לי אישית ד"א לא היו שם אף פעם "נפילות" (הסטייקים תמיד טובים עד מעולים).
ולגבי הסטייק שהבאת בלינק, אנטריקוט אמור להיות משוייש, אבל הנתח הזה נראה כיותר שומן מסטייק

אני לא קונה על בסיס יומי וגם לא על בסיס שבועי. יכול להיות שזה ההבדל ביניינו.jacko-il כתב:אם הבשר במחיר הזה נותן חוויה אחרת שהיא בסדר גודל טובה יותר מבשר שעולה חצי, אז אני בעד לנסות או לטעום את זה במינימום. לא יודע אם הייתי מסוגל לחיות עם תמחור כזה לאורך זמן, אבל לאירוע חד פעמי בהחלט הייתי רוצה לנסות....

תודה על ההמלצה.shaby כתב:אמנם לא בטווח הזול - אך לא היתה לי שום נפילה איתם, בכל פעם עילוי:
איזו בשרים - בן יהודה פינת ז'בוטינסקי בת"א.
מחירים לא יקרים מידי, אך לא זולים מידי:
סדר גודל של 170ש"ח לאנטריקוט/סינטה - הם אחים - ניסיון משפחתי גדול בתחום. הבשר מגיע מעדר משפחתי בגולן.
הבשר - מפרה מזן שרולה (נחשב ברמת איכות מאד גבוהה)
אם נתקלתם במקומות שמוכרים בשר א-י-כ-ו-ת-י באיזור המרכז או דרום במחירים סבירים (עד 140ש"ח ק"ג+-) אשמח לשמוע.
בכל אופן, ממליץ על איזו בחום ממליץ בחום!
איזו בשרים:
https://www.facebook.com/Eazo-Meat-and- ... 051575933/...
תודה על המקוםkingikra כתב:רק אתמול הוא ענה לי. "רפי נעים ובניו".........

יש לי חבר שהיה קונה באבו חילווה שנים. אחרי שהכרתי לו את דלישס, הוא טען שמבאס אותו שבנתחים של דלישס אין הרבה שומן וזה נכון.pixies כתב:אבו חילווה ביפו כבר הוזכר כאן. יצא לי לאכול לפני כשבוע נתח פילה בקר שעלה שם 180 ש"ח לקילו (סביר יחסית למחירים שיש כיום עבור פילה, בטיב טעם לוקחים 270 ש"ח!).
זה היה אחד מהנתחים היותר טובים של פילה שיצא לי לאכול לאחרונה....

·kingikra כתב:יש לי חבר שהיה קונה באבו חילווה שנים. אחרי שהכרתי לו את דלישס, הוא טען שמבאס אותו שבנתחים של דלישס אין הרבה שומן וזה נכון.......
אני מאוד אוהב שומן אבל זה לא בריא ואני גם מאוד אוהב את הבשר עצמו....