רוצים להתנתק מהוט? קחו יום חופש מהעבודה, וכמה כדורי הרגעה בצד
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
האתר לא מנתק אותך, הוא מאפשר לך לשלוח בקלות בקשה לניתוק דרך הפקס.
אם הם(הוט) מתעלמים מהבקשות זה כבר עבירה על החוק מצידם ואין לך ברירה אלא להתנהל מולם, בין אם בטלפון או משפטית.
בכל מקרה לרוב עוזר פשוט להגיד להם דברים כמו "אני עובר לחו"ל לצמיתות, או שחזרת בתשובה, זה עצוב שצריך למצוא תירוצים כדי שינתקו אותך, אבל זה מועיל יותר בחלק מהמקרים.
בתור אחד שהתנתק מהם לפני חצי שנה, זה לא מסובך כמו שפשוט צריך להיות עקשן ולעמוד על שלך מולם.
אם הם(הוט) מתעלמים מהבקשות זה כבר עבירה על החוק מצידם ואין לך ברירה אלא להתנהל מולם, בין אם בטלפון או משפטית.
בכל מקרה לרוב עוזר פשוט להגיד להם דברים כמו "אני עובר לחו"ל לצמיתות, או שחזרת בתשובה, זה עצוב שצריך למצוא תירוצים כדי שינתקו אותך, אבל זה מועיל יותר בחלק מהמקרים.
בתור אחד שהתנתק מהם לפני חצי שנה, זה לא מסובך כמו שפשוט צריך להיות עקשן ולעמוד על שלך מולם.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
שאלה אליך: אתר נתק לא שולח את הפקס בעצמו? אני צריך להדפיס את הדף ולשלוח בפקס בעצמי? שאני אבין. כי הם לא שלחו לי את הפקס.IamEzio כתב:האתר לא מנתק אותך, הוא מאפשר לך לשלוח בקלות בקשה לניתוק דרך הפקס.
בתור אחד שהתנתק מהם לפני חצי שנה, זה לא מסובך כמו שפשוט צריך להיות עקשן ולעמוד על שלך מולם....
·אני לא אמציא שום תירוץ, אמרתי להם בפרצוף שאני מתנתק בגלל שהנציגים שלהם ניתקו לי בפרצוף את הטלפון והשאירו אותי על המתנה בלי הפסקה.
אם היית רואה מה עברתי איתך השבוע היית נדהם,
באמצע שיחה עם נציג, הוא אומר לך חכה רגע, ומשאיר אותך 30 דקות על המתנה - עד שאתה מתייאש ומנתק
או שרק התקשרתי לשאול את הוט מובייל עד מתי הם פתוחים, והנציגה אחרי כמה שאלות שלי - ניתקה לי את הטלפון
או - שהם חוזרים אליי, עושים צלצול אחד ומנתקים - כדי שבמערכת ייחשב להם שהם סיימו את הטיפול , ואני לא עניתי.
לבסוף - מתקשר אליי נציג 10 פעמים ביום, וגם להורים שלי, ומנסה לשכנע אותי להישאר ושהוא ייתן לי את המספר האישי שלו אם תהיה בעיה.
הם פשוט נבלות, אני צופה עכשיו בצורה פיראטית בערוצים שלהם, דרך סטרימר.
שאלה אליך: אתר נתק לא שולח את הפקס בעצמו? אני צריך להדפיס את הדף ולשלוח בפקס בעצמי? שאני אבין. כי הם לא שלחו לי את הפקס.
אתר נתק שולח בעצמו את הפקס
התהליך הוא כזה:
1. באתר אתה יוצר בקשה לניתוק
2. שולחים לך אימייל לאישור הבקשה ואתה צריך לאשר
3. אתה מקבל לאימייל אישור שהפקס נשלח בהצלחה
התהליך הוא כזה:
1. באתר אתה יוצר בקשה לניתוק
2. שולחים לך אימייל לאישור הבקשה ואתה צריך לאשר
3. אתה מקבל לאימייל אישור שהפקס נשלח בהצלחה
·lior777 כתב:wnetanel שלום,
מה עושה במצב ששלחתי דרכם פקס להוט וקיבלתי אישור במייל נשלח ועבר שבוע והוט טוענים שלא התקבל כלום ?...
שלום ליאור,
אנא שלח אליי דוא״ל לכתובת [email protected] או דרך האתר עם פרטי הבקשה ואשמח לראות איך אוכל לעזור.
תודה,
נתנאל וכשטיין,
אתר נתק.
נערך לאחרונה על ידי wnetanel ב 23/04/2018 10:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אחרי חשבונית אחרונה של 500₪ בעקבות משחק של הילדה בvod
מתוכנן בשני לזרוק להם הציוד קצה הפרצוף העמדת הוט מובייל בעפולה
מתוכנן בשני לזרוק להם הציוד קצה הפרצוף העמדת הוט מובייל בעפולה
מישהו יכול לומר מניסיון האם ששימור מנתקים טריפל הם ישר סוגרים את הערוצים ואינטרנט או במתכונת הישנה שצריך לבוא טכנאי לאסוף ציוד ואז מנתקים תכלס..?
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 29/04/2018 20:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.