למי שיש בעיה בצפיה בסדרות בכל ההרחבות השונות - פתרון
- aviranargaman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
זה בוודאות הבעיה תבקש מהם שיבטלו לך את הסייברוול והכול יחזור לעבוד רגיל
דיברתי עם בזק בינלאומי שאישרו שההגנות האלה בחבילה שלי אבל
טענו שלא ניתן מבחינה טכנית לנטרל אותן.
מישהו יכול להפריך או לאשר?
מישהו יכול להפריך או לאשר?
Re: דיברתי עם בזק בינלאומי שאישרו שההגנות האלה בחבילה שלי אבל
@CapH
הם משקרים...
או שהנציג שדיברת איתו הוא נעל בית
הם משקרים...
או שהנציג שדיברת איתו הוא נעל בית
Re: דיברתי עם בזק בינלאומי שאישרו שההגנות האלה בחבילה שלי אבל
שקר גס וחצוף.CapH כתב:טענו שלא ניתן מבחינה טכנית לנטרל אותן.
מישהו יכול להפריך או לאשר?...
זה עולה לך אקסטרה, וניתן לבטל בכל עת על פי חוקי הגנת הצרכן.
הפוסטמה שדיברה איתי בבזק לפני שלושה חודשים התחילה בכך שלא ניתן לבטל, כשביקשתי להתנתק, אמרה שהם יתנו את ה"הגנה" בחצי מחיר, כשהתעקשתי שאני עדיין רוצה להתנתק וזהו העבירה אותי לפוסטמה מספר שתיים שחשבה שאני אדיוט, והתחילה במסע הפחדה שיגנבו ממני את כל המחשב כולל הרכב והילדים.
בסוף ביטלו מטעם שימור לקוחות...
אצלי נותנים בלי שאני ידע רישיונות לאנטי וירוס בתשלום של 10 ש"ח מPARTNER , אין לי מושג איך זה הגיע לחשבונית , זה גם יכול לעשות בעיות ?
ובלי קשר לזה כדאי לבטל זה לא מוסיף כלום ?
ובלי קשר לזה כדאי לבטל זה לא מוסיף כלום ?
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
גם אני
·בעקבות המלצה כאן התקשרתי לבזק וביקשתי בלי הגנות אמרה שהחבילה שלי כוללת הגנות ואי אפשר לבטל.ביקשתי חבילה חדשה ב 13 שקל פחות ללא הגנות נתנו לשנה אחרי שנה יעלה ואז צריך לחפש חבילה חדשה .
אני רואה שינוי בתכנים של הקודי היו לי אתרים שנתקעו ועכשיו זה מנגן יפה.(חלק שנחסמו עדיין חסומים)
אני רואה שינוי בתכנים של הקודי היו לי אתרים שנתקעו ועכשיו זה מנגן יפה.(חלק שנחסמו עדיין חסומים)
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ההגנות האלה עולות כסף, נציג מסרב להוריד את ההגנות כי זה פוגע בו אישית מבחינת בונוס חודשי... לכן מעדיף להעביר אותכם לשימור שתשברו את הראש.
אם יש הגנה מספקת על המחשב ממש אין צורך בשכבת הגנה נוספת ולשלם עליה דרך הספק.
תראו את כל לקוחות השוק הסיטונאי שמקבלים מחירי ריצפה על חבילות שאפילו לפעמים לא כוללות מייל של ספק.. הכל כדי לתת את המינימום שצריך להתחברות לעולם האינטרנט.
אם יש הגנה מספקת על המחשב ממש אין צורך בשכבת הגנה נוספת ולשלם עליה דרך הספק.
תראו את כל לקוחות השוק הסיטונאי שמקבלים מחירי ריצפה על חבילות שאפילו לפעמים לא כוללות מייל של ספק.. הכל כדי לתת את המינימום שצריך להתחברות לעולם האינטרנט.
אחרי התחמקות ראשונית של בזק הגנות אמורות לרדת
בשיחה נוספת איתם לא הערימו קשיים והבטיחו להסיר.
גם אצלי היו בעיות של מקורות HD בקודי והורדת טורנטים ויש סיכוי טוב שזה לא קשור בכלל להגנות אבל אעדכן אם יהיה שינוי לטובה.
עדכון: בכל מה שקשור להורדת טורנטים מסתמן שיפור ניכר, אני משתמש הרבה בטורנטים ציבוריים ולאחרונה רק אחוז קטן היה יורד בכלל. ניסיתי כרגע כעשרה טורנטים כאלה וכמעט כולם עובדים ויורדים במקסימום מהירות. אני מבסוט
תודה רבה לך, OhadSela שהבאת זאת לתשומת לבנו
גם אצלי היו בעיות של מקורות HD בקודי והורדת טורנטים ויש סיכוי טוב שזה לא קשור בכלל להגנות אבל אעדכן אם יהיה שינוי לטובה.
עדכון: בכל מה שקשור להורדת טורנטים מסתמן שיפור ניכר, אני משתמש הרבה בטורנטים ציבוריים ולאחרונה רק אחוז קטן היה יורד בכלל. ניסיתי כרגע כעשרה טורנטים כאלה וכמעט כולם עובדים ויורדים במקסימום מהירות. אני מבסוט
תודה רבה לך, OhadSela שהבאת זאת לתשומת לבנו
טוב אז עברו כמה ימים מאז שביטלו אצלי את ההגנה cyber shield, ההשפעה הייתה מיידית והקודי "חזר לחיים"
כל מה שלא עבד הסתדר, הקודי מגיב הרבה יותר מהר ואני מוצא יותר מקורות באיכות טובה, תמונות פאנארט נטענות מהר והכל חזר לעבוד.
צריך לבקש בשירות לקוחות להחליף לחבילה ללא הגנות, וגם אם העבירו אתכם לנציג טכני הוא יכול לתת לכם פתרון זמני לבעיה, אז שלא יעבדו אליכם
כל מה שלא עבד הסתדר, הקודי מגיב הרבה יותר מהר ואני מוצא יותר מקורות באיכות טובה, תמונות פאנארט נטענות מהר והכל חזר לעבוד.
צריך לבקש בשירות לקוחות להחליף לחבילה ללא הגנות, וגם אם העבירו אתכם לנציג טכני הוא יכול לתת לכם פתרון זמני לבעיה, אז שלא יעבדו אליכם
·זה רק אצל בזק ? או נגיד HOT עם PARTNER זה גם אותה בעייה ?jonson כתב:טוב אז עברו כמה ימים מאז שביטלו אצלי את ההגנה cyber shield, ההשפעה הייתה מיידית והקודי "חזר לחיים"
צריך לבקש בשירות לקוחות להחליף לחבילה ללא הגנות, וגם אם העבירו אתכם לנציג טכני הוא יכול לתת לכם פתרון זמני לבעיה, אז שלא יעבדו אליכם...
כי יש לי חבילת 3 רישיונות של אנטיוירוס תוספת בחבילה , זה הכוונה אונליין או עבור תוכנה?
ועדיף לבטל?
יש לך בעיות עם הקודי? אולי גם אצלהם חוסמים אותך ועוד גובים ממך על זה תשלום נוסף
אצלי הכל עבד לאט, לא הצלחתי לראות סדרות אבל סרטים כן, וכל מיני תקלות שונות ומשונות ברגע שביטלו הכל הסתדר בשניה
לדעתי אין קשר לאנטי וירוס זה בסך הכל דרך נוספת לגנוב מאנשים עוד כמה שקלים בחודש, לבטל הכל לא צריך מהם כלום חוץ מאינטרנט
אצלי הכל עבד לאט, לא הצלחתי לראות סדרות אבל סרטים כן, וכל מיני תקלות שונות ומשונות ברגע שביטלו הכל הסתדר בשניה
לדעתי אין קשר לאנטי וירוס זה בסך הכל דרך נוספת לגנוב מאנשים עוד כמה שקלים בחודש, לבטל הכל לא צריך מהם כלום חוץ מאינטרנט
·כן אין לי מושג על איזה רישיונות הם מדברים שלא קיבלתי כלום מהם .jonson כתב:יש לך בעיות עם הקודי? אולי גם אצלהם חוסמים אותך ועוד גובים ממך על זה תשלום נוסף
לדעתי אין קשר לאנטי וירוס זה בסך הכל דרך נוספת לגנוב מאנשים עוד כמה שקלים בחודש, לבטל הכל לא צריך מהם כלום חוץ מאינטרנט...
אז אתה אומר זה לא קשור לחוסר מקורות בקודי ואיטיות לפעמיים ?
כי אני בהוט ולא בבזק בינלאומי כמוכם עם CYBER WALL וכל זה .
בהוט אין את זה ?
MikMak כתב:·כן אין לי מושג על איזה רישיונות הם מדברים שלא קיבלתי כלום מהם .......
אז אתה אומר זה לא קשור לחוסר מקורות בקודי ואיטיות לפעמיים ?
כי אני בהוט ולא בבזק בינלאומי כמוכם עם CYBER WALL וכל זה .
בהוט אין את זה ?...
לי יש הוט נט והוט ואצלי לא היתה בעיה כתבתי לכם את השרשור הזה שכולכם תדעו מה לעשות
הפתרון המקורי לא בא ממני קראתי את זה בקבוצות סגורות בפייס ובטלגרם ורציתי להביא לידיעת כולם על ה"פשע" הזה