזוס ביחס ל-LG, אבל לא ברור לי איך ברימאג לפתע נחשבים טובים עבור סוני. 200 ש"ח עבור הרחבת אחריות ל-4 שנים שנותנת את הזכות לפנות לבית משפט במקרה של מחלוקת. יש אנשים שזה מתאים להם אם מקבלים באותו מחיר מוצר יותר טוב שיש סיכוי קטן שיתקלקל (גם אם הסיכוי גבוה יותר ביחס למתחרים). קצת פרופורציות.
- qwerty1987
-
- חבר שרק התחיל

viewtopic.php?f=2&t=359509
כאילו לפי הזמנה - דוגמא (לא) מייצגת על אמינות סוני ואיכות השירות.
להבנתי ל-LG פרט ל-OLED, שאר הטלוויזיות פשוט נחותות מהמתחרים ואף שירות טוב ככל שיהיה לא יכול לפצות על זה.
כאילו לפי הזמנה - דוגמא (לא) מייצגת על אמינות סוני ואיכות השירות.
להבנתי ל-LG פרט ל-OLED, שאר הטלוויזיות פשוט נחותות מהמתחרים ואף שירות טוב ככל שיהיה לא יכול לפצות על זה.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

פשלות יש אצל כולם.
יש כאלו שיש אצלם כל הזמן פאשלות ויש כאלו שלעיתים נדירות
מי שקונה טלווזיה ובונה על בתי המשפט ביום סגריר שיבושם לו
אני אישית מעדיף קצת פחות שחור ועובד מאשר שחור נפלא בצפרדע הירוק
יש כאלו שיש אצלם כל הזמן פאשלות ויש כאלו שלעיתים נדירות
מי שקונה טלווזיה ובונה על בתי המשפט ביום סגריר שיבושם לו
אני אישית מעדיף קצת פחות שחור ועובד מאשר שחור נפלא בצפרדע הירוק
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

קשור כי זו דוגמא למוצר שמוכר טוב בעולם למרות שהוא מוצר מחורבן27/04/2021 11:59qwerty1987 כתב: הגיר פחות טוב בחום ופקקים בהשוואה לגירים ברכבים מתחרים. מישהו התווכח על זה? מה הקשר לטלוויזיות אבל? לא חסר אתרי ביקורות ופורומים בעולם, ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות שקשורות לסמסונג כפי שמנסים לצייר פה.
נותן השירות פחות טוב? על זה נראה שיש קונצנזוס ביחס ל-LG, אבל לא ברור לי איך ברימאג לפתע נחשבים טובים עבור סוני. 200 ש"ח עבור הרחבת אחריות ל-4 שנים שנותנת את הזכות לפנות לבית משפט במקרה של מחלוקת. יש אנשים שזה מתאים להם אם מקבלים באותו מחיר מוצר יותר טוב שיש סיכוי קטן שיתקלקל (גם אם הסיכוי גבוה יותר ביחס למתחרים). קצת פרופורציות....
אגב, כשהוא תקין, כמו הטלווזיות של סמסונג הוא מוצר מעולה
הבעיה היא באמינות של שניהם.