חברות הרטז ואודיו סיסטם לרכב
אני צריך להתקין מערכת ברכב
יש שני אנשים שאני מתלבט בניהם
אחד מביא לי סט סאב רמקולים אחוריים וקדמיים 3 חלקים
ואחד מביא לי סט שלם של אודיו סיסטם
שניהם מביאים לי הצעה של 4 וחצי אלף
עכשיו יש לי שאלה איזה חברה יותר טובה לרמקולים
הרטז או אודיו סיסטם ואני לא זוכר דגמים.
אז מי שיכול שיתן את הדעה שלו בכללי מה הוא חושב אני יודה לו
יש שני אנשים שאני מתלבט בניהם
אחד מביא לי סט סאב רמקולים אחוריים וקדמיים 3 חלקים
ואחד מביא לי סט שלם של אודיו סיסטם
שניהם מביאים לי הצעה של 4 וחצי אלף
עכשיו יש לי שאלה איזה חברה יותר טובה לרמקולים
הרטז או אודיו סיסטם ואני לא זוכר דגמים.
אז מי שיכול שיתן את הדעה שלו בכללי מה הוא חושב אני יודה לו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
וואלק אחי שאתה אומר אנשים אתה מתכוון לאנשים פרטיים או מתקינים?
חוץ מזה, בלי דגמים אי אפשר בכלל לענות לך, זה כמו שתשאל איזה מכונית יותר טובה מרצדס או אודי?
נניח (לצורך העניין) שמרצדס בכללי עדיפה, אבל בסוף תתקע עם מרצדס A class כשיכולת לקבל S4 עם חצאיות, ג'אנטים, ספויילרים ואור כחול מתחת.
יש?
חוץ מזה, בלי דגמים אי אפשר בכלל לענות לך, זה כמו שתשאל איזה מכונית יותר טובה מרצדס או אודי?
נניח (לצורך העניין) שמרצדס בכללי עדיפה, אבל בסוף תתקע עם מרצדס A class כשיכולת לקבל S4 עם חצאיות, ג'אנטים, ספויילרים ואור כחול מתחת.
יש?
HiFiMusic IL
זה שני אנשים אחרים
הייתי מתקין תמיד אצל אחד בשם רמי קראדי בהוד השרון
עכשיו הוא נראה לי בנאדם אמין והכל אבל לא יודע מישהו משך אותי להתקין אצל מישהו בצומת סגולה בפ"ת קוראים לו אלי
עכשיו אלי שם לי חברת הרטז אני ממש לא זוכר תדגמים אבל משהו טוב סט קידמי 3 חלקים וסאב של הרטז
הלכתי לרמי לפני כמה ימים שיסדר לי את האזעקה והוא ראה מה אלי שם לי ואמר שהוא היה מביא במחיר הזה משהו יותר טוב שזה האודיו סיסטם עכשיו אני לא ממש יודע תדגמים אבל בכללי כמו שאמרתם מרצדס או אוודי ברור שמרצדס יותר טוב אבל תלוי איזה אז לזה התכוונתי בכללי מה יותר טוב והבנתי מraziraz שהרטז יותר טוב לפי דעתו הייתי רוצה לשמוע עוד חוות דעת
הייתי מתקין תמיד אצל אחד בשם רמי קראדי בהוד השרון
עכשיו הוא נראה לי בנאדם אמין והכל אבל לא יודע מישהו משך אותי להתקין אצל מישהו בצומת סגולה בפ"ת קוראים לו אלי
עכשיו אלי שם לי חברת הרטז אני ממש לא זוכר תדגמים אבל משהו טוב סט קידמי 3 חלקים וסאב של הרטז
הלכתי לרמי לפני כמה ימים שיסדר לי את האזעקה והוא ראה מה אלי שם לי ואמר שהוא היה מביא במחיר הזה משהו יותר טוב שזה האודיו סיסטם עכשיו אני לא ממש יודע תדגמים אבל בכללי כמו שאמרתם מרצדס או אוודי ברור שמרצדס יותר טוב אבל תלוי איזה אז לזה התכוונתי בכללי מה יותר טוב והבנתי מraziraz שהרטז יותר טוב לפי דעתו הייתי רוצה לשמוע עוד חוות דעת
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
א. מי שיע מי זה רמי זה אני. אני מכיר אותו .
ב. זו לא שפה שמשתמשים בה בפורום הזה. בשביל זה יש פורומים אחרים שאני לא אנקוב בשמם.
ג. אין הרבה הבדל בין אודיו סיסטמס והרץ בשבילך. מי שישמע לך יותר טוב זו המערכת בשבילך.
ד.אם אתה מעוניין בשמות וה שאומרים לעולם לעולם לעולם לא תהיה מרוצה עקב כך שכל כמה זמן יש כוכב חדש בשוק הסאונד לרכב שלצערי הרב רוב הלקוחות הם ערסים שלא מבינים כלום . וכמו שהם הולכים ברחוב עם מותגים ודברים שלא מתאימים רק כי כתוב עליהם משהו הם אותו הדבר עם מערכות לרכב ועם רכבים עצמם.
הרץ פתאום הפכו להיות איזה שם מטורף בארץ . ממש לא צריך ליפול מהם. כמו לכל חברה יש להם X מוצרים טובים ו Y מוצרים פחות טובים. וזה נכון לגבי כל חברה בעולם.
אני יכול לספר לך שבEMMA האחרון היה רכב עם ELATE 3WAY קלריון 9255 DECK וכמו כן מגבר גרפיק של בראקס וסאב של JL וזה נשמע סלחו על המילה קקה.
לא היה דיסק שהכנסתי לו לרכב שנשמע טוב. אפילו לא אחד!
והבחור היה בטוח ששומעים אצלו חלומי.
לכן ואני אחזור על זה מה שאתה אוהב זה הכי טוב , אם אתה אוהב את ההרץ אז סע איתו ושלום על ישראל.
אם את האודיו סיסטם אז את זה.
ב. זו לא שפה שמשתמשים בה בפורום הזה. בשביל זה יש פורומים אחרים שאני לא אנקוב בשמם.
ג. אין הרבה הבדל בין אודיו סיסטמס והרץ בשבילך. מי שישמע לך יותר טוב זו המערכת בשבילך.
ד.אם אתה מעוניין בשמות וה שאומרים לעולם לעולם לעולם לא תהיה מרוצה עקב כך שכל כמה זמן יש כוכב חדש בשוק הסאונד לרכב שלצערי הרב רוב הלקוחות הם ערסים שלא מבינים כלום . וכמו שהם הולכים ברחוב עם מותגים ודברים שלא מתאימים רק כי כתוב עליהם משהו הם אותו הדבר עם מערכות לרכב ועם רכבים עצמם.
הרץ פתאום הפכו להיות איזה שם מטורף בארץ . ממש לא צריך ליפול מהם. כמו לכל חברה יש להם X מוצרים טובים ו Y מוצרים פחות טובים. וזה נכון לגבי כל חברה בעולם.
אני יכול לספר לך שבEMMA האחרון היה רכב עם ELATE 3WAY קלריון 9255 DECK וכמו כן מגבר גרפיק של בראקס וסאב של JL וזה נשמע סלחו על המילה קקה.
לא היה דיסק שהכנסתי לו לרכב שנשמע טוב. אפילו לא אחד!
והבחור היה בטוח ששומעים אצלו חלומי.
לכן ואני אחזור על זה מה שאתה אוהב זה הכי טוב , אם אתה אוהב את ההרץ אז סע איתו ושלום על ישראל.
אם את האודיו סיסטם אז את זה.
אני גם בטוח שאותו הרכב שדיברת עליו ב- EMMA גם זכה באחד מהמקומות הראשונים...
מעניין גם מי מכר לו את הציוד והתקין אותו ברכב.
לצורך העיניין, אני מסכים איתך ב- 100 אחוז שערסים הולכים וקונים מותגים כאלו ואחרים, ורק אכפת להם מהמותג ולא מהתמורה עצמה. לכן, הייתי ממליץ לפותח השרשור לשאול אצלו בחבר'ה, מי המותג הכי נחשב, ואיזה מותג כדאי לו לשים באוטו, כדי להיות אחד מהחבר'ה. כנראה שזה גם המותג שישמע לו הכי טוב.
בנוסף, חברת הרץ, וגם אחותה אודיסון, יצרנית המגברים, הן יצרניות איטלקיות שמוצריה (כן, גם הסדרות הנמוכות) נחשבות למובילות בתחום, ומסווגות תחת קטגורית ה- HIGH END בתחום האודיו לרכב. מי כמוך בוודאי יודע, שבעזרת התקנה נכונה, כיוון טוב, יתקבלו גם מרמקולי ערסייאדה איכות טובים, איזון ועוד.
בכל מקרה, שיהיה לכולנו בהצלחה.
רזי.
מעניין גם מי מכר לו את הציוד והתקין אותו ברכב.
לצורך העיניין, אני מסכים איתך ב- 100 אחוז שערסים הולכים וקונים מותגים כאלו ואחרים, ורק אכפת להם מהמותג ולא מהתמורה עצמה. לכן, הייתי ממליץ לפותח השרשור לשאול אצלו בחבר'ה, מי המותג הכי נחשב, ואיזה מותג כדאי לו לשים באוטו, כדי להיות אחד מהחבר'ה. כנראה שזה גם המותג שישמע לו הכי טוב.
בנוסף, חברת הרץ, וגם אחותה אודיסון, יצרנית המגברים, הן יצרניות איטלקיות שמוצריה (כן, גם הסדרות הנמוכות) נחשבות למובילות בתחום, ומסווגות תחת קטגורית ה- HIGH END בתחום האודיו לרכב. מי כמוך בוודאי יודע, שבעזרת התקנה נכונה, כיוון טוב, יתקבלו גם מרמקולי ערסייאדה איכות טובים, איזון ועוד.
בכל מקרה, שיהיה לכולנו בהצלחה.
רזי.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
הרכב נכשל קשות.
אגב..
לעומתו הרכב שאנחנו בנינו ממערכות פחות "שמות בארץ" ואם התקנה עם המון בעיות (לא אני התקנתי ועשו המון טעויות , אבל טל"ח) שעלה הכל פחות נשמע פי אלף יותר טוב וגם התחרה בקטגוריה אחרת וזה בניקוד גבוהה יותר.
אגב..
לעומתו הרכב שאנחנו בנינו ממערכות פחות "שמות בארץ" ואם התקנה עם המון בעיות (לא אני התקנתי ועשו המון טעויות , אבל טל"ח) שעלה הכל פחות נשמע פי אלף יותר טוב וגם התחרה בקטגוריה אחרת וזה בניקוד גבוהה יותר.
שמעו אני לא ערס באתי לבנאדם שהתקין לי תמערכת ואמרתי לו שאני לא מחפש מערכת עם עוצמה ולא הכרתי לפני זה את החברה הרטז ואודיו סיסטם ואני לא מכיר שום חברה רק תחברות הרגילות כמו פיוניק וקנווד אין לי מושג במערכות אז אמרתי לו תרכיב לי מערכת שתיתן צליל טוב ולא הרבה רעש ואמרתי לו שהצליל והאיכות זה מה שחשוב לי ולא בחרתי בהרטז בגלל שאני מכיר אותה רק אחרי שקניתי תמערכת הכרתי תחברה ועד עכשיו לא ידעתי שהיא כל כך מוכרת רק עכשיו שאתם אומרים אז תפסיקו לקפוץ מכל דבר קטן תשאלו תדברו אני לא רוצה להתחיל לדבר לא יפה אבל זה מעלה תעצבים הדיבור שלכם מה אתם חושבים שאתם מלכי העולם בזה שאתם מבינים משהו אז תנו לי לחדש לכם אתם מעפנים מתנשאים וואלה תפסיקו עם זה אתם עושים לעצמיכם פאדיחות.
- aloni
- חבר במועדון 10K

אחי, עזובתך' מכל החאפרים האלו באמאשלי, יש פה אנשים טובים שיודעים לדבר עם כבוד ולא ללכלך תפה כי הם חושבים שהם מלכי העולם. אבל אם אתה רוצה שיעזרו לך ככה ברצינות אתה צריך לברר איזה דגם שמו לך באוטו ומול איזה דגם אתה שוקל להחליף.
זה הכל.
ובכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אחי, אתה בחור טוב.
זה הכל.
ובכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אחי, אתה בחור טוב.
HiFiMusic IL
רגע, שאני אבין. אם אתה מרוצה אז למה אתה שוקל להחליף? כי אמרו לך שהרטז יותר טוב? עזוב אותך מכל החארטות ותיסע רק עם מה שבאמת מוצא חן בעיניך..
בלי קשר, שתדע לך שבפורום הזה מתייחסים בסלחנות רבה מאוד לתגובות שלך. בפורומים אחרים כבר מזמן היית הולך הבייתה. רק קח זאת לתשומת ליבך בתגובות שלך להבא.
בלי קשר, שתדע לך שבפורום הזה מתייחסים בסלחנות רבה מאוד לתגובות שלך. בפורומים אחרים כבר מזמן היית הולך הבייתה. רק קח זאת לתשומת ליבך בתגובות שלך להבא.
- aloni
- חבר במועדון 10K

באנה אחי, אתה לא קורא מה שהבן אדם כותב?
הוא אומר'ך שהוא שם הרטז וקראדי אמר לו "באנה הייתי שם לך משהו יותר טוב של אודיו סיסטם באותו מחיר".
אתה לא חייב לקטול פה אנשים רק בגלל שאתה קצת מבין, אתה לא מלך העולם.
הוא אומר'ך שהוא שם הרטז וקראדי אמר לו "באנה הייתי שם לך משהו יותר טוב של אודיו סיסטם באותו מחיר".
אתה לא חייב לקטול פה אנשים רק בגלל שאתה קצת מבין, אתה לא מלך העולם.
HiFiMusic IL
אבל זה לא אני שקטלתי, זה הוא שקטל. אני לא הבנתי תבעיה שלו ממקודם ועכשיו אני מצליח להבין מה הוא רוצה. באמאשלי לא ידעתי שהוא לא מרוצה מההרטז וחשבתי שרמי שם לו תאודיו סיסטם והוא חושב שההרטז יותר טוב. אבל זה באמת נכון. ההרטז באמת יותר טוב ואני לא מלך העולם בשביל לקבוע את זה. יש מלכים גדולים ממני, ואפילו הרבה אנשים נוסעים עם הרטז באוטו (נשיא המדינה,צביקי פיקי, שירז טל, יוחאי סרוסי, מלכה עבאדי, וסמי וסוסו).