ויש לו את אותם פיצ'רים \ SPEC כמו של ה DENONS ... ? מערכת הכיול שונה את זה ראיתי...
בקיצור היית הולך על הסוני ולא על ה DENON 2400 ברגע האמת ?
תודה.
...
בדיעבד הייתי לוקח את ה Sony... למרות שזה (מבחינתי) יתרון בנקודות ובטח לא נוקאוט .. ואל תשכח שהתנסתי בו רק למספק שעות מועט.
מנגד --- ברמות המחיר האלו (אלו לא סדרות עילית עם כל הכבוד...) באמת שאין המון הבדל. רוב הכסף הולך לטובת כל הרשיונות ולטובת שיווק ..ומיעוטו לאלקטרוניקה.
לכן אל תשבור את הראש יותר מדי. אם יש לך מבצע טוב על הסוני, לך על זה ! אחרת גם ה 2400 Denon בוודאי שיתן לך אחלה תמורה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
E.W
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
שליחה
@sigamore
·
מסכים איתך
תודה ידידי , עזרת לי מאוד
gal-cohen
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
שליחה
עופרפולק כתב:ואיך קניתי את הסוני שלי אדון גל היקר
...
עופר היקר, אתה רכשת די מזמן כשהוא עוד היה מתחת לרדאר..
לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל כן מאחל בהצלחה למי שמתכנן.
אחלה רסיבר לדעתי, בכיף הייתי רוכש אם זה לא היה הימור. (אני לא אעמוד בזה אם אזמין וייעצר בדרך, יש לי פיוז קצר מאוד)
איתמר123
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 526
שליחה
זה חצי הימור, כי מדובר באמאזון ארה''ב, אם חלילה המוצר נתקע או לא מאושר על הידי המכס הם שולחים לך חדש / מציעים ביטול.
אני מכיר מישהו שרכש לפני שבועיים בערך.
Zachn
חבר ותיק
תגובות: 1538
שליחה
להזמין מאמזון ארהב לא משתלם כי צריך לקנות שנאי מתח שמתאים ל-500W לפחות שיעלה כמה מאות שקלים. עדיף לקנות מאירופה.
איתמר123
חבר פעיל במיוחד
שליחה
מחיר שנאי 350 ש''ח, מחיר הרסיבר 2650 ש''ח - 3000 ש''ח עד לבית דרך אמאזון ארה''ב, מפתה ביותר.
עופרפולק
חבר מכור קשה
תגובות: 7418
שליחה
אכן נכון עלה לי 2400 שקל ושנאי 500 שעלה 350
Sony 1040
Monitor mass
איתמר123
חבר פעיל במיוחד
שליחה
@עופרפולק
·
מה הפיל לך את ההחלטה לקחת את הסוני?
מחיר בזמנו לעומת דנון 2400/2300?
@איתמר123
·
@עופרפולק
.
@Zachn
.
אופה ,תגובה מהירה של מוכרן ראשון אמאזון ארהב שהוא מוכר רק : "we only have model for North American region."
לא נואש ממשיך לבדוק מול נוספים.
נערך לאחרונה על ידי E.W ב 01/03/2018 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
עופרפולק
חבר מכור קשה
תגובות: 7418
שליחה
שקניתי את הסוני עוד לא היה דנון 2300 ולא 2400 וגם עוד לא היה סוני 1050 60 70 ולא ה 80 לי יש את ה 1040 שקיבל ביקורת מעולה באתר סאונד אנד ויז׳ן
Sony 1040
Monitor mass
Zachn
חבר ותיק
שליחה
@איתמר123
מהשיחה הפרטית בינינו הבנתי שאתה די סגור כבר על ה-2400 לא? אלא אם כן יש משהו חזק מאוד שמושך אותך לכיוון הסוני, לדעתי הדנון תהיה בחירה עדיפה במחיר שקיבלת... לשיקולך
נערך לאחרונה על ידי Zachn ב 02/03/2018 1:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
E.W
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
שליחה
בהחלט נטייתי הייתה לכיוון הדנון , אבל החברים פה בשרשור בהחלט האירו את עיני עם הסוני...
יש לי זמן קצת להתלבט והסוני בדיל טוב הוא אופציה מצויינת להבנתי...
ממשיך לבדוק ומודה לך מאוד על כל המידע , תסכים איתי שיש התלבטות בין הסוני ל DENON 2400H
אם יש כאן חבר ששם ידו על הסוני במחיר נמוך מ 3000 שח אשמח לשיתוף המידע.
תודה גבר
נערך לאחרונה על ידי E.W ב 07/03/2018 19:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
איתמר123
חבר פעיל במיוחד
שליחה
Zachn כתב:@איתמר123
מהשיחה הפרטית בינינו הבנתי שאתה די סגור כבר על ה-2400 לא? אלא אם כן יש משהו חזק מאוד שמושך אותך לכיוון הסוני, לדעתי הדנון תהיה בחירה עדיפה במחיר שקיבלת... לשיקולך
...
·
אני בגדול די סגור על ה-2400...סביר להניח שבראשון אבצע את הרכישה פיזית.
אין לי דיל ברייקר שמושך אותי לסוני, התלבטויות חוזרת של רגע לפני רכישה/קבלת מוצר.
Zachn
חבר ותיק
שליחה
בהחלט שיש התלבטות, העניין הוא רק שאת הדנון אתה יכול לשמוע בארץ ואת הסוני לא, ולקנות רסיבר על עיוור זה קצת הימור. למרות שאני די בטוח שלא תתאכזב מהסאונד של שניהם. קשה לי להאמין שתמצא את הסוני כרגע מאירופה בפחות מ-3,000 אבל הלוואי ואתבדה.
אשמח לשמוע באיזה בעיות נתקלת או שמעת בשליחת הסוני?
eagle75
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
שליחה
@elki
·רכשתי את הסוני לפני כחודשיים-שלושה דרך אמזון איטליה (מכירה ושליחה על ידי אמזון עצמה). אצלי הגיע ללא בעיה תוך כשבוע וקצת עד הבית.
היו מספר אנשים כאן בפורום שלרוע מזלם הסוני נעצר במכס בגלל תדרי הווייפאיי של ה 5GB. אצל חלקם הוא שוחרר ללא בעיה ואצל חלקם אמזון שלחו אותו בחזרה. במקרה הזה, מדובר בעיכוב בזמן המשלוח כיון שאמזון שולחים את הרסיבר שוב בתקווה שבפעם השניה הוא לא יעצר במכס.
מדובר ברסיבר מאוד מוצלח שזכה בפרסים (כולל הרסיבר הטוב ביותר לקטגוריה שלו במספר אתרים נחשבים). אני באופן אישי מאוד התלבטתי אם לרכוש אותו ללא שמיעה. לבסוף החלטתי שמדובר בהימור לא גדול כיון שטובים ממני סיווגו אותו כאחד הרסיברים המוצלחים ביותר.
היה עדכון גרסה לפני כשבועיים שפתר מספר גליצים קטנים שעוד היו בו... (כולל זמן תגובה של התפריטים). כך שהוא אפילו טוב יותר היום ממה שסוקר לפני מספר חודשים באתרים שונים.
לא פחות חשוב יש לו OSD גם ב 4K. (ובימנו לכולם יש 4K, לא?), בנוסף לכל הפיצ'רים שקיימים היום בשוק.לגבי הסאונד, לא פחות ממדהים.