רוצים להתנתק מהוט? קחו יום חופש מהעבודה, וכמה כדורי הרגעה בצד
-
tig3r
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
בשעות האחרונות אני במסע טלפונים עם נציגי הוט, המנוי שלי מוקפא,
בהתחלה התקשרתי בכדי לסדר משהו במנוי, התקשרתי לתמיכה הטכנית, באמצע השיחה הנציגה טוענת שהיא מייד תחזור ותמשיך את הטיפול - היא חוזרת , מצלצלת צלצול אחד - ומנתקת . זהו, היא מבחינתה סייימה את הטיפול.
מדוע צלצול אחד? בכדי שיירשם שהיא ניסתה לחזור אליכם אך לא הייתה תשובה. (ניקתה את עצמה מאחריות)
הפעם אתם מתקשרים לשירות לקוחות, מבקשים להתנתק - הנציגה שואלת מדוע? ומייד מנתקת את השיחה!
אתם מתקשרים שוב לשירות לקוחות, לא מוותרים, ממתינים לנציג, עוד לפני שהוא מדבר, השיחה מתנתקת.
מתקשרים שוב, ממתינים, הפעם עונה נציגה שטוענת שהיא משירות הודעות, יש עומס רב ושנשאיר מספר טלפון ו"יחזרו אלינו" אנחנו הפעם לא נופלים בפח, מתעקשים להמשיך להמתין.
לאחר 5 דקות עונה הנציגה(ממש עמוס הא?) - עונה הנציגה, מבקשים להתנתק, היא שואלת מדוע, ואנו מסבירים שזה בגלל השירות החרא, והניתוקים שלהם בפרצוף. ולוחצים עליה שתנתק את המנוי...
לבסוף היא שולחת בקשת ניתוק - ונציג יחזור אלינו עד 24 שעות
למי שלא יודע, הנציג שחוזר זה תמיד נציג שמנסה לשכנע אותכם להישאר, הוא מבין ללביכם תמיד.....
מחר נצטרך לבקש שוב להתנתק מהנציג שיתקשר, ורק אז ננותק.
בהתחלה התקשרתי בכדי לסדר משהו במנוי, התקשרתי לתמיכה הטכנית, באמצע השיחה הנציגה טוענת שהיא מייד תחזור ותמשיך את הטיפול - היא חוזרת , מצלצלת צלצול אחד - ומנתקת . זהו, היא מבחינתה סייימה את הטיפול.
מדוע צלצול אחד? בכדי שיירשם שהיא ניסתה לחזור אליכם אך לא הייתה תשובה. (ניקתה את עצמה מאחריות)
הפעם אתם מתקשרים לשירות לקוחות, מבקשים להתנתק - הנציגה שואלת מדוע? ומייד מנתקת את השיחה!
אתם מתקשרים שוב לשירות לקוחות, לא מוותרים, ממתינים לנציג, עוד לפני שהוא מדבר, השיחה מתנתקת.
מתקשרים שוב, ממתינים, הפעם עונה נציגה שטוענת שהיא משירות הודעות, יש עומס רב ושנשאיר מספר טלפון ו"יחזרו אלינו" אנחנו הפעם לא נופלים בפח, מתעקשים להמשיך להמתין.
לאחר 5 דקות עונה הנציגה(ממש עמוס הא?) - עונה הנציגה, מבקשים להתנתק, היא שואלת מדוע, ואנו מסבירים שזה בגלל השירות החרא, והניתוקים שלהם בפרצוף. ולוחצים עליה שתנתק את המנוי...
לבסוף היא שולחת בקשת ניתוק - ונציג יחזור אלינו עד 24 שעות
למי שלא יודע, הנציג שחוזר זה תמיד נציג שמנסה לשכנע אותכם להישאר, הוא מבין ללביכם תמיד.....
מחר נצטרך לבקש שוב להתנתק מהנציג שיתקשר, ורק אז ננותק.
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
מייל ופקס,בלי כאבי ראש.
- זרובבלה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 115
שיטת הצלצול והניתוק ידועה, כך גם יס עשו בזמן השקת מבצע ה- ultimate.
מעבר לכך, ביס הרחיקו לכת ומצאו שיטה חדשה לנסות לתסכל אנשים שבכל זאת בחרו להישאר על הקו ולחכות לנציג שירות - כשבהודעה המוקלטת נאמר "אם ברצונכם להמשיך לחכות לנציג שירות לחצו על #" - הלחיצה לא התקבלה, ההודעה הושמעה 3-4 פעמים ורק לאחר מכן הלחיצה התקבלה - כמה שלא לחצת על המקש, כלום.
רק אחר לופ של 3-4 פעמים הלחיצה התקבלה.
אז מי יותר גרוע?
מעבר לכך, ביס הרחיקו לכת ומצאו שיטה חדשה לנסות לתסכל אנשים שבכל זאת בחרו להישאר על הקו ולחכות לנציג שירות - כשבהודעה המוקלטת נאמר "אם ברצונכם להמשיך לחכות לנציג שירות לחצו על #" - הלחיצה לא התקבלה, ההודעה הושמעה 3-4 פעמים ורק לאחר מכן הלחיצה התקבלה - כמה שלא לחצת על המקש, כלום.
רק אחר לופ של 3-4 פעמים הלחיצה התקבלה.
אז מי יותר גרוע?
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
חייב לציין שלי באופן אישי לא הייתה בעיה להתנתק משתי החברות (מאז כבר הספקתי לחזור ליס)
שליחת מכתב דרך ״נתק״, טלפון אחד משימור וזהו.
מה שכן, ״פלאפון״ בזמנו שיגעו אותי ולאחר שהתנתקתי מהם היו מתקשרים אלי כמה פעמים בשבוע בניסיונות להחזיר אותי.
לא עזר חסימת המספרים, צעקות ו/או ניתוק בפנים ועוד כמה דברים שהספקתי לשכוח.
הדבר היחיד שעזר היה לכתוב להם מכתב מנוסח היטב שמאיים בתביעה.
שליחת מכתב דרך ״נתק״, טלפון אחד משימור וזהו.
מה שכן, ״פלאפון״ בזמנו שיגעו אותי ולאחר שהתנתקתי מהם היו מתקשרים אלי כמה פעמים בשבוע בניסיונות להחזיר אותי.
לא עזר חסימת המספרים, צעקות ו/או ניתוק בפנים ועוד כמה דברים שהספקתי לשכוח.
הדבר היחיד שעזר היה לכתוב להם מכתב מנוסח היטב שמאיים בתביעה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
בגלל השירות הגרוע שלהם מעולם לא חשבתי להצטרף להוט ואני לא מבין איך אנשים בכלל מצטרפים לחברה הזו.
בבזק ובזק בינלאומי מעולם לא קיבלתי שירות כזה גרוע.
בבזק ובזק בינלאומי מעולם לא קיבלתי שירות כזה גרוע.
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
@liorp
·גם בזק (תשתית) לא טלית שכולה תכלת.
מבטיחים 100 מגה ושהטכנאי מגיע להתקין מתברר שהמקס׳ הוא 40…
·גם בזק (תשתית) לא טלית שכולה תכלת.
מבטיחים 100 מגה ושהטכנאי מגיע להתקין מתברר שהמקס׳ הוא 40…
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- liorp
-
- חבר ותיק

נכון. אפשר לבדוק מראש לפני שמצטרפים במוקד הטכני של בזק מה המהירות המירבית בתשתית שמגיעה לבית.
אבל מקרים של ניתוקי שיחות וכל סיפורי האימה על השירות של הוט לא חוויתי בבזק.
אבל מקרים של ניתוקי שיחות וכל סיפורי האימה על השירות של הוט לא חוויתי בבזק.
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
אני התנתקתי בהצלחה מגורמים גרועים יותר
דרך אתר נתק
דרך אתר נתק
- Gershon99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1111
כן גם לי זה קרה עם המנוי של גיסי כשביקשתי להתנתק כדי לסגור לו עסקה טובה.
מרגיז מאוד העניין שהם מתקשרים צילצול אחד ומנתקים ואז אתה מתקשר ואומר להם את זה ואומרים לך "אבל התקשרנו ולא עניתם"...
מרגיז מאוד העניין שהם מתקשרים צילצול אחד ומנתקים ואז אתה מתקשר ואומר להם את זה ואומרים לך "אבל התקשרנו ולא עניתם"...
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
פקס קצר ל 1801-700-701 ואיזכורו במייל ל [email protected]
והליך הניתוק מתחיל לרוץ.
כל שיחה שתקבל עם הצעות כאילו "מפתות" ענה בשלילה.
אבל הם עוד יעקצו אותך...
לאחר שניתקתי את הורי,(ומעבר לקודי) עקצו. אבל אני עוד רוצה לברר את הנושא.
והליך הניתוק מתחיל לרוץ.
כל שיחה שתקבל עם הצעות כאילו "מפתות" ענה בשלילה.
אבל הם עוד יעקצו אותך...
לאחר שניתקתי את הורי,(ומעבר לקודי) עקצו. אבל אני עוד רוצה לברר את הנושא.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
לדעתי אפשר דרך אתר נתק, דרך צ'אט ודרך פקס - כולם טובים יותר מלהמתין בטלפון.
- GiladY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
אני מקווה לא לצאת טמבל, אולי אני לא מודע לבעיות שקיימות היום בשירות - אבל למה לא לגשת למרכז שירות ולהחזיר ציוד ? סוגרים את המנוי על המקום. פניתי דרך הצ'ט וביקשתי להתנתק. ביצעתי צילום מסך להוכחת הפניה. הוכחה נוספת - שלחתי פקס עם אישור קבלה. טלפונית, חזר נציג שאמר שהמנוי מוקפא ויצרו איתי קשר לתיאום טכנאי שיאסוף את הציוד. חיכיתי כל השבוע, כ4 ימים, לא חזרו אלי. אני חושב שהם מתחייבים לחזור אליך תוך יום עסקים אחד, אבל לא חזרו. אספתי את כל הציוד והחזרתי בעצמי (כולל הכבלים שקיבלתי מהם) וניתקו אותי על המקום. זה היה במרכז שירות בפ"ת. למחרת פנתה אלי נציגה וביקשה לדעת למה התנתקתי. כדי שיפסיקו לצלצל ממחלקת מכירות כל כמה זמן (הם עושים את זה), אמרתי לה שכבר חיברו אותי לחברה אחרת ואני לא מעוניין. מאז הספקתי לחזור.
- liorp
-
- חבר ותיק

אחרי כל הסיפור הזה עוד חזרת להוט? יפה שיש לך נכונות לתת הזדמנות שניה לחברה.GiladY כתב:אני מקווה לא לצאת טמבל, אולי אני לא מודע לבעיות שקיימות היום בשירות - אבל למה לא לגשת למרכז שירות ולהחזיר ציוד ? סוגרים את המנוי על המקום. פניתי דרך הצ'ט וביקשתי להתנתק. ביצעתי צילום מסך להוכחת הפניה. הוכחה נוספת - שלחתי פקס עם אישור קבלה. טלפונית, חזר נציג שאמר שהמנוי מוקפא ויצרו איתי קשר לתיאום טכנאי שיאסוף את הציוד. חיכיתי כל השבוע, כ4 ימים, לא חזרו אלי. אני חושב שהם מתחייבים לחזור אליך תוך יום עסקים אחד, אבל לא חזרו. אספתי את כל הציוד והחזרתי בעצמי (כולל הכבלים שקיבלתי מהם) וניתקו אותי על המקום. זה היה במרכז שירות בפ"ת. למחרת פנתה אלי נציגה וביקשה לדעת למה התנתקתי. כדי שיפסיקו לצלצל ממחלקת מכירות כל כמה זמן (הם עושים את זה), אמרתי לה שכבר חיברו אותי לחברה אחרת ואני לא מעוניין. מאז הספקתי לחזור....
-
tig3r
-
- חבר פעיל מאוד

אתר נתק לא פועל אנשים !
הם לא שולחים את הפקס בכלל, מאתמול אני מחכה שהם ישלחו את הפקס שלי , וכלום
הקלקתי על המייל שקיבלתי מהם לאישור שליחת הפקס, כבר מספר פעמים הקלקתי, הם לא שלחו את הפקס.
גם דרך הצור קשר שלהם באתר מופיעה שגיאה לאחר שיוצרים קשר.
נראה לי שהאתר מת.
היום איחרתי ב20 דקות והם סגרו את הדלת של המרכז שירות של הוט מובייל, מחר אחזיר להם את הציוד.
היום הם התקשרו אליי פעמיים.
החברות האלה שקרניות, קשה מאוד לברוח מהם, ואחר כך הם מחייבים אותך בכל מיני "חיובים שנשארו"
הקלקתי על המייל שקיבלתי מהם לאישור שליחת הפקס, כבר מספר פעמים הקלקתי, הם לא שלחו את הפקס.
נראה לי שהאתר מת.
היום איחרתי ב20 דקות והם סגרו את הדלת של המרכז שירות של הוט מובייל, מחר אחזיר להם את הציוד.
החברות האלה שקרניות, קשה מאוד לברוח מהם, ואחר כך הם מחייבים אותך בכל מיני "חיובים שנשארו"
- wnetanel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
שלום טייגר,tig3r כתב:אתר נתק לא פועל אנשים !
נראה לי שהאתר מת.
החברות האלה שקרניות, קשה מאוד לברוח מהם, ואחר כך הם מחייבים אותך בכל מיני "חיובים שנשארו"...
שמי נתנאל ואני מנהל אתר נתק.
אתר נתק שם לעצמו כמטרה לאפשר ולפשט את התהליך לצרכן מול חברות התקשורת השונות, וכמובן גם לאפשר לקבל שירותים דומים בעלויות מיוחדות לגולשי האתר.
המערכת מנותרת ברמה יומית ואנו עושים כל מאמץ על מנת לוודא שכל הבקשות נשלחות ויש לנו אינדיקציה כי בוצעה השליחה בהצלחה.
אודה לך אם תוכל לשלוח לי פרטים על הבקשה ששלחת על מנת שאוכל לאתר מידע עליה.
תוכל לשלוח לי לכתובת האתר: [email protected]
או דרך טופס הצור קשר (אכן הייתה בעיה בטופס הצור קשר בימים האחרונים והיא טופלה)
או דרך הודעה פרטית כאן בפורום
ואשמח לעזור.
תודה,
נתנאל וכשטיין.
-
tig3r
-
- חבר פעיל מאוד

·תודה נתנאל, שלחתי לך את כל הפרטים למייל שציינתwnetanel כתב:שלום טייגר,......
אתר נתק שם לעצמו כמטרה לאפשר ולפשט את התהליך לצרכן מול חברות התקשורת השונות, וכמובן גם לאפשר לקבל שירותים דומים בעלויות מיוחדות לגולשי האתר.
המערכת מנותרת ברמה יומית ואנו עושים כל מאמץ על מנת לוודא שכל הבקשות נשלחות ויש לנו אינדיקציה כי בוצעה השליחה בהצלחה.
ואשמח לעזור.
תודה,
נתנאל וכשטיין....
עדכון אנשים:
הוט הטרידו אותי המון פעמים בבקשות לשכנע אותי לא להתנתק, התקשר אליי נציג שטוען שהוא ייתן לי את המספר האישי שלו אם תהיה בעיה, ועוד שלל שיטות
הם גם שיקרו עליי בהתחלה שהם שלחו את הבקשת ניתוק, נאלצתי להתקשר אליהם עוד המון פעמים והם טירטרו אותי המון מאז פתיחת הפוסט פה.
גם כשהתקשרתי להוט מובייל לברר אם הם פתוחים להחזרת הציוד, הנציגה אחרי 2 שאלות שלי ניתקה לי (החזירה אותי לתפריט האוטומטי)
פשוט בושה של נציגים
לברוח מהם !!!!
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
אני התנתקתי מ-YES בפניה אחת לאתר נתק
הפתיע אותי כמה שזה היה קל
הפתיע אותי כמה שזה היה קל
- loko11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 478
גם אני הייתי שבוי שלהם עד שיום אחד החלטתי שאני בקושי צופה בערוצים שלהם ומספיק לי אינטרנט וקו טלפון
אני כבר שנים מחובר לעידן פלוס ומושך סרטים מהאינטרנט ואין מבסוט ממני. מחשבוניות של 330+ זה הפך ל 100 ש"ח (כן כן פי 3 יותר זול, ואני לא מרגיש שום צורך בערוצים האלו)
ממליץ לכל מי שלא מחובר ב"וריד" לכל ערוצי הטלויזיה...
אני כבר שנים מחובר לעידן פלוס ומושך סרטים מהאינטרנט ואין מבסוט ממני. מחשבוניות של 330+ זה הפך ל 100 ש"ח (כן כן פי 3 יותר זול, ואני לא מרגיש שום צורך בערוצים האלו)
ממליץ לכל מי שלא מחובר ב"וריד" לכל ערוצי הטלויזיה...
- liorp
-
- חבר ותיק

אינטרנט (69 ש"ח בחודש) ונטפליקס (40 ש"ח בחודש) ב-110 ש"ח בחודש יספק הרבה מהאנשים לדעתי.
מי שמפחד או קשה לו השינוי, מרגיש שמנוי יקר לחברות הוותיקות הוא גם יוקרתי או משכנע את עצמו שבשעתיים הפנויות ביום שיש לו בשביל לצפות בטלוויזיה הוא צריך 200 ערוצים, מוזמן להמשיך לשלם פי חמש ויותר.
מי שמפחד או קשה לו השינוי, מרגיש שמנוי יקר לחברות הוותיקות הוא גם יוקרתי או משכנע את עצמו שבשעתיים הפנויות ביום שיש לו בשביל לצפות בטלוויזיה הוא צריך 200 ערוצים, מוזמן להמשיך לשלם פי חמש ויותר.
-
tig3r
-
- חבר פעיל מאוד

·שלחתי לך מייל ל‫[email protected]‬ לפני 3 ימים, לא חזרת אליי עדיין, כמו כן האתר לא ניתק אותי מהוט עדיין - עברו 8 ימיםwnetanel כתב:שלום טייגר,......
ואשמח לעזור.
תודה,
נתנאל וכשטיין....
מה קורה?
אם אתה בעל האתר אז איפה הטיפול? או שיש פה מתחזה לבעל האתר?
נראה שהאתר לא ממש פעיל.
מחכה לטיפול, תודה