חברות הרטז ואודיו סיסטם לרכב
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אחי בכיף, הבעיה היא שאני תקוע בבסיס ויוצא רק בשישי בבוקר והבטחתי לאמא שלי שאני יעזור לה לנקות את הבית לכן אני חופשי רק בתשע עשר.
אם מתאים לך, לפי התמונה אני רואה שיש לך אוטו מהיר אחושרמוטה אז אתה יכול לבוא אלי לבסיס (צהלים) ואני אקפוץ מעל הגדר שממנה אנחנו תמיד יוצאים לתפוס כבש לשחיטה ועל האש ואז אני אבוא איתך לבסטה, נעמיס דיסקים וגם נקפוץ לבסטה של השכן שלי שיש לו מוצרי אלקטרוניקה חבל על הפנאי כמו פיוניק וטובישה ותראה אם יש משהו שאתה רוצה, הוא יעשה לך 2.5% הנחה על כל מה שאתה רוצה.
אם מתאים לך, לפי התמונה אני רואה שיש לך אוטו מהיר אחושרמוטה אז אתה יכול לבוא אלי לבסיס (צהלים) ואני אקפוץ מעל הגדר שממנה אנחנו תמיד יוצאים לתפוס כבש לשחיטה ועל האש ואז אני אבוא איתך לבסטה, נעמיס דיסקים וגם נקפוץ לבסטה של השכן שלי שיש לו מוצרי אלקטרוניקה חבל על הפנאי כמו פיוניק וטובישה ותראה אם יש משהו שאתה רוצה, הוא יעשה לך 2.5% הנחה על כל מה שאתה רוצה.
HiFiMusic IL
שוב אתה קונה מוצר בלי לתת תדגם שלו אחש לו ?uknowmy כתב:אני רואה הנושא שפתחתי עובד טוב aloni וraziraz ניהיו חברים טובים
קיצר תודה לכם שעניתם לי על השאלה שלי ודיברתם על סאב של הרטז עם תיבה שיצרו בחברה אז אני קניתי כזה סאב ב2000 שקל לזה אתם מתכוונים?...
הסאבבופר של הרטז מעולה. עם קניתה אם התיבה המקורית אז סחטיין עליכום - זאת תיבה שתוכננה במשך שנים רבות במרתפים של חברת אלקטרומדיה.
על איזה מגברים הכל יושב?
ו- ALONI, בסוף הבעיה של הדרוזי התסדרה מעצמה, אז ככה שנוכל ללכת ישר לבאסטה להעמיס דיסקים. תגיד - הוא מוכר שמה גם דגים כבושים וחמוצים ופיצוחים להביא לחבר'ה? יש שמה גם בגדים ? פשוט פרצו לי לבית וגנבו לי שמה את כל התחתונים והגרביים - מוכרים כאלה שמה? אם כן אני מעמיס ואני אמכור כאלה גם בחנות שלי. מה אכפת לי לעשות עוד כמה ג'ובות?
- aloni
- חבר במועדון 10K

raziraz, שמע, הבן אדם מתמחה בדיסקים והמרת דולרים אבל יש לו מן הסתם גם בשר, ירקות, פיצוחים, מוצרי חלב, לבנים, שטריימל וחלקי מחשב XT, זה בסטה גדולה 2.5 מטר אורך.
איפה אתה הולך לפתוח את החנות?
באנה, מה הטלפון שלך? אולי נמשיך בטלפון יש פה איזה אחד אודיף שמסתלבט עלינו.
איפה אתה הולך לפתוח את החנות?
באנה, מה הטלפון שלך? אולי נמשיך בטלפון יש פה איזה אחד אודיף שמסתלבט עלינו.
HiFiMusic IL
שמע אחש לו. הטלפון שלי רשום בזיכרון, וחוץ מזה אני לא אחד שנוהג למסור תמספר שלו ככה סתם בפורום ומארו לי להשתמש בה"פ. מה זה ואיך משתמשים בזה? ומה זה נותן? שמעתי שזה משו מוצפן. אבל אז יכול להיות שבעצם תתתקשר למשו אחר? לא ???
תענה לי מהר כי אני חייב.
תענה לי מהר כי אני חייב.
- aloni
- חבר במועדון 10K

אחי, זה שאתה מלך העולם לא אומר שאתה יכול לקטול פה את כולם. אתה חושב שאני לא יודע שאתה מסתבלט עלי שמתקשר אליך ערבי עם סוסה כי אתה יודע שאני טורקי ושלאמא שלי קוראים הוייסה?
חוץ מזה אני גם רציתי לעזור לך להשיג דיסקים ותחתונים בזול אז אל תחשוב שאתה מלך העולם.
חוץ מזה אני גם רציתי לעזור לך להשיג דיסקים ותחתונים בזול אז אל תחשוב שאתה מלך העולם.
HiFiMusic IL