שרשור מרכזי לשאלות על SHIPITO
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
שלום ,
יש לי משלוח רגיל 9.5 דולר ואם אני רוצה ביטוח עוד 3.5 דולר , זה כדאי או עדיף בלי INSURANCE ?
מה עשיתם ?
והשאלה אם אני בוחר באופציה ראשונה :
$3.39 Delivery + Damage Insurance
אני החוייב בעוד 2 דולר נוספים על תמונות של המוצר בפנים ?
ועד כמה ימים אם אני מנוי חינמי עד חבילה אחת הם יחזיקו לי את החבילה במחסן שלהם ?
תודה רבה.
יש לי משלוח רגיל 9.5 דולר ואם אני רוצה ביטוח עוד 3.5 דולר , זה כדאי או עדיף בלי INSURANCE ?
מה עשיתם ?
והשאלה אם אני בוחר באופציה ראשונה :
$3.39 Delivery + Damage Insurance
אני החוייב בעוד 2 דולר נוספים על תמונות של המוצר בפנים ?
ועד כמה ימים אם אני מנוי חינמי עד חבילה אחת הם יחזיקו לי את החבילה במחסן שלהם ?
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי moshebit ב 05/12/2015 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- freesoul28
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
אני תמיד עושה Delivery Insurance
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
אני עושה ביטוח רק לקניות מעל 25/30 דולר
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
·freesoul28 כתב:אני תמיד עושה Delivery Insurance...
גם.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
אף פעם לא עשיתי ביטוח,תמיד הגיע
אבל מומלץ מסכום מסוים שאתה תגדיר שזה כבר כואב מידי להסתכן
אבל מומלץ מסכום מסוים שאתה תגדיר שזה כבר כואב מידי להסתכן
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·of1978 כתב:אני עושה ביטוח רק לקניות מעל 25/30 דולר...
תודה רבה לכולכם על העזרה ,
רציתי לשאול בכללי , איך אני לפני שאני מזמין מוצר כמה מכס יקחו לי ב-SHIPTO על המוצר והאם המשלוח ללא INSURANCE זה תמיד היה 9.5$ או זה משתנה בהתאם לחבילה ?
נ.ב - Package status : רשום לי שגיאה על : not enough deposit . למה הם מתכוונים ?
תודה רבה.
- freesoul28
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
Shipito לא גובים מסים, את המסים יגבו בארץ (אם יש צורך). עלות המשלוח משתנה בהתאם למשקל החבילה, נפח החבילה ועלות החבילה.
אפליקציות שלי:
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
שיפיטו לא לוקחים מכס, הם רק חברת שילוח בעיקרון אם אתה שולח בדרך הכי זולה כלומר Airmail Economy זה מגיע בדואר ישראל.moshebit כתב:·......
תודה רבה לכולכם על העזרה ,
רציתי לשאול בכללי , איך אני לפני שאני מזמין מוצר כמה מכס יקחו לי ב-SHIPTO על המוצר והאם המשלוח ללא INSURANCE זה תמיד היה 9.5$ או זה משתנה בהתאם לחבילה ?
נ.ב - Package status : רשום לי שגיאה על : . למה הם מתכוונים ?
תודה רבה....
אם המכס נופל על החבילה שלך במדגם תצטרך לשלם לפי מה שהצהרת אלא אם הם יחליטו שזה לא תואם את ערך החבילה.
מחיר המשלוח משתנה לפי גודל ומשקל החבילה (לי פעם אחרונה לקחו 5.9$).
not enough deposit - זה אומר שאין לך מספיק כסף בתיבה כדי לשלם על המשלוח של החבילה שלך.
המינימום להעברה של כסף לתיבה הוא 5$
·
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
התשלום מיסים הוא תמיד בסניף דואר או שיש מקרים שממש צריך להגיע לנתבג או משהו כזה?
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

ה...
שיפיטו לא לוקחים מכס, הם רק חברת שילוח בעיקרון אם אתה שולח בדרך הכי זולה כלומר Airmail Economy זה מגיע בדואר ישראל.
אם המכס נופל על החבילה שלך במדגם תצטרך לשלם לפי מה שהצהרת אלא אם הם יחליטו שזה לא תואם את ערך החבילה.
not enough deposit - זה אומר שאין לך מספיק כסף בתיבה כדי לשלם על המשלוח של החבילה שלך.
·
·הי ,
אז איפה שרשום לי due 10.5$ אני ילחץ pay now וזה מעלה לי מסך של add להמשיך ולשלם דרך paypal ואז זה יעשה לי v על החבילה ?
למה אני אמור לשלם 10.5 $ על חבילה של עכבר ששווי 12.9$ , זה מוגזם לא?
ונגיד מוצר עולה יותר מ100 דולר הם לא ירשמו לי מכס זה אני אמור לחשב לבד כמה זה יעלה לי בארץ?אני יכול לקחת את המכס של buy2usa וזה בדיוק אותו הדבר?
תודה רבה.
שיפיטו לא לוקחים מכס, הם רק חברת שילוח בעיקרון אם אתה שולח בדרך הכי זולה כלומר Airmail Economy זה מגיע בדואר ישראל.
·
·הי ,
אז איפה שרשום לי due 10.5$ אני ילחץ pay now וזה מעלה לי מסך של add להמשיך ולשלם דרך paypal ואז זה יעשה לי v על החבילה ?
ונגיד מוצר עולה יותר מ100 דולר הם לא ירשמו לי מכס זה אני אמור לחשב לבד כמה זה יעלה לי בארץ?אני יכול לקחת את המכס של buy2usa וזה בדיוק אותו הדבר?
תודה רבה.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·הי ,of1978 כתב:שיפיטו לא לוקחים מכס, הם רק חברת שילוח בעיקרון אם אתה שולח בדרך הכי זולה כלומר Airmail Economy זה מגיע בדואר ישראל.......
·...
- מבחינת אמזון אתה קונה שני מוצרים ביחד ,
1) מוצר ראשון 71$ ומוצר 2 77$ והם מוסיפים מכס על שניהם בגלל עלות כללית , אמזון מחזיר את התשלום שגבה על המכס בגלל של 71$ זה מתחת לגבול עם המכס ?
2) נגיד באמזון קניתי ארד דיסק SSD 71$ ובגלל משלוח וכל החרטא זה יוצא מעל 75$ ואז אמזון דוחף מכס , ברגע שלא לוקחים בהגעת המוצר לארץ אמזון דואג להחזיר או עדיף להזמין דרך SHIPTO שזה בטוח לא יקח ?
תודה רבה.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
1. מה זה קשור כמה עלה המוצר? אתה יכול לקנות סלע ששוקל טון בשני שקל, והמשלוח יעלה הון תועפות. המשלוח מחושב על פי גודל האריזה ומשקל, לא קשור מה יש בפנים.
2. shipito לא מחשבים או גובים ממך מיסים. אתה ממלא באתר שלהם הצהרת תכולה, מה יש בחבילה. המכס בארץ מוציא לך חשבונית, הוא מחליט כמה מס תשלם.
3. אם יש בחבילה אחת, או יותר נכון אפילו בכמה חבילות שמגיעות ב-72 שעות שממוענות אליך פריטים ששווים הכולל מעל 75 דולר, תשלם מס על הכל. זה לא משנה שכל פריט הוא מתחת ל-75 דולר, אלא מחיר הפריטים הכולל בחבילה.
4. אמאזון בעיקרון מחזירים תוך 60 יום מתי שלא גבו מהם. שים לב, רשום אצלם הם מחזירים מה שהם גבו ביתר, הם לא אלה שמחשבים את המיסים. אני לא סומך על המכס שלא יגבה למרות שלא אמורים, לא סומך על עמיל המכס שיעיר את תשומת ליבו של המכס לכך. בנוסף, בגלל שאמאזון מחזירים כסף לפעמים גם על חבילות שב-100% חייבות במס, וגם על חבילות שהאנשים ראו בחבילה חשבונית על תשלום מיסים - כלומר לא רק חייבות במס אלא גם גבו מס בפועל ועדיין החזירו כסף, לא הייתי בונה שלא תהיה טעות לכיוון השני. צא מנקודת הנחה - או שיחזירו או שלא, עניין של מזל.
2. shipito לא מחשבים או גובים ממך מיסים. אתה ממלא באתר שלהם הצהרת תכולה, מה יש בחבילה. המכס בארץ מוציא לך חשבונית, הוא מחליט כמה מס תשלם.
3. אם יש בחבילה אחת, או יותר נכון אפילו בכמה חבילות שמגיעות ב-72 שעות שממוענות אליך פריטים ששווים הכולל מעל 75 דולר, תשלם מס על הכל. זה לא משנה שכל פריט הוא מתחת ל-75 דולר, אלא מחיר הפריטים הכולל בחבילה.
4. אמאזון בעיקרון מחזירים תוך 60 יום מתי שלא גבו מהם. שים לב, רשום אצלם הם מחזירים מה שהם גבו ביתר, הם לא אלה שמחשבים את המיסים. אני לא סומך על המכס שלא יגבה למרות שלא אמורים, לא סומך על עמיל המכס שיעיר את תשומת ליבו של המכס לכך. בנוסף, בגלל שאמאזון מחזירים כסף לפעמים גם על חבילות שב-100% חייבות במס, וגם על חבילות שהאנשים ראו בחבילה חשבונית על תשלום מיסים - כלומר לא רק חייבות במס אלא גם גבו מס בפועל ועדיין החזירו כסף, לא הייתי בונה שלא תהיה טעות לכיוון השני. צא מנקודת הנחה - או שיחזירו או שלא, עניין של מזל.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה,Nemesis כתב:1. מה זה קשור כמה עלה המוצר? אתה יכול לקנות סלע ששוקל טון בשני שקל, והמשלוח יעלה הון תועפות. המשלוח מחושב על פי גודל האריזה ומשקל, לא קשור מה יש בפנים.
4. אמאזון בעיקרון מחזירים תוך 60 יום מתי שלא גבו מהם. שים לב, רשום אצלם הם מחזירים מה שהם גבו ביתר, הם לא אלה שמחשבים את המיסים. אני לא סומך על המכס שלא יגבה למרות שלא אמורים, לא סומך על עמיל המכס שיעיר את תשומת ליבו של המכס לכך. בנוסף, בגלל שאמאזון מחזירים כסף לפעמים גם על חבילות שב-100% חייבות במס, וגם על חבילות שהאנשים ראו בחבילה חשבונית על תשלום מיסים - כלומר לא רק חייבות במס אלא גם גבו מס בפועל ועדיין החזירו כסף, לא הייתי בונה שלא תהיה טעות לכיוון השני. צא מנקודת הנחה - או שיחזירו או שלא, עניין של מזל....
ואיך אני משלם להם בשיפטו על המשלוח , כי בנתיים אומר לי NOT ENOUGH DEPOSIT , איך אני ממשיך משם כדי שישלחו לי ?
תודה .
·
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

אתה מוסיף לחשבון בשיפיטו כסף מפייפאל או כרטיס אשראי.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·בצד ימין יש accounts balance :Nemesis כתב:אתה מוסיף לחשבון בשיפיטו כסף מפייפאל או כרטיס אשראי....
Remaining deposit $0.00
TOTAL $10.5
Total amount due $10.5 pay
Your Savings $0
Details
שאני לוחץ על PAY , זה מקפיץ חלון נוספת שרשום : Add Deposit והסכום 10.5$ ואז CONTINUE , זה ככה אמור להיות , כי זה נראה כאילו אני מוסיף עוד 10.5$ פעם נוספת .
תודה .
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

לפי מה שאתה כותב, אין לך כסף בכלל לחשבון, אתה צריך לשלם 10.5$, אז לא הבנתי מה הבעיה?
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·הוספתי את הכסף ומראה לי באמת הכל V ירוק , תודה רבה.Nemesis כתב:לפי מה שאתה כותב, אין לך כסף בכלל לחשבון, אתה צריך לשלם 10.5$, אז לא הבנתי מה הבעיה?...
מה שכן נכון בכתובת האמריקאית רשום : Suite#XXXX , אז בכתובת הישראלית שלי תחת השם שלי רשום moshe(xxxx) שזה XXXX זה של suite האמריקאי , זה בסדר ?
תודה רבה.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

את הכתובת בישראל אתה מגדיר, אין סיבה שיהיה Suite #XXXX.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
@moshebit
זה מה ששאלת בפרטי או משהו אחר?
אולי תשנה את השם למשהו כמו "שרשור מרכזי לשאלות על SHIPITO" ואז עוד אנשים יצטרפו והכל יהיה מרוכז כאן
אולי תשנה את השם למשהו כמו "שרשור מרכזי לשאלות על SHIPITO" ואז עוד אנשים יצטרפו והכל יהיה מרוכז כאן
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·סבבה שיניתי .alcd כתב:@moshebit
אולי תשנה את השם למשהו כמו "שרשור מרכזי לשאלות על SHIPITO" ואז עוד אנשים יצטרפו והכל יהיה מרוכז כאן...
כן מה ששאלתי בפרטי, זה ככה גם אצלך נכון ?