לא הבנתי את היתרון של לשלם את החשבון נטפליקס דרך חשבון הפרטנר לעומת לשלם להם ישירות.
בזמנו נרשמתי לנטפליקס דרך itunes וזה עשה לי המון צרות. בסוף התייאשתי, ביטלתי ונרשמתי כמו שצריך והכל היה תקין (הם גם נתנו לי בחזרה את החודש הראשון שלי).
oferlaor כתב:לא הבנתי את היתרון של לשלם את החשבון נטפליקס דרך חשבון הפרטנר לעומת לשלם להם ישירות.
בזמנו נרשמתי לנטפליקס דרך itunes וזה עשה לי המון צרות. בסוף התייאשתי, ביטלתי ונרשמתי כמו שצריך והכל היה תקין (הם גם נתנו לי בחזרה את החודש הראשון שלי).
...
צריך לחכות ולראות.
למשל האם התוכן של נטפליקס יהיה מונגש בתוך הממשק טלויזיה של פרטנר בגישה מהירה, זה יכול להיות הצעות לסרטים חדשים וסדרות אחרונות בהתאם להרגלי לצפייה שלך וכו'. כלומר לא תעבור בין אפליקציות באופן המסורתי של יציאה וכניסה.
צריך גם לראות מה יהיה המחיר הכולל של החבילה והאם באמת אין הבדל.
יתכן ולא יהיו אבל יכולים להיות יתרונות כאלה ואחרים, אולי לא דרמטים במיוחד.
הם הולכים להשתמש בממשק של android tv, גם היום ב android tv מקבלים המלצות לסרטים וסדרות דרך נטפליקס...
אני מניח שההבדל באמת יהיה רק התשלום, לפרטנר במקום לנטפליקס
צריך לחכות ולראות.
למשל האם התוכן של נטפליקס יהיה מונגש בתוך הממשק טלויזיה של פרטנר בגישה מהירה, זה יכול להיות הצעות לסרטים חדשים וסדרות אחרונות בהתאם להרגלי לצפייה שלך וכו'. כלומר לא תעבור בין אפליקציות באופן המסורתי של יציאה וכניסה.
צריך גם לראות מה יהיה המחיר הכולל של החבילה והאם באמת אין הבדל.
יתכן ולא יהיו אבל יכולים להיות יתרונות כאלה ואחרים, אולי לא דרמטים במיוחד.
...
לדעתי סיכוי קלוש שזה יפעל כך. הם יספקו ממיר אנדרואידTV שיש עליו גם נטפליקס וגם התוכן של פרטנר. למה שהם יקדמו את נטפליקס ולמה שנטפליקס יעניין אותם להתממשק עם פרטנר? למה שהצרכן ירצה לראות תוכן נטפליקס על גבי הממשק של פרטנר?
ומתוך הכתבה בכלכליסט:
ההערכה היא כי בעל השליטה בפרטנר, המיליארדר הישראלי־אמריקאי חיים סבן, הפעיל את קשריו בתעשיית הבידור על מנת לאפשר את התקדמות המשא ומתן מול נטפליקס.
ובלי קשר לנטפליקס, דומה שאף אחד לא התייחס לכמות התוכן והערוצים שיש ברשות חיים סבן
פרטנר לא מתחילים מאפס כמו סלקום וטריפל סי - הם יכולים לעלות לאוויר עם מאות שעות תוכן מבלי להוציא שקל
לדעתי סיכוי קלוש שזה יפעל כך. הם יספקו ממיר אנדרואידTV שיש עליו גם נטפליקס וגם התוכן של פרטנר. למה שהם יקדמו את נטפליקס ולמה שנטפליקס יעניין אותם להתממשק עם פרטנר? למה שהצרכן ירצה לראות תוכן נטפליקס על גבי הממשק של פרטנר?
...
·יכול להיות מאוד שאתה צודק למרות שיש לי תשובות לכל השאלות שלך, כרגע הכל ספקולטיבי וחסר טעם לדיון מעמיק.
ivanhoe888 כתב:למה שמישהו יחתום עם פרטנר כדי לראות נטפליקס..??
...
·
כדי שיהיה לו גם ערוצים של עידן פלוס
בגדול, לרוב האנשים פה זה לא מתאים... זה יותר לאנשים שהם פחות טכנולוגיים ולא מבינים בקודי או תוכנות כאלו ואחרות
הם רוצים הכל נגיש וקל