Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9023
נתן תודות: 1578 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #181 

איתן, טענות תמיד יהיו.
בעיקר אם מדובר במין מסוג "נקבה". לא משנה מה נעשה, לא נצא ראש...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #182 

31/12/2020 12:52  
mbd כתב:
מצרף כאן את ה - Owners Manual עבור 2 הסזדרות ה - 20 / 40 כדאי אולי לעבור על ה - SPEC'S של ההגברה .

https://www.audiosciencereview.com/foru ... pdf.90387/
https://www.anthemav.com/downloads/MRX- ... asheet.pdf
...
זה הPDF שדלף לפני כמה שבועות (בפייסבוק נדמה לי)?
נראה קצת כמו גירסא טרום סופית אבל מכיל את מה שחשוב.
השימוש בבורד HDMI הישן זו גם הסיבה שאין תמיכה +HDR10?
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 31/12/2020 14:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #183 

31/12/2020 14:04  
Avi_Dagan כתב:
31/12/2020 12:52  
mbd כתב:
מצרף כאן את ה - Owners Manual עבור 2 הסזדרות ה - 20 / 40 כדאי אולי לעבור על ה - SPEC'S של ההגברה .

https://www.audiosciencereview.com/foru ... pdf.90387/
https://www.anthemav.com/downloads/MRX- ... asheet.pdf
...
זה הPDF שדלף לפני כמה שבועות (בפייסבוק נדמה לי)?
נראה קצת כמו draft אבל מכיל את מה שחשוב.
השימוש בבורד HDMI הישן זו גם הסיבה שאין תמיכה +HDR10?
...
זה ה - Owners Manual שהיצרן עצמו העלה לאתר המוצר ולאחר מכן מחק אותו [ יתכן כיוון שהוחלט על שינויים אפשריים ]
ולמרות שהמכשירים כבר נמכרים במכירה מוקדמת עדיין לא קיים - Owners Manual חדש באתר היצרן .
אבל עותק של ה - PDF עדיין קיים וזה העותק .
זאת התמיכה או חוסר התמיכה נכון לידוע כרגע . רק כאשר יצא ה - Owners Manual החדש [ או המכשירים עצמם ]
נוכל לדעת בוודאות . [ בדיוק כמו את מחיר השדרוג ]

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #184 

31/12/2020 8:08  
IGAL4d כתב:
mbd:

1.בקשר ל"הרבה שהיו מעוניינים ב auro-3d ויתאכזבו", לא ידוע לי על התעניינות רבה בauro 3d (בקרב חובבי קולנוע ביתי), האם תוכל להפנות אותי לאיזה מקור כזה.
2.בקשר להגברה לא אחידה לרמקולים. אתהבטח מתכוון לדגם 520, שם ההגברה לקדמיים 140w ולאחרים 100W. עד כמה זה חשוב לסראונדים הגברה של יותר מ 100W, ובכל עוצמה שהיא? מעבר לזה, להבנתי, בדגמים היותר גבוהים, ההגברה היא 140W לכל ערוץ:

https://www.anthemav.com/products-curre ... e=overview
...
1. כמעט כל מי שהשתמש ב - Auro-Matic עבור הקשבה למוזיקה רב ערוצית מעדיף את התוצאות לעומת פורמטים אחרים .
2. ברמה הזאת של המחירים ובמכשירים של ''יצרן נחשב'' הצפי הוא ליכולת פענוח / ניגון של כל פורמט אפשרי [ מה שעושים המתחרים ]
3. הכוונה לכל הדגמים . יש כאלו שעוצמה זהה חשובה להם . [אם זה לא חשוב אפשר להתעלם ] אתה מבין שעוצמת 5 הרמקולים
גבוהה פי 2.33 מאשר האחרים 140 / 60 . [ זה בהחלט לא הבדל קטן ]

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #185 

31/12/2020 11:18  
avihuli כתב:
@mbd
הי, תודה.
רק שוב הבהרה לגבי נקודה 5 שהעלית, אכן התמחור MSRP שלהם הוא כפי שציינת ובהחלט יכול להיות שהמשלוח בחינם ואין מיסים נוספים (תלוי במדינה), אבל זה רק בתנאי שחיים "שם".
מי שחי "כאן" ורוצה את הרסיבר הזה (או בכלל את המותג) חייב לשלם שילוח צד ג' לארץ + מיסים.
אלא אם הוא מחליט להביא אותו פיזית בתוך מזוודה ולעבור במסלול הירוק בנתב"ג שזו גם אפשרות.
בכל מקרה, צוין פה כי הדגמים של "שם" עובדים רק ב-110v ולא מתאימים לארץ ללא שנאי (עבדתי ככה כמה שנים), ואין ספק שהצרכן האמריקאי נהנה מכך שהמוצר מתוכנן מצפון למדינה.
לתמחור באירופה זה פחות עוזר.
בין אם נקנה אנתם או לא זה לא מה שישנה את יוקר המחייה הצרכני הגבוה פה...
...
אתה באמת לוקח מוצר שכבר שולמו עליו מיסים משלם אותם פעם נוספת ומשווה מחירים .
רק להבהיר. לא המלצתי בפורום הפתוח אף פעם מה לרכוש והיכן לרכוש . אבל אם מדברים על תמחור הוגן / סביר
אולי כדאי לבחון מה המחירים גם במקומות אחרים.
לא קורה אסון עם משתמשים בשנאי [ אולי בניגוד לדעה הרווחת כאן ].
וניתן לבחון גם את המחירים באירופה כאשר לא משלמים פעמיים את המיסים .

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #186 

31/12/2020 14:45  
mbd כתב:
וניתן לבחון גם את המחירים באירופה כאשר לא משלמים פעמיים את המיסים .
...
יש באמת אפשרות באירופה (לא יודע אם כל אתר מציע את זה) לקבל מחיר ללא מיסים מקומיים. למשל באמזון הם יורדים אוטומטית ביצוא.
בוא נניח שזה יותר זול משמעותית לייבא מאירופה, מה יקרה עם מי שירצה לשדרג את הHDMI כשתהיה האופציה? בדרך כלל זה לא מהדברים שאפשר לקנות כמו מוצר standalone.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #187 

זה מה שציינתי.
פרט לאמזון שאם הם השולח והמוכר, אזי המיסים יורדים והמחיר הוא סופי. למרות שעכשיו אין בכלל על מה לדבר על משלוחים מאמזון לאור התקופה שאנחנו חווים בחודשים האחרונים והרגרסיה שנכנסו אליה על רובם המוחלט של המוצרים (מי זוכר שהיה משלוח חינם בהזמנות של מעל 49$).

אם זה לא מאמזון, אז ככל הנראה יהיה צורך לשלם מיסים מקומיים ולהשתמש בחברת שילוח צד ג' שתביא לארץ.

לכן המחיר בארץ צריך להיות אל מול מה האלטרנטיבה הקיימת (אם בכלל) להביא מחו"ל ומה ההפרשים, תחת הנושא של אחריות ושירות מקומי במקרה שצריך, אם צריך.

** מסכים לחלוטין שאין בעיה לעבוד עם שנאי, רשמתי גם מקודם. עבדתי ככה כמה שנים עם הימהה RXA710 הקודם שלי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #188 

מנסה להבין משהו...במידה והיה מדובר ברסיברים מחברות כגון מרנץ או דנון או ימהה אנשים לא היו חופרים כך כך הרבה על המחירים.

רוב הרסיברים של החברות הנ"ל מתומחרים מאוד גבוה ואין על כך תרעומת ובאז תיקשורתי בפורום.

האים מישהו בדק מה היה מחירם שך ה DENON X8500 או ה MARANTZ 8012 או ה YAMAHA 3080 כאשר הם יצאו לשוק?

המחירים שלהם היו בשמיים אבל זה בסדר כי אלו חברות מוכרות ואהודות על רוב האנשים בפורום, אבל בכל דגם אשר יצא לא שינו שום דבר מהותי אים ביכלל.

מערכות הכיול שלהם עוד מימי מתושלח ולא ברמה של האנתם או של ארקם או נאד או כל יצרן אכותי שהוא לא מיינסטרים.

אים כל הכבוד לחברות הנ"ל הם עמוסים בפיצ'רים וזהו, מעבר לקישוטים האלו הם לא מישתווים לאנתם או לנאד בשום אספקט.

מי שיכול לרכוש שיקנה ויתחדש ומי שלא יכול שיתחיל לחסוך.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #189 

@masteraudio
משה, אבל זו הנקודה שאני מנסה להעביר...
שאני חושב שאין בעיה עם המחירים שיש בארץ על הסדרה החדשה, בהשוואה למה שניתן להשיג בחו"ל.
אל מול התמורה המתקבלת / אלטרנטיבה, בדגש חד ביותר על מערכת הכיול.
לא מדבר על שאר הדברים, רק מערכת כיול. פרמטר סופר חשוב בעיניי.

זאת גם מעבר לעובדה שאנתם תמיד היו מתומחרים יותר יקרים מהמיינסטרים השוטף (בצדק או לא, כבר לא משנה), ככה שאין חדש תחת השמש או משהו שלא היינו רגילים לראות בעבר.
.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #190 

אל תשכחו את נושא השירות, לפעמים בקניה לא אכפת אבל כשיש בעיה מבינים כמה זה חשוב וזאת חנות מתמחה עם תעודות

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #191 

לגבי השרות ושרות הלקוחות של פיוצ'ר אין עוררין ביכלל.

שרות ויחס ברמה הגבוהה ביותר גם כשקורה הנורא מכל מבחינת הלקוח, ואני רושם זאת מניסיון.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #192 

31/12/2020 15:35  
Eliran15 כתב:
אל תשכחו את נושא השירות, לפעמים בקניה לא אכפת אבל כשיש בעיה מבינים כמה זה חשוב וזאת חנות מתמחה עם תעודות
...
משער שפיוצ'ר לא פותחים מעבדה למתן שירות לאנטם והשירות ינתן במעבדת "טופ אודיו"

לי כיום אין ציפיות בנושא השירות מהיבואנים בארץ שמרביתם מוציאים למיקור חוץ

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #193 

31/12/2020 15:27  
masteraudio כתב:
מנסה להבין משהו...במידה והיה מדובר ברסיברים מחברות כגון מרנץ או דנון או ימהה אנשים לא היו חופרים כך כך הרבה על המחירים.

רוב הרסיברים של החברות הנ"ל מתומחרים מאוד גבוה ואין על כך תרעומת ובאז תיקשורתי בפורום.

האים מישהו בדק מה היה מחירם שך ה DENON X8500 או ה MARANTZ 8012 או ה YAMAHA 3080 כאשר הם יצאו לשוק?

המחירים שלהם היו בשמיים אבל זה בסדר כי אלו חברות מוכרות ואהודות על רוב האנשים בפורום, אבל בכל דגם אשר יצא לא שינו שום דבר מהותי אים ביכלל.

מערכות הכיול שלהם עוד מימי מתושלח ולא ברמה של האנתם או של ארקם או נאד או כל יצרן אכותי שהוא לא מיינסטרים.

אים כל הכבוד לחברות הנ"ל הם עמוסים בפיצ'רים וזהו, מעבר לקישוטים האלו הם לא מישתווים לאנתם או לנאד בשום אספקט.

מי שיכול לרכוש שיקנה ויתחדש ומי שלא יכול שיתחיל לחסוך.
...
האם יש סיבה מיוחדת אשר מטרידה אותך בתגובות לגבי תמחור המכשירים ?
היות וזה שרשור של המכשירים החדשים של - ANTHEM נראה לי שזה המקום הטבעי ביותר
להגיב על כל נושא שקשור למכשירים המדוברים וזה כולל גם תמחור וכל חבר יכול להביע את דעתו בנושא .
אם מפריע לך תמחור של מכשירים אחרים של יצרנים אחרים ואתה מעוניין לדבר על הנושא פתח שרשור על
הנושא ויתכן שתקבל תגובות . ובדיוק אותו הדבר לגבי אילו מכשירים של אילו יצרנים טובים
יותר אם הנושא מציק לך / חשוב לך. פתח שרשור ותקבל תגובות .

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #194 

ברמת העקרון, קשה לי לעכל רכישת רסיבר הייי אנד ב-2021 ללא תמיכה מלאה ב 2.1.
הרי מכשיר כזה אמור לשמש את הרוכש לפחות ב 5 שנים הקרובות...והרבה הרבה לפני כן 8K יהיה הסטנדרט.
אז נכון שאנתם מבטיחים ששידרוג /החלפת כרטיס עתידית אפשרית.
מישהו שמע או יודע באיזו עלות...?
יהיה די מבאס שבעוד חצי שנה לדוגמא, המכשיר ימכר "מהקופסא" עם 2.1 ובמחיר דומה או נמוך יותר.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #195 

01/01/2021 11:10  
טלHD כתב:
הרי מכשיר כזה אמור לשמש את הרוכש לפחות ב 5 שנים הקרובות...והרבה הרבה לפני כן 8K יהיה הסטנדרט.
יהיה די מבאס שבעוד חצי שנה לדוגמא, המכשיר ימכר "מהקופסא" עם 2.1 ובמחיר דומה או נמוך יותר.
...
אין עדיין תמחור להחלפה. אני חושב שאמורים להתחיל לשלוח מוצרים לקראת סוף החודש ואז בטח יהיו פרטים (גם אין עדיין PDF של מפרט סופי באתר החברה) . צריך לחכות לתמחור של היבואן כי בוודאי יהיו עלויות יבוא ומיסוי.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #196 

01/01/2021 11:10  
טלHD כתב:
...
זה מסכם הכל! מדוע יש להמתין ולא לקנות את הסדרה החדשה של אנטם בשלב זה!

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #197 

01/01/2021 11:35  
carmonle כתב:
זה מסכם הכל! מדוע יש להמתין ולא לקנות את הסדרה החדשה של אנטם בשלב זה!
...
החלטה של מי שמתעניין. מי שרוצה להנות מההנחה הראשונית יתכן שמתאים לו לקחת את הסיכון האפשרי של עלויות שדרוג גבוהות. יתכן שאחרי שיקלול ההנחה מינוס עלות ההחלפה זה עדיין יהיה משתלם. גם אין נתונים כמה יעלה המכשיר אחרי שיוצע עם 2.1 מובנה כבר. אולי המחיר יעלה? סביר להניח שלא כי הוא כבר יקר יותר מהדגם הקודם, אבל אין לדעת.
באופן אישי אם הייתי בעניין היתי מחכה לדור 2 לקבל מוצר סופי, אלא כמובן הייתי במצב שאין לי משהו אחר להשתמש בו כרגע ואני חייב רסיבר מיידית.

yoscheck
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #198 

מישהו יודע היכן מיוצר הAnthem mrx1140?

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר