שרשור מרכזי לשאלות על SHIPITO
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
DHL כמיטב זיכרוני זאת ההמלצה שלהם.
צריך שירות שליחים.
צריך שירות שליחים.
- shaked
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 903
מציע לך לקרוא את התקנונים של שניהם:technicgeek כתב:@EyeKey - תודה על מידע. בפורומים אחרים אנשים המליצו לשלוח תמיד עם מעקב מסיבה שיש סבירות גדולה לחבילות ללא מספר מעקב "להתעלם"... לא רואה יש נוכחות מספר טלפון על חבילה פותר בעיה אבל כנראה זה עובד. מתלבט לשלוח מסמכים חשובים ב-AIR ECONOMY כי אני מהסס לשלם $32 עבור USPS Priority... לא יודע אם הוספת כסף עבור ביטוח יעזור כי אין ערך שנקבע למסמכים. הרי זה לא מוצר.
@Satih - ביטוח חבילה זה רק ביטוח נגד אובדן ולא קשור לנזק. לא ככה? אז אין לצלם תוכן. יש לצלם רק כשאר יש ביטוח נזק.
בחשבון שלי אני רואה 2 אטפציות שציינתי בתמונה להלן. איזו אופציה יותר עדיפה לבחור?
@Shaked - ומה עם תכולה זה מסמכים חשובים? איך נקבע ערך?
אמרת מתחרים גובים $50? לא התכוונת ל-BUY2USA, DEALTAS ו-MUSTOP נכון? יש להם ביטוח משלוח אווירי חינמי ל-$100 ראשונים ו-$2 עבור כל ערך של $100 נוסף....
1,קבלת מסמכים כרוכה בשליחת אישור נטוריוני מקורי
2. ההפעלה של הביטוח הזה לא בחינם בBUY2USA
·
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
ביטוח חבילה הוא נגד אובדן וגם מקבלים ביטוח נגד נזק אם מוסיפים תמונות.
צריך חשבונית כדי להוכיח ערך.
ערך לא כולל את דמי המשלוח בחשבונית אלא את ערך המוצר בלבד.
הכי בטוח יהיה לשלוח עם DHL להערכתי. עדיף לדבר איתם מראש על זה בצ'אט.
צריך חשבונית כדי להוכיח ערך.
ערך לא כולל את דמי המשלוח בחשבונית אלא את ערך המוצר בלבד.
הכי בטוח יהיה לשלוח עם DHL להערכתי. עדיף לדבר איתם מראש על זה בצ'אט.
- technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
shaked כתב:מציע לך לקרוא את התקנונים של שניהם:......
1,קבלת מסמכים כרוכה בשליחת אישור נטוריוני מקורי
2. ההפעלה של הביטוח הזה לא בחינם בBUY2USA
·...
אם לא הייתי מטפל בזה לפני לא היו מקבלים מכתבים שלי. מצאתי נוטריון ב-notarycam.com ויש להם אישור הנדרש כי בארץ לא כל נוטריון נותן אפוסטיל.
צודק - "הפעלת ביטוח" שאני קורא "עמלת שקר" כי אני לא מבין שיטה הזו. אם גובים $50 עבור הפעלת ביטוח, למה גובים כסף עבור כל $100 שווי שילוח? שיגבו $50 כשיש צורך להפעיל ביטוח וגם $2 עבור כל $100.
- technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי שירות שילוח חדש של DEALTAS הנקרה "ימי באוויר" שהוא עולה כמעט פי 2 פחות משילוח אקספרס אבל לוקח זמן של שילוח ימי בין 30 ל-40 יום.
לא נסיתי לשלוח דרך זו ובינתיים לא אשלח כי אני מעדיף לא להיות ראשון בהתנסויות.
לא נסיתי לשלוח דרך זו ובינתיים לא אשלח כי אני מעדיף לא להיות ראשון בהתנסויות.
- osh78
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1308
נשמע אטרקטיבי
·technicgeek כתב:ראיתי שירות שילוח חדש של DEALTAS הנקרה "ימי באוויר" שהוא עולה כמעט פי 2 פחות משילוח אקספרס אבל לוקח זמן של שילוח ימי בין 30 ל-40 יום.
לא נסיתי לשלוח דרך זו ובינתיים לא אשלח כי אני מעדיף לא להיות ראשון בהתנסויות....
מבלי לחוות דעה על איכות השירות של דילטאס (שלחתי רק משלוח פשוט אחד דרכם), זה נשמע אלטרנטיבה זולה לBUY2USA עבור חבילות מתחת ל15 קילו שB2U כבר לא שולחים דרך הים. מחיר עד 1.5 קילו הוא 20$ כמו מה שהיה בB2U ו2 קילו 23.
- technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

Osh78@ אחד מפריט ששלחתי דרכם היה מנפק סוכר מזכוכית שהגיעה שבור. הם נתנו לי קופון לשילוח הבאה איתם. שמעתי שהם לא כזה מקצועים כמו BUY2USA ולכם אני לא יודע איך הם יהיו בניהול לוגיסטיקה עם שירות חדש כי לדעתי מדובר בשטעון.
יש גם מספר מעקב .מתוך ניוזלטר שקיבלתי היום:
יש גם מספר מעקב .מתוך ניוזלטר שקיבלתי היום:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- yevsh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
אני אוצה להזמין כרטיס מסך מ NEWEGG.
האם כדאי להשתמש בשיפטו? או מומלץ לבחור חברת שילוח אחרת?
האם זה משנה איזו כתובת בארה"ב אני בוחר? לפי האתר NEWEGG לא חשוב איזה כתובת אני מזין המחיר נישאר אותו מחיר.
האם כדאי להשתמש בשיפטו? או מומלץ לבחור חברת שילוח אחרת?
האם זה משנה איזו כתובת בארה"ב אני בוחר? לפי האתר NEWEGG לא חשוב איזה כתובת אני מזין המחיר נישאר אותו מחיר.
- הקרנף
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 426
@yevsh
NEWEGG עושים בעיות עם שיפיטו ועם כרטיס אשראי ישראלי (גם אם הוא בינלאומי).
הפעם היחידה שהצלחתי לשלוח מוצר שלהם לשיפיטו הייתה לכתובת פרימיום שלהם באורגון וכששילמתי דרך פייפאל.
NEWEGG עושים בעיות עם שיפיטו ועם כרטיס אשראי ישראלי (גם אם הוא בינלאומי).
הפעם היחידה שהצלחתי לשלוח מוצר שלהם לשיפיטו הייתה לכתובת פרימיום שלהם באורגון וכששילמתי דרך פייפאל.