בהוט לא ניתן להשתמש בציוד שהוא לא שלהם.07/02/2021 20:20Arthur_Morgan כתב: אז עכשיו אחרי שאני כבר משתמש בראוטר הזה,
והפכתי את הראוטר של הוט(הוטבוקס) לbridge, אולי כדאי להחליף אותו בכלל ולקנות גם מודם אחר, לבטל את התלות בהשכרת המוצר של הוט?
האם כדאי והאם יש מודם מומלץ?...
השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
תודה ,07/02/2021 20:48danielby כתב:כאן תמצא הסבר על איך להגדיר mesh.07/02/2021 20:10shlomis1zzz כתב: שלום חברים יקרים ,
תודה רבה לפותח השרשור הנהדר הזה ולהמלצות ולמסייעים הרבים .
פרטנר סיימו .
עכשיו יש לי 2 GB ( גם סלקום שעוד לא נותק .... - יש זום בבית ספר מחר שלא אתקל בקשיים בהגדרות )
בא מתקין מאוד נחמד וסיים הכל בשעה .
חיבר אותי למתאם , הראה שעובד .
רכשתי את ה PRO - שני יחידות !
אשמח לשאלונת - גם לי מותר
אני עם דפדפן מוגדר בשפה האנגלית , ביצעתי עדכון קושחה + סיסמת WIFI
מפה איך אני ממשיך .
יש לי ראוטר נוסף כיצד אני משרשר אותו לראשון ע"מ ליצור MESH ?
היכן אני מכניס את סיסמת החייגן ?
רשמתי לי בצד את מספרי ההודעות החשובות - הכוללות תיפעול. כדי שאתעסק בזה ויהיה לי קל יותר - אך רישום זה אבד לי .
אין לי כוח שוב לברור על כל 63 הדפים .
אשמח לעזרה מה עושים מכאן .
תודה רבה...
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... MxMDkxMzc=...
* הגדרתי כ BRIDGE את החיבור .
* פעלתי לפי ההוראות
* והוספתי כבל רשת בן שני היח' (מעדיף לעבוד קווי )
הנורה על המכשיר לעיתים מהבהבת ירוק ולעיתים דולקת קבוע , יש לציין גם כשהיא קבוע , יש לי ניתוקים כל 30 שניות בחיבור קוי מהראוטר למחשב הנייח .
מה לא הגדרתי נכון ?
אוליי הייתי צריך להכניס שם משתמש וסיסמה שקיבלתי מפרטנר ?
אוליי צורת החיבור בן שני המכשירים לא נכונה -( WAN / LAN) שיחקתי עם החיבורים לא עזר .
אשמח מאוד מאוד לעזרה .
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

עידכון :
לאחר הגדרה נוספת כ BRIDGE וחיבור כבל רשת , שני היח' דולקות קבוע באור ירוק .
אך WIFI אין לי במכשירים .
מהי הבעיה ?
THX
מהי הבעיה ?
THX
לא הבנתי, הם מחוברים ביניהם בכבל רשת?? הם לא אמורים.07/02/2021 21:33shlomis1zzz כתב: עידכון :
מהי הבעיה ?
THX...
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

רגע....07/02/2021 22:33danielby כתב:לא הבנתי, הם מחוברים ביניהם בכבל רשת?? הם לא אמורים.07/02/2021 21:33shlomis1zzz כתב: עידכון :
מהי הבעיה ?
THX......
לאניתן לחבר בנהם בכבל רשת ?
קראתי שניתן , ועדיף שכן יהיו חוברים בכבל.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
שים לב שקודם כל צריך להגדיר אחד ראשי, שיחובר ישירות למודם של הוט, ורק אחרי שהכל עובד טוב, מבחינת חיבור קווי והוויי פיי, רק אז תוסיף את השני. פשוט מדליקים אותו, ומחברים בכבל אל הראשון. הוא מסתנכרן לבד תוך דקה - שתיים.
ממליץ לך לעשות reset לשניהם (יש חור קטן) ולהתחיל מהתחלה. אחד, ואז את השני.
ממליץ לך לעשות reset לשניהם (יש חור קטן) ולהתחיל מהתחלה. אחד, ואז את השני.
ברור שניתן לחבר בכבל רשת.
על מנת להפעיל MESH את המשני אתה צריך להחזיר להגדרות ברירות מחדל, ואז לחבר את פורט WAN שלו לפורט LAN של הראשי. אפשר כמובן שזה יעבור דרך סוויץ בדרך.
אחרי מספר דקות האור במישני יהפוך לירוק וסיימת. תהייה לך רק רשת ווי פי אחת - עם השם שנתת בראשי.
על מנת להפעיל MESH את המשני אתה צריך להחזיר להגדרות ברירות מחדל, ואז לחבר את פורט WAN שלו לפורט LAN של הראשי. אפשר כמובן שזה יעבור דרך סוויץ בדרך.
אחרי מספר דקות האור במישני יהפוך לירוק וסיימת. תהייה לך רק רשת ווי פי אחת - עם השם שנתת בראשי.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

אלפי תודות לפותח השרשור להמלצות ,לעונים, ולעוזרים ולמשיבים .
הכל טוב ויציב (כרגע במשך 20 דקות)
רשמים יגיעו בהמשך
הכל טוב ויציב (כרגע במשך 20 דקות)
רשמים יגיעו בהמשך

- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
שלחתי לך הודעה פרטית...
חשבתי לשתף את הפורום במספר נקודות חשובות בהגדרת הנתב בשילוב עם הוט, אתן דוגמא את צורת החיבור שלי.
כפי שכבר צוין פה בעבר, צריך לבחור את mode העבודה של הראוטר בתפריט של " i want to go online ", קיימות ארבע אפשרויות: DHCP, PPPOE, Static IP, AP.
במקרה שלי בחרתי ב DHCP וחיברתי את הרוטר ל fiberbox. במצב זה העבודה מול הראוטר תהיה בגלישה ל 192.168.3.1 וגישה ל fiberbox תהיה ב 192.168.1.1.
הראוטר זיהה שהוא מחובר לאינטרנט, ביצע עדכון והכל היה תקין עד שרציתי לפתוח פורטים.
פתיחת הפורטים ב huawei ax3 pro מתבצעת דרך תפריט more features -> security settings -> nat service -> port mapping. בתפריט זה יש לבחור את הציוד שרוצים לבחור לו את הפורט ולמלא את השם ( לדוגמא cam1) ואת הפורט שאתם רוצים לפתוח.
בבדיקה התברר לי שכל ציוד שהיה מחובר אחרי הראוטר קרי קיבל כתובת בסגמנט 192.168.3.x היה חסום למרות שפתחתי פורטים בראוטר של Huawei.
כדי לפתור את הבעיה יש ללכת לתפריט של more features -> router information לרדת למטה בעמוד וחפש את שדה "WAN IP" תחת תפריט IPv4 .
זאת הכתובת שהנתב קיבל מה Fiberbox ולכן כעת כל ציוד שמחובר אחרי הראוטר של Huawei ונרצה לפתוח לו את הפורטים נצטרך לגשת לממשק ניהול של ה Fiberbox ולפתוח את הפורט הספציפי עבור ה WAN IP מהסעיף הקודם. כך בעצם נדאג שהפורט יהיה פתוח לאינטרנט.
מוזמנים לפנות אלי במידה ויש שאלות נוספות.
מקווה שזה יעזור. ובהצלחה לכולם
כפי שכבר צוין פה בעבר, צריך לבחור את mode העבודה של הראוטר בתפריט של " i want to go online ", קיימות ארבע אפשרויות: DHCP, PPPOE, Static IP, AP.
במקרה שלי בחרתי ב DHCP וחיברתי את הרוטר ל fiberbox. במצב זה העבודה מול הראוטר תהיה בגלישה ל 192.168.3.1 וגישה ל fiberbox תהיה ב 192.168.1.1.
הראוטר זיהה שהוא מחובר לאינטרנט, ביצע עדכון והכל היה תקין עד שרציתי לפתוח פורטים.
פתיחת הפורטים ב huawei ax3 pro מתבצעת דרך תפריט more features -> security settings -> nat service -> port mapping. בתפריט זה יש לבחור את הציוד שרוצים לבחור לו את הפורט ולמלא את השם ( לדוגמא cam1) ואת הפורט שאתם רוצים לפתוח.
בבדיקה התברר לי שכל ציוד שהיה מחובר אחרי הראוטר קרי קיבל כתובת בסגמנט 192.168.3.x היה חסום למרות שפתחתי פורטים בראוטר של Huawei.
כדי לפתור את הבעיה יש ללכת לתפריט של more features -> router information לרדת למטה בעמוד וחפש את שדה "WAN IP" תחת תפריט IPv4 .
זאת הכתובת שהנתב קיבל מה Fiberbox ולכן כעת כל ציוד שמחובר אחרי הראוטר של Huawei ונרצה לפתוח לו את הפורטים נצטרך לגשת לממשק ניהול של ה Fiberbox ולפתוח את הפורט הספציפי עבור ה WAN IP מהסעיף הקודם. כך בעצם נדאג שהפורט יהיה פתוח לאינטרנט.
מוזמנים לפנות אלי במידה ויש שאלות נוספות.
מקווה שזה יעזור. ובהצלחה לכולם
לך יש הוטבוקס שיכול לעבור למצב bridge. אצלי יש את ה fiberbox 4k שלא יכול לעבור ל bridge ( או לפחות זה מה שהנציגים אומרים )07/02/2021 15:43kalinium כתב: לא בטוח שזה נכון. אצלי זה על מצב Clone without MAC, וההוט בוקס על מצב Bridge. עובד פרפקט....
מה גם ברגע שהוא עובר ל bridge הם טוענים שזה מבטל את העבודה בשאר החדרים, ככה שמבחינתי אי אפשר להפוך אותו ל bridge ולכן שיתפתי איך להגדיר במצב הזה.
שלום
1. firewall ב AX3, בשימוש או לא?
2. ניסיתי לקבוע CH ידני ל WIFI. אני בוחר CH וכל פעם הוא חוזר ל ADAPTIVE. רעיונות?
3. אם העברתי את ה HOTBOX למצב BRIDGE, יש הגדרות כלשהן שצריך לעדכן ב AX3?
1. firewall ב AX3, בשימוש או לא?
2. ניסיתי לקבוע CH ידני ל WIFI. אני בוחר CH וכל פעם הוא חוזר ל ADAPTIVE. רעיונות?
3. אם העברתי את ה HOTBOX למצב BRIDGE, יש הגדרות כלשהן שצריך לעדכן ב AX3?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש ערוצים שעדיין אסורים בסין. במקרה שאתה בוחר ערוץ כזה, ברגע שהראוטר מגלה סיגנל זר על הערוץ הזה הוא מבטל את ההגדרה.12/02/2021 19:18era1 כתב: 2. ניסיתי לקבוע CH ידני ל WIFI. אני בוחר CH וכל פעם הוא חוזר ל ADAPTIVE. רעיונות?...
מדובר על חלק מערוצי תחום ה-5 ג'יגהרץ.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
למה זה משנה?
במקרה הנוכחי, אי אפשר לשנות שום ערוץ, לא ב 2.4 ולא ב 5.13/02/2021 8:20איינשטיין כתב:יש ערוצים שעדיין אסורים בסין. במקרה שאתה בוחר ערוץ כזה, ברגע שהראוטר מגלה סיגנל זר על הערוץ הזה הוא מבטל את ההגדרה.12/02/2021 19:18era1 כתב: 2. ניסיתי לקבוע CH ידני ל WIFI. אני בוחר CH וכל פעם הוא חוזר ל ADAPTIVE. רעיונות?...
מדובר על חלק מערוצי תחום ה-5 ג'יגהרץ....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מוזר. אני בחרתי ידנית ערוצים פנויים וההגדרות נשמרות.13/02/2021 13:59era1 כתב:במקרה הנוכחי, אי אפשר לשנות שום ערוץ, לא ב 2.4 ולא ב 5.13/02/2021 8:20איינשטיין כתב:
יש ערוצים שעדיין אסורים בסין. במקרה שאתה בוחר ערוץ כזה, ברגע שהראוטר מגלה סיגנל זר על הערוץ הזה הוא מבטל את ההגדרה.
מדובר על חלק מערוצי תחום ה-5 ג'יגהרץ.......
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מחיר מבצע לכבוד ראש השנה הסיני $58.64 https://www.banggood.com/HUAWEI-WiFi-AX ... ID=6287892