סמליין הרסו לי את חוויית הקניה...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

ברצוני לשתף את חברי הפורום בחוויית השירות "האדיב" של סמליין. רכשתי במיטב כספי את הסמסונג 65KS8500. רק לאחר שלושה ימים לאחר הרכישה, יצרו איתי קשר היום לתאום אספקה שנקבעה ליום חמישי הקרוב בלבד. כידוע צריך להמתין לטכנאי מטעם חברה אחרת שאחראית על ההתקנות של סמליין, על מנת שאלה יגיעו, יפתחו את האריזה בעצמם, יוודאו שהכל תקין ויפעילו את המסך. אך מה עושים שלפנינו שני סופש"ים ברצף (שישי שבת, ערב חג וחג), וסמליין טוענים שרק בחמישי אוכל לקבל את המסך, וחברת ההתקנות טוענים שרק ברביעי יוכל להגיע טכנאי מטעמם. כל ניסיונותיי להגיע לאיזה פיתרון על מנת להנות מהמסך כבר בסופ"ש הקרוב לא צלחו, החברה הזאת משולה לקיר בטון ואין עם מי לדבר! גם אם שפכת אצלם זה עתה 13K!!!
מנהלת מחלקת שירות הטכנאים, לא נתנה לי אפילו לפתוח את הפה, הרימה את קולה ואמרה בנחרצות, שאם אני אעיז לפתוח את הקרטון, אפילו בלי להוציא את המסך, ויהיה בו פגם כל שהוא, לא אוכל לממש אחריות. רק להם מותר לפתוח את הקרטון.
התחננתי הן לשירות, והן לסמליין עצמם שימצאו לי פיתרון, שכן אני לא רוצה למצוא את עצמי שבת וחג ללא טלוויזיה, ובטח שהיא יושבת לי בסלון ארוזה בקרטון ואני לא יכול אפילו לנשום עליה. לא בשביל זה הוצאתי 13 אלף ש"ח! אף אחד מהגורמים לצערי לא מוכן להזיז את מועד האספקה או את מועד ההתקנה. אני שוקל כבר לבטל עיסקה מרוב תיסכול.
אם אתם מתכננים רכישה של מסכי סמסונג, מעולים ככל שיהיו, קחו בחשבון שאתם גם מתעסקים עם יבואן מהסוג "הישראלי" ביותר שיוציא לכם את המיץ.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

לא פתחת ?
לפי החוק אתה יכול להחזיר ולקבל כסף חזרה בבלי לתת הסברים.
זה מה שהייתי עושה.

בהצלחה

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

לא פתחתי כי מן הסתם לא קיבלתי עוד את המסך. תאריך האספקה הוא ליום חמישי. הבעיה היא שיום ההתקנה היחיד האפשרי, זה יום רביעי, ולכן אני "אתקע" עם קרטון סגור בבית למשך החג. אני ממש שוקל לבטל ולו בשם העיקרון, שלא מתייחסים ככה למישהו שאחת לשלוש שנים רוכש מסך פרימיום שלהם בסכומים אסטרונומים. זה כאילו עושים יד אחת על מנת לא למצוא לי פיתרון, או מקווים שאני אתפתה לפתוח אותו בעצמי וכך יוכלו להתנער מאחריות. לצערי במדינה שלנו, זו אופציה ריאלית לחלוטין.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

סלח לי ידידי אבל לדעתי אתה קצת מגזים. נכון שכשרוכשים מוצר חדש ובמיוחד מוצר אלקטרוני אז יש דחף גדול להשתמש בו מיידית אבל לא תמיד זה אפשרי.

אני לא חושב שעושים לך דווקא - אלו לוחות הזמנים שבדרך כלל נהוג לקבל.

אז כדי לא להרוס לך את החוויה אני מציע לך להתאזר בסבלנות ולהנות (אחרי החגים - מה לעשות) ממוצר איכותי.

שנה טובה :)

Evydr
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

תבטל, 13 אלף זה גם ככה יקר מידי
תחסוך לפחות אלפיים שקל כשתבטל ותקנה מחדש, ממקום אחר
לגבי החג - תאלץ להשלים עם זה

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אז כדי לא להרוס לך את החוויה אני מציע לך להתאזר בסבלנות ולהנות (אחרי החגים - מה לעשות) ממוצר איכותי.
...
אני מבטיח לך שאם היית בנעלי, במיוחד שהזמנת את המסך שבוע ויומיים לפני החג, היית מצפה לקבלו לפני החג. זה לא שהזמנתי יום לפני ואני "ברוב חוצפתי" מתלונן. מה עוד שאף אחד שם לא מנסה לעזור או למצוא פיתרון, וגם לא קיבלו פתרונות שלי ושל מנהל החנות. מנהל החנות הציע שהוא יגיע אלי ויפתח את המסך תוך כדי שהוא מעדכן אותם בתהליך, לא הסכימו. הצעתי להוסיף אפילו כסף למשלוח מיוחד וגם זה לא הסכימו. חבל שאתה חושב שאני סתם חסר סבלנות, אבל לא זה המקרה. אני כעוס ומתוסכל שאני צריך להוציא 13 אלף ולקבל את מה שאומרים לי ולשתוק. ממש לא יהיה!

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #7 

לא מבין, מה הבעיה לפתוח לבד את המסך ולהבריג 2 ברגים. לא מדע טילים.
בחיים לא חיכיתי לחברות ״להתקנה״ בקניית מוצר חשמלי במיוחד לא לtv.

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

לא מבין, מה הבעיה לפתוח לבד את המסך ולהבריג 2 ברגים. לא מדע טילים.
בחיים לא חיכיתי לחברות ״להתקנה״ בקניית מוצר חשמלי במיוחד לא לtv.
...
וואלה גם אני לא מבין. במסכים הקודמים שקניתי של סמסונג, אישרו לי לפתוח והטכנאי הגיע רק לאשר שהכל בסדר. עכשיו הם לא מוכנים שתיגע בקרטון אחרת תאבד אחריות.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

באמת??
שאני קניתי (לפני שנה) אספתי בעצמי- ושם במחסן פתחנו לראות שאין נזק פיזי.. ומשם האחריות לנזק עליי.
מוזר..כנראה שינו מדיניות..
מאיפה קנית?

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

דרך טרקלין, שהציעו שהם יפתחו בעצמם את המסך אבל ללא הועיל. מצחיק שבאיסוף המסך מהחנות כן מותר לי לפתוח את המסך בעצמי, אבל לא במשלוח ישיר אלי. ממש הזוי.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #11 

rick090 כתב:
...
...
אני מבטיח לך שאם היית בנעלי, במיוחד שהזמנת את המסך שבוע ויומיים לפני החג, היית מצפה לקבלו לפני החג. זה לא שהזמנתי יום לפני ואני "ברוב חוצפתי" מתלונן. מה עוד שאף אחד שם לא מנסה לעזור או למצוא פיתרון, וגם לא קיבלו פתרונות שלי ושל מנהל החנות. מנהל החנות הציע שהוא יגיע אלי ויפתח את המסך תוך כדי שהוא מעדכן אותם בתהליך, לא הסכימו. הצעתי להוסיף אפילו כסף למשלוח מיוחד וגם זה לא הסכימו. חבל שאתה חושב שאני סתם חסר סבלנות, אבל לא זה המקרה. אני כעוס ומתוסכל שאני צריך להוציא 13 אלף ולקבל את מה שאומרים לי ולשתוק. ממש לא יהיה!
...
לא טענתי שאתה חסר סבלנות.. רק הצעתי לקחת דברים בפרופורציה..

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אני הייתי פותח לבד בכל זאת.
יש חוק בישראל שמחייב לתת אחריות על מוצרים (אפילו על קומקום ב100 ש״ח). ככה שסמליין יכולים להגיד מה שהם רוצים.. אחריות הם חייבים לתת.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #13 

אני מבין שאתה מקווה שסמליין יהרסו את החוייה למי שבתור לפניך

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #14 

nati-va כתב:אני הייתי פותח לבד בכל זאת.
יש חוק בישראל שמחייב לתת אחריות על מוצרים (אפילו על קומקום ב100 ש״ח). ככה שסמליין יכולים להגיד מה שהם רוצים.. אחריות הם חייבים לתת.
...
·

האיום שלהם הוא שאם יש נזק פיזי הם יפילו את זה על הקונה.
ומשם צריך להתווכח מי אשם...

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

אני מבין את ההיגיון מאחורי המדיניות, אבל התסכול נובע מכך שלא מתאמצים אפילו לנסות למצוא פיתרון להתקנת המסך עד סופ"ש.
אני מבין שאתה מקווה שסמליין יהרסו את החוייה למי שבתור לפניך
...
אין שום קשר או היגיון למה שכתבת. לא נכנסתי למי היה לפני בתור, אם דבר כזה קיים בכלל. סך הכל קניתי מסך שבוע ויומיים לפני ערב חג, עם ציפייה הגיונית שכל הפרוצדורה של להפעיל אותו, תסתיים בפרק הזמן הזה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #16 

היית צריך להתנות את הרכישה בהתקנה יום למחרת..
לא נורא, לומדים מטעויות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

היית צריך להתנות את הרכישה בהתקנה יום למחרת..
לא נורא, לומדים מטעויות.
...
אני לא חושב שמאוחר מדי, הרי אני יכול עוד לבטל עסקה

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #18 

אבל יגבו ממך משלוח ועוד אחוזי ביטול לא?

Danni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #19 

rick090 כתב:
...
...
...
מוזר, אצלי זמן האספקה לקח שלושה ימים, ודווקא הגעת הטכנאי לוקחת תשעה ימים (גם אני הזמנתי מסמליין ביום חמישי האחרון)

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

מוזר, אצלי זמן האספקה לקח שלושה ימים, ודווקא הגעת הטכנאי לוקחת תשעה ימים (גם אני הזמנתי מסמליין ביום חמישי האחרון)
...
ולי אמרו שטכנאי מגיע עד ארבעה ימי עסקים. בדרך כלל קודם לכן. כך הם מצהירים

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”