איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני מכיר את דלישס בנאות אפקה. אחד היקרים אם לא היקר ביותר בארץ אבל עדיין לא נתקלתי באנריקוט ברמה הזאת.
הם גובים 200 ש"ח לקילו אבל שווה כל שקל. ניסיתי שם גם את הפילה (300 ש"ח לקילו) והתאכזבתי. בטח ובטח בשביל המחיר.
כדי לא לקרוע לעצמי את הכיס, אני מגוון מידי פעם עם רובינשטיין באזה"ת פולג. המעדנייה היא במסעדה ככה שמאוד נוח לקנות שם כי אין הגבלה של שעות. ניתן גם לקנות שם ביום שישי ב 22:00 בלילה. האנטריקוט לא ברמה של דלישס אבל עלות\תועלת הוא לא נופל בהרבה. בשביל 118 ש"ח לקילו הבשר בהחלט טעים.
הרבה המלצות קיבלתי על "דודי" ברחוב משכית בהרצליה. בשביל 135 ש"ח לקילו דיי סבלתי. לא ממליץ.
אשמח לשמוע על עוד מקומות. בעיקר באיזור המרכז.
הם גובים 200 ש"ח לקילו אבל שווה כל שקל. ניסיתי שם גם את הפילה (300 ש"ח לקילו) והתאכזבתי. בטח ובטח בשביל המחיר.
כדי לא לקרוע לעצמי את הכיס, אני מגוון מידי פעם עם רובינשטיין באזה"ת פולג. המעדנייה היא במסעדה ככה שמאוד נוח לקנות שם כי אין הגבלה של שעות. ניתן גם לקנות שם ביום שישי ב 22:00 בלילה. האנטריקוט לא ברמה של דלישס אבל עלות\תועלת הוא לא נופל בהרבה. בשביל 118 ש"ח לקילו הבשר בהחלט טעים.
הרבה המלצות קיבלתי על "דודי" ברחוב משכית בהרצליה. בשביל 135 ש"ח לקילו דיי סבלתי. לא ממליץ.
אשמח לשמוע על עוד מקומות. בעיקר באיזור המרכז.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
הבקר לשחיטה בארץ מגודל במיוחד למטרה זאת והשחיטה עצמה נעשית בקרוב לעשרים בתי מטבחיים בארץ (תנובה אגב היא הגדולה ביותר). כל הבקר לשחיטה מקבל תערובת אוכל מיוחדת אשר פחות או יותר דומה. הבקר עצמו חי בתנאים גם כן דומים. אחוז גבוה מאוד מהבשר בארץ מיושן על ידי אותם גורמים ומשם הם מפוזרים לקצביות ולרשתות השיווק. אז למה צריך לשלם מחיר כזה גבוה לקצבייה פרטית? מה כל כך שונה בבשר שלהם לעומת הבשר הטרי בסופר?
שאלה רצינית.
שאלה רצינית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

איפה התיקון? לא אמרת משהו שאני לא אמרתי, רק הרחבת על אחד ממגדלי הבקר.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 20/04/2012 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sam22,
על מנת לתקן כהלכה, תוכל לפרט מה בדיוק הוא עושה אחרת ממגדלי בקר אחרים?
הזכרת "בקר איכותי", מה זה?
על מנת לתקן כהלכה, תוכל לפרט מה בדיוק הוא עושה אחרת ממגדלי בקר אחרים?
הזכרת "בקר איכותי", מה זה?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
וואי וואי
להתחיל איתך
לא יודע פרטים
ברור לי שבשביל לקבל בשר איכותי הבקר צריך להיות בתנועה
לאכול מרעה טבעי
ולברוח מזאבים
אנא עארף מה עוד
בטח יש פה איזה חקלאי שירחיב
להתחיל איתך
לא יודע פרטים
ברור לי שבשביל לקבל בשר איכותי הבקר צריך להיות בתנועה
לאכול מרעה טבעי
ולברוח מזאבים
אנא עארף מה עוד
בטח יש פה איזה חקלאי שירחיב
העם דורש..... כל מיני דברים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sam22,
למה אתה מניח שהבשר של מגדל הבקר שהזכרת ממלא את התנאים שהזכרת? זה מוזכר בפרסום שלו?
חוץ מזה, התנאים שהזכרת אמורים לעשות רק טוב להרגשה של אלו אשר רוכשים אותו, בדיוק כמו ביצי חופש. על מנת שהבשר יהיה רך, החיה חייבת להיות במינימום תנועה, כך השרירים לא מתפתחים. בסופו של דבר, כל הבשר שאנחנו אוכלים זה שריר, אין מונח באנטומיה שנקרא "בשר".
למה אתה מניח שהבשר של מגדל הבקר שהזכרת ממלא את התנאים שהזכרת? זה מוזכר בפרסום שלו?
חוץ מזה, התנאים שהזכרת אמורים לעשות רק טוב להרגשה של אלו אשר רוכשים אותו, בדיוק כמו ביצי חופש. על מנת שהבשר יהיה רך, החיה חייבת להיות במינימום תנועה, כך השרירים לא מתפתחים. בסופו של דבר, כל הבשר שאנחנו אוכלים זה שריר, אין מונח באנטומיה שנקרא "בשר".
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

wallalon,
דווקא לטריות אין ממש חשיבות מכיוון שהבשר בדרך כלל מיושן טרם הגעתו לקצביות.
אם רוצים טריות, הולכים על עוף, השחיטה וההעברה לרשתות השיווק בדרך כלל מתקיימת תוך פחות מ- 24 שעות.
דווקא לטריות אין ממש חשיבות מכיוון שהבשר בדרך כלל מיושן טרם הגעתו לקצביות.
אם רוצים טריות, הולכים על עוף, השחיטה וההעברה לרשתות השיווק בדרך כלל מתקיימת תוך פחות מ- 24 שעות.