Buy2USA - חוויה רעה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה

שליחה

אני רוצה לציין חוויה חיובית למדי עם BUY2USA שבאה אחרי תקופת נאחס ואכזבות אחת אחרי השניה איתם.

בשעה טובה החבילה שלי הגיעה למוקד דואר שליחים יותר מוקדם השבוע. כמובן שכל ניסיון לתאם אספקה מול מוקד דואר שליחים כשל כבר בשלב אי קבלת המענה הטלפוני ולכן פניתי לשירות הלקוחות של BUY2USA לצורך תיאום אספקה מולם - דבר שלקח לא יותר מ-3 דקות במצטבר כולל ההמתנה לנציג.

תיאמו לי אספקה לשעה 9-12. השעה 12:45 והשליח טרם הגיע. מרים טלפון ל-BUY2USA לשאול ולהתלונן בעניין (מודע ומודיע להם שזו לא ממש "אשמתם", או לפחות לא אשמה מלאה ושהתלונות הן לדואר שליחים) ומקבל תשובה שיתחילו בבירור.

כעבור 3 שעות לאחר מכן מתקשר אלי השליח של הדואר לתאם אספקה ל-15 דקות לאחר מועד השיחה (להזכירכם, עד 12 החבילה היתה אמורה להיות פה) - אחסוך מכם את ההתנהלות המבישה של השליח לאחר מכן, אך בסופו של תהליך השעה 16 והחבילה אצלי.

כעבור שעה התקשרו לתחקר אותי מ-BUY2USA וכ-5 דקות לאחר מכן התקשרו מהדואר לתחקר אותי בעניין.

סה"כ קיבלתי שירות בסדר גמור מכלל הגורמים למעט השליח עצמו כמובן.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960

שליחה

הם מאוד שירותיים, כל עוד זה לא עולה להם כלום. בעיה מתחילה רק במצב לקוח לא מרוצה או לספוג עלות, בין אם באשמתם או לא.

billyboy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

מסכים עם קודמי.

אחרי עשרות קניות ושילוחים דרכם, בפעמים המעטות שצצו בעיות בשילוח המוצר או בתקינותו, לא היה עם מי לדבר.
נציגות שירות הלקוחות שלהן מלאות בעצמן, ומתנהלות כמו פקידות שירות במגזר הציבורי.
גם כשקניתי דרכם ב "קונים בשבילך באמאזון" וקרה שהמוצר לא היה תקין ואמאזון זיכו אותם על המחיר המלא,
הם לעולם לא העבירו אליי את הזיכוי במלואו (מוצר שעלותו 600 ש"ח ושילוח של 20$ לערך, קיבלתי זיכוי של 400 שח בלבד).
שלא לדבר על שיטת החישוב הנפחי שלהם, שבאורח פלא כמעט תמיד יוצא שהאריזה גדולה במילימטר או שניים
שמעבירים את עלות השילוח לקטגורייה יקרה יותר.

ככה מתנהלת חברה בתנאי שוק מונופוליסטיים ללא חלופות רבות או ראויות.
ביום שיקום להם מתחרה ראוי, לא אראה אותם ממטר (גם היום אני משתדל כמה שפחות)
גם אם הם ישנו נהלים, יתחרו במחירים, ויתחילו להתנהג ברצינות ללקוחות שלהם,
אזכור להם את הימים האלה ולא אנסה אותם שוב.
ממש כפי שאני משתדל לא לקנות חלב של תנובה מאז מרד הצרכנים לפני כמה שנים וההתנשאות המדהימה שהיתה
למנכ"לית שלהם דאז, וממש כפי שהיום אני מחפש חלופות ראויות לבזק שעשקו אותי במשך שנים.

ביום בו נהיה מדינה מתוקנת, עם קצת נסיון ופז"מ. או אז אני מקווה שנתחיל להתנהג כחברה צרכנית עם מודעות חזקה,
וסולידריות מלאה כנגד כל הגופים, גדולים כקטנים, שרגילים לעשוק אותנו מיום הקמתנו (בראשם כמובן הבנקים, רשתות השיווק הגדולות, חברות הביטוח יבואני הרכב ועוד רבים ו"טובים").

יניב

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

billyboy כתב:גם כשקניתי דרכם ב "קונים בשבילך באמאזון" וקרה שהמוצר לא היה תקין ואמאזון זיכו אותם על המחיר המלא,הם לעולם לא העבירו אליי את הזיכוי במלואו (מוצר שעלותו 600 ש"ח ושילוח של 20$ לערך, קיבלתי זיכוי של 400 שח בלבד).
...
אתה יכול להרחיב על זה?

billyboy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אני אשתדל.

רכשתי מוצר דרכם באמאזון ארה"ב, שהגיע לא תקין (דיי מזמן האמת)
פניתי אליהם והם ביקשו שאנסח מכתב לאמאזון. לאחר שאמאזון החליטו לזכות על המוצר
(ובהודעתם ציינו שאני יכול לרכוש אחד חדש), קיבלתי זיכוי של בערך 200-250 ש"ח פחות ממה ששילמתי.
עלויות השילוח, הביטוח, המיסוי והסיפורים, עד כמה שאני זוכר בקושי הגיעו למס' הזה.
למרות שלהבנתי את השירות הזה שלהם, ברגע שהם אלה שרוכשים את המוצר, ומגיע מוצר לא תקין,
הם אמורים גם לשאת בעלויות הנלוות, ולזכות באופן מלא (מקס' שבמקס' לנכות את המיסוי, וגם זה לא בטוח).
מסתבר שהם לא.
אפילו לא היה לי כח להתקשר ולקבל הבהרות. עזבתי את זה, כמו גם את השירות הזה שלהם.

יניב

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661

שליחה

למה המחשבון שלהם מציג עלויות עבור משלוח ימי רק החל מ-15 ק"ג או ממידות חבילה מסויימות?
האם הוצגו הגבלות חדשות על צורת משלוח זו?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

לפני חודש ביטלו את האפשרות למשלוח ימי מתחת ל-15 ק"ג:
http://www.hometheater.co.il/vt255655.html
http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/Guides/Prices

elandes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348

שירות נוראי

שליחה

קניתי נעליים בקנו עבורי עלו 130 שח. התקשרו ואמרו שיש בעייה עם הזנת הנתונים מאמזון ושאי אפשר להזמין. הזמנתי אחרות ואותו סיפור חזר על עצמו.
דיברתי איתם בטלפון ואמרו שמבטלים ושהזיכוי בדרך. זה היה ב 25.6.16 .אתמול במקרה שמתי לב שעדיין לא קיבלתי זיכוי על פעמיים תשלום של 130 שח. אפילו הסינים מחזירים את הכסף יותר מהר . פשוט חוצפה ובושה.

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661

שליחה

jtk כתב:לפני חודש ביטלו את האפשרות למשלוח ימי מתחת ל-15 ק"ג:
http://www.hometheater.co.il/vt255655.html
http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/Guides/Prices
...
·
וואו. זאת הדרך היחידה שהייתי שולח אצלם והיתרון העיקרי שראיתי בשירות שלהם.
זהו נגמר סופית.

R.I.P

Khaleal
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211

שליחה

deepspace כתב:איזה סוג אריזה/הגנה הדיסקים מקבלים?
ישרדו בחבילה של 20KG?
...
HT-Assaf כתב:הארד דיסקים מאמזון זה לפעמים בעייתי, תלוי באורז ואיך הדיסק ארוז. לפעמים מגיע בשקית ולפעמים בקופסא משלו.

צירפתי תמונה של אחד מהreview באמזון של אחד ששלחו לו דיסקים.
כמו שהבנתם, במצב כזה, סיכוי גדול מאוד שהדיסקים יקבלו מכות לאורך כל המסע עד ישראל.
לא תעזור שום שקית אוויר במצב כזה.
...
הם דווקא הגיעו כל אחד בקרטון מתאים לגודל הקונן ועם SeaShell לכל אחד מהדיסקים.
שלושלת הדיסקים היו בקרטון אחד גדול עם ניילוני אוויר

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002

Re: שירות נוראי

שליחה

elandes כתב:קניתי נעליים בקנו עבורי עלו 130 שח. התקשרו ואמרו שיש בעייה עם הזנת הנתונים מאמזון ושאי אפשר להזמין. הזמנתי אחרות ואותו סיפור חזר על עצמו.
דיברתי איתם בטלפון ואמרו שמבטלים ושהזיכוי בדרך. זה היה ב 25.6.16 .אתמול במקרה שמתי לב שעדיין לא קיבלתי זיכוי על פעמיים תשלום של 130 שח. אפילו הסינים מחזירים את הכסף יותר מהר . פשוט חוצפה ובושה.
...
אני נתקל בזה הרבה בארץ

זיכויים לוקחים הרבה פעמים חודש

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

לדעתי הם חווים ירידה משמעותית בחבילות ולכן צמצמו את כוח האדם ואת השירותים שלהם. מדד טוב לכמות החבילות אצלם הוא דף הפייסבוק שלהם, בעבר כל יום הייתה שם הודעה\ות על הקיר מלקוחות. היום, יש הודעה פעם בשבוע בקושי.

כרגע -קליטת חבילות עורכת עד 3 ימים, כנל לגבי שאר השירותים כמו איחוד, פיצול וצילום התוכן

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960

שליחה

לדעתי הפוך, הם החליטו לוותר על משלוח ימי לחבילות קטנות (אולי בציפייה שרוב הלקוחות ישארו וישתמשו במשלוח אווירי יקר, אולי סיבה אחרת) ומכיוון שזה היה רוב החבילות צימצמו כוח אדם ועכשיו מסתגלים

אני עדיין משתמש בהם למשלוחי נעליים, אולי אם יהיה מבצע מזדמן, 15% שיש בינתיים פשוט בדיחה

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

לא הבנתי מה זה ה-"עד" שכתוב אצלם לגבי 15% הנחה. אין פירוט, ומשתמע שזה פשוט 15%. בכל מקרה, אכן, לא עוזר לחפות על החוסר במשלוח ימי, ובמיוחד לא משלוח ימי במבצע.

לדברים מתחת ל-75$, מ-2 ק"ג ומעלה, ואולי כל עוד המשקל הנפחי לא גדול, זול יותר לשלוח עם Globeflight.
לא ברור מה תנאי הביטוח שלהם, אבל לא סביר שהם גרועים מ-B2U.
https://www.buy-globeflight.co.il/מחירון-ארה-ב
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Guides/Prices

מה שקצת בעיה הוא שהם לא מכסים את מחיר בדיקות הפתע של המכס. מפתיע שרק B2U מכסים את זה. לא ברור שזה מרתיע לקוחות? אם זה קורה בתדירות נמוכה חברת המשלוחים יכולה לכסות את זה בממוצע ע"י תוספת של שקלים בודדים לכל משלוח.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

היום התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם, מיקומי בתור " 1 " לקח להם 10 דק לענות לי.... משהו לא טוב קורה שם
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

Godvin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Kindle Paperwhite E-reader - Black, 6

שליחה

תמונה

Kindle Paperwhite E-reader - Black, 6
amazon.com - 119$
FREE AmazonGlobal Shipping

buy2.co.il

מחיר המוצר באמזון - (כולל השילוח בתוך ארה"ב) - 209$
מס בישראל: $39.2 - (כלי בית) !?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73429
שם מלא: ערן

שליחה

ומה הקשר לת'רד הזה?

Godvin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

יש לי שאלה
מאיפו הם לוקחים את המכיר?
נרא לי ממציאים
:)

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 906

שליחה

מעמ 17% יוצא 35.5$ - סיווגו את זה ככלי בית, לא ביג דיל.
2. בחרת בקינדל הכי יקר בדגם הזה עם 3G ,אז למה אתה מופתע?

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

שליחה

גם אני "זכיתי" לחווית קניה גרועה מאתר BUY2.CO.IL, לאחר שהתלוננתי על איכות ירודה הציעו לי 50 ש"ח 'קרדיט' - כאילו שאעיז לקנות שם שוב . . .

אני אוסף מידע על פאשלות נוספות שלהם ואצור בהמשך אשכול מרוכז בנושא, יש למה לחכות!

.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”