oferlaor כתב:לא הבנתי את היתרון של לשלם את החשבון נטפליקס דרך חשבון הפרטנר לעומת לשלם להם ישירות.
בזמנו נרשמתי לנטפליקס דרך itunes וזה עשה לי המון צרות. בסוף התייאשתי, ביטלתי ונרשמתי כמו שצריך והכל היה תקין (הם גם נתנו לי בחזרה את החודש הראשון שלי).
...
להבנתי היתרון הוא שאולי יהיו יותר תכנים מהקיימים בקטלוג הישראלי:
על פי הערכות בשוק, פרטנר תבדל עצמה מהמתחרות באמצעות מתן גישה לחבילת הפרמיום של נטפליקס, הכוללת את כל תוכני החברה ללא הגבלת צפייה
...
אולי הכוונה לשירות הפרימיום הקיים בנטפליקס ללא תוספת תכנים ואז באמת אין הבדל. נחכה ונראה.
פרטנר מפרסמת באתר שלה מודעה דרושים ששופכת קצת אור על השירות החדש שלה
12/05/2017
דרוש/ה: מומחה/ית אפליקציות TV ו-AndroidTV Set top box
גורם טכני מנחה ותומך בצוות הבדיקות אל מול יצרני הקופסא וספקי האפליקציות אפיון טכני עבור דרישות פונקציונאליות חדשות תמיכה בעולם האנדרואיד TV ועבודה מול גוגל עבודה מול השיווק ומנהלי המוצר אחריות על ניהול הקופסא ושדרוגי תוכנה Over The Air אחריות על מדידה וניתוח חווית המשתמש באמצעות כלי Analytics
כישורים נדרשים:
ניסיון בעולם ה-mobile app באפיון ו/או פיתוח ו/או בדיקות- חובה
ניסיון והיכרות עם עולם ה-Android TV, Streamers, STB
היכרות עם סביבת הפיתוח והבדיקות של גוגל ל-Android - יתרון
היכרות עם מערכות ניהול TR69 ומערכות OTA – יתרון
ניסיון בתהליכי עבודה לוגיסטיים בעולם ציוד קצה בבית לקוח - יתרון
היכרות עם Apple TV - יתרון
היכרות עם google analytics - יתרון
"היכרות עם אפל טיוי"? כנראה שהם מתכננים ליצור אפליקציה מותאמת לאנדרואיד טיוי ולאפל טיוי ובנוסף לספק ממיר מותאם מבוסס אנדרואיד טיוי? או אפילו ללכת בדרך של סלקום
NetanelAzu כתב:"היכרות עם אפל טיוי"? כנראה שהם מתכננים ליצור אפליקציה מותאמת לאנדרואיד טיוי ולאפל טיוי ובנוסף לספק ממיר מותאם מבוסס אנדרואיד טיוי? או אפילו ללכת בדרך של סלקום
לא כתוב בכותרת לפי מה השמובן שפרטנר מבינה שהיא צריכה לפנות לכמה מקרות שידור, כמו כל החברות האחרות. והכתבה באה להראות שכבר בשנת: 2013 רצתה להציע את אפל-TV, אך זה התמוסס בגלל שיקולים עסקים . השלט המיוחד יהיה עם משדר דומה ל -"Chromecast" ...
@uh99
ל-Apple TV של 2013 לא היה אפסטור (שהגיע רק בדגם ה-4, ב-2015) ולא היו אפליקציות, חוץ מכמה גדולות כמו YouTube ו-Netflix מותקנות מראש, כלומר שעבדו ממש עם אפל כדי להיות חלק מהממשק. קצת קשה לאמין שלפרטנר היה משקל כזה אצל אפל.
נשמע כמו פוטנציאל ממש טוב, אם המחיר יהיה הגיוני, זה נשמע כמו בהחלט מתחרה ראוי. אם אפשר גם נטפליקס+vod+ערוצים ולשלם לחברה אחת על הכל, זה נשמע כמו טלוויזיה מודרנית ומשתלמת ולא ה700 ערוצים מיותרים שיש בהוט וyes. צריך לראות מה הם תכני הילדים, הלייף סטייל וספורט...