...
Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- masteraudio
- חבר ותיק

...
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9023
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
תרגיש חופשי לשאול, הכל בסדר.04/01/2021 18:52yoscheck כתב:אני מבין שאסור לשאול בפורום הזה היכן מיוצר הAnthem או רסיבר אחר שפופולרי פה?04/01/2021 16:14masteraudio כתב: היכן ההאנתם מיוצר הינו סתם תרוץ לכל החופרים פה על המחיר של האנתם...הסיבה האמיתית היא שלרובם ההנהלה לא תאשר להם לרכוש רסיבר במחיר הזה.
ובתוך תוכם הם מאוד היו רוצים שאנתם יהיה אצלם על המיזנון.
אין מה לעשות על מוצרי קצה משלמים ומקבלים את התמורה המלאה למחיר....
אני חושב שהשאלה שלי היא די לגיטימית(במיוחד לאור העובדה שלא הצלחתי למצוא באתר שלהם את המידע הנ"ל) ואינה באה לרמוז על איכות וטיב המוצר.האמת שאין לי מושג איך הוא.איני מכיר אותו באופן ישיר.
האמת...רציתי לשאול עוד מספר שאלות על הרסיבר הזה,אבל נראה לי שבשלב הזה עדיף שאוותר.שלא יחשבו שאני אנטי Anthem בטעות....
זו מטרת הפורום.
אכן האנתם טיפה יקר יותר מהמיינסטרים וזה שוב נעוץ בעובדה שמערכת ה-RC שלו מאפשרת לעשות קצת יותר בסאונד מול מערכות RC אחרות של מותגי מיינסטרים. בכך תוצאת הסאונד שתתקבל אמורה להיות טובה יותר.
הערת ביניים: משה בן אדם סופר נחמד, תמיד עוזר וחיובי. פשוט התשוקה שלו למוצר וההיצמדות היתרה לדיון התמחורי כנראה הוציאה טיפה מענה אגרסיבי.
בעיניי ולדעתי, ראבק - זה מה המוצר עולה...
רוצים - תקנו.
לא רוצים - אל תקנו.
זהו, לא צריך לחפור ולדוש. יש אלטרנטיבות זולות יותר וגם יקרות יותר. שכל אחד ישקלל מה חשוב לו ולפי זה יתקדם.
קיציס היה אומר כאן: "ונעבור לעוד כותרות..."
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מסכים איתך שזו שאלה לגיטימית לחלוטין.04/01/2021 18:52yoscheck כתב:אני מבין שאסור לשאול בפורום הזה היכן מיוצר הAnthem או רסיבר אחר שפופולרי פה?...
אני חושב שהשאלה שלי היא די לגיטימית(במיוחד לאור העובדה שלא הצלחתי למצוא באתר שלהם את המידע הנ"ל)...
....
ערב טוב
ראיתי לפני מספר חודשים במספר אתרים שיש כוונה להוציא גרסת firmware עבור סדרת 720, 1120 שיוסיף תמיכה ביכולת IMAX Enhanced.
האם יש למישהו מידע בעניין? אשמח לשמוע, אני לא מצליח למצוע באתר הרשמי שום אזכור בנושא,
מצאתי אתר סיני ששיתף גרסת בטא 1.6 עם תמיכה ב- IMAX Enhanced, אבל כנראה עם באגים (במהלך פברואר 20)
ראיתי לפני מספר חודשים במספר אתרים שיש כוונה להוציא גרסת firmware עבור סדרת 720, 1120 שיוסיף תמיכה ביכולת IMAX Enhanced.
האם יש למישהו מידע בעניין? אשמח לשמוע, אני לא מצליח למצוע באתר הרשמי שום אזכור בנושא,
מצאתי אתר סיני ששיתף גרסת בטא 1.6 עם תמיכה ב- IMAX Enhanced, אבל כנראה עם באגים (במהלך פברואר 20)
- masteraudio
- חבר ותיק

נכון לעכשיו מברור בפרום Anthem audio lovers לא מתוכנן עידכון ל IMAX Enhanced לסידרה היוצאת.
לגבי גירסאת הבטא שבאתר הסיני היא לא רישמית ויכולה ליגרום לנזק לרסיבר ולכן לא מומלצת.
כל התקנה של גירסת הבטא היא באחריות המישתמש וכמובן שבמידה וניגרם נזק האחריות על המוצר בטלה ומבוטלת.
לשיקולך.
לגבי גירסאת הבטא שבאתר הסיני היא לא רישמית ויכולה ליגרום לנזק לרסיבר ולכן לא מומלצת.
כל התקנה של גירסת הבטא היא באחריות המישתמש וכמובן שבמידה וניגרם נזק האחריות על המוצר בטלה ומבוטלת.
לשיקולך.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- masteraudio
- חבר ותיק

05/01/2021 2:08masteraudio כתב: נכון לעכשיו מברור בפורום Anthem audio lovers לא מתוכנן עידכון ל IMAX Enhanced לסידרה היוצאת.
לשיקולך....
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
שאלה לבעלים קיימים של מוצרי אנטם שהזמינו או שוקלים להזמין מהדגמים החדשים:
האם יש פיצ'רים חדשים או שיפורים כלשהם שמעניינים/מסקרנים אותכם באופן מיוחד (לא השוותי מה היה בקודמים ומה שונה בחדשים)? ואם כן מה הם. הכוונה למשהו מעבר מלשדרג מוצר שאתם כבר אוהבים לדגם העדכני ביותר שזה תמיד כיף.
האם יש פיצ'רים חדשים או שיפורים כלשהם שמעניינים/מסקרנים אותכם באופן מיוחד (לא השוותי מה היה בקודמים ומה שונה בחדשים)? ואם כן מה הם. הכוונה למשהו מעבר מלשדרג מוצר שאתם כבר אוהבים לדגם העדכני ביותר שזה תמיד כיף.
Jack of some trades, master of none
האם לדעתך יש טעם להחליף דנון 8500 באנטם 1140? אל תתייחס לעניין מספר הערוצים אלא לכל השאר31/12/2020 14:42mbd כתב:1. כמעט כל מי שהשתמש ב - Auro-Matic עבור הקשבה למוזיקה רב ערוצית מעדיף את התוצאות לעומת פורמטים אחרים .31/12/2020 8:08IGAL4d כתב: mbd:
1.בקשר ל"הרבה שהיו מעוניינים ב auro-3d ויתאכזבו", לא ידוע לי על התעניינות רבה בauro 3d (בקרב חובבי קולנוע ביתי), האם תוכל להפנות אותי לאיזה מקור כזה.
2.בקשר להגברה לא אחידה לרמקולים. אתהבטח מתכוון לדגם 520, שם ההגברה לקדמיים 140w ולאחרים 100W. עד כמה זה חשוב לסראונדים הגברה של יותר מ 100W, ובכל עוצמה שהיא? מעבר לזה, להבנתי, בדגמים היותר גבוהים, ההגברה היא 140W לכל ערוץ:
https://www.anthemav.com/products-curre ... e=overview...
2. ברמה הזאת של המחירים ובמכשירים של ''יצרן נחשב'' הצפי הוא ליכולת פענוח / ניגון של כל פורמט אפשרי [ מה שעושים המתחרים ]
3. הכוונה לכל הדגמים . יש כאלו שעוצמה זהה חשובה להם . [אם זה לא חשוב אפשר להתעלם ] אתה מבין שעוצמת 5 הרמקולים
גבוהה פי 2.33 מאשר האחרים 140 / 60 . [ זה בהחלט לא הבדל קטן ]...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני חושב שאתם נותנים ל-Arcam לעבור מתחת לרדאר כי הוא, לפחות בעיניי, האלטרנטיבה העיקרית ל-Anthem בארץ.
נכון, היבואן (לתחושתי) לא עושה טוב למותג וכולנו מפסידים ולראיה הפופולריות הנמוכה שלו אבל כמוצר יש לו הרבה חוזקות במיוחד עבור מי שבראש של אנטם ולא של רסיבר מיינסטרים עמוס פיצ׳רים.
זאת אלטרנטיבה מעניינת במיוחד למי שרוצה פרוססור 7.2.4 עם כיול מלא של DIRAC ואז הדגם הנמוך ביותר (ובמיוחד מהסדרה היוצאת) נותן VFM.
לגיטימי לחלוטין להעדיף אנטם אבל רק תזכרו שברמות מחיר דומות ישנו הארקם. נכון ששם גם אין 2.1 וגם לא זכור לי שראיתי upgradable אבל יש פחות או יותר את כל השאר (לרבות Auto 3D ועדכון IMAX לדגמים הישנים שיצא כבר מזמן).
נכון, היבואן (לתחושתי) לא עושה טוב למותג וכולנו מפסידים ולראיה הפופולריות הנמוכה שלו אבל כמוצר יש לו הרבה חוזקות במיוחד עבור מי שבראש של אנטם ולא של רסיבר מיינסטרים עמוס פיצ׳רים.
זאת אלטרנטיבה מעניינת במיוחד למי שרוצה פרוססור 7.2.4 עם כיול מלא של DIRAC ואז הדגם הנמוך ביותר (ובמיוחד מהסדרה היוצאת) נותן VFM.
לגיטימי לחלוטין להעדיף אנטם אבל רק תזכרו שברמות מחיר דומות ישנו הארקם. נכון ששם גם אין 2.1 וגם לא זכור לי שראיתי upgradable אבל יש פחות או יותר את כל השאר (לרבות Auto 3D ועדכון IMAX לדגמים הישנים שיצא כבר מזמן).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9023
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
@Eliran15
אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה מחפש בשינוי / ההחלפה.
ולפי זה לקבל החלטה. חוזר ואומר שוב - יש יתרון למערכת ה-RC של אנתם בגלל הגמישות שהיא מציעה.
קיימת עקומת למידה כלשהי כמובן כמו בכל דבר חדש שעוברים אליו.
**אם אתה מחליט למכור את ה-8500, אשמח שתעדכן בפרטי מחיר - יש מישהו שאני יודע שמחפש כזה.
אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה מחפש בשינוי / ההחלפה.
ולפי זה לקבל החלטה. חוזר ואומר שוב - יש יתרון למערכת ה-RC של אנתם בגלל הגמישות שהיא מציעה.
קיימת עקומת למידה כלשהי כמובן כמו בכל דבר חדש שעוברים אליו.
**אם אתה מחליט למכור את ה-8500, אשמח שתעדכן בפרטי מחיר - יש מישהו שאני יודע שמחפש כזה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
איזה דגם?05/01/2021 12:17Alon_Solo כתב: אני חושב שאתם נותנים ל-Arcam לעבור מתחת לרדאר כי הוא, לפחות בעיניי, האלטרנטיבה העיקרית ל-Anthem בארץ.
לגיטימי לחלוטין להעדיף אנטם אבל רק תזכרו שברמות מחיר דומות ישנו הארקם. נכון ששם גם אין 2.1 וגם לא זכור לי שראיתי upgradable אבל יש פחות או יותר את כל השאר (לרבות Auto 3D ועדכון IMAX לדגמים הישנים שיצא כבר מזמן)....
האם יש אפשרות להוסיף לו את Dirac Live Bass Control החדש אם רוצים?
- masteraudio
- חבר ותיק

ניתן להוסיף בתוספת של 99$ את ה Dirac Live Bass Control.
לרסיברים של NAD ו ARCAM.
לרסיברים של NAD ו ARCAM.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

הדגם הבסיסי היוצא (AVR390 שמחירו לפי זאפ הוא 7200₪ עוד לפני שבדקו מה אפשר לעשות בשבילך) כולל DIRAC עבור 11.1 ערוצים בעוד שהדגם הבסיסי הנכנס (AVR10) מאפשר גם שדרוג בתשלום כפי שענו מעלי.05/01/2021 13:01masteraudio כתב: ניתן להוסיף בתוספת של 99$ את ה Dirac Live Bass Control.
לרסיברים של NAD ו ARCAM....
"לפני שבדקו מה אפשר לעשות בשבילך" 
האם נכון להניח שה***cluster של הדגמים החדשים בעיקר משפיע (אם כי יש שיפור) על מי שמכוון לדגמים הגבוהים יותר והפרוססורים עם הפיצ'רים היותר אקזוטיים?

האם נכון להניח שה***cluster של הדגמים החדשים בעיקר משפיע (אם כי יש שיפור) על מי שמכוון לדגמים הגבוהים יותר והפרוססורים עם הפיצ'רים היותר אקזוטיים?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

אז לדעתי אתה לא פועל נכון. אם אתה עוד לא יודע מה הדבר הבא איך זה שאתה כבר מוכר את הרסיבר?05/01/2021 17:04Eliran15 כתב: @avihuliלא מחפש כלום, לא חסר לי כלום בדנון אבל זה כי אני מוגבל ידיעה כי לא היה לי אנטם לפני אז אני לא יודע מה זה נותן ואיזה שינוי אקבל אחרי כיול עם הarc
פירסמתי את הדנון בלוח אודיו לפני שבוע ככה...
אולי תנסה לקבל אנטם לניסיון? אולי עוד רסיבר כמו הארקם. ככה תראה מה ARC ומה DIRAC יכולים להציע לך. אתה אפילו יכול לחבר את הPRE OUT שלהם לPRE IN בדנון בשביל לקבל את המושג הטוב ביותר מה התרומה השולית של הכיול שלהם כי ההגברה נשארת אותה הגברה.
רסיבר כזה לקבל הביתה זה קצת בעיה נראה לי, כמה אמרו לי שהכיול בהחלט משנה והוא מעל למה שיש לי עוד נאמר לי שהאנטם יש לו יותר צליל מדוייק וצליל קר יחסית לדנון, פירסמתי את הדנון כדי להכין את הקרקע כי יקח לי הרבה זמן למכור אותו, הרוב קונים את סדרות הביניים לכן יקח זמן במכירה