נפלה החלטה להחלפת רסיבר , ההתלבטות הגדולה היא בין ה 2400 ל 3400 DENON
התשובה הטרוויאלית היא כמובן ה 3400 , אך זה כמובן לא חד משמעי בהתאם לשיקולים שלי
אני רק לא הצלחתי להבין עד הסוף האם המחיר של ה 3400 שווה את ההבדלים וואם כן מהו ההבדל הכי משמעותי שיגביל אותי
כאשר השימושים שלי הם טלויזיית 4K , קולנוע ביתי מן הסתם , מוזיקה , אני לא זקוק לעוצמות ווליום יוצאות דופן , משתמש כרגע ב2 קדמיים וסנטר J מחברת JBL
אשמח אם מישהו יאיר את פניי האם אהיה מוגבל במידה ואחליט על 2400 ומהי המגבלה הכי משמעותית שהוא רואה
אגב אשמח לשמוע גם לגבי המלצות על רסיבר אחר שמישהו התנסה ועומד בסדרי הגודל מחיר שלי , בין X2400-X3400...
תודה מראש לכל העוזרים
אני רק לא הצלחתי להבין עד הסוף האם המחיר של ה 3400 שווה את ההבדלים וואם כן מהו ההבדל הכי משמעותי שיגביל אותי
כאשר השימושים שלי הם טלויזיית 4K , קולנוע ביתי מן הסתם , מוזיקה , אני לא זקוק לעוצמות ווליום יוצאות דופן , משתמש כרגע ב2 קדמיים וסנטר J מחברת JBL
אשמח אם מישהו יאיר את פניי האם אהיה מוגבל במידה ואחליט על 2400 ומהי המגבלה הכי משמעותית שהוא רואה
אגב אשמח לשמוע גם לגבי המלצות על רסיבר אחר שמישהו התנסה ועומד בסדרי הגודל מחיר שלי , בין X2400-X3400...
תודה מראש לכל העוזרים
נערך לאחרונה על ידי E.W ב 28/02/2018 17:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@elki
לי היה את ה X2300 וכרגע יש לי את ה X3300 .. למרות שמדובר בדור אחד לאחור, אני מאמין שהתשובה עדיין תחשב לתקפה...
לא ציינת מה תמהיל השימוש -- מוסיקה vs. ק"ב ? קח בחשבון שה Denon לא מצטיינים במוסיקליות יתר (כאמור עפ"י דעתי).
על כל פנים -- מהמידע שכן שיתפת אני יכול בכנות להמליץ לך ל"הסתפק" ב X2400. ההבדלים לא משמעותיים ומסתכמים ברובם במערכת כיול מתקדמת יותר, מעט יותר גמישות בעבודה עם ו/או סימולטנית ZONE2, הבדל מינורי (אל תתפוס אותי במילה.. ) במובן on screen display ... נדמה לי שה 2400 לא יודע להציג OSD תחת 4K ...
מבחינת מה שחשוב שבאמת -- איכות השמע ... בכנות ההבדל זניח או בפועל אינו קיים !!
במקרה האישי שלי, ה X2300 הוחזר לאמזון בעקבות תקלה (קורה -- אל תתרגש!) וצירוף מקרים מעניין בשילוב מבצע זמני על ה X3300 הביא אותי להוסיף כ 100 יורו בלבד כדי לשדרג לדגם הבכיר יותר.
אחרת - כנראה שהייתי ממשיך ונהנה מה X2300 הנאה רבה.
הסטאפ שלי למקרה שמעניין אותך הוא: קדמיים Dali Zensor 5, סנטר Dali Zensor Vokal, אחוריים B&W M1, סאב Klipsch R-10SW
לי היה את ה X2300 וכרגע יש לי את ה X3300 .. למרות שמדובר בדור אחד לאחור, אני מאמין שהתשובה עדיין תחשב לתקפה...
לא ציינת מה תמהיל השימוש -- מוסיקה vs. ק"ב ? קח בחשבון שה Denon לא מצטיינים במוסיקליות יתר (כאמור עפ"י דעתי).
על כל פנים -- מהמידע שכן שיתפת אני יכול בכנות להמליץ לך ל"הסתפק" ב X2400. ההבדלים לא משמעותיים ומסתכמים ברובם במערכת כיול מתקדמת יותר, מעט יותר גמישות בעבודה עם ו/או סימולטנית ZONE2, הבדל מינורי (אל תתפוס אותי במילה.. ) במובן on screen display ... נדמה לי שה 2400 לא יודע להציג OSD תחת 4K ...
מבחינת מה שחשוב שבאמת -- איכות השמע ... בכנות ההבדל זניח או בפועל אינו קיים !!
במקרה האישי שלי, ה X2300 הוחזר לאמזון בעקבות תקלה (קורה -- אל תתרגש!) וצירוף מקרים מעניין בשילוב מבצע זמני על ה X3300 הביא אותי להוסיף כ 100 יורו בלבד כדי לשדרג לדגם הבכיר יותר.
אחרת - כנראה שהייתי ממשיך ונהנה מה X2300 הנאה רבה.
הסטאפ שלי למקרה שמעניין אותך הוא: קדמיים Dali Zensor 5, סנטר Dali Zensor Vokal, אחוריים B&W M1, סאב Klipsch R-10SW
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@sigamore
איזה כיף , תודה על התשובה המהירה...
התמהיל הוא יותר ק"ב/ טלויזיה אבל גם מוסיקה/ סרטים שאני שומע דרך המחשב ...
עניין הכיול אני מסכים איתך שלגביי הוא לא כזה עקרוני למרות שאשמח להבין ולהתעסק עם זה...
קידמת אותי לעבר ההחלטה אשמח לשמוע עוד דעות לגבי הדגמים הספציפים
תודה חבר
·
עניין הכיול אני מסכים איתך שלגביי הוא לא כזה עקרוני למרות שאשמח להבין ולהתעסק עם זה...
תודה חבר
·
נערך לאחרונה על ידי E.W ב 28/02/2018 17:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
@elki
ההבדלים העיקריים:
- מערכת כיול מתקדמת יותר
- 10W יותר כח פר ערוץ (זניח)
אגב 3400H גם לא תומך ב-OSD על גבי 4K.
מה שכן, ההגברה של דגמי 1400H ודגמי 2400H שונה מזו שבדגמי 3400H ומעלה. בדגם 3400H כבר קיימים רכיבי הגברה שונים שמספקים ביצועים יותר טובים שקיימים בדגמי 4000/6000 לעבודה בעוצמות גבוהות יותר. דגם 3400H הוא גם הדגם הנמוך ביותר שמכיל את Audyssey MultEQ XT32 שנחשבת למערכת הכיול הכי מתקדמת שקיימת ברסיברים של דנון, וגם מכוונת את ה-EQ של הסאב אגב, שזה חשוב.
לא ציינת איזה קדמיים יש לך, אבל בתצורת 3.1 אתה יכול גם להסתפק ב-1400H ולא תרגיש יותר מדי הבדל, חוץ מביצועים של מערכת הכיול.
ההבדלים העיקריים:
- מערכת כיול מתקדמת יותר
- 10W יותר כח פר ערוץ (זניח)
אגב 3400H גם לא תומך ב-OSD על גבי 4K.
מה שכן, ההגברה של דגמי 1400H ודגמי 2400H שונה מזו שבדגמי 3400H ומעלה. בדגם 3400H כבר קיימים רכיבי הגברה שונים שמספקים ביצועים יותר טובים שקיימים בדגמי 4000/6000 לעבודה בעוצמות גבוהות יותר. דגם 3400H הוא גם הדגם הנמוך ביותר שמכיל את Audyssey MultEQ XT32 שנחשבת למערכת הכיול הכי מתקדמת שקיימת ברסיברים של דנון, וגם מכוונת את ה-EQ של הסאב אגב, שזה חשוב.
לא ציינת איזה קדמיים יש לך, אבל בתצורת 3.1 אתה יכול גם להסתפק ב-1400H ולא תרגיש יותר מדי הבדל, חוץ מביצועים של מערכת הכיול.
@Zachn
·
תודה איש על התגובה
הקדמיים שלי זה JBL TI600 דיי ישנים שכבר עברו שיפוץ והסנטר גם של JBL
מן הסתם אני אוסיף עוד שני רמקולים ל ק"ב וגם איזה סאב נחמד
התקציב לרמקולים מקסימום 1000 שח , אשמח לשמוע המלצות גם יד שנייה בא בחשבון
נראה לי שיותר כח פר ערוץ ב 10W לא מה שישבור אותי
נניח פורמט שמע שיכול להוות בעייה בהמשך ולא נתמך היה יכול להפריע לי... יש פורמט כזה ?
לגבי מערכת האודיסי , זה נושא שמעניין ויש בו בשר אך אני לא בטוח שהוא יהווה גורם מכריע בהחלטתי.
·
תודה איש על התגובה
הקדמיים שלי זה JBL TI600 דיי ישנים שכבר עברו שיפוץ והסנטר גם של JBL
מן הסתם אני אוסיף עוד שני רמקולים ל ק"ב וגם איזה סאב נחמד
התקציב לרמקולים מקסימום 1000 שח , אשמח לשמוע המלצות גם יד שנייה בא בחשבון
נראה לי שיותר כח פר ערוץ ב 10W לא מה שישבור אותי
נניח פורמט שמע שיכול להוות בעייה בהמשך ולא נתמך היה יכול להפריע לי... יש פורמט כזה ?
לגבי מערכת האודיסי , זה נושא שמעניין ויש בו בשר אך אני לא בטוח שהוא יהווה גורם מכריע בהחלטתי.
דווקא לדעתי מערכת הכיול צריכה להיות הפקטור הכי חשוב בהחלטה שלך, למרות שגם המערכת שקיימת ב-2400H לא פראיירית בכלל ותעשה את העבודה מצוין.
לגבי הרמקולים, 1,000 ש"ח לעוד שני רמקולים וסאב? לא קיים, אולי יד שניה משומשים מאוד אבל גם אני בספק. הייתי יותר חושב לכיוון 2,500 פלוס.
מבחינת פורמטים אין שום יתרון ל-3400H על פני ה-2400H, שניהם זהים.
לגבי הרמקולים, 1,000 ש"ח לעוד שני רמקולים וסאב? לא קיים, אולי יד שניה משומשים מאוד אבל גם אני בספק. הייתי יותר חושב לכיוון 2,500 פלוס.
מבחינת פורמטים אין שום יתרון ל-3400H על פני ה-2400H, שניהם זהים.
@Zachn
·
אחלה , תודה על התשובה ...
נראה לי שאתלבט עוד קצת ... הזמן הוא לא כזה לוחץ צבחינתי , אמטין עוד 2-3 חודשים ייתכן והמחיר של ה 3400 יירד קצת ואז אלך עליו ...
תודה חבר ,אגב יש לך עוד רסיבר שהייתה מכניס להתלבטות ?
·
אחלה , תודה על התשובה ...
נראה לי שאתלבט עוד קצת ... הזמן הוא לא כזה לוחץ צבחינתי , אמטין עוד 2-3 חודשים ייתכן והמחיר של ה 3400 יירד קצת ואז אלך עליו ...
תודה חבר ,אגב יש לך עוד רסיבר שהייתה מכניס להתלבטות ?
2400H ו-3400H הם כרגע הרסיברים הכי משתלמים שאתה יכול לקנות.
3400H מקביל לדגם 6012 של מרנץ ול RX-A1070 של ימאהה שעולים הרבה הרבה יותר ממנו בארץ (ה-1070 עולה 8,000 שקל לדוגמא)
מבחינת Value for Money, לדעתי אין יותר טוב. יש את STR-DN1080 של סוני אבל הוא לא נמכר בארץ ותלוי יבוא מאמזון ונתקל גם בבעיות ממשרד התקשורת בכניסה.
מבחינת ירידת מחיר סביר להניח שלא תהיה כי דגמים חדשים יצאו רק לקראת סוף השנה. המחיר עכשיו הוא הכי נמוך שהיה אי פעם, קשה לי להאמין שתהיה ירידה נוספת, לפני שנה 3300W עלה 4,700 מאמזון...
3400H מקביל לדגם 6012 של מרנץ ול RX-A1070 של ימאהה שעולים הרבה הרבה יותר ממנו בארץ (ה-1070 עולה 8,000 שקל לדוגמא)
מבחינת Value for Money, לדעתי אין יותר טוב. יש את STR-DN1080 של סוני אבל הוא לא נמכר בארץ ותלוי יבוא מאמזון ונתקל גם בבעיות ממשרד התקשורת בכניסה.
מבחינת ירידת מחיר סביר להניח שלא תהיה כי דגמים חדשים יצאו רק לקראת סוף השנה. המחיר עכשיו הוא הכי נמוך שהיה אי פעם, קשה לי להאמין שתהיה ירידה נוספת, לפני שנה 3300W עלה 4,700 מאמזון...
@LiorShap
אז למה הוא מקביל? לימאהה 583 שעולה חצי ממנו?
סדרה V של ימאהה מקבילה לסדרה S של דנון.
כל סדרה X של דנון מקבילה לסדרה A של ימאהה.
מדובר במגבר שעולה 1,000 דולר, כמעט כפול מ-683 של ימאהה ו-100 דולר יותר מ RX-A870
הוא בטוח לא מקביל לסדרה V, אלא רק ל-A.
הוא יותר חזק מ RX-A870:
https://www.crutchfield.com/S-VuRdqb3MD ... mmand.html
ומקביל לנתוני ה-1070:
https://www.crutchfield.com/S-pB7dNaYSM ... mmand.html
אתה מוזמן לבדוק אותי גם פה:
http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... -a870.html
שים לב לתגובה של jdsmoothie שהוא גורו ידוע ב-AVS:
Denon vs Marantz:
https://www.zkelectronics.com/compar...SR5012/U.S.A./
X3400H is a higher level model more comparable to the SR6012
Both models can do 7.2
Network audio formats are the same
All specs in SR5012 vs. X3400H are incorrect except Multi-analog input
Denon vs Yamaha:
https://www.zkelectronics.com/compar...0and%20Canada/
X3400H is a higher level model more comparable to the A1070
Both models can do 7.2
A870 vs X3400H - both models have same Sound Delay and DLNA version; X3400H features Spotify Connect via the HEOS app
מציע לך לבדוק לפני שאתה כותב שאני סתם מטעה.
אז למה הוא מקביל? לימאהה 583 שעולה חצי ממנו?
סדרה V של ימאהה מקבילה לסדרה S של דנון.
כל סדרה X של דנון מקבילה לסדרה A של ימאהה.
מדובר במגבר שעולה 1,000 דולר, כמעט כפול מ-683 של ימאהה ו-100 דולר יותר מ RX-A870
הוא בטוח לא מקביל לסדרה V, אלא רק ל-A.
הוא יותר חזק מ RX-A870:
https://www.crutchfield.com/S-VuRdqb3MD ... mmand.html
ומקביל לנתוני ה-1070:
https://www.crutchfield.com/S-pB7dNaYSM ... mmand.html
אתה מוזמן לבדוק אותי גם פה:
http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... -a870.html
שים לב לתגובה של jdsmoothie שהוא גורו ידוע ב-AVS:
Denon vs Marantz:
https://www.zkelectronics.com/compar...SR5012/U.S.A./
X3400H is a higher level model more comparable to the SR6012
Both models can do 7.2
Network audio formats are the same
All specs in SR5012 vs. X3400H are incorrect except Multi-analog input
Denon vs Yamaha:
https://www.zkelectronics.com/compar...0and%20Canada/
X3400H is a higher level model more comparable to the A1070
Both models can do 7.2
A870 vs X3400H - both models have same Sound Delay and DLNA version; X3400H features Spotify Connect via the HEOS app
מציע לך לבדוק לפני שאתה כותב שאני סתם מטעה.
נערך לאחרונה על ידי Zachn ב 01/03/2018 16:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

מצטרף להמלצתו של Zachn לגבי ה Sony STR-DN1080. אם תצליח לשים עליו יד אז לדעתי לא תצטער.elki כתב:@sigamore
תודה חבר
·...
אחרת כאמור - שני דגמי ה Denon האמורים יספקו לך תמורה והנאה
יצא לך כבר לשמוע מי מהרסיברים ?
- sigamore
- חבר מביא חבר

שמעתי את ה SONY לפני כחצי שנה אצל קולגה לעבודה בחו"ל. החבר בדיוק רכש את הרסיבר והזמין אותי אליו הבייתה להתרשם ממנו ומהמסך החדשelki כתב:@sigamore
·
היי
לגבי הסוני מאמאזון אפשר לקבל במחיר Order total: $773.49
שזה 2700 לערך
היית הולך עליו מבין הדנונים ?...
אני חייב להודות שממש הופתעתי ..! במיוחד מהביצועים בסטריאו. עד כדי כך שאפילו נסיתי לבדוק אפשרות לרכוש שם בלונדון ולהביא איתי במזוודה
בסוף כאמור ירדתי מהרעיון אבל עדיין זוכר את הרסיבר הזה ממש לטובה !!
שים לב לדבר אחד -- לא יודע באיזה אמזון בדקת אבל לפי המחיר יש לי הרושם שזה בארה"ב .. אם כך בדוק את עניין הוולטא'ז !!
@elki
מבחינת פיצ'רים על הנייר שניהם די זהים, תומכים בכל הפורמטים וכו.
ה-1080 יותר חזק מה-2400H פר ערוץ (יותר קרוב לדנון 3400H)
ההבדל הרציני הוא במערכת הכיול הבסיסית של הסוני מול אודיסי שקיים בדנון, וכמובן הסאונד השונה. הבעיה היא שאין לך איפה לשמוע אותו בארץ.
מבחינת פיצ'רים על הנייר שניהם די זהים, תומכים בכל הפורמטים וכו.
ה-1080 יותר חזק מה-2400H פר ערוץ (יותר קרוב לדנון 3400H)
ההבדל הרציני הוא במערכת הכיול הבסיסית של הסוני מול אודיסי שקיים בדנון, וכמובן הסאונד השונה. הבעיה היא שאין לך איפה לשמוע אותו בארץ.