לא הצלחתי להבין את החיפוש במכשיר במובייל, יש תיקיות שלא מופיעות וחלק שכן, בלי קשר למה שמסונכרן עם פוטוס ומה שלא....
יכול להיות שלא שחקתי עם זה מספיק כדי להבין את העניין.

לא הצלחתי להבין את החיפוש במכשיר במובייל, יש תיקיות שלא מופיעות וחלק שכן, בלי קשר למה שמסונכרן עם פוטוס ומה שלא....

ניסיתי למחוק דרך הדפדפן (כרום) וגם דרך האתר..17/11/2020 9:45oferlaor כתב:מוזר, הכל נראה תקין ואצלי זה מחזיק מלא זמן....
אולי נסה לאפס קוקיז (יש בתחתית כל עמוד אופציה כזו) יתכן שמשהו השתבש....

למיטב זכרוני אכן יש גוון מעט שונה להודעות "שלך".17/11/2020 13:50Kondo10 כתב: משהו שראיתי אך לא הייתי בטוח, עכשיו אני בטוח. שנכנסים להודעות חדשות, יש הפדרדה בין הודעות שנקראו לבין שלא
בצורה יותר בולטת בצבעים מאשר בעבר, למרות שאני חושב שעדיין הצבעים לא מספיק ברורים. (יותר כחול אולי)
אבל, הצבע של הודעות שלא נקראו, והייתי שותף בכתיבה שם , מעט יותר בהיר בצבע, מאשר הודעות שלא נקראו שלא כתבתי שם.
נראה לי מעט מוזר? או שאני מפספס משהו....

בדקתי ואנחנו בגוונים זהים למה שהיה באתר הישן. זה יהיה מאוד קשה לשפר את הכל בלי להכנס למערבולת של שינויים וזה "כן לטעמי" וזה "פחות לטעמי"17/11/2020 13:50Kondo10 כתב: משהו שראיתי אך לא הייתי בטוח, עכשיו אני בטוח. שנכנסים להודעות חדשות, יש הפדרדה בין הודעות שנקראו לבין שלא
בצורה יותר בולטת בצבעים מאשר בעבר, למרות שאני חושב שעדיין הצבעים לא מספיק ברורים. (יותר כחול אולי)
אבל, הצבע של הודעות שלא נקראו, והייתי שותף בכתיבה שם , מעט יותר בהיר בצבע, מאשר הודעות שלא נקראו שלא כתבתי שם.
נראה לי מעט מוזר? או שאני מפספס משהו....

קורה גם לי התדירות גבוהה17/11/2020 18:53Nba כתב: עופר, שמתי לב שזה קורה כשאני לוחץ על "השרשורים שלי".
עדיין זה ממשיך לנתק אותי...

זה מקפיץ את הדף הזה ללוגאין17/11/2020 19:54oferlaor כתב: אני פשוט לא רואה אצלי את הבעיה. מחובר במספר מחשבים, כל היום לוחץ על "הודעות חדשות".
ננסה לשחזר....
אגב, איך אתם עושים לוגאין? דרך הלוגאין הראשי (בכפתור התכלת שב - toolbar הראשי)? או בדרך אחרת?...

זה לינק לעמוד הלוגאין. מאיפה הבאת את הלינק?17/11/2020 20:22Nba כתב:זה מקפיץ את הדף הזה ללוגאין17/11/2020 19:54oferlaor כתב: אני פשוט לא רואה אצלי את הבעיה. מחובר במספר מחשבים, כל היום לוחץ על "הודעות חדשות".
ננסה לשחזר....
אגב, איך אתם עושים לוגאין? דרך הלוגאין הראשי (בכפתור התכלת שב - toolbar הראשי)? או בדרך אחרת?...
https://htmag.co.il/forum?q=dWNwLnBocD9tb2RlPWxvZ2lu
שים לב שזה קורה כשלוחצים על שרשורים שלי ולא הודעות חדשות.....

קוד: בחירת הכל
<?php
echo number_format("9530953");
?>
// 9,530,953