סמליין הרסו לי את חוויית הקניה...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5010
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #41 

גם אני רכשתי לפני מס' חודשים מסך פרמיום שלהם (65') ולקח להם כ-6 ימים לספק את המסך ועוד 4 ימים עד שטכנאי הגיע.

מצד אחד אי מבין אותם - בכל זאת כנראה עומס עקב החגים
מצד שני - אני מבין טוב מאוד אותך - שאתה כבר משתוקק לראות את המסך אצלך תלוי בבית.

אני יכול לומר לך שלא מעט מסכים של סמסונג ו-LG (גם פנסוניק) נרכשו ע"י חברים ומשפחה - לאחר המלצתי להם.
במקרה של סמסונג - היה לפחות מקרה אחד של TV (גודל 46') שהטכנאי קבע יום ולא הגיע בשעה שהיה אמור להיות.
באותו יום התקשרץי לסמליין והם אישרו לי לפתוח את המסך כיוון שהטכנאי שלהם לא הגיע בזמן ואמרו שאם אני רואה תקלה פיזית - לעדכן אותם באותו יום.
למזלי הכל היה בסדר והתקנתי בעצמי את ה- TV.

במקרה של הTV הנוכחית - 65' - לא הייתי מעיז לפתוח אותה - אז כן , מעצבן ומרתיח אבל מסך פרמיום - בטח בגודל הזה ובמחיר הזה - לא לוקחים סיכונים.
אגב - דווקא אצל בן דוד שלי שרכש בעצתי מסך שלהם - היתה תקלה והם בכלל לא התווכחו ונתנו אפשרות לקבל דגם חדש יותר (ואף גדול יותר ) בתוספת
סמלית מאוד - ככה שגם השירות וגם האחריות היו מצוינים במקרה הזה.

השירות בארץ באופן כללי אצל רוב המותגים (לא רק בטלוויזיות) הוא בינוני , מה שגורם לאנשים לפזול לרכוש גם בחו"ל וגם אצל יבואן פרללי .

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

למה?

שליחה #42 

rick090 כתב:בינתיים לאחר שהלך לי כל הבוקר על טלפונים, הסכימו לשלוח לי טכנאי בראשון בבוקר (ערב חג). אם בראשון אפשר אז למה לא בשישי? אבל לא נורא, העיקר שיהיה לחג. מקווה שלא יתעוררו בעיות חלילה. זה רק מוכיח שאם רוצים לעזור ללקוח אז הכל אפשרי. במקום לנופף מולי בנהלים וחוקים שהם קבעו לעצמם יכלו לעזור על ההתחלה. גם לי יש חוקים ונהלים משלי, ואני זה שמוציא 13 אלף.
...
תראה, אתה בישראל וכידוע לך בישראל לא מתנהגים כמו בשוויץ או בגרמניה....שם היו אומרים לך תאריך ולא היה עוזר לך שום דבר.

אז מה היה לנו פה?
שוב הוכח שאם צועקים מספיק חזק (ועדיף שיהיו לך קשרים במקומות הנכונים...) אז פתאום אפשר להתגמש ולמצוא פתרון.
חבל שבמקום לברך על הגמישות, שוב מוצאים סיבה לטענה נוספת - "אם בראשון אפשר אז למה לא בשישי?"....
אתה רציני?
האם נרשם על גבי ההזמנה באותיות קידוש לבנה - "אספקה והתקנה בבית הלקוח עד לפני החג"?
אם לא, אז על מה אתה מלין?
אם כן, אז קיבלת ו ב צ ד ק את מה שהובטח לך ואין לך סיבה להלין "למה לא ביום שישי".....
ארז
·

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #43 

se1 כתב: תצחקו אולי, אבל מנסיון העבר שלי וכדי למנוע אצלי עצבים ועגמת נפש
הרי שאחד הקריטריונים החשובים אצלי לפני כל קניה הוא נושא השירות והאחריות
בעיני ישנה עדיפות רבה לקנות מוצר כשהיבואן מרכז אצלו את נושא ההתקנה, השירות והאחריות.
כמו למשל סוני, LG ואולי עוד.
זה לא מבטיח שאין בעיות אבל משחק הפינג פונג המעצבן הזה מאחד לשני שאתה עובר, היה נמנע לפחות.
...
(Y)·
ממש לא צוחק .
אני פסלתי את סמסונג רק בגלל ריבוי התלונות על השירות שלהם.
ארז

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #44 

חבל שבמקום לברך על הגמישות, שוב מוצאים סיבה לטענה נוספת - "אם בראשון אפשר אז למה לא בשישי?"....
...
ארז (גם אני ארז אגב), לא התלוננתי חלילה. פשוט הם טענו מאתמול שימי שישי וערבי חג הם לא עובדים בכלל, אז נאלצתי באופן טבעי לשאול את עצמי (לא אותם), למה לא בשישי, אם כבר התגמשתם לערב החג. לא הבאתי את הטענה הזו בפניהם, אלא רק בפניכם. זו לא טענה אלא סתם תהייה. אני כן מברך על הפתרון שמצאו לי ואשמח לפרסם תמונות ורשמים כשהמסך תלוי ופועל.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

rick090 כתב:
...
...
ארז (גם אני ארז אגב), לא התלוננתי חלילה. פשוט הם טענו מאתמול שימי שישי וערבי חג הם לא עובדים בכלל, אז נאלצתי באופן טבעי לשאול את עצמי (לא אותם), למה לא בשישי, אם כבר התגמשתם לערב החג. לא הבאתי את הטענה הזו בפניהם, אלא רק בפניכם. זו לא טענה אלא סתם תהייה. אני כן מברך על הפתרון שמצאו לי ואשמח לפרסם תמונות ורשמים כשהמסך תלוי ופועל.
...
·(Y)
ארז

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”