TheWiz Subs: אתר כתוביות חדש!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

cRaZy-BoY כתב:
...
...
אז מה שאתה אומר שזה בעייתי לשבת על כל תרגום שמעלים דקה (בהגזמה גסה) בשביל לתת קרדיט למתרגם שישב שעות או אפילו ימים בשביל התרגום הזה?

מה לגביי תרגום לקבצים חדשים שמעלים? גם לזה זה בעיה?
מה עם קרדיט בתוך התוסף של קודי?

מעבר לחוסר המתן קרדיט שהוא בעיה עצומה בעייני ובעיני רבים, בטח ובטח בעיני המתרגם שעמל קשות על התרגום. אני בתור משתמש הייתי רוצה לדעת מה טיב התרגום ולדוגמא אם היה לי אופציה לבחור בתרגום של "שמוליק - מתרגם אנונימי" לבין תרגום של QSUBS או כל מתרגם אחר שאני מכיר ויודע שהוא איכותי, אז הייתי יכול לבחור כי אני יודע שאני אקבל איכות ולא תרגום מגוגל.

תעשה את הבחירות שלך חבר, אני בטוח שאתה לא היית רוצה לקבל יחס כזה על עבודה קשה שאתה עושה בלי תמורה.
חבל שמאז הפעם האחרונה שדיברנו על הנושא (בפורום אחר) עוד לפני שהעלת את העיצוב החדש ועד עכשיו לא עשית עם זה כלום.
...
·

העבודה פה היא אוטומטית.

אם חשוב לך הנושא של הקרדיט באתר בנוסף לקובץ ששם זה מופיע,
תצטרף לצוות של thewiz באתר, הוא יקצה לך שדה לקרדיטים.

ותשלוף את הקרדיטים מ 120000 כתוביות שיש באתר כרגע....
וזה גודל בכל יום בעוד 2000.

יש לך הרבה זמן פנוי. נכון?
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 10/01/2017 19:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

B2K, הבחור צודק. אם חשוב ל THE WIZ לא להיות כמו אתר טורק המזעזע, זה משהו שהוא צריך לטפל בו איכשהוא.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

toxin כתב:B2K, הבחור צודק. אם חשוב ל THE WIZ לא להיות כמו אתר טורק המזעזע, זה משהו שהוא צריך לטפל בו איכשהוא.
...
·

אז תצטרף גם אתה.
מה אתם רוצים מ the wiz?
שהוא יישב עכשיו חודשים לשלוף את הקרדיטים?

אם wiz יכול לקבל את המידע הזה אוטומטית מהאתר/אתרים שהוא מושך את הכתוביות,
אז רצוי להוסיף את המידע המועיל הזה באתר ובתוסף.
אם לא...אז אם לא יעשו את זה ידנית ע"י הקהילה...לא יהיה.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 10/01/2017 19:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

אני כבר שם.
מה אנחנו רוצים? שתשב פעם אחת ותתרגם פרק של 45 דקות. אז כנראה תבין כמה הקרדיט זה משהו חשוב למתרגם שעומל קשה במשך שעות על חשבון הזמן הפרטי שלו.
אם THE WIZ רוצה להתעסק עם כתוביות, המינימום בסצינה הזאת זה לתת קרדיט למתרגמים.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

toxin כתב:אני כבר שם.
מה אנחנו רוצים? שתשב פעם אחת ותתרגם פרק של 45 דקות. אז כנראה תבין כמה הקרדיט זה משהו חשוב למתרגם שעומל קשה במשך שעות על חשבון הזמן הפרטי שלו.
אם THE WIZ רוצה להתעסק עם כתוביות, המינימום בסצינה הזאת זה לתת קרדיט למתרגמים.
...
·

(Y)

תשמע.
הקרדיט קיים בקובץ.
אז אין פה גניבת קרדיט ואגו והסרה של thewiz.

ואם זה כל כך מפריע לכם...שלא יהיה אתר....שיהיה רק התוסף, כמו מקודם.
הקרדיט בקובץ. תראו אותו בטלוויזיה.

אם זה בא אוטומטית אז thewiz יכול להוסיף את השדה.
אם צירך לעשות זאת ידנית....אז תארגנו 100 חברים לנושא...

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253

שליחה

חברים אני מתכנת, לא מתרגם, לא מסנכרן, לא מעלה ולא שום דבר שקשור לכתוביות.

מכיוון שקודי זה תחביב בשבילי (יקר וגוזל הרבה זמן אבל תחביב)
כל המערכות שאני בונה הינם מערכות אוטומטיות עם פיקוח עליון שלי.

משכך, גם שליפת התרגומים מתבצעת בצורה אוטומטית וע"י משיכת קובץ התרגום נטו, כפי שנדרש בקודי.

ולכן זה בדיוק כמו שחברי b2k ציין, אם יש מתנדב להזין 100 אלף כתוביות, אשמח לבנות לו ממשק להזין את הנתונים.

לא חוכמה להתלהם ולצעוק מבלי להבין את מגבלות התכנות.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384

שליחה

לא הייתה כוונה להתלהם או לצעוק. פשוט הבאתי את הנושא לידיעתך. אם הובנתי לא נכון אני מתנצל.

עכשיו לעניין:
לא אחריות שלי למצוא פתרון לקרדיטים, אלא לזה שפתח ויצר את האתר. אם הוא מתכוון להשתמש בתרגומים שאחרים יצרו בעמל רב אז מן הראוי שהם יקבלו את הקרדיט שמגיע להם וזה לא מעניין באיזו צורה.

לגביי איך לעשות את זה מבחינת הקוד אז יש 2 אופציות:
1. הרי אמרת שאתה מוריד את התרגומים אוטומטית מאיפשהו (לא יודע מאיפה) אז מן הסתם שתוכל גם ליצור קוד שמושך את שם המתרגם, הקבוצה ו/או המסנכרן ששם, הרי אם אתה מושך את הקובץ מכתובית (לדוגמא) אז הכל שם מסודר בצורה אחידה. חוץ מזה שזה משהו שהיה צריך להעשות במחשבה של זה מראש כשיצרת את הקוד (אבל מים מתחת לנהר איך שאומרים).
2. הרי בסופו של דבר יש כ20 (פחות או יותר) דרכים שמתרגמים כותבים את הקרדיט שלהם בתוך התרגום וצריך לעשות קוד שיפנה לכל 20 המצב האלו.
לדוגמא:
"תורגם ע"י X "
" תורגם משמיעה ע"י X "
" תורגם וסונכרן ע"י X ו- Y "
" תורגם על ידי X "
" תורגם על-ידי X "
" תורגם ע"י X, Y, Z וסונכרן ע"י XY "

וכו' וכו'....הבנת את הרעיון.
נערך לאחרונה על ידי cRaZy-BoY ב 10/01/2017 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

מסכים עם TheWiz. כל הרעיון זה לצור ממשק נקי, בעיקר עבור קודי, בלי כל הבלגן והשטויות של אתרי התרגומים.
למעשה, הקושי לעבוד איתם, חסימות והגבלות והשינויים התכופים שהם מבצעים בתצורת האתרים, גרמה להבנה שצריך ממשק פשוט ונקי עבור קודי.
מי שמשתמש בתוסף, גם ככה לא רואה את הקרדיט , אלא רק כשהוא מריץ את התרגום.

nirfun
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 511

שליחה

שי-כ, אתה לגמרי מפספס.
הקרדיטים חשובים למתרגמים (וסיבותיהם עימם), ואתה לא רוצה ללכת נגד המתרגמים.
אם היה אפשר הייתי שמח לדעת מי המתרגם גם דרך קודי וככה אדע לבחור בין מתרגם איכותי לתרגום של ילד.

מצד שני, thewiz סופר צודק. אין שום היגיון שהוא יעדכן ידנית את הקרדיטים.
אני חושב שההצעה של Crazy-Boy (לפחות הראשונה) היא ראויה ותרצה את כל הצדדים.

אני חושב שגם יהיה נחמד אם המתרגמים ידאגו להוסיף את השם שלהם לשם הקובץ בצורה סטנדרטית ולא רק בשביל המיזם הזה.

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

cRaZy-BoY: אין בוכים על חלב של נשפך.

לגבי הפתרון הראשון: במקור הכתוביות נאספו בשביל תוסף קודי, לאחר שנאספו מעל 100 אלף נתבקשתי להנגיש גם לאתר.
עכשיו לא ניתן לאסוף את המידע הנוסף הזה.

לגבי הפתרון השני: ניסיתי זאת, יש כל כך הרבה אפשרויות שזה בלתי אפשרי. אני לא יכול לנחש את הרצפים האפשרים במיוחד שכל אחד שם בניק שלו כל מיני סימנים כאלה ואחרים שעוד יותר מקשים.

אם יש למישהו איזה דיבור איתם (המתרגמים), שיצרו פורמט שיהיה אפשר לקחת ממנו. זה פשוט.

avigdork
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460

שליחה

@TheWiz

שמתי לב שהתוכן בעמוד הראשי לא מתעדכן.
האם יש אפשרות שהתוכן בעמוד יהיה מסודר מהחדש לישן?
כמו כן, אבל פחות קריטי, להוסיף אופציה להציג את הכתוביות של סדרה מהחדש לישן / ישן לחדש.

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

שלום אביגדור ידידי,

אני עדיין עובד על האתר, לאור הסערה הזוטרה בגין נושא הצגת הקרדיטים, המסלול השתנה ופתרונות יצרתיים נוצרים. :lol:

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892

שליחה

@TheWiz

סתם להתעניינות, אז לאיזו רמה האתר מיועד להגיע?
רק להנגיש את הכתוביות, כלומר, לראות בעצם מה קיים אצלך בשרת?
או שבהמשך זה מיועד לסיקורים, מערכת תגובות, מערכת בקשת כתוביות?
(בתקווה שבעתיד המתרגמים כבר יעלו אליך ישירות גם, ויראו בך מקום אמין אחרי שיסודר כל עניין הקרדיטים המדובר)

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

האתר למשתמשים הוא בדיוק מה שרואים היום.

לא תיהיה מערכת סיקורים תגובות וכדומה. אני עובד עם מערכות אוטומטיות לא רוצה להתעסק עם ניהול משתמשים, ספאמים ועוד כל מיני דברים שקשורים לטבע האנושי :lol:

SilverStone
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198

שליחה

@TheWiz
אתה תותח אלוף האלופים תודה רבה על כל מה שאתה עושה עבורנו (Y)

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

אתר יפיפה, באמת נראה טוב

האם יש אפשרות שבHOVER זה יראה טבלה של איזה גרסאות תרגום יש לו (TELESYNC, HD, BLURAY) זה ממש יעזור

nati1212
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה

האתר החדש נראה מעולה!

yanivkoren
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

סקריפט החיפוש לא עובד טוב באייפון

שליחה

התוצאה עולה בחלון נפתח אך אם לא לוחצים עליו ממש מהר הוא נסגר.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

קודם כל האתר נראה ועובד מהר וזה מצוין
לא הבנתי איך ואם אפשר להוריד עבורו תוסף בקודי.
עריכה:
אוקי עכשיו ראיתי: service.subtitles.thewiz

תודה אלעד

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567

שליחה

לגבי הקרדיטים וכו' - אם המתרגמים לא היו כאלה בכיינים ו-little bitches אז אולי היה אפשר לעשות משהו אוטומטי שיזהה את הקרדיט מתוך הקובץ.
הבעיה היא שכל מלחמות האגו האידיוטיות האלה (שקיימות רק בסצינה הישראלית אגב) גרמו לזה שאנשים בכוונה מוסיפים את הקרדיט שלהם בצורה שתהיה קשה לזיהוי אוטומטי (וזאת כדי למנוע מאתרים לבצע הסרה של הקרדיט...), למשל עם סימני ASCII מוזרים במקום אותיות שמונעים מחיפוש סטנדרטי לשורת הקרדיט לעבוד.
שלא נדבר על כל מיני הערות אידיוטיות של ילדים בכיתה ג' בסגנון "התרגום הורד מאתר X המגניב! אל תורידו כתוביות מאתר Y כי הם פוגעים במתרגמים והם גם מכוערים!!!" שלפעמים יש פתאום באמצע הסרט... ילדותי ומטומטם ברמות שקשה לתאר במילים.

לגבי האתר עצמו,
אני מוכרח לציין שהוא לא ממש נוח לשימוש... הטקסטים והרווחים ביניהם ענקיים, כמעט כלום לא נכנס במסך.. החיפוש לא עובד מי-יודע-מה (למשל הוא לא מצא את mr. robot בשום צורה, ומצא את הסדרה רק כשחיפשתי robot בלבד בלי mr (ניסיתי עם נקודה, בלי נקודה, באותיות גדולות/קטנות..)), וגם כשאתה כבר מוצא אז כמעט בלתי אפשרי לבחור את הכתובית הנכונה כי הטקסט ענק ורשימה של 10 גירסאות תרגום בקושי נכנסת במסך.. אין אפשרות לסנן לפי סוג (web-dl, bluray..), לא רואים כמות הורדות ליד כל גירסה, וכו'..

אני מבין שמדובר באתר שהוא סתם UI בסיסי למערכת שבכלל מיועדת למשהו אחר לגמרי (API לפלאגין בקודי עצמו) אז אין מה להתלונן על הממשק של האתר, אבל בכל זאת... מה שכן, זה בהחלט מחזק את הטענה נגד ההתבכיינות על ה"קרדיט". הקרדיט נמצא בקובץ (ובצורה בוטה ומעצבנת במקרים רבים), אין שום סיבה לדחוף אותו לאתר שמהווה בסך הכל תשובה בסיסית למי שמחפש להוריד את הכתוביות מחוץ לקודי עצמו.

חזור אל “תוכנה - KODI”